کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا تا به حال به دلیل اصرار دین بر نماز جماعت فکر کرده اید
۱۷:۱۳, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۶ توسط 11-66(یا الله).)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم النور

[b]این موضوع تنها و تنها نظری شخصی است لطفا تکمیلش کنید

اگر بپذیریم که وظیفه ما در هستی اطاعت الله است و لا غیر وعبادات نیز خود اطاعت از اوست زمانی این اطا عت ها به اوج می رسنند که الله را در ریز ترین وجزئی ترین موارد اطاعت کنیمانسان زمانی در کمال عبادت قرار دارد که:

1.نماز را فقط برای الله می خواند وبه فقط به نیت قرب الله که ریا نباشد

2.نماز را آنگونه که الله می خواهد وفرمان داده می خواند یعنی حال ممکن است بگوییم نماز فرادا لذتش بیشتر است اما مهم لذت ما نیست مهم خواست الله ورضایت الله است

[b]3.نماز را در آن هنگام که الله مشخص کرده می خواند واین همان نماز اول وقت است

4.نماز را در آن مکانی که الله مشخص کرده بخوانیم حال ما انسانها می گوییم رفتن به مسجد سخت است
در حالی که مسجد مکان تقدیس شده الله است و مسجد را به عنوان خانه الله می شناسیم ما با رفتن مسجد به مهمانی بزر گترین وقدرتمند ترین و ........ ترین شخصیت هستی می رویم و فقط الله می داند که چه هدایا که با خود نمی آوریم حال با خود فکر کنیم اگر دعوت نامه ی مهمانی امام زمان یا امام خامنه ای یا حتی شخصیت های تراز اول مملکت را به ما می دادند چه می کردیم آیا در پوست خود می گنجیدیم حال کلاه خودمان را قاضی کنیم با وجود این که می دانیم رفتن به مسجد لیاقت می خواند ونصیب هر کس نمی شود و
با علم بر آنکه به مهمانی الله آمده ایم که خود مولا وصاحب اختیار همه کس وهمه چیز استآیا باز با رفتن به مسجد درست همان احساس را داریم

[b]5.نماز را با همان ارکان با همان اجزا و با همان اذکاری که الله خواسته وفرمان داده بخوانیم نه آنگونه که لذت بیشتری ببریم مهم تنها و تنها فرمان پذیری مطلق از الله است نه خواست ما .

6. نماز را به اقتدای نماینده الله وکسی که نماینده دین الله است و کسی که الله مشخص کرده بخواند
حال با خود فکر کنید اگر این نماز به امامت صالح ترین انسان روی زمین با شد جه می شود [/b]

در این هنگام الله می گو ید
این انسان سختی کشیده وقت صرف کرده وفقط وفقط برای رضایت واطاعت من وفرمان برداری من [b]در این زمان و به این شکل وبا شرایط مورد نظر من وبه اقتدای فرد مورد نظر من وفقط و فقط به نیت قرب من در این مکان مورد نظر من حاضر شده و آن کار که من دستور دادم را انجام می دهد پس به وقتش برکت دهید رزق و روزی وثواب فراوان به او دهید

[/b]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، حب الحسین ، ساقی ، 59-11(یامهدی) ، مسافر ، tazevared ، kashkol-ir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]