|
اگر امام زمان دروغی بیاید از کجا بدانیم!
|
|
۰:۴۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یک سئوال بود که خیلی وقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده خیلی کلنجار رفتم تا بنویسم... خوب این روزها علم پیشرفت کرده جراحی پلاستیک.... جادوگری و چشم بندی ها هم که بیداد می کنه و... خوب اگه یک نفر با عمل جراحی و زیبایی خودش رو شبیه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در بیاره و طبق روایت هایی که از ایشان داریم و شکل ظاهری هایی که از ایشان بیان شده باید از کجا بدانیم که این شخص امام زمان واقعی هست یا نه؟؟ اگر بگوییم معجزه بیاورد که دیگه چشم بندی هم دارد کولاک می کند نمونه اش هم کریس آ«جل که در حال آموزش مسیح دروغین است خوب تکلیف چیست راه های تشخیص چگونه است؟؟؟ آیا با پرسش و پاسخ می توان این حقیقت را درک کرد؟!! با ما باید آ«قدر تقوا داشته باشیم که ایشان را بدون هیچ عذری قبول کنیم؟؟؟!! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۰, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۱ ۲:۱۵)MohammadSadra نوشته است: اگر یه همچین شخصی وجود داشت من تنها کاری که می کنم میافتم دنبال امام خامنه ای. اگر ایشون گفتند امامه من هم قبول می کنم اگر نه اعتنایی نمی کنم. معیار فوق العاده ای انتخاب کردی ولی شرط داره...سید بن طاووس به پسرش میفرماید که اگه من ظهور اقا رو درک نکردم تو حتما ایشون رو درک میکنی ...600-700 سال گذشته اقا نیومد ...خوب با این حساب اگه ظهور باز هم طول کشید و رهبر تا موقع ظهور زنده نبود میخواید چیکارکنید؟ اگه رهبری بعدی ادم شایسته ای نبود و ملاک ما هم انتخاب رهبر بود اونوقت گمراه شدیم چه خاکی بر سر بریزیم؟ روایت داریم که در زمان ظهور بعضی علماء به اقا میگن که اگه ظهور نمیکردین هم زندگی ما بد پیش نمیرفت ... خوب در این صورت باید ملاک تصمیم ما رفتار دیگران باشه یا عقل خودمون.؟.. بسیاری از کسانی که در جنگ با امیرالموئمنین یا امام حسین شرکت کرده بودن میدونستن که کی برحق هست و کی نیست ... اگه ما مثل اونا شدیم چی ؟ میگن در زمان حضرت موسی و فتنه گوساله سامری از600-700 هزار نفر فقط یه تعداد بسیار اندکی (فکر میکنم زیر 50 هزار نفر) گمراه نشدن و روایت شده که فتنه اخرالزمان از فتنه سامری هم شدیتره ... من میگم در شناخت امام زمان و راه صحیح درکنار عقل خودمون و نه رفتار دیگران باید فقط و فقط خدا کمکون کنه وگرنه راه نجاتی نیست فقط خدا |
|||
|
|
۲:۵۲, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
منظور ولی فقیه است نه صرفا شخص ایشان
در مورد ایشان باید بگویم حسابشان از بعضی افراد جا است و در آینده مشخص می شود ما صرفا پیرو ایشان هستیم نه در کنار افراد دیگر خود ایشان و این رمزیست برای اهل فن |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱۲:۱۲ توسط mahdi14.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:در مورد محل خروج دجال احادیث متفاوتی ذکر شده : بقیشم میونید از اینجا بخونید ... در اون زمان بلاهای زیادی بر سر انسانها میاد و تنها راه رهایی و فریب نخوردن اینه که عالم باشیم ... در عین حالی که به دنبال علم میریم ( علمی که هم به درد دنیامون بخوره و هم آخرت) باید کسی رو انتخواب کنیم که به علمش یقین داریم و ولایت مطلقه فقیه هم همون چیزیه که اسلام برای مسلمونا قرار داده . سعی کنید از این خط خارج نشید وگرنه تو زمان ظهور سردرگمی شدیدی پیدا خواهید کرد و اون زمان ممکنه خدایی نکرده جای حق و باطل رو اشتباه بگیریم !! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,035 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,450 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| (B)امام زمان (علیه السلام) در کلمات و دعاهای امام سجاد (علیه السلام)+کلیپ فوق العاده از بقیع | Seyed Mohsen | 4 | 5,360 |
۱۰/دی/۸۹ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|