کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر امام زمان دروغی بیاید از کجا بدانیم!
۰:۴۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یک سئوال بود که خیلی وقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده
خیلی کلنجار رفتم تا بنویسم...

خوب این روزها علم پیشرفت کرده
جراحی پلاستیک....
جادوگری و چشم بندی ها هم که بیداد می کنه
و...

خوب اگه یک نفر با عمل جراحی و زیبایی خودش رو شبیه
به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در بیاره و طبق روایت هایی که از ایشان
داریم و شکل ظاهری هایی که از ایشان بیان شده باید از کجا
بدانیم که این شخص امام زمان واقعی هست یا نه؟؟
اگر بگوییم معجزه بیاورد که دیگه چشم بندی هم دارد کولاک می کند
نمونه اش هم کریس آ«جل که در حال آموزش مسیح دروغین است

خوب تکلیف چیست راه های تشخیص چگونه است؟؟؟

آیا با پرسش و پاسخ می توان این حقیقت را درک کرد؟!!

با ما باید آ«قدر تقوا داشته باشیم که ایشان را بدون هیچ عذری قبول کنیم؟؟؟!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، boghz ، mahdi14 ، F.E.A.R ، MohammadSadra ، بچه شیعه ، fiftynine

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۰, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۷/آذر/۹۱ ۲:۱۵)MohammadSadra نوشته است:  اگر یه همچین شخصی وجود داشت من تنها کاری که می کنم میافتم دنبال امام خامنه ای. اگر ایشون گفتند امامه من هم قبول می کنم اگر نه اعتنایی نمی کنم.

برای من معیار امام خامنه ایه.

معیار فوق العاده ای انتخاب کردی ولی شرط داره...سید بن طاووس به پسرش میفرماید که اگه من ظهور اقا رو درک نکردم تو حتما ایشون رو درک میکنی ...600-700 سال گذشته اقا نیومد ...خوب با این حساب اگه ظهور باز هم طول کشید و رهبر تا موقع ظهور زنده نبود میخواید چیکارکنید؟ اگه رهبری بعدی ادم شایسته ای نبود و ملاک ما هم انتخاب رهبر بود اونوقت گمراه شدیم چه خاکی بر سر بریزیم؟ روایت داریم که در زمان ظهور بعضی علماء به اقا میگن که اگه ظهور نمیکردین هم زندگی ما بد پیش نمیرفت ... خوب در این صورت باید ملاک تصمیم ما رفتار دیگران باشه یا عقل خودمون.؟.. بسیاری از کسانی که در جنگ با امیرالموئمنین یا امام حسین شرکت کرده بودن میدونستن که کی برحق هست و کی نیست ... اگه ما مثل اونا شدیم چی ؟

میگن در زمان حضرت موسی و فتنه گوساله سامری از600-700 هزار نفر فقط یه تعداد بسیار اندکی (فکر میکنم زیر 50 هزار نفر) گمراه نشدن و روایت شده که فتنه اخرالزمان از فتنه سامری هم شدیتره ...

من میگم در شناخت امام زمان و راه صحیح درکنار عقل خودمون و نه رفتار دیگران باید فقط و فقط خدا کمکون کنه وگرنه راه نجاتی نیست

فقط خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲:۵۲, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
منظور ولی فقیه است نه صرفا شخص ایشان
در مورد ایشان باید بگویم حسابشان از بعضی افراد جا است و در آینده مشخص می شود

ما صرفا پیرو ایشان هستیم
نه در کنار افراد دیگر

خود ایشان
و این رمزیست برای اهل فن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi14 ، MohammadSadra
۱۲:۱۱, ۱۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱۲:۱۲ توسط mahdi14.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:در مورد محل خروج دجال احادیث متفاوتی ذکر شده :
مشرق ، خراسان ، شام ، عراق ؛ ولی صحیح ترین روایت این است که از اصفهان خروج می کند و یک چشم دارد که پر از خون است و مانند ستاره ی صبح م درخشد ( ستاره ای بسیار درخشان ) و میان دو چشمش نوشته شده کافر ( احتمالا یعنی تابلوه که کافره ) تا هر کس آن را بخواند، بداند که او کیست .

و کارهای عجیبی انجام خواهد داد مانند رویانیدن گیاهان، بیرون کشیدن گنج های زمین، زنده کردن کشته شدگان، و نشان دادن بهشت و دوزخ ؛ اما هیچ مؤمن و عاقلی به او ایمان نخواهد آورد ، چون میداند کسی که این کارها را میکند و ادعای خدایی می کند خدا نیست ، زیرا خدا جسم و مرئی و کور و محتاج نیست .

پس مؤمنین باید به ولایت اهل بیت (علیهم السلام) متمسک شوند و بر چند ماه سختی صبر کنند که حتما بعد از آن ( نه ماه) امامشان و آقایشان ظهور خواهد کرد.

به حدیث امام صادق (علیه السلام) از هشت ماه یک روز بیشتر نخواهد بود که در کوه های سوریه، در حالی که بیشتر از سه ساعت از روز نگذشته در روز جمعه ، حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) او ( دجال) را خواهد کشت.

وقتی خروج کند بر سر کوهی نشسته فریادی میکشد که صدایش به هزار فرسخ دورتر رسد .... و باز به قول امام صادق (علیه السلام) هر که در مشرق و مغرب باشد از جن و انس همه آن ندا را میشنوند.

( دجال )میگوید بیایید نزد من ای دوستان من ، خالق و پروردگار شما هستم؛ همه به سوی او خواهند رفت؛ در روز اول خروج او هفتاد هزار یهودی و مسیحی و صحرا نشین و زنان و ولد الزنا ها و اهل شراب و رقص و قمار از او پیروی می کنند و فوج فوج از جن و انس به او ملحق خواهند شد .

شیطان به صورت او خود را نشان میدهد و این گونه به مردم خودش را میشناساند ، که من میکشم و زنده می کنم؛ مردم را گمراه میکند و همه ی حرام ها را برای مردم مباح می کند ، که در آن زمان زنها با پسران ( احتمالا پسرانشان )، علنی و آشکار و عریان در کوچه ها و خیابان ها زنا میکنند !! و گوشت خوک و شراب می خورند و اقسام سازها را مینوازند ( ساز های حرام).

بقیشم میونید از اینجا بخونید ...

در اون زمان بلاهای زیادی بر سر انسانها میاد و تنها راه رهایی و فریب نخوردن اینه که عالم باشیم ...
در عین حالی که به دنبال علم میریم ( علمی که هم به درد دنیامون بخوره و هم آخرت) باید کسی رو انتخواب کنیم که به علمش یقین داریم و ولایت مطلقه فقیه هم همون چیزیه که اسلام برای مسلمونا قرار داده .

سعی کنید از این خط خارج نشید وگرنه تو زمان ظهور سردرگمی شدیدی پیدا خواهید کرد و اون زمان ممکنه خدایی نکرده جای حق و باطل رو اشتباه بگیریم !!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]