|
بازیگرخوب به نظرتان چه خصوصیاتی دارد؟
|
|
۱۶:۳۲, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۶:۳۵ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسلام
میخوام نظر دوستان رو درمورد بازیگرخوب درسینمای ایران رو بدونم فقط خواهشا نظرتون رو بگید اگرنمونه هم دارید مثال بزنید من خودم بازیگری که کلیشه ای نباشه وبتونه هربارکاراکتر جدیدی رو ارائه بده میپسندم مثل پرویز پرستوئی ودر طنزهم اکبرعبدی البته امین حیائی هم بد نیست به نظرم با این همه طرفداری که حامدبهداد داره ولی همیشه کلیشه ای بازی میکنه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۹, ۲۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ولی مورد سوم مطلب چیز دیگه ای میگه لطفا قانون سوم رو تجدید نظر کنین
|
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
قانون سوم شاید کمی جمله اش کژتابی داشته باشه!
![]() ولی به هر طریق منظورشون این بوده که روی مصادیق زوم نکنیم چرا که در مورد مصادیق باید تاپیک های جداگانه ای زد. یا علی |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۱ ۱۶:۵۰)revenger نوشته است: ببخشیدا تاپیکتون جوکهببینید تاپیک مربوط به معیارهاست؛ وگرنه طبیعیه به تعداد بازیگران سینما،سلیقه هست و هرکسی از یک بازیگر خوشش میاد.. نمیشه که تاپیکی ایجاد بشه که هرکسی بیاد بگه بازیگر مورد علاقه ی من فلانیه.. بازیگر خوب،بازیگری هست که مثلاً بتونه از عهده نقشش خوب بر بیاد یا ... معیار،ویژگی های یک "بازیگر" ئه؛نه یک انسان که می خواد بازیگر بشه.. با ویژگیهای هنری کار داریم،نه ویژگی های انسانی.. |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خوبه خودتون جواب خودتونو دادید بازیگر خوب کسیه که خوب بازی کنه تموم حالا منم میگم ادمم باشه یک خطم نشد
|
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
چقدرزود توی این تاپیک به نتیجه رسیدیم!!!!!
|
|||
|
۱۴:۵۴, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فقط کیفر ساترلند....
بازیگر هم فکر نکنم توی ایران داشته باشیم و به نظرم اکثرشون بیشتر به دلقک میخورن تا بازیگر غیر عده معدودی |
|||
|
۱۵:۱۸, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
هر نقشی که بهش میدن سریع قبول نکنه(فقط برای پول بازی نکنه) اگر مسلمون هست تو سمینار یا هر برنامه دیگه ای که هست(منظورم خارج از فیلمبرداری فیلم) چون یک الگو هست و نگاش میکنن(اینوریها و اونوری ها) ظاهرش هم بگه که مسلمان هست و بهش افتخار کنه. موهاش قشنگ باشه و هر روز اونا رو شونه کنه...خیلی مرتب.نه اینکه نیم متر رو هوا باشه. خیلی هم کلیشه ای بازی نکنه . |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با سلام.با اوصاف و نظرات بعضی دوستان در فیلم های ایرانی هرگز افرادی با نقش های بد و خفن و لا ابالی نخواهیم داشت.مثلا وقتی میخوان یکی ادم خوب باشه یکی ادم بد،بالاخره باید یه نفر جای اون ادم بد بازی کنه و یا ادا و اتوار جلف در بیاره یا نه؟ اگه اینطوری نباشه همه تو فیلما بچه مثبت میشن دیگه ! اینکه کارگردان میگه نباید مثلا طرف حجاب درست حسابی داشته باشه برمیگرده به خود کارگردان.البته به نظر من نمیشه گفت اون بازیگر توی اون موقعیت به دستور کارگردان گوش بده یا نه!چون از یه طرف ممکنه این همون "آدم بد"ئه باشه و بدون ایفای نقش به اون شکلی که وظیفشه،کار فیلم برداری خوب از آب درنیاد.چه بسا با ایفای این نقش ،فیلم تاثیر مثبت تری بذاره!! از اون طرف هم نباید بازیگر هر کاری که مافوقش گفت رو اجابت کنه!مثلا عین بازیگرای هالیوودی نباشه که... ! بنابراین تکلیف بازیگر چیه؟باید حرف کی رو گوش بده؟معلومه حرف و دستور خداوند متعال باید عملی بشه!اما اگه یه وضعی پیش اومد(مثل مثال همون ادم بده) باید چیکار کنه؟!!اگه مجبور شد ادای یه ادم جلف رو دربیاره چی؟!
توی پرسش و پاسخ یکی از مراجع بزرگوار خوندم که مثلا برای یه بازیگر مرد جایز نیست برای ایفای یه نقش خاص،ریشش رو از ته بزنه... اتفاقا تاپیک جالبیه.من اصلا خودم به اینایی که گفتم فکر نکرده بودم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |