کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: واقعا چه قدر از آمریکا و اسرائیل مییترسید؟(واقعا جواب بدهید دلیلش را هم بنویسید)
خیلی زیاد میترسم
نسبتا میترسم
کم میترسم
اصلا نمیترسم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال های آمریکایی!!!!
۱۷:۵۲, ۲۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدانم که با این سوالات که ذهنم را مشغول کرده چه کنم دوست دارم از شما دوستان عزیز بپرسم و جوابم را بگیرم و خواهشی هم دارم این است که اگر تکراری است لااقل جواب دهید بعد پاک کنید یا ادغام کنید و اینکه کار را به جدل و دعوا نرسانید همه میدانید که من هروقت تاپیک زدم مفید و مختصر زدم تا همه کلش را بخوانند و این موضوع را کاملا با جنگ نرم مرتبط میدانم زیرا چند سوال از جنگ نرم وجود دارد اما میرویم سراغ سوالاتSadمنظور از آمریکا دولت آمریکاست نه مردم)
1-چرا دست های پشت پرده ی آمریکا در سازمان ملل و شورای امنیت وجود دارد؟
2- چرا آمریکا کشورهای تروریست را از لیست تروریسم پاک میکند؟
3- چرا همه باید به حرف آمریکا گوش دهند؟
4- چرا برنامه های بد ماهواره را مردم ایران بیشتر انتخاب میکنند و به حرف آمریکا گوش میدهند؟
5- چرا آمریکا حق وتو دارد؟
6- چرا آمریکا میتواند در محدوده ی دریایی هر کشوری ظاهر شود؟
7- چرا ناوهای آمریکا در خلیج عدن خدمت دزدان دریایی نمیرسند؟
8-چرا آمریکا به کشورهای تروریست کمک میکند؟
9- چرا آمریکا به راحتی میتواند به کشورهای مختلف حمله کند؟
10- چرا فقط آمریکا و متحدانش حق استفاده از انرِژی هسته ای دارند؟
11-چرا آمریکا مخالف اسلام است؟
12- چرا بعضی از مردمان ما فکر میکنند آمریکا خیرشان را میخواهد؟
13-چرا مردمان ما از آمریکا و اسرائیل میترسند؟
14- چرا آمریکا سلطه جویی را دوست دارد؟
15- چرا آمریکا همه چیزهای دنیا را برای خود میخواهد؟
16-چرا دولتمردان آمریکا فقط بلدند چرت و پرت بگویند؟
17- چرا خانه های ویلایی ایران باید دارای 16دیش آمریکایی باشد؟
18- چرا آمریکا از جنگ نرم استفاده میکند؟
19- چرا آمریکا هیچوقت با ایران و اهدافش کنار نمی آید؟(منظور صلح نیست منظور این است که چرا از خر اوباماو.. پایین نمی آید)
20- چرا آمریکا سازمان های جاسوسی به وجود آورده؟
21- چرا آمریکا حق دارد هر غلطی که میخواهد بکند؟
22- چرا هروقت آمریکا در جنگ نرم شکست میخورد باز آنرا شروع میکند؟
23- چرا آمریکا زور میگوید؟
24-چرا ایران با جنگ نرم محکم پاسخ آمریکا را نمیدهد؟
25-و...
منتظر حضور فعال دوستان و پاسخ دادن به سوالاتم هستم اما در رابطه با سوال 13 مطلبی مینویسم که خواندنش خالی از لطف نیست:
همین چند روز با دوستم صحبت میکردم بهم گفت:داشتم با بغلدستیم صحبت میکردم بهم گفت اگر یا اسرائیل حمله کنند همه ی بسیجی هارا میکشند.دوستم میگه: بهش گفتم اگر حمله کنند همه را میکشند به تو هم رحم نمیکنند. من هم گفتم بهش بگو که اگر حمله کنند ما اونقدر ازشون میکشیم تا شهید شویم و سوال من این است که چرا ترس ظاهرا جنگ نرم آمریکا تاثیر خود را گذاشته.
در نظرسنجی باید به جای آمریکا و اسرائیل مینوشتم شهادت چه قدر از شهادت میترسیم؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، shafagh_mah ، سرباز سید علی ، vahrakan ، فانوس *7* ، Ehsan 110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۷, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۱ ۲۱:۲۲)Mohammad Trust نوشته است:  از کی میترسیم ؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin

اخه بچه که زدن نداره . . .
کاملا با حرف شما موافقم ولی این بچه زدن داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، m.hossein
۲۰:۵۴, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۷)anti dajjil نوشته است:  
(۲۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۳)فانوس *7* نوشته است:  امیدوارم جواب گرفته باشید به هر حال اگر سوالی مانده بفرماییدHeart

البته سوال که مانده!!!!
بفرمایید
اگر بلد باشم در خدمتم
۲۰:۵۸, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
این همه سوال موجود ماهواره ای و مردم ما که اینها را دوس دارند که پرسیدم کسی جواب نداده
۲۲:۵۶, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
13-چرا مردمان ما از آمریکا و اسرائیل میترسند؟
14- چرا آمریکا سلطه جویی را دوست دارد؟
15- چرا آمریکا همه چیزهای دنیا را برای خود میخواهد؟
16-چرا دولتمردان آمریکا فقط بلدند چرت و پرت بگویند؟
17- چرا خانه های ویلایی ایران باید دارای 16دیش آمریکایی باشد؟
18- چرا آمریکا از جنگ نرم استفاده میکند؟
19- چرا آمریکا هیچوقت با ایران و اهدافش کنار نمی آید؟(منظور صلح نیست منظور این است که چرا از خر اوباماو.. پایین نمی آید)

13-نمیشه این واقعیت رو انکار کرد که آمریکا و اسرائیل دارای قدرت هستند شاید یکی از علت ها این باشد که مردم نگاه می کنند و می بینند آمریکا به کشورهای اطراف سیطره دارد و به هر کشوری حمله می کند اگر او را تسخیر نکند مردم آن را به فلاکت می کشاند از طرفی دیگر ترس از خدا و ایمان وقتی کم شود ترس از غیر خدا زیاد می شود.
14 - اولا اصولا انسان سلطه طلب است اما آمریکا تهی از دین است و همه ی اهداف خود را برای پیاده سازیش باید در دنیا سلطنت کند مثلا نفت ندارد پس باید بر عراق حکومت کند
15-برای رسیدن به قدرت چرا نخواهد ؟ اگر ما نمیخواهیم به خاطر این است که به خدا ایمان داریم و وجدان انسانیمان هنوز زنده است اما کشوری که در آن خدا مرده است ( منظور این است که خدا در قلب ها مرده و فراموش شده ) و دولت مردان آن برای رسیدن به قدرت باید همه چیز را داشته باشند قدرت طلبی برادر !!!!
16 - چرت و پرت !!!! مثال بزنید ! کارهای آنان طبق اصول است اما چون خدا پشت ماست گاهی ناخودآگاه از بهم خوردن نقشه هایشان شکه می شوند و برای جبران چرندیاتی می گویند
17 - ثروت - قدرت - علم و چیزهایی که آمریکا دارد مردم را جذب کرده و تبلیغات زیاد و ایران زدگی ها باعث شده جذب آمریکا بشوند و آن چه را که با چشم می بینند باور کنند
18 - جنگ نرم قوی ترین سلاح است تاریخ ثابت کرده وقتی چیزی را بخواهی به زور بگیری در برابرت مقاومت می کنند اما می شود برای به دست آوردن همان چیز به صاحبش کلک زد به عبارتی با پنبه سر برید زیرکانه تر با هزینه ی کمتر از طرفی چهره ی آمریکا هم در جهان بد جلوه داده نمیشه به خاطر جنگ های تن به تن
19 - ایران خواهان استقلال است انقلاب ایران و زیر بار سلطه ی آمریکا نرفتن او باعث شد چشم جهان متوجه ایران باشد همه منتظرند ببینند که آیا ایران تاب تحمل دارد یا نه اگر دارد بقیه هم از زیر سلطه خارج شوند که دارند می شوند و آمریکا این را نمی خواهد چون این گونه همه ی نفوذ و قدرت خود را از دست می دهد

امیدوارم قانع کننده باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: spaceshi ، Ahmad-A.R.M ، m.hossein ، نجف آبادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا