|
ثبت نام در گردان حضرت زینب (سلام الله علیها)
|
|
۱۴:۰۷, ۳۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۱۰:۰۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . ابتدا به تاپیک زیر نگاهی بکنید: . گردان های بیـــــــــداری اندیشـــــه + خلاصه .... . . دوستانی که ثبت نام کردن و می کنن یادشون نره دعا کنن..... . . جهت ثبت نام اسم خود را به انتهای لیست اضافه کنید... . . . بسم الله الرحمن الرحیم . گردان ششم گردان حضرت زینب (سلام الله علیها) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیها) . 1- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . ......ان شاءالله ادامه دارد .......
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۸, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
گردان ششم
گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- همطاف: لطفا برای من دعا کنید خدا در تمام امور بهم صبر بده 2-- محمد هادی؛ دعا بفرمایید که عبد بشیم، بی تعین و تعلق بشیم. 3- جوینده حق:دوستان هم گردانی هم دعا کنند تا آدم بشم، تا بنده بشم. 4- سرباز منتظر: دعا کنید تا همه از لجن زار گناه بیرون بیاییم 5-zahra.shakiba(زهرا): دعا کنید که دیگه گناه نکنم تا خدا و امام زمان ازم راضی باشن و باعث شرمندگی امامم نباشم. 6-aboutorab: لطفاً دعا بفرماييد حقير سراپا تقصير هم يكي از منتظران واقعي آن منتظر واقعي باشم . 7- مجنون الحسین: دعاکنید شیعه بشم+ شهادت و رجعت 8 - فاطمه، هر چی فکر میکنید بهتره برام دعا کنید " همونی که برای خودتون میخواید " 9) فرزانه ( دعا کنید عالم عامل ان شاء الله بشم و منتظر واقعی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شهادت در راه خدا نصیبم شه) 10-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...انشالله ادامه دارد... امان از دل زینب...
|
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۱۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
یا امام رضا: بهترین دعایی که دوست دارم بقیه در حق من بکنن اینکه دعا کنید دیه نرم.گ گناه به سمت
|
|||
|
|
۹:۴۵, ۲۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام برای گردان ها خیلی تایپیک وجود داره یک کم گیج شدم . الان کجا باید ثبت نام کنم؟
شرایط را خوانده ام |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۴/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۰۹ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
باید همین جا ثبت نام می کردم ...
لطفا دعا کنید منم راهم را پیدا کنم ... |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام....آخییییییییییییییش بلاخره مافهمیدیم بایدکجاثبت نام کنیم ...ممنون ازفرزانه ی عزیز((خودش میدونه ))هیچی دیگه هردعایی واسه خودتون میکیندواسه منم همون دعاروکنید...((اینویادتون باشه ))ضمن اینکه بهمن آینده کنکورارشددارم التماس دعای شدید.... |
|||
|
|
۲:۳۸, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲:۴۲ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
گردان ششم
گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- همطاف: لطفا برای من دعا کنید خدا در تمام امور بهم صبر بده 2-- محمد هادی؛ دعا بفرمایید که عبد بشیم، بی تعین و تعلق بشیم. 3- جوینده حق:دوستان هم گردانی هم دعا کنند تا آدم بشم، تا بنده بشم. 4- سرباز منتظر: دعا کنید تا همه از لجن زار گناه بیرون بیاییم 5-zahra.shakiba(زهرا): دعا کنید که دیگه گناه نکنم تا خدا و امام زمان ازم راضی باشن و باعث شرمندگی امامم نباشم. 6-aboutorab: لطفاً دعا بفرماييد حقير سراپا تقصير هم يكي از منتظران واقعي آن منتظر واقعي باشم . 7- مجنون الحسین: دعاکنید شیعه بشم+ شهادت و رجعت 8 - فاطمه، هر چی فکر میکنید بهتره برام دعا کنید " همونی که برای خودتون میخواید " 9) فرزانه ( دعا کنید عالم عامل ان شاء الله بشم و منتظر واقعی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شهادت در راه خدا نصیبم شه) 10. [b]11. 12. 13. fafa*: دعا کنین عاقبت ببخیر بشم و سرباز آقام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) [/b] ...ان شا الله ادامه دارد... امان از دل زینب... |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
گردان ششم
گردان حضرت زینب (سلام الله علیه) السلام علیک یا زینب کبری (سلام الله علیه) . 1- همطاف: لطفا برای من دعا کنید خدا در تمام امور بهم صبر بده 2- محمد هادی: دعا بفرمایید که عبد بشیم، بی تعین و تعلق بشیم. 3- جوینده حق: دوستان هم گردانی هم دعا کنند تا آدم بشم، تا بنده بشم. 4- سرباز منتظر: دعا کنید تا همه از لجن زار گناه بیرون بیاییم 5- zahra.shakiba(زهرا): دعا کنید که دیگه گناه نکنم تا خدا و امام زمان ازم راضی باشن و باعث شرمندگی امامم نباشم. 6-aboutorab : لطفاً دعا بفرماييد حقير سراپا تقصير هم يكي از منتظران واقعي آن منتظر واقعي باشم . 7- مجنون الحسین : دعاکنید شیعه بشم+ شهادت و رجعت 8 - فاطمه : هر چی فکر میکنید بهتره برام دعا کنید " همونی که برای خودتون میخواید " 9- فرزانه : دعا کنید عالم عامل ان شاء الله بشم و منتظر واقعی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شهادت در راه خدا نصیبم شه) 10- یا امام رضا : بهترین دعایی که دوست دارم بقیه در حق من بکنن اینکه دعا کنید دیه نرم.گ گناه به سمت . 11- fiftynine: لطفا دعا کنید منم راهم را پیدا کنم ... 12 - Fateme135 : هیچی دیگه هردعایی واسه خودتون میکیندواسه منم همون دعاروکنید...((اینویادتون باشه ))ضمن اینکه بهمن آینده کنکورارشددارم التماس دعای شدید.... 13- fafa* : دعا کنین عاقبت ببخیر بشم و سرباز آقام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) 14- ?? ...ان شا الله ادامه دارد... امان از دل زینب... |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
قضیه این گردانها چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,232 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| گروه های 41 نفره(ثبت نام وهر تغییری فقط اینجا-شروع ثبت نام گردان بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Tolou | 180 | 76,952 |
۲۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۸ آخرین ارسال: nasimesaba |
|

))
))
))