کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیس بوک اسلامی
۱۳:۰۴, ۱۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۹ توسط S.A.Motallebi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
مسدود شدن شدن شبکه اجتماعی فیس‌بوک به‌دلیل انتشار تصاویر اهانت‌آمیز به پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در کشور پاکستان منجر به انتشار نسخه ای جدید و اسلامی از این شبکه اجتماعی شده است. شش متخصص جوان فن‌آوری اطلاعات در شهر لاهور شبکه اجتماعی Millat Facebook (به زبان اردو به معنی ملت و مردم) را با این امید که این شبکه به پایگاهی برای مسلمانان جهان تبدیل شود راه‌اندازی کردند .

http://www.millatfacebook.com/

«عمر ظهیر میر» یکی از بنیان گذاران این شبکه می‌گوید این شبکه روز چهارشنبه راه اندازی شده است و تاکنون هشتاد هزار کاربر را به خود جذب کرده است. هدف اصلی این کاربران مخالفت با تصاویر منتشر شده از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ارائه پیشنهادهایی برای فیس‌بوک است که اخیرا به‌دلیل اختلال در کنترل حریم خصوصی مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. وی می گوید:«سخن ما این است که ما از نظر تکنولوژیکی ملتی مستقل هستیم و شما نمی‌توانید از طریق ما سرمایه‌ای را کسب کرده و در نهایت به اعتقادات‌مان احترام نگذارید.»
پس از انتشار تصاویر موهن از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در یکی از صفحات این شبکه اجتماعی هزاران مسلمان در پاکستان علیه فیس‌بوک دست به تظاهرات زدند. دادگاه‌های این کشور نیز ماه گذشته به شرکت‌های خدمات اینترنتی دستور فی*ل*تر کردن شبکه‌های اجتماعی و دیگر سایت‌های محتوی مفاهیم توهین آمیز از قبیل یوتیوب و ویکی‌پدیا را صادر کردند.طراحان شبکه فیس‌بوک اسلامی امیدوارند این وب سایت بتواند توجه تمامی مردم را از هر دینی به خود جلب کند و تایید کردند این شبکه جدید از برخی از ویژگی های شبکه اجتماعی اصلی بهره برده است.
در واقع از صفحه راهنمای آبی رنگ گرفته تا نقشه جهان، صفحه ورود این شبکه اجتماعی شباهت بسیاری به صفحه فیس‌بوک اصلی دارد.به گفته بنیان گذاران Millat Facebook، این شبکه متعلق به ملت پاکستان بوده و اولین شبکه اجتماعی پاکستان به شمار می رود اما ورود افراد دیگر با مذاهب دیگر نیز به این شبکه محترم است و مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

منبع

لطفا همکاری کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، parsa ، parisan ، a.l.? ، setareh ، emj ، sasa ، Hadith ، oO DaViD Oo ، alis ، ایران ، nader008 ، mr.pooria ، iran67 ، hamed313 ، Sarbaze Monji ، mahdi14 ، ایرانی ، farzad313 ، Reza71 ، sajjadbest22 ، Amirsaeed ، انتخاب ، بچه شیعه

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۳, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
آقا اینقدر نترسید هر اطلاعاتی خواستن بدید . امام خمینی فرمودند اینا هیچ غلطی نمیتونن بکنن . از هیچ چیز نترسید عضو شید اطلاعاتتونن رو بدید . فعالیت اسلامی شدید هم بکنید . اونا هم وقتی اینو میبینن روحیه شونو از دست میدن
۱۸:۴۷, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۸:۲۲)-Ali- نوشته است:  دوست عزیز S.A.Motallebi
جدا از مباحثی مثل عدم وجود یک دیتاسنتر قوی ایرانی (البته در اوایل کار نیاز هم نبست حتما سرور ایرانی باشه)
مشکل اینکه چطور میشه در مقابل رقیبی مثل فیس بوک فعالیت کرد، سالها فعالان عرصه اینترنت تلاش کردن برای الگو برداری و بومی سازی سایتهایی مثل یوتوب ، تویتر ، ... ولی در عمل موفق نبودن
موضوع بعدی اینکه اصلا چرا باید فیس بوک ایجاد کنیم، همین تالار هم میتونه نقش فیس بوک رو داشته باشه ، اگر چند زبانه باشه و بتونه مطالب رو به زبانهای دیگه هم انتشار بده، مگه تو فیس بوک چیزی جزء اشتراک محتوای متنی ، تصویری ، ویدئویی اتتفاق می افته
forum هم همون کاری رو انجام میده که شبکه های اجتماعی انجام می دن اما با درجه ای کمتر

در کل اگر چند سال صبر کنیم پس از افتتاح شبکه اینترنت ملی (اینترنت پاک) ، طبق برنامه قرار هست تمام این فناوری های تحت وب بومی بشه ، مثل موتور جستجوی ملی ، یوتوب و ...
به قول دوستمون mehrnaz فعلا می تونیم فیس بوک خودشون رو خراب کنیم!!!

من یه اشنا دارم برای سایت سازی

ایا شما میدونید http://millatfacebook.com/ که فیس بوک اسلامیه تاحالا چقدر مردم رو جذب خودش کرده

ایا باید دست روی دست بزاری تا اینترنت پاک درست بشه

و کار در عرصه جهانی نکنیم

ایا به کلمه یا علی ایمان دارید
ایا به جمله ما میتوانیم اعتقاد دارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: -Ali- ، بچه شیعه
۱۹:۲۹, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
دوست عزیز منم که نگفتم مخالف اینکار هستم
قبلا هم گفتم سیستم های زیادی هست برای ایجاد شبکه های اجتماعی وجود داره تعدادی رایگان هستند و بقیه پولی (که نسخه های نال شده اش تو وب پیدا میشه) به عنوان نمونه در حال حاضر اکثر شبکه های به اصطلاح اجتماعی ایرانی دارن از سیستم SocialEngine استفاده منی کنن که جزء سیستم های پولی هست و دارن نالش رو استفاده می کنن، فارسی سازی هم شده.
خب اول باید یکی از این پلتفرم ها رو انتخاب کنیم ، قاعدتا بهتره از بین سیستم های متن باز یکی رو انتخاب کنیم
مشکل بعدی اینکه باید سیستم انتخابی رو فارسی سازی و بقول معروف راست به چپش کنیم ، این بخش زمان بر هست ولی مشکلی وجود نداره
بعد از تست های اولیه می تونیم به فکر خرید یک هاست مناسب باشیم ، که اون هم برای خودش معیارهایی داره
اگر هدفتون اینه که در مقابل فیس بوک رقابت کنیم ، به کار تیمی نیاز داره
ولی می گم این راه دیگران هم رفتن اومدن آپلود سنتر ، سیستم وبلاگ دهی ، ... اسلامی ایجاد کردن ولی در عمل استقبالی زیادی ازشون نشد ، و کاربرا باز هم از نسخه های مشابه دیگه استفاده کردن، به قول معروف ترک عادت موجب مرض هست،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.Motallebi
۱۹:۵۸, ۲۰/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۸۹ ۲۰:۰۰ توسط S.A.Motallebi.)
شماره ارسال: #14
آواتار
دوست من
هر کاری مشکلات خودشو داره

اگر هرکسی هست یه یا علی بگه

باید اول درست بفهمیم چه چیزایی میخوایم

یادتون باشه ما نمیخوایم چیزی درست کنیم شبیه فیس بوک
ما باید در فکر چیزای بالاتر باشیم

اگر بیداری اندیشه یه حساب بگه برای واریز پول خوبه میشه فکر کنم
۱۶:۰۸, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
آیا مخالف هستید؟
۱۴:۳۵, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16

اطلاعاتی که من برای عضو شدن تو فیس بوک دادم ایمیل و یک سری اطلاعات شناسنامه ای بوده !تاریخ تولد و اسم و یه سری علایق که همه رو هم میشه دروغ داد. اما نمیدونم این جاسوسان چه استفاده از این اطلاعات میتوانند می کنند!!!و یا اصولا چنین تهمت در کجا اثبات شده ؟!
(هر چند قبول دارم ممکنه وقتی کسی آمریکایی هست اگه دولت آمریکا اطلاعاتی رو ازش بخواد در اختیار بذاره ،همانطور که اگه تو ایران هم باشه همینه )
از فیس بوک برای پیدا کردن چند تا دوست که گمشون کرده بودم استفاده کردم و ضمنا از اینکه تونسته از هر 14 نفر تو دنیا یک نفر عضو داشته باشه به این سایت و موسس جوانش تبریک میکم و احترام زیادی براش قایلم ....
نقل قول:می تونیم فیس بوک خودشون رو خراب کنیم!!! خراب از نظر اونها و آباد از نظر خودمون!
یکی از بچه های همین جا،داره تو صفحه و گروه فیس بوکی که ساختیم،ویدئو های اسلامی و مذهبی از یوتیوب می ذاره که خیلی جلب توجه می کنه....
ضمنا مهرناز خانم من نمیدونم چرا فکر میکنید اگر ویدیو های اسلامی تو فیس بوک بذارین از نظر اونا خراب کردین سایتشون رو؟!!! موفقیت چنین سایتی تو فعالیت بیشتر ،عضو بیشتر،تعداد ویدیو های آپلود شده ی بیشتر و ....هست.مگه جایی تو فیس بوک گفته ویدیو اسلامی نذارین؟! مگه راه گذاشتم ویدیو اسلامی بسته است؟!
(مسلمه که سازندگان این سایت مسلمانان نیستند و از مسلمانان هم دفاع نخواهد کرد)
اما چرا ما همیشه عادت داریم ضعف خودمان رو به دشمنی دیگران نسبت بدهیم؟!
(در مورد فیس بوک اسلامی هم ،همین که بگی "فیس بوک" اسلامی از اول بازنده است، وقتی حتی اسم رو هم از روی یه اصل کپی کردیم انتظارداریم کجا برسیم؟! ما اگه فکر داریم خودمون چیزی رو ابداع کنیم؟!چرا مسلمونا برن تو فیس بوک غربی ها عضو بشن؟!ما یه کاری کنیم اونا بیان سایت ها ما!)
واقعا یکی بیاد اینجا برای من توضیح بده چرا سایتی مثل فیس بوک دشمن و ظالم است؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock ، clubb0y ، Maysam-1st
۱۵:۰۱, ۲۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۸۹ ۱۶:۰۳ توسط S.A.Motallebi.)
شماره ارسال: #17
آواتار
شما کاریکاتور های پیامبر رو فراموشکردین
جشن مردمی قرآن سوزی و امثال هم این
جشنواره هارو فراموش کردین
ایا جولوشو گرفتن یا ادامه دادند( اگر این چیزها نیست به من بگید تا مطما شم چون مطمعا نیستم در براه چند نیم خط اول)
اگر اشتباه میکنم بگوید تا ماهم معنی احترام به حقوق ادیان و دیگران را بدونیم.
ایا به حقوق مسلمانان احترام گزاشتن
یادم اگر اشتباه نکنم یه مجری فرانسوی به یکی که اعتراض داشت نسبت به کاریکاتورها میگفت ازادیه
اما اگر اشتباه نکنم تو یه برنامه دیگه وقتی حرف از هولوکاست شد مجری برنامه اعتراض کرد
(تغریبا ماجرا این جوری بود ولی دقیقا یادم نمیاد اما فکر کنم تو سریال ضهور بود)
بعدم ما قرار نیست فیس بوک اسلامی بسازیم
این فیس بوک اسلامی هم که پاکستانی ها درست کردن فقطت برای مسلمانان نیست.
در فکر من چیزی بالاتر از اینها است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nader008 ، Sarbaze Monji
۱۶:۰۰, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18

نقل قول:شما کاریکاتور های پیامبر رو فراموشکردین
جشن مردمی قرآن سوزی و امثال هم این
جشنواره هارو فراموش کردین
ایا جولوشو گرفتن یا ادامه دادند( اگر این چیزها نیست به من بگید تا مطما شم)
دوست عزیز این کار ها چه ربطی به فیس بوک داشت؟آیا اینکه اگر احیانا کسی آن کاریکاتور را روی این سایت آپلود کرده است آنوقت باید بگوییم سایت فیس بوک فلان است یا آن شخص است که مشکل دارد؟!
...مجری و تلوزیون و اینها تو فیس بوک است؟!!!
(دوست عزیز البته حرفهای پست قبلی من و هم این پست هیچ کدام نگفت فکر شما بد است ...اتفاقا همین فیس بوک هم از یک فکر شروع شده و به اینجا رسیده،ان شالله که با تلاش خودتون و توکل با خدا فکرتون به مرحله عمل برسه و روزی بیاد که همونطور که گفتم ما تو ایران سایتی داشته باشیم با کاربرای میلیونی!چرا که نه؟!
فکر شما و هم خود شما برای من محترم هستید و قصد جسارت نداشتم .من فقط چند تا سوال داشتم که پرسیدم!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock ، clubb0y
۱۶:۰۷, ۲۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۸۹ ۲۱:۲۰ توسط S.A.Motallebi.)
شماره ارسال: #19
آواتار
مجری یک مثال بود
ولی من در فیس بوک امتحان نرکدم که اگر از هولو کاست حرف زد چی میشه.
اما در باره کاریکاتور ایا این سایت نمیتونست جولوشو بگیری ایا این سایت به هیچکس کاری ندارم
و حقوق براش مهم نیست ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nader008 ، Sarbaze Monji
۱۶:۳۵, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20

دوست عزیز
تو فیس بوک 500 میلیون عضو هستن و هر کس یک صفحه دارد و می تواند تنظیم کند عکس و چیز هایی دیگری که میگذارد را چه کسانی قادر به دیدن آن باشند!مثلا فقط دوستان یا دوستانِ دوستان و یا....خوب فیس بوک که نمیتواند همه اینها را بررسی کند!در ضمن مثلا اگر کسی دیدن عکسی را محدود کرده به دوستانش فیس بوک حق ندارد دخالت کند ،البته می شود پیج هم ساخت و طرفدار و....که دیگران هم میتوانند در مخالفت با آن همین کار را بکنند!(خیلی در هم بر هم گفتم چون من که قصد ندارم فیس بوک را اینجا توضیح دهم!!)
در ضمن من اصلا نمی دانم این قضیه کاریکاتور رو از کجا میگید و منظور طرف چی بوده!ولی هر چی بوده ربطی به مدیریت فیس بوک ندارد!
در ضمن شما اگه از هولوکاست حرف بزنید هیچی نمی شود!همانطور که وقتی ویدیو اسلامی بگذارید هیچی نمی شود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.Motallebi ، clubb0y
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا