|
فیس بوک اسلامی
|
|
۱۳:۰۴, ۱۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۹ توسط S.A.Motallebi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مسدود شدن شدن شبکه اجتماعی فیسبوک بهدلیل انتشار تصاویر اهانتآمیز به پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در کشور پاکستان منجر به انتشار نسخه ای جدید و اسلامی از این شبکه اجتماعی شده است. شش متخصص جوان فنآوری اطلاعات در شهر لاهور شبکه اجتماعی Millat Facebook (به زبان اردو به معنی ملت و مردم) را با این امید که این شبکه به پایگاهی برای مسلمانان جهان تبدیل شود راهاندازی کردند .
http://www.millatfacebook.com/ «عمر ظهیر میر» یکی از بنیان گذاران این شبکه میگوید این شبکه روز چهارشنبه راه اندازی شده است و تاکنون هشتاد هزار کاربر را به خود جذب کرده است. هدف اصلی این کاربران مخالفت با تصاویر منتشر شده از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ارائه پیشنهادهایی برای فیسبوک است که اخیرا بهدلیل اختلال در کنترل حریم خصوصی مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. وی می گوید:«سخن ما این است که ما از نظر تکنولوژیکی ملتی مستقل هستیم و شما نمیتوانید از طریق ما سرمایهای را کسب کرده و در نهایت به اعتقاداتمان احترام نگذارید.» پس از انتشار تصاویر موهن از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در یکی از صفحات این شبکه اجتماعی هزاران مسلمان در پاکستان علیه فیسبوک دست به تظاهرات زدند. دادگاههای این کشور نیز ماه گذشته به شرکتهای خدمات اینترنتی دستور فی*ل*تر کردن شبکههای اجتماعی و دیگر سایتهای محتوی مفاهیم توهین آمیز از قبیل یوتیوب و ویکیپدیا را صادر کردند.طراحان شبکه فیسبوک اسلامی امیدوارند این وب سایت بتواند توجه تمامی مردم را از هر دینی به خود جلب کند و تایید کردند این شبکه جدید از برخی از ویژگی های شبکه اجتماعی اصلی بهره برده است. در واقع از صفحه راهنمای آبی رنگ گرفته تا نقشه جهان، صفحه ورود این شبکه اجتماعی شباهت بسیاری به صفحه فیسبوک اصلی دارد.به گفته بنیان گذاران Millat Facebook، این شبکه متعلق به ملت پاکستان بوده و اولین شبکه اجتماعی پاکستان به شمار می رود اما ورود افراد دیگر با مذاهب دیگر نیز به این شبکه محترم است و مورد استقبال قرار خواهد گرفت. منبع لطفا همکاری کنید. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۹, ۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۱۸:۱۱ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
Islamic life (زندگی اسلامی)چطوره یا مثلا Religious Life(زندگی دینی)
به نظر من مهمترین هدف ما از ساخت این شبکه اجتماعی باید در مرحله اول جذب افرادی باشه که اعتقادات محکمی دارن تا فضا رو برای افرادی که کم اعتقاد هستن اماده کنن چون تجربه نشون داده اگر در شبکه ایی افراد مومن (مسلمان .مسیحی .یهودی) در اکثریت باشن افراد کم اعتقاد کشش بیشتری به مذهب نشون میدن چون سعی میکنن خودشون رو بیشتر با میحیط وقف بدن |
|||
|
۱۸:۵۴, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
من هرگز اسم اسلامی رو پیشنهاد نمیکنم
آخه برادران من،یه کم به خودتون بیاید.اگه همین فیسبوک هم از اول میومد میگفت که ما میخوام تموم اسرار زندگی شما رو به مردم دنیا فاش کنیم و ... ، آیا کسی سراغش میومد؟؟ آیا اگه شما هم دقیقا با یه اسم اسلامی وارد بشید،واقعا فکر میکنید که هیچ جوون غیر مذهبی ای سراغتون میاد؟واقعا همین فکرو میکنید؟ پس معلومه در جامعه زندگی نمیکنید!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۶/آذر/۹۱ ۱۸:۵۴)فدايي ولايت نوشته است: من هرگز اسم اسلامی رو پیشنهاد نمیکنماولا من که گفتم جذب افراد کم اعتقاد باید در اولویت دوم باشه . مثل اینکه خودم باید برای ساختنش دست به کار بشم همه فقط حرف میزنن کسی کاری نمیکنه . هر کسی خواست همکاری کنه به من پیام بده |
|||
|
۲۳:۰۵, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهشا نرید توی این شبکه های اجتماعی اطلاعاتتون رو لو بدید
|
|||
|
۱۵:۵۵, ۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱۶:۰۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۶/آذر/۹۱ ۲۳:۰۲)علی الهادی نوشته است: اولا من که گفتم جذب افراد کم اعتقاد باید در اولویت دوم باشه . مثل اینکه خودم باید برای ساختنش دست به کار بشمبرادر من،شما مثل اینکه اصلا قصد نداری واقعیات جامعه رو بپذیری شما اگه بخواین افراد با اعتقاد رو جمع کنین که اینهمه زحمت نمیخواد،با همین بیداری اندیشه هم میشه شما در طول اینکارتون شاید خیلی زحمت بکشید اما هیچ نتیجه خاصی نداره اگه میخواین کای کنین که تا ثیر بذاره،باید متفاوت باشه از من گفتن بود،اگه بهش عمل هم نکنید،نه چیزی بهم میرسه،نه ضرری برام داره،مهم کار شماست،من برای خودتون میگم دیگه نمیشه مثل همه روزی چهارتا تالار گفت و گو بزنیم بیداری اندیشه و fllowers313 و ... تا دلتون بخواد شما هم اگه بخواید همینطوری وارد کار بشید که اوضاع هیچ فرقی نمیکنه،فقط یک سایت به سایت های انبوه ایرانی که همشون یه موضوعو دارن اضافه میشه الانا فقط کاری جواب میده که متفاوت باشه،پشتش هم یه تئوری و برنامه و همچنین پشت کار قوی باشه مثل جنگ سخت و واقعی،تو جنگ نرم سایبری هم دوراه وجود داره مثالش رو با جنگ سخت دفاع مقدسمون میگم: راه اول اینه که هرکسی میتونه یه تفنگ دست بگیره و بره بالای سنگر و دوتا تیر در کنه و بعد شهیدش کنن.آره ،خودش شهید شده،اما نه به دشمن ضرری رسونده،نه به سپاه خودش کمک کرده همه ی افراد سپاه میتونن اینطوری خودشونو به کشتن بدن،بنا بر این،سپاه حق شکست میخوره اما راه دوم اینه که همون تمام افراد سپاه،بیانو با یه برنامه حساب شده و کار شده جنگ کنن،پیروز میشن.همونطور که شدن مثال راه اول،توابین ت مختار نامست مثال راه دوم،خود مختاره امیدوارم منطورمو رسونده باشم.مثل همه بی فکر جلو نرید،با برنامه عمل کنید یا علی در ضمن،گفتید چرا اینقدر حرف میزنیم بقیه رو نمیدونم اما دلیل حرف زدن من اینه: تو این تالار امثال این حرکت ها زیاد بوده که به دلیل نداشتن یه برنامه ی پایه ای و زیرکانه و درست و حسابی،همشون بعد از مدتی شکست خوردن من فقط میخوام بگم شما مثل اونا نباشید |
|||
|
۱:۴۱, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
منم بانطر دوستانی که میگن میتونیم از طریق فیس بوک خودشون بهشون ضربه بزنیم موافقم به نظرم باید این کارو کرد چون اونجا مخاطبین بیشتری داره ومیشه یه گروه کثیری رو متوجهش کرد
|
|||
|
۳:۵۰, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۱ ۱:۴۱)samin23 نوشته است: منم بانطر دوستانی که میگن میتونیم از طریق فیس بوک خودشون بهشون ضربه بزنیم موافقم به نظرم باید این کارو کرد چون اونجا مخاطبین بیشتری داره ومیشه یه گروه کثیری رو متوجهش کرد عزیزم قبلا خیلی ها به این فکر افتاده اند ولی اونام گاگول نیستند که! اگه شما فعالیتی در جهت دشمن شناسی و صهیونیسم ستیزی و.... بخوای انجام بدی سریع شوتت میکنن بیرون |
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۱ ۳:۵۰)Havbb 110 نوشته است: عزیزم قبلا خیلی ها به این فکر افتاده اند ولی اونام گاگول نیستند که!دوست عزیز فیس بوک به صفحات کاری نداره این کاربران فیس بوک هستن که با ریپورت کردن باعث حذف یک صفحه میشن بعد هم می تونی به حذف صفحه خودت اعتراض کنی که در بیشتر موارد فیس بوک صفحه رو دوباره فعال کرده |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بله درسته ولی به شرطی که اخراجت نکنه! در چنین مواردی اکانتت رو میبنده دیگه هم با این کامپیوتر نمیتونی عضو بشی چون شماره سریال هارد کامپیوترت اونجا ثبت شده
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
كاش به جاي ف.ي.ل.ت.ر كردن اين شبكه ها ،امكاني فراهم مي شد تا افرادي كه قدرت پاسخگويي به شبهات ايجاد شده در اين شبكه ها رو دارن مي تونستن از وي...پي...ان....هاي قانوني استفاده كرده و از تأثيرگذاريهاي منفي اين شبكه ها جلوگيري كرده يا حداقل تأثيرگذاري آنها را كاهش دهند و از چنين ابزارهايي در جهت اهداف مثبت و اسلامي استفاده كنند و به قولي مكرشان را به خودشان برگردانند.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |