|
برای معتقد کردن چه راه حلی دارید ...؟
|
|
۸:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام دوستان با ایجاد این تایپیک خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن راهنمایی بگیرم . دوستی دارم که سالهاست با هم صمیمانه در ارتباط هستیم و بر خلاف اینکه عقیده های کاملا متفاوتی داریم به طرز فکر هم احترام میزاریم .
ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابه داره یا اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره . به نظرتون با این بیوگرافی چه مراحلی رو باید طی کنم تا به هدفم برسم ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۲, ۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۲ توسط یوسف خان.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ایشون میگه مشکل اصلی من با اینه که آموزه های قرآن که شما میگید کتاب الهیه چرا اجرا نمیشه ...؟؟ بسم الله الرحمن الرحیم در ضمن میگفت دلیل اینکه انقدر شبهه تو دین وجود داره اینه که دین دست ساز بشر بوده و توی این مرحله به مشکل خورده !!!! ازش سوال کردم کجای دین مشکل داره گفت مملکت رو ببین !!!!! [/quote] سلام این دیگه اشکال از دین و اسلام نیست اشکال از مسلموناست!!!! این جهان یه مدیر کم داره و تا وقتی که اقا ظهور نکنن این مشکلات حل نمیشه! اما نه اینکه در جهت رسیدن به اون جامعه ارمانی تلاشی نکنیم ... حالا میگن این مملکت رو ببین تو کل جهان چی دیده مگه بعد ما اگه به این دستورات قران عمل میکردیم اوضاعمون این نبود!!![]() به نظر من شما سیاست رو وارد صحبتاتون نکن نمیگم سیاست از دین جداست اما اینجا تو مرحله نباید وارد شه اول دین بعد حالا مملکت و سیاست و.... |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۵۶)rastin نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الرحمن الرحیم
با این استدلال که توش شبهه خیلی زیاده و اگر دست ساز نبود و الهی بود شبهه ای نمیموند و همه قبول میکردن !!!! (۲/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)seyed reza نوشته است: دومین کاری که میکنی این است که از اصول دین شروع کن. (برای اینکار لازمه که حداقل یک کتاب در مورد اصول دین بخونید) ببینید که آیا بشر ساخته شده که در این دنیا زندگی کنه و نابود بشه؟ یا اینکه اهدافی والاتری دارد؟ برای این اهداف چه نیازی به دین است؟ آیا تجربه بکار انسان می آید و یا علم و عقل میتوانند به تنهایی برنامه ای جامع برای انسان تجویز کنند و... [b]ممنون دوست من . اصول دین رو اگر بخوام بهش بگم باید خودم کامل بتونم تشریحش کنم . ایشون خودش اصول و فروع دین رو کامل میدونه اما قبولشون داره .. ( البته بعضیاشو ) مثلا : توحید رو قبول داره اما امامت و عدل رو خیر !!! (۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۲)یوسف خان نوشته است: به نظر من شما سیاست رو وارد صحبتاتون نکن نمیگم سیاست از دین جداست اما اینجا تو مرحله نباید وارد شه اول دین بعد حالا مملکت و سیاست و.... [b]دوست من اتفاقا مشکل منم همینه که دوستم سیاست رو کاملا با دین ادغام میکنه !!
پست اول حقیر رو مطالعه کن .. گفتم که ایشون توی انتخابات مشکلاتی براش پیش اومد که باعث شد بیشتر از دین زده بشه .... وقتی ایشون میاد حرف سیاست رو میزنه من نمیتونم بگم بیخیال شو فعلا در مورد دین صحبت کنیم ...!!! ![]() |
|||
|
۲۳:۰۵, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ببین افرین مشکل این دست ادما همینه همه چیز رو باهم قاطی میکنن من خیلی با این جور ادما بودم!! میدونی چرا بعد انتخابات مشکلاتی براش پیش اومد؟؟؟؟ چون تو تفکرات دینی اش مشکل داره چون یه جای دینش میلنگه!!! نمیگم ماها حقیم و اشتباه نداریم و از این حرفا .... چون تو سیاست اطلاعات داره بحث رو میکشه به اونطرف یعنی تقریبا 99 درصد مردم خودشونو اخر سیاست میدونن!!!! اما باهاش از همون اول ریتمیک بیا جلو خدا قران ولایت و ... اکثرا تو ولایت مشکل دارن .. |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۵ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
همکار گرامی دوست شما چیزایی که قبول داره و شما قبول داره چقدرش مشترک هست؟ اگه مباحث پایه ای مورد وحدت باشه ، که خدارو شکر . اما اگه حتی خدا رو هم قبول داشته باشه بازم میشه با توجه به بعد فکری ایشون ، با این فرد صحبت کرد (نه جدل و مناظره ) تا دید که تا چه حدی از اعتقادات مشکل دارن. این دیگه جزء کارایی که شما باید انجام بدین تا بشه برای شما و دوست شما راه کار گذاشت. از همه دوستان میتونین کمک بگیرین. این دوست شما هر چی هم ک باشه نمیتونه از حالت مخلوق بودن خارج بشه و این خودش مقدمه ای هست برای آغاز. خدا همه را هدایت کند. اللهم عرفني نفسک فانک ان لم تعرفني نفسک لم اعرف نبيک.
[/quote] اللّهم عرفني نبيک فانک ان لم تعرفني نبيک لم اعرف حجتک. اللهم عرفني حجتک فانک ان لم تعرّفني حجتک ضللت عن ديني؛ پروردگارا! خود را به من بشناسان که اگر خود را به من نشناساني، نميتوانم پيغمبرت را بشناسم. پروردگارا! پيغمبرت را به من بشناسان که اگر پيغمبرت را به من نشناساني، نميتوانم حجت تو را بشناسم. پروردگارا! حجت خود را به من بشناسان، که اگر حجت خود را به من نشناساني، دين خود را از دست ميدهم، و گمراه خواهم شد". [quote [align=CENTER][b]ممنون دوست من . اصول دین رو اگر بخوام بهش بگم باید خودم کامل بتونم تشریحش کنم . ایشون خودش اصول و فروع دین رو کامل میدونه اما قبولشون داره .. ( البته بعضیاشو ) مثلا : توحید رو قبول داره اما امامت و عدل رو خیر !! ببین عزیزم کسی که امامت و عدل رو قبول نداره دیگه نمیشه گفت توحید رو قبول داره. یچیزی هست فرق بین دونستن و آگاه بودن. دوست شما شامل شق دوم هست. در پست های اینده امید وارم بیشتر از این دوست خودتون بگین. چون با یکطرفه شنیدن نمیشه چیزی گفت. انشا الله هدایت میشن. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۱۹ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۹)mahdy30na نوشته است: |
|||
|
۱۹:۳۹, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دوستت ميگه من عدل رو قبول ندارم،بهش بگو،مگه تو قدرت تصميم گيري و انتخاب و اختيار نداري! و حتي اين قدرت ها به قدري قوي هستند كه تو هم ميتواني معصوم بشي. بهش بگو ،خودت فكر ميكني خداوند انسانها را متفاوت خلق كرده،!در حالي كه اينجوري نيست و بگو دوست من ،من و تو با هم برابر خلق شده ايم و اگر روزي هم بين خودمان تفاوت ديديم دليلش افكار و تصميم هاي خودمان هست و دليل تمام نابرابري ها خودمانيم نه خدايمان. بعد بگو :ايا نتونستي عدل رو حس كني. |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۹)شهرام نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدونم باید تایید کنم یا نه اما اولین بار بود چنین چیزی رو میشنوم !!!!!!!!!
(۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۹)شهرام نوشته است: بهش بگو ،خودت فكر ميكني خداوند انسانها را متفاوت خلق كرده،!در حالي كه اينجوري نيست و بگو دوست من ،من و تو با هم برابر خلق شده ايم و اگر روزي هم بين خودمان تفاوت ديديم دليلش افكار و تصميم هاي خودمان هست و دليل تمام نابرابري ها خودمانيم نه خدايمان. در این مورد هم باید بگم نمیدونم چی بگم چون اولین بار بود چنین چیزی میشنوم !!!
منظورم اینه که معصوم با طرز فکرش شد معصوم !!!؟؟ ![]() یعنی ائمه ما نور الهی رو دریافت نکرده بودن برای معصوم بودن خودشون ؟؟ یعنی با طرز فکر خودشون سعی کردن حتی کوچکترین گناهی نکنن ؟؟؟!!! ![]() (۳/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۹)شهرام نوشته است: بعد بگو :ايا نتونستي عدل رو حس كني. !!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۷ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام دوست من " شهرام "
با کسی که اینجور اعتقادات داره نمیشه جنگید. بلکه با کار بیشتر حالت حجومی بهش میدین و دیگه هیچیو قبول نمییکنه. بهتر اینه که با آرامش تا تاجیی که میشه صحبت کرد.شما اینو یقین داشته باش که اگه تحریکش نکنی بهتر و راحت تر میشه با کلام صحیح با این شخص گفتگو کرد و این مسایل رو براش اثبات کرد. مگر نیست در سیره امامان که با آرامش با این افراد برخورد میکردند. نمونه ای تاریخی در باره امام صادق علیه السلام و اثبات خداوند براي ابن ابي العوجاء ( مادی گرا ) نمونه ای بارز در باره تحمل و صبرهستش. برای راهنمایی میتونین از مناظرات امامان در موضوعاتی که میخواهید با دوستتون بحث کنید استفاده کنید. چون با کلام معصوم راهت تر میتونین شخص رو قانع کنید. |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
سوشيانت تو حالا يك مسلماني،مگه نه؟ خوب حالا دليل مسلمان بودنت چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهش فكر كردي، مگه دليلش انتخاب تو نيست،يا دليلش چير ديگه اي هستش!!!!!! درضمن انسان هم ميتواند به حد معصوم بودن برسد،مثل امام خميني(رحمة الله علیه) |
|||
|
۲۳:۵۷, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۵۹)شهرام نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم
سلام. ببینم الان قرار نیست خودم زیر سوال برم که انشاءالله ...!!! ![]() ![]() صحبت ما سر کس دیگست دوست من نه خودم !! اگر خودم مسلمان نبودم که سعی نمیکردم کسی رو معتقد کنم !!! در حد معصوم بودن درست اما معصوم بودن بدون نور الهی یکم درکش سخته !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسابقه: ساخت مولدی برای روشن کردن یه لامپ 2 واتی | یاســین | 1 | 1,441 |
۱۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۵ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|

بعد ما اگه به این دستورات قران عمل میکردیم اوضاعمون این نبود!!
![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)