کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای معتقد کردن چه راه حلی دارید ...؟
۸:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم اله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

با ایجاد این تایپیک خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن راهنمایی بگیرم .

دوستی دارم که سالهاست با هم صمیمانه در ارتباط هستیم و بر خلاف اینکه عقیده های کاملا متفاوتی داریم به طرز فکر هم احترام میزاریم .

• آقا محمد فوق دیپلم معماری داره و اهل کتاب خوندنه اما چه کتابایی ...؟ ( نیچه .. فرانتس کافکا ... صادق هدایت و ...)
  • به خدا کاملا اعتقاد داره اما مراحل بعدی رو کاملا رد میکنه ( امامان و کتب مذهبی و ...)
  • توی انتخابات 88 هم براش مشکلات زیادی پیش اومد که باعث شد بیشتر از دین زده بشه ...!
  • تقریبا نفوذ کلامی روش دارم اما باید منطق پشتش باشه و بهتره مدرک نشونش بدم .
  • متاسفانه به اینترنت دسترسی نداره .
  • سی دی دانشگاه علامه استاد رائفی پور رو بهش دادم و نگاه کرد اما یک سری صحبتها رو رد میکرد .( بهش حق میدم چون کاملا با موضوع آشنا نیست .)
شدیدا دوست دارم روش کار کنم تا حقانیت دینم رو بهش اثبات کنم اما میدونم که باید با تامل پیش برم و احتیاج به مراحل کاری فکر شده دارم .

ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابه داره یا اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره .

به نظرتون با این بیوگرافی چه مراحلی رو باید طی کنم تا به هدفم برسم ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: tiyam ، نگار ، .Ali. ، zahra11 ، seven.attar ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، یوسف خان ، m.hossein ، entezar313 ، mahdy30na ، شهرام ، Detector ، سرباز سید علی ، جبریل ، ایمانی ، revenger ، MohammadSadra ، یاســین ، فاطمه خانم ، nooromahdi ، Farzaneh ، Seyed Mohsen ، faraz_223 ، محمدهادی ، آرین (الهه.ع) ، شیدا ، laanbar1-2-3 ، حوریه سادات
۲۳:۲۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
راه خیلی سختی رو در پیش دارید!!!!!!!
امیدوارم خدا صبرتون بده!!!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، seven.attar ، یوسف خان ، medad.sefid
۰:۱۸, ۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۶ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #3

دوستتون به قرآن اعتقاد داره ؟؟ اگه نداره که کلی دلیل رو مدرک هست که کتاب اسمانیه .
یک بار قرآن با معنی یا تفسیر بخونه . نیچه و .. رو که میخونه اینم روش . این دولت که خلیفه الله نیست ! مشکل هم مطمئنا داره . این دولت اشتباه کنه که نباید به خدا نسبت داد !!
با قرآن شروع کنه بعد امامان و اعمه که اهل بیت کاملا تو منابع اهل تسنن و تشیع هست که بعدا بگو
یکی از دلایل این که من به قرآن و اسلام ایمان اوردم با خودم فکر کردم که اگه نماز بخونم کسی سود میکنه ؟؟ روزه بگیرم کسی سود میبره ؟؟ ( انسانی سود میبره ؟) بگم خدا یگانه هست و .. کسی سود میبره ؟؟ یا اینکه برم پول بدم کشیش گناها میره و کسی سود میبره ؟؟؟ . هرچی نیچه ضعف از دین و خدا گفته تو اسلام عکسه .
دینی هست که ضرر رساندن رو بد میدونه ! کی سود میبره ؟ در هالی که شیطان پرست ها چه کارایی که نمیکنن . کاملا منطقی هست . چیز غیر منطقی پیدا کردی نشون بده بسم الله .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، soshiant ، Havbb 110 ، یوسف خان ، m.hossein ، جبریل ، mohamad ، یاســین
۰:۲۵, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
اصلا عجله نکنید !!
اگه خالصانه و به خاطر خدا دوست داشته باشید هدایت بشه موفق می شید .
سعی کنید آنچه خدا و اهل بیت دوست دارند بشوید .اون وقت خودتون الگوی عملی برای دوستتون می شید
از قرآن Heartو ترجمه دقیق اون شروع کنید (ترجمه بهرام پور توصیه می شه )
موفق باشید برادر جان !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، یا ثارالله ، یوسف خان ، جبریل ، یاســین
۲:۴۸, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون از نظرات دوستان .

ممنون میشم اگر ناظرین و مدیران هم نظری داشته باشند . در مورد قرآن هم متاسفانه باید بگم تردید زیاد داره ...!!!
دوستان واقعا به نظراتتون احتیاج دارم .. Blush

این معقوله برای من خیلی مهمه و اگر به امید خدا بتونم موفق بشم روی دوستان دیگه هم میخوام کار کنم .

پاینده باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، zahra11 ، یوسف خان ، m.hossein ، یاســین ، Farzaneh
۸:۵۹, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

بهترین کار اینه که برایش دعا کنید تا خداوند هدایتش کنه

در اون صورت حضرت حق خودش هم اسبابش رو جور میکنه و هم بهش توفیق عنایت میفرماید . و دیگه اگر دوستتون لایق هدایت باشه ان شا الله هدایت میشود .

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سجاد313 ، یا صاحب الزمان ، soshiant ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، یوسف خان ، جبریل ، Farzaneh
۹:۵۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
با تمام احترام

وحید جان من قبول نمیکنم .

رسول الله برای هدایت مردم چه کرد؟

حسین بن علی ؟

.
.
.
ایت الله خمینی ؟
مقام معظم رهبری چطور؟

شما تو این تالار.با مقاله های کم نظیرت داری چه کار میکنی؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، وحید110 ، یوسف خان ، جبریل ، یاســین
۱۰:۲۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم
سوشیانت عزیز شما بهتره کمی دوستتون رو با فلسفه ی ملاصدرا شیرازی یا قطب الدین شیرازی و شهاب الدین سهروردی آشنا کنید این می تواند اولین قدم باشد.برای قدم های بعدی اول باید این گام را بردارید و نتیجه اش را بنویسید
منتظر جواب شما هستم.
فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seven.attar ، soshiant ، Havbb 110 ، یوسف خان ، m.hossein ، یاســین
۱۰:۲۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
عزیز دل برادر

اولین کاری که شما میکنی اینه که خالصانه دعا میکنی . انوقت خود حضرت احدیت اسبابش رو جور میکنه . حالا اون سبب یا شمایید . یا یه کتاب یا یک مقاله یا رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا .....

بهترین کار بعد از دعا معرفی کتب خوب هست که متناسب با دیدگاه ایشون ارائه بشود .

و در نهایت اتصال ایشون با فردی که بتواند به سوالاتشان پاسخ گوید

اما توکل اصل مطلب است . اگر با توکل به خدا انجام بشه برای خود شما هم اثار مثبتی دارد

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seven.attar ، یا صاحب الزمان ، Havbb 110 ، zahra11 ، سجاد313 ، یا ثارالله ، یوسف خان ، m.hossein ، جبریل ، علی ابوتراب ، Farzaneh
۱۳:۲۲, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
ایشون رو روانکاوی کنید تا ببینید اصلی ترین مشکلش با دین چیه و از همون راه وارد شید
یعنی اگر معجزات رو قبول ندارند سعی کنید همین ها رو ثابت کنید ، اگر فلسفه ی فلان عمل فلان پیامبر رو قبول ندارند ، آن فلسفه را برایش جا بندازید و ... !
درضمن من سخنرانی های تئوریک دکتر عباسی رو بیشتر توصیه می کنم تا آقای رائفی پور
چون می فرمایید ایشون نیچه می خوانند و از این قبیل کتب ، به طور مثال سخنرانی " بال دوم " از دکتر عباسی که برای سال 87 هست ، می تونه فوق العاده باشه . ایشون تو این سخنرانی به مقایسه ی فلسفه ی امام حسین (علیه السلام) و نیچه و فرق های آن ، به بررسی دکترین شیعه و نظر استراتژیست های غربی در این باره و مسائل زیادی می پردازه که چون علمی و آکادمیک هست معمولا تاثیر گذاره
با آرزوی موفقیت برای شما و دوست تان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، یوسف خان ، AFG Shia ، جبریل
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]