|
برای معتقد کردن چه راه حلی دارید ...؟
|
|
۸:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام دوستان با ایجاد این تایپیک خواستم از دوستانی که تجربه بیشتری دارن راهنمایی بگیرم . دوستی دارم که سالهاست با هم صمیمانه در ارتباط هستیم و بر خلاف اینکه عقیده های کاملا متفاوتی داریم به طرز فکر هم احترام میزاریم .
ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابه داره یا اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره . به نظرتون با این بیوگرافی چه مراحلی رو باید طی کنم تا به هدفم برسم ؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
راه خیلی سختی رو در پیش دارید!!!!!!!
امیدوارم خدا صبرتون بده!!!
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۶ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستتون به قرآن اعتقاد داره ؟؟ اگه نداره که کلی دلیل رو مدرک هست که کتاب اسمانیه .
یک بار قرآن با معنی یا تفسیر بخونه . نیچه و .. رو که میخونه اینم روش . این دولت که خلیفه الله نیست ! مشکل هم مطمئنا داره . این دولت اشتباه کنه که نباید به خدا نسبت داد !! با قرآن شروع کنه بعد امامان و اعمه که اهل بیت کاملا تو منابع اهل تسنن و تشیع هست که بعدا بگو یکی از دلایل این که من به قرآن و اسلام ایمان اوردم با خودم فکر کردم که اگه نماز بخونم کسی سود میکنه ؟؟ روزه بگیرم کسی سود میبره ؟؟ ( انسانی سود میبره ؟) بگم خدا یگانه هست و .. کسی سود میبره ؟؟ یا اینکه برم پول بدم کشیش گناها میره و کسی سود میبره ؟؟؟ . هرچی نیچه ضعف از دین و خدا گفته تو اسلام عکسه . دینی هست که ضرر رساندن رو بد میدونه ! کی سود میبره ؟ در هالی که شیطان پرست ها چه کارایی که نمیکنن . کاملا منطقی هست . چیز غیر منطقی پیدا کردی نشون بده بسم الله . |
|||
|
|
۰:۲۵, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اصلا عجله نکنید !!
اگه خالصانه و به خاطر خدا دوست داشته باشید هدایت بشه موفق می شید . سعی کنید آنچه خدا و اهل بیت دوست دارند بشوید .اون وقت خودتون الگوی عملی برای دوستتون می شید از قرآن و ترجمه دقیق اون شروع کنید (ترجمه بهرام پور توصیه می شه )موفق باشید برادر جان !! |
|||
|
|
۲:۴۸, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون از نظرات دوستان . ممنون میشم اگر ناظرین و مدیران هم نظری داشته باشند . در مورد قرآن هم متاسفانه باید بگم تردید زیاد داره ...!!! دوستان واقعا به نظراتتون احتیاج دارم .. ![]() این معقوله برای من خیلی مهمه و اگر به امید خدا بتونم موفق بشم روی دوستان دیگه هم میخوام کار کنم . پاینده باشید. |
|||
|
|
۸:۵۹, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بهترین کار اینه که برایش دعا کنید تا خداوند هدایتش کنه در اون صورت حضرت حق خودش هم اسبابش رو جور میکنه و هم بهش توفیق عنایت میفرماید . و دیگه اگر دوستتون لایق هدایت باشه ان شا الله هدایت میشود . در پناه خدا |
|||
|
|
۹:۵۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با تمام احترام
وحید جان من قبول نمیکنم . رسول الله برای هدایت مردم چه کرد؟ حسین بن علی ؟ . . . ایت الله خمینی ؟ مقام معظم رهبری چطور؟ شما تو این تالار.با مقاله های کم نظیرت داری چه کار میکنی؟ |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم سوشیانت عزیز شما بهتره کمی دوستتون رو با فلسفه ی ملاصدرا شیرازی یا قطب الدین شیرازی و شهاب الدین سهروردی آشنا کنید این می تواند اولین قدم باشد.برای قدم های بعدی اول باید این گام را بردارید و نتیجه اش را بنویسید منتظر جواب شما هستم. فی امان الله |
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
عزیز دل برادر
اولین کاری که شما میکنی اینه که خالصانه دعا میکنی . انوقت خود حضرت احدیت اسبابش رو جور میکنه . حالا اون سبب یا شمایید . یا یه کتاب یا یک مقاله یا رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا ..... بهترین کار بعد از دعا معرفی کتب خوب هست که متناسب با دیدگاه ایشون ارائه بشود . و در نهایت اتصال ایشون با فردی که بتواند به سوالاتشان پاسخ گوید اما توکل اصل مطلب است . اگر با توکل به خدا انجام بشه برای خود شما هم اثار مثبتی دارد در پناه خدا |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
ایشون رو روانکاوی کنید تا ببینید اصلی ترین مشکلش با دین چیه و از همون راه وارد شید یعنی اگر معجزات رو قبول ندارند سعی کنید همین ها رو ثابت کنید ، اگر فلسفه ی فلان عمل فلان پیامبر رو قبول ندارند ، آن فلسفه را برایش جا بندازید و ... ! درضمن من سخنرانی های تئوریک دکتر عباسی رو بیشتر توصیه می کنم تا آقای رائفی پور چون می فرمایید ایشون نیچه می خوانند و از این قبیل کتب ، به طور مثال سخنرانی " بال دوم " از دکتر عباسی که برای سال 87 هست ، می تونه فوق العاده باشه . ایشون تو این سخنرانی به مقایسه ی فلسفه ی امام حسین (علیه السلام) و نیچه و فرق های آن ، به بررسی دکترین شیعه و نظر استراتژیست های غربی در این باره و مسائل زیادی می پردازه که چون علمی و آکادمیک هست معمولا تاثیر گذاره با آرزوی موفقیت برای شما و دوست تان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسابقه: ساخت مولدی برای روشن کردن یه لامپ 2 واتی | یاســین | 1 | 1,441 |
۱۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۵ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|

و ترجمه دقیق اون شروع کنید (ترجمه بهرام پور توصیه می شه )