کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا این تصاویر ماسونی هستند؟
بله
خیر
نظری ندارم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 64 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادهای فراماسونی در ایران
۳:۴۱, ۲۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۷:۵۴ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
تصویر نماد فراماسونها در کتاب فارسی!

[تصویر: ketab_1.jpg]
پس از ماجرای حذف نام خلیج فارس از پشت جلد کتاب فارسی اول ابتدایی مورد ابهام برانگیز دیگری در رابطه با علائم و نمادهای شیطان پرستی در کتاب فارسی اول راهنمایی دیده می شود.

فردا نوشت:

پس از ماجرای حذف نام خلیج فارس از پشت جلد کتاب فارسی اول ابتدایی و امکان حذف نام پادشاهان از کتابهای تاریخ که وزارت آموزش و پرورش تاکنون نتوانسته پاسخ مناسب و درخوری را درباره آنها ارائه دهد. مورد ابهام برانگیز دیگری در رابطه با علائم و نمادهای شیطان پرستی در کتاب فارسی اول راهنمایی دیده می شود. صفحه 67 این کتاب حاوی تصویری است از یک چشم که بی شباهت به "چشم لوسیفر" نماد شیطان پرست‌ها نیست. این چشم همچنین علامت روشنفکران نیز هست و حتی در دلار ایالات متحده آمریکا نیز به عنوان نظم نوین جهانی دیده می شود.

با جستجویی آسان در گوگل می توان معانی و تفاسیر دیگر این چشم را که گویا بدون توجه و دقت کافی مولفان و تصویر سازان کتابهای درسی در کتاب فارسی اول راهنمایی طراحی شده است، پیدا کرد. این علامت در پیشگویی ها هم به کار می رود و جادوها و نفرین ها، کنترلهای روحی و تمامی انحرافات تحت این علامت به کار می روند.

این تصویر در کنار شعری از شاعر حکیم ابوالقاسم فردوسی ترسیم شده که ارتباط چندانی به آن ندارد. این چشم اگرچه برخلاف چشم لوسیفر یا همان نماد شیطان پرستها در مثلث قرار نگرفته اما اگر به ادامه تصویر دقت کنید متوجه می شوید که امتداد این مثلث تا انتهای تصویر که شامل انسان، خورشید، کتاب و گیاه و چند مایه حیاتی دیگر بوده، کشیده شده است که معنی همان تحت کنترل و احاطه قرار گرفتن تمام موجودات را دارد؛ همان چیزی که شیطان پرستها درباره لوسیفر عنوان می کنند.

[تصویر: ketab.jpg]

نفوذ معماری شیطانی فراماسونری در مسجد قدس تهران!
[تصویر: %D9%85%D8%B3%D8%AC%D8%AF%20%D9%82%D8%AF%...%D9%86.jpg]

مسجد شاه فیصل در پاکستان که توسط شاه فیصل عربستان ساخته شده!
[تصویر: 10193_107.jpg]

معماری ماسونی در شهر رشت!

[تصویر: 7230.jpg]

مجتمع توریستی واقع در ورودی شهر رشت (جاده رشت – انزلی) !

اسم این مجتمع جهان تاب هست که خیلی جالبه !

[تصویر: mksgfg2q515m77hboqxt.jpg]
بانک تجارت رشت و مشهد با سردری مثلثی شکل !
[تصویر: 1352964541985626_thumb.jpg]

[تصویر: Z]
سردر سازمان بهزیستی مشهد!
[تصویر: 4jz1m8crwq27nz72h0uy.jpg]

[تصویر: dveiwp59009lkmko3z.jpg]
پلیس راه شیراز(دروازه شیراز)!
[تصویر: wyehsfbb05ylyzsx72a.jpg]
برج هتل چمران شیراز در 33 طبقه
[تصویر: 98636685330740121303.jpg]

طرح پروژه تجارت جهانی ایران - شیراز (در حال ساخت ) !
[تصویر: ipgyqyur9417zqq0u9ir.jpg]

[تصویر: t4ig4qmb3403cklgko62.jpg]

ساختمان موسسه مالی و اعتباری مهر سمنان

[تصویر: 8691c2e7222.jpg]

اما این طرح از کجا تقلید شده؟
برجی دردبی که البته هر چهار گوشه ی اون ابلیسک داره
[تصویر: The-Fairmont-Dubai333.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، Ramin_Ghn ، MohammadMeraj ، bahar2006 ، mohammad20 ، maryam.sh ، علی ، Palazior ، وحید110 ، فاطمه خانم ، سرود پیروزی ، حلما ، nooromahdi ، نسیم ، MESSENGER ، netlog36 ، yektaparast ، بیداری12 ، آرین (الهه.ع) ، انتخاب ، حمزه ، محمداحسان ، مگان ، Helia ، ثامن ضامن ، ANTI satan ، Humanoid ، محیصا ، Mitsonary ، N.Mahdavian ، mahdi_haji ، أین المنتظر ، saloomeh ، reza2011 ، mohamad ، blue sky ، MOH3N-P ، fandogh ، alitalebi ، رضا میزانی ، حوریه سادات ، فدک زهرا ، sogiii ، asire entezar ، yashar_turk ، انتصـار ، milad shali ، حقیر ، سامیه ، ario65 ، mohammad74 ، heaven ، AMINI ، عدالت ، F_R ، Moh3eN-QalaM ، yashar1374 ، 900742498 ، فرانک ، meisam317 ، 72Unknown ، YA HOSSEIN ، soltanmahmoud ، bahareh ، aliali ، tooba ، al-shia ، mohammad reza ، مفقود الاثر ، kako Kiyan ، pink_rose14666 ، بچه شیعه ، reyhaneh.sh ، همراز ، fiftynine ، mshk2013 ، من انقلابی ام ، وروجك ، paramida.ir ، پرنیان ، warior ، neeazir ، الممیت ، yasinakbari ، لبخند خدا ، kashkol-ir ، فیروزه ، ســــــاقی ، عبدالرحمن ، fafa* ، صهبا ، خیبر110 ، mobina ، ali0077 ، sabrina ، حضرت عشق ، S.A.M ، میرزا احمد ، mofa ، A.E

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۳, ۳۰/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۱۷:۲۰ توسط مصاحبان.)
شماره ارسال: #21

به نظر من در این رابطه - مثل همه ی امور دینی و غیر اون - نباید از خط تعادل خارج شد . چون تعادل خودش هم یه اصل دینیه هم یه اصل عقلی .
مثلاً بنظر می رسه در بعضی از عکسهایی که بعنوان نماد های ماسونی مطرح و توضیح داده شدن احتیاج به دلیل های بیشتری هست که بخاطر طولانی شدن بی جهت بحث به اونا اشاره نمی کنم . بنده خودم یه مجموعه برای کودکان در یکی از شهر های بزرگ و مذهبی کشور سراغ دارم که بطور شگفت آوری توش از این نماد ها استفاده شده و در آینده ی نزدیک - به توفیق الاهی - روی تالار قرار می دم ولی سعیم بر اینه که دلایلمو نزدیکتر به واقعیت های علمی و عقلی کنم .
اما در مورد اولین عکس که گفته شد تو کتاب فارسی اول راهنمایی اومده و مخصوصاً دومین عکس باید بگم موارد دیگه ای هم تو تصویر دوم بود که خود نویسنده ی محترم به اونا اشاره نکرد و فکر می کنم خیلی این احتمال رو میتونه بیشتر کنه مثل ستاره و ماه در سمت راست و پایین تصویر ، کبوتر ( که الآن بعنوان پرنده ی آزادی معروفه ) ، نمادی که بشکل حلقه دور کبوتر رو گرفته که اگه با دست فرد سمت راست در کنار هم قرار داده بشه شکل آنخ بدست میاد ، تشابه غیر قابل انکار دو نفری که ایستادن از نظر طرز ایستادن و همینطور هیبتشون با نگاره های مصری از انسانها و شاید بشه گفت از همه مهمتر ، صفحه ی شطرنجی زیر پای اونا . با این تفاصیل من به خودم اجازه میدم که روی ربط عدد سه به سه تا سر در پایین سمت چپ تصویر و دیگر اجزای تصویر تحقیق کنم.
خدایا ما را چشم بهم زدنی به خودمان واگذار مکن و نه بیش و نه کم - ترجمه ی روایتی منقول از امام معصوم علیه السلام
دفعه ی اول که یکی دو تا مطلب اول این صفحه رو دیدم ، حواسم به تعداد صفحات نبود . 4 صفحه برای این مطالب اونم تو ماههای آغازین راه افتادن سایت و زیاد بودنش نسبت به صفحاتی که احتیاج به تفکر بیشتر دارن - مثل دشمن شناسی و ... - می تونه نگران کننده باشه . یعنی خیلی زیاده . از مشترکین محترم می خوام دقت به این مطلب داشته باشن که یکی از مهمترین حربه های شیطان - لعنه الله - و بلکه شاید مهمترین حربه اش همینه که می بینه شما یا بنده به چه چیزی علاقه داریم و از همون طریق شما یا بنده رو از راه بدر می کنه . خیلی ها به هنر علاقه دارن . خیلی ها معماری یا نقاشی رو دوست دارند و دقیقا به همین دلیلم خیلی ها از همین طریق از راه راست می زنن تو جاده خاکی . در مورد موسیقی هم فکر می کنم وضعیت مبتللا به تره که اون یه بحث جدا داره .می خوام بگم اگه بخوایم نماد های ماسونی رو تو یه شهر کوچیک - تو تهران که سهله - بشمریم شاید سالیان سال طول بکشه . یه دلیل واضحشم اینه که فریماسونر ها به شدت و بلکه دیوانه وار نماد گرا هستند . پس فکر می کنم بهتره وقت با ارزشی که برای جستجو برای حقیقت در نظر گرفتیم رو بیشتر صرف اصل موضوع کنیم و این نمی شه مگه با تزکیه و تعلیم الاهی . یه روایت زیبا از امام باقر علیه السلام هست که راه رو برای ما خیلی میتونه هموارتر کنه . تا جایی که خیلیامون فکرشم نمی کنیم . ایشون می فر مایند : کسی که به آنچه می داند عمل کند ، خداوند آنچه را که نمی داند به او می آموزد.
یه سخن کوچک هم با مدیران سایت داشتم که اگه بین همه مطرح بشه - ان شاء الله - بهتره و اون اینکه یه بخش تخصصی برای موضوع نشانه شناسی بگذارید و از کسانی که در این موارد اطلاع علمی تر دارند بخواهید تا در سایت مطرح کنند و این رو یا خلاصشو بصورت پیش فرض برای ورود به این بخش بذارید . . . تا وقت کاربرها بیشتر از این صرف چیزایی که ممکنه اونا رو از هدف اصلی باز داره نشه
ممنون
خدایا ما را چشم بر هم زدنی به خودمان واگذار مکن و نه بیش تر از آن و نه کمتر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Amir ، oO DaViD Oo ، حلما ، سرود پیروزی
۱۹:۳۹, ۳۰/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۱۹:۴۲ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #22
آواتار
من هم در صحبت هام گفتم که بعضی ازساختمانها بدون شک از روی ناآگاهی بوده .اما یک ساختمانی مثل قوامین کسی هست که به ماسونی بودنش شک نداشته باشه؟ .
اگر شما هم نسبت به بعضی از تصاویر و بناها مطمئن هستین که عمدی بوده پس.این نشونه این هست که ماسون ها در کشور هستند .به نظر شما این موضوع کم اهمیتیه ؟
اگر صحبتهای منو با دقت خونده باشین گفتم در بحث نمادهای فراماسونی در ایران لازمه که یک گروه آب زیر کاهی رو خیلی خوب بشناسیم .
میدونید چه کسانی رو میگم ؟ بهاییان .
نقشه هاشون فقط در نمادهای ساختمانیشون خلاصه نمیشه .!!!
باید نسبت به موضوع معماری در ایران اطلاعات کافی داشته باشیم چون بعضی از نماها تقلیدی هست . باید کارشناسی روی این موضوع کار بشه تا شاهد معماری غرب زده تقلیدی چه آگاهانه یا ناآگاهانه نباشیم .
بچه های شیراز میدونن که بحث برج های دوقلو تجارت جهانی شیراز چقدر سر و صدا کرد که کار به بیانه مقام رهبری راجب این پروژه هم رسید . و تا کلی وقت این پروژه متوقف شده بود . الان هم با این که اسکلتش بالا آمده نمیدونم چه وضعیتی داره .اما متوقف شدن پروژه اصلا به علت نمای ساختمان که شبیه برج های دوقلوی امارات هست (منظور ماسونی بودن) نبود. بلکه به خاطر مالیات و ایجاد ترافیک و ....بود .
من به همراه چند نفر دیگه صاحب سایت شیراز فارس هستم . ما از روی علاقه برای شهرمون شیراز سایت زدیم .فعالیت های فرهنگی راجب عمران شهر شیراز داریم . ما انقدر با این پروژه تجارت جهانی موافق بودیم که برای شهرداری نامه فرستادیم و .......
و سر سختانه هم با مخالفان این پروژه ایستاده بودیم . اما بعد از اینکه من مستند ظهور رو دیدم نظرم نسبت به این پروژه 180 درجه تغییر کرد.به ویژه اینکه صاحب پروژه خیلی خیلی تاکید داره این پروژه فقط در یک مکان ساخته بشه.و نه هیچ خیابان و هیچ جای دیگر ایران حاضر نیست که پروژه رو بسازه .من تا قبل از دیدن مستند اطلاعات زیادی راجب فراماسونی نداشتم .
تا حالا فعالیت های ما در بعضی از موارد به گوش مسئولین رسیده و خوب خداروشکر اقداماتی رو انجام دادند.
این هارو گفت که به این نتیجه برسیم :
اگر نسبت به پروژه ای شک کنیم که ممکنه افکار ماسونی پشت قضیه باشه بعد از اینکه مطمئن شدیم میتونیم جلوی پروژه رو بگیریم . یعنی قدرت ما از صاحب پروژه ها کمتره؟!
اگه نیت کار ما خدایی باشه و حرف ما به حق باشه هیچ قدرت باطلی نمیتونه جلوی مارو گیره ..

(۲۶/آذر/۸۹ ۱۵:۱۳)M Rises Soon نوشته است:  عزیزم، اون مسجدا که عکسشون رو انداختی، منظورم مسجد قدس شهرک غربه ، 3 تا شهید گمنام داره! یکم تحقیق کن بعد هر چی خواستی بنویس! نمی گم ربطی نداره یا شبیه نیست ولی در ایران بیشتر این شباهتها اتفاقین!

شنیدین که در اسلام نباید شبیه کفار باشیم ؟
به عنوان مثال در یک حدیث داریم که مردان نباید سیبیل بگذارن چون این کار رسم یهودیان بوده .
مثلا شما هم نباید عکس پرگار رو برای آواتارتون انتخاب کنید .Sleepy
شناختن بهاییان و اهدافشون کار راحتی نیست . طرح های خیلی از بناها یا حتی سرمایه گذاران پروژه های کلان بهایی هستند . مثلا طرح میدان آزادی , ساختمان مجلس فعلی و ... از قبل از انقلاب طرح های آنها توسط بهاییان کشیده شده .
چند وقت پیش البته دقیقا نمیدونم کی ولی چندتا جوان میروند در یکی از مناطق اطراف شهر شیراز . جایی بسیار محروم از لحاظ امکانات اولیه زندگی و طوری که امکانات بهداشتی در آنجا بسیار پایین هست و مردمش خیلی فقیر هستند . این چند جوان با بچه های کم سن و سال اون منطقه صحبت میکنند و از انها میپرسن بزرگترین آرزوتون چیه .
هر کدوم از بچه ها یک جوابی میدن . یکی میگه ماشین ,دوچرخه و کامپیوتر و.............
اون چند جوان میروند و به بچه ها میگن هفته دیگه برمیگردیم .
هفته بعد که میان آرزوی بچه های اون منطقه رو برآورده میکنند . دقیقا همون چیزهایی که خواسته بودن براشون میارن .خلاصه این چند جوان با بچه ها دوست میشوند تا اهدافشان رو پیاده کنند .به بچه ها میگفتن که در اعتقادات ما باید آرزوهای همه برآورده بشه و ....!!!!!!!
یکی از بچه ها که نسبتا سن بیشتری از دوستاش داشته و به حساب عاقل تر بوده میفهمه که اینها بهایی هستند و دارن تبلیغ دین خودشون رو میکنند و به بزرگترها اطلاع میده و اونها رو دستگیر میکنن
اینطور که من شنیدم یک مستند هم از روی این جریان میسازن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، ELENOR ، علی 110 ، oO DaViD Oo ، فاطمه خانم ، حلما ، سرود پیروزی ، ضحی ، من انقلابی ام
۱:۵۳, ۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۸۹ ۱:۵۹ توسط مصاحبان.)
شماره ارسال: #23

mshirazi80 ؛ به نظر می رسه بهاییان مهمترین حربه ی مذهبی صهیونیست ها در ایران بوده اند که جدیداً هم مدّتیه کارشونو علنی تر از اوائل انقلاب کردن و با جدیت دارن پیگیری می کنن . هیچ بعید نیست که فرمایش شما در مورد علاقه ی مهندسینی که وابسته به این فرقه ی تشکیلاتی و در واقع ضد مذهبی هستن به علایم ماسونی شدید باشه . من هم چیزهایی در مورد بهایی بودن نماد هایی در برج آزادی تهران شنیدم ولی مستند نبوده . امیدوارم اگه اطلاعات مستندی در این زمینه دارین روی فروم جاگذاری کنین
از دقت نظرتون ممنونم
باجناب mohamad موافقم. فقط امید وارم در بخش سایر مستند ها و مقالات ، مقاله های علمی با ارزشی رو در آینده ی نزدیک در این خصوص شاهد باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۶:۲۰, ۷/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۱۶:۲۱ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱/دی/۸۹ ۲۳:۱۲)m.shirazi80 نوشته است:  شناختن بهاییان و اهدافشون کار راحتی نیست . طرح های خیلی از بناها یا حتی سرمایه گذاران پروژه های کلان بهایی هستند . مثلا طرح میدان آزادی , ساختمان مجلس فعلی و ... از قبل از انقلاب طرح های آنها توسط بهاییان کشیده شده .
چند وقت پیش البته دقیقا نمیدونم کی ولی چندتا جوان میروند در یکی از مناطق اطراف شهر شیراز . جایی بسیار محروم از لحاظ امکانات اولیه زندگی و طوری که امکانات بهداشتی در آنجا بسیار پایین هست و مردمش خیلی فقیر هستند . این چند جوان با بچه های کم سن و سال اون منطقه صحبت میکنند و از انها میپرسن بزرگترین آرزوتون چیه .
هر کدوم از بچه ها یک جوابی میدن . یکی میگه ماشین ,دوچرخه و کامپیوتر و.............
اون چند جوان میروند و به بچه ها میگن هفته دیگه برمیگردیم .
هفته بعد که میان آرزوی بچه های اون منطقه رو برآورده میکنند . دقیقا همون چیزهایی که خواسته بودن براشون میارن .خلاصه این چند جوان با بچه ها دوست میشوند تا اهدافشان رو پیاده کنند .به بچه ها میگفتن که در اعتقادات ما باید آرزوهای همه برآورده بشه و ....!!!!!!!
یکی از بچه ها که نسبتا سن بیشتری از دوستاش داشته و به حساب عاقل تر بوده میفهمه که اینها بهایی هستند و دارن تبلیغ دین خودشون رو میکنند و به بزرگترها اطلاع میده و اونها رو دستگیر میکنن
اینطور که من شنیدم یک مستند هم از روی این جریان میسازن .

سلام
واقعا جای تفکر و افسوس داره
اونا برای جذب افراد این کارها رو می کنن و ما و مسئولامون در خواب خرگوشی
وقتی در جامعه عدالت به صورت مساوی تقسیم نشه انتظاری از اون افراد محروم نمیشه داشته که جذب این گروههای بهایی و وهابی و امثالهم نشن ( چون از هر لحاظ محروم موندن هم از لحاظ مادی هم از لحاظ معنوی )
خدا رحم کنه به کسایی که مسئولن ولی از مسئول بودن فقط ژست مدیریتی رو یاد دارن و گرفتن حقوق راحتشونو
به نظر من خیلی از مدیرای ما فقط یه مدرک گرفتن و شدن مدیر فلان جا و با خیال راحت و فارغ از اتفاقات موجود در اطراف و حیطه ی مدیریتی_شون واسه خودشون حال می کنن ! Exclamation

البته فکر می کنم این طرح هدف مندی یارانه ها برای این قشر ضعیف جامعه که هیچ دسترسی به جایی ندارن خیلی عالیه
چند وقت پیش یه مستند تکون دهنده نشون داد شبکه 3 که در مورد یک روستا توی کویر ایران بود که فکر کنم چند تا خونواده اونجا بودن که توی شرایط فجیهی زندگی می کردن اصلا برق هم نداشتن و آب هم
یه قنات داشتن که انقدر آبش آلوده و پر از املاح معدنی بود که دندوناشون همه یا سیاه یا قهوه ای ( یادم رفته Huh ) شده بود
یک بنده خدایی که ظاهرا بعضی وقتا پیش اونا می رفت و مستند سازها رو ایشون برده بود اونجا می گفت درآمد اینها سالیانه شاید به 50000 تومن هم نرسه !!!!!!!!!
اینو که شنیدم دلم داشت می ترکید از درد !
می گفت اینا نون های خشک رو میزنن تو اون آب آلوده و می خورن

باید توجه داشته باشیم که حتی اگه مسئولین هم به فکر نبودن این وظیفه ی دینی ماست که هوای همدیگه رو داشته باشیم
و اگه !
اگه قرآن رو خونده باشیم می بینیم که چقدر به انفاق کردن سفارش شده
توی یک روایت اومده که :
كسي كه سير بخوابد و همسايهاش گرسنه باشد، مسلمان نيست

سوره ی حدید

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

آمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَأَنفِقُوا مِمَّا جَعَلَكُم مُّسْتَخْلَفِينَ فِيهِ فَالَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَأَنفَقُوا لَهُمْ أَجْرٌ كَبِيرٌ ( 7 )
به خدا و پيامبر او ايمان آوريد و از آنچه شما را در [استفاده از] آن جانشين [ديگران] كرده انفاق كنيد پس كساني از شما كه ايمان آورده و انفاق كرده باشند پاداش بزرگي خواهند داشت

وَمَا لَكُمْ أَلَّا تُنفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلِلَّهِ مِيرَاثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَا يَسْتَوِي مِنكُم مَّنْ أَنفَقَ مِن قَبْلِ الْفَتْحِ وَقَاتَلَ أُوْلَئِكَ أَعْظَمُ دَرَجَةً مِّنَ الَّذِينَ أَنفَقُوا مِن بَعْدُ وَقَاتَلُوا وَكُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَى وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ ( 10 )
و شما را چه شده كه در راه خدا انفاق نمي‏كنيد و [حال آنكه] ميراث آسمانها و زمين به خدا تعلق دارد كساني از شما كه پيش از فتح [مكه] انفاق و جهاد كرده‏اند [با ديگران] يكسان نيستند آنان از [حيث] درجه بزرگتر از كساني‏اند كه بعدا به انفاق و جهاد پرداخته‏اند و خداوند به هر كدام وعده نيكو داده است و خدا به آنچه مي‏كنيد آگاه است

مَن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ ( 11 )
كيست آن كس كه به خدا وامي نيكو دهد تا [نتيجه‏اش را] براي وي دوچندان گرداند و او را پاداشي خوش باشد

سوره تغابن

إِنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ وَاللَّهُ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ ( 15 )
اموال شما و فرزندانتان صرفا [وسيله] آزمايشي [براي شما]يند و خداست كه نزد او پاداشي بزرگ است

فَاتَّقُوا اللَّهَ مَا اسْتَطَعْتُمْ وَاسْمَعُوا وَأَطِيعُوا وَأَنفِقُوا خَيْرًا لِّأَنفُسِكُمْ وَمَن يُوقَ شُحَّ نَفْسِهِ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ( 16 )
پس تا مي‏توانيد از خدا پروا بداريد و بشنويد و فرمان ببريد و مالي براي خودتان [در راه خدا] انفاق كنيد و كساني كه از خست نفس خويش مصون مانند آنان رستگارانند

إِن تُقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا يُضَاعِفْهُ لَكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ وَاللَّهُ شَكُورٌ حَلِيمٌ ( 17 )

اگر خدا را وامي نيكو دهيد آن را براي شما دو چندان مي‏گرداند و بر شما مي‏بخشايد و خدا[ست كه] سپاس‏پذير بردبار است

سوره ی یس

وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ أَنفِقُوا مِمَّا رَزَقَكُمْ اللَّهُ قَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنُطْعِمُ مَن لَّوْ يَشَاء اللَّهُ أَطْعَمَهُ إِنْ أَنتُمْ إِلَّا فِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ ( 47 )
و چون به آنان گفته شود از آنچه خدا به شما روزي داده انفاق كنيد كساني كه كافر شده‏اند به آنان كه ايمان آورده‏اند مي‏گويند آيا كسي را بخورانيم كه اگر خدا مي‏خواست [خودش] وي را مي‏خورانيد شما جز در گمراهي آشكاري [بيش] نيستيد

و بسیاری دیگر از آیات کتاب نور ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، مصاحبان ، m.shirazi80 ، chitsazmhs ، ANTI satan ، ضحی ، من انقلابی ام
۲۲:۴۹, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا
سلام
(۴/آذر/۸۹ ۲:۵۰)مهدی نوشته است:  باز که این عکسهای تکراری داره قرار داده میشه

عزیزان طبق دین اسلام ساخت این ساختمانها حرام نیست.نه در قرآن تحریم شده نه در احادیث و روایات و نه در استفتائات فقهای معاصر

ساخته شدن مجلس به شکل هرم مگه اشکالی داره؟ اینا معماری هستند و هیچ مشکل عقلی و نقلی ندارن
اگر فراماسونرها چند تا شکل دیگه به معماریشون اضافه کنن که دیگه ما برای ساخت مکان شکل کم میاریم

لطفا به موارد آشکار و معنی دار مثل همونایی که در ایستگاه مترو بود بپردازید

ببين داداش
به نظر من استفاده از نمادهاي ماسوني درسته كه تو قران حروم اعلام نشده و مشكل شرعي نداره ولي وجود اين نمادها در كشور عزيز و اسلامي ايران(به قول يكي از دوستان) يا از روي ناآگاهيه و يا از روي عمد كه اگر از روي نا آگاهي باشه كه هيچ ولي اگر از روي عمد باشه نشانه حضور و بدتر از اون نفوذ اين فرقه شيطاني در كشور و بدتر از اون خدايي نكرده در جمع مسئولين تراز اول مملكت ميتونه باشه.
يكي از مهمترين ساختمان هاي كشور همون ساختمان مجلسي هست كه هيچ هفته اي نميشه لااقل يكي دومورد خبر دسته اول از اون داخل سايت ها و شبكه هاي تلوزوني و راديويي و ... وجود نداشته باشه و وجود علائم ماسوني در اين ساختمان به هيچ عنوان نميتونه از روي ناآگاهي باشه درنتيجه ميتونيم اون رو نماد ماسوني دونست.
نقل قول:نمادهای تک چشم آشکار ، ابلیسک و صلیب برعکس رسما مال اوناست.مثلث و هرم و گنبد و معماری شبیه به معماری غربی و ... هیچ مشکلی نداره(مشکل شرعی و عرفی)
به نظر من اين نمادها همشون ماسوني هستن حالا چه بخواد هرم با چشم جهان بين باشه و چه بخواد ابليسك باشه.
ولي با نظر شما كه گفته بودين هميشه اينها ماسوني نيستن موافقم
اختلاف نظر من با شما در اين باره اونجايي ميتونه باشه كه شما گفتين تك چشم(اين رو مثال ميزنم تو يك مورد رو يكي از دوستان گذاشته بود) نماد ماسونيه ولي تصويري كه در پاسخ شماره 17 گذاشته شده رو من ماسوني نميدونم و به نظرم يك طراحي ساده بيش نيست.
خود يا حتي خود شماهم قطعا اگر نقاشي هايي كه دوران كودكيمون ميكشيديم رو همه رو نگاه كنيم شايد چند مورد "تك چشم" (كه شايد چشم چپ هم باشه) رو ميتونيم پيدا كنيم.
يا حتي همين الان هم بعضي مواقع پيش مياد كه دوستام بهم يادآوري ميكنن دستت رو مثل شيطان پرست ها ميكني ( /m\ )
و اين دليل بر ماسوني بودن ما يا لااقل افكار ما نميتونه باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80
۱۵:۵۵, ۱۰/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۸۹ ۱۶:۰۷ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #26
آواتار
یکی از کاربران خواسته بودند برای این تاپیک یک جمع بندی داشته باشیم .
این از موضوعاتیه که اصل موضوع در هاله ای از ابهامات هست . من خودم شخصا هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم .چون تعداد نمادها زیاده و بعضی آنها رو تقلیدی و ناآگاهانه میدونیم اما ان دسته از نمادها که احتمال زیادی به عمدی بودنشان میدهیم باید روی افرادی که در این نمادها دست داشتند تحقیق کنیم . ظاهرا هم طراحی بعضی از نمادها مثل ساختمان مجلس فعلی و ... طرحش ار قبل از انقلاب کشیده شده .اما اینکه چرا در حال حاظر ساخته شده سواله . یا طراحی ساختمان ها با طراحی خاص شبیه نمادهای فرامسونی مثل هتل چمران شیراز که از تعداد طبقاتش 33 و شبیه ابلیسک است .
اگر قرار بود نمادهای فراماسونی در کشور دیگه ای بررسی بشه شاید کار راحت تر بود.چون شناسایی کردن افراد در ایران کار راحتی نیست.اگر هم آنها را پیدا کنیم و واقعا فراماسون باشن مسلما راحت ترین کار این هست که انکار میکنن.میگن ما نمیدانستیم از طراحی شیطانی استفاده کردیم و کارهایمان فقط تقلیدی بوده!

-----------------------------------
اگر بخواهید میتوانیم از نظرات بچه ها جمع بندی داشته باشیم اما جمع بندی برای رسیدن به نتیجه قطعی به نظرم درست نیست چون خیلی ها از جمله خودم هنوز به نتیجه نرسیدم .
و بررسی این موضوع احتیاج به تحقیقات زیاد . صبر و حوصله و زمان داره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad
۲۳:۲۲, ۱۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا
سلام
اين ساختمون مدتي هست كه توي شهر مشهد و در تقاطع بلوار جانباز و بلوار سجاد احداث شده
(با كليك بر روي عكس تصوير بزرگتر رو ببينين)
[تصویر: b703582d0a354a4a8aec.JPG]

اين عكس رو برادر خودم گرفته
يه عكس ديگه از همين ساختمون رو تو وبلاگ ماسون ياب ديدم كه مدير اون وبلاگ خودش اون عكس رو تهيه كرده بود. عكسي بود كه در محيط شب گرفته شده بود وجالبه بدونين كه نك اين ساختمون(هرمي شكل) مثل چشم جهان بين روشن بود.
سعي ميكنم اون عكس رو هم پيدا كنم و براتون بذارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، مصاحبان ، m.shirazi80
۱۳:۳۸, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #28

(۱۰/دی/۸۹ ۲۳:۲۲)GreeN.boy نوشته است:  به نام خدا
سلام
اين ساختمون مدتي هست كه توي شهر مشهد و در تقاطع بلوار جانباز و بلوار سجاد احداث شده
(با كليك بر روي عكس تصوير بزرگتر رو ببينين)
[تصویر: b703582d0a354a4a8aec.JPG]

اين عكس رو برادر خودم گرفته
يه عكس ديگه از همين ساختمون رو تو وبلاگ ماسون ياب ديدم كه مدير اون وبلاگ خودش اون عكس رو تهيه كرده بود. عكسي بود كه در محيط شب گرفته شده بود وجالبه بدونين كه نك اين ساختمون(هرمي شكل) مثل چشم جهان بين روشن بود.
سعي ميكنم اون عكس رو هم پيدا كنم و براتون بذارم

با سلام...
فک کنم منظورتون این عکسه بود نه؟؟؟
[تصویر: y56iskrswysrk01wvgd8.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، GreeN.boy ، ONLY66 ، سرود پیروزی
۱۳:۵۱, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #29
آواتار
چشم مسئولان مشهد روشن
این ساختمان روی هتل چمران شیراز رو سفید کرد
این ساختمان چی هست؟ هتل. ، مرکز تجاری ...؟
مربع ناتمام شبیه گیت یا همان دروازه هست .
این ساختمان چند طبقه هست؟
شیراز برجهایی داره میسازه 33 طبقه .
۱۵:۴۶, ۱۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #30
آواتار
با توجه به گفته ی دوستان امکان دراه این نماد ها به صورت اشتباه و بدون منظور خاصی قرار داده شده باشه (مثل بانک تجارت)(مثلا الان به آواتار خودم که نگاه می کنم می بینم که مثل تک چشم هست و الان می خوام برم تغییرش بدم !)ولی پشت بیشتر این نماد ها یه دست هایی هستند (مثل فرودگاه مهر آباد)که باید جلوی این ها را گرفت
بهتر نیست که گروهی بر این طرح ها نظارت داشته باشن و بعد از تایید اونها این طرح ها اجرا بشه؟
هر چند اگه این ها رو کسی هم متوجه نشه ذهن این ها رو درک می کنه و می فهمه و ذخیره می کنه حتی اگه خودتون حس نکنید و تاثیراتش رو روی ذهن ، تفکر و .... می زاره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]