|
مشاعره شاعرانه نوع یک
|
|
۱۸:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام!یادم میاد قبلا هم چنین مشاعره هایی رو ایجاد کرده بودم ، فقط یک روز نشده پر شد از اسپم!باور کنید مشاعره مورد نظر من نقل قول از شاعران دیگه نیست!پس لطفا کاربران و ناظران کمک کنند این مشاعره به درستی انجام بشه.اما مشاعره شاعرانه نوع اول که ساده ترین نوع مشاعره شاعرانه است ، به این صورت هست که هر نفر باید با استفاده از انتهای آخر مصراع آخر نفر قبل یک بیت مثنوی بنویسه ، با این شرط که دارای وزن و قافیه کامل و مناسب باشه،شعر هم از خودش باشه و ترجیحا برای همین جا گفته بشه.ان شاء الله بعد از پیشرفت در نوع اول ،انواع سخت تر و شاعرانه تر رو شروع خواهیم کرد.اما برای شروع شعری از امام خمینی رحمة الله علیه ذکر می کنم:
مصدرِ هر هشت گردون، مبدأ هر هفت اختر خالق هر شش جهت، نور دل هر پنج مصدر والي هر چار عنصر، حُکمران هر سه دختر پادشاه هر دو عالم، حُجّتِ يکتاي اکبر [align=-WEBKIT-AUTO]پس نفر اول با ر می تونه شروع کنه،فقط سعی کنید تعداد اشعار زیاد نباشه تا اسپم تشخیص داده نشه. [/align]
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
البته "مفعول مفاعیل مفاعیل فعولن" با "مستفعل مستفعل مستفعل فاعل" یکی هست،یا بهتره بگیم "مستفعل مستفعل مستفعل فع لن"
|
|||
|
|
۷:۲۵, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
دوستان با عرض معذرت بخاطر اسپم
تو این مشاعره باید از خودمون شعر بگیم؟ باید کلمه آخر فقط همانند اون یکی باشه یا باید هم وزن هم باشن؟ |
|||
|
۹:۱۲, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلامنه خواهش می کنم.بله دوست خوبم ، این جا از خودمون شعر می گیم ، به نظر من هم فایده داره ، مثلا اول این که باعث می شه افرادی مثل من که وقت نمی کنند روی یک شعر بلند تمرکز داشته باشند ، حداقل این جا به بهانه مشاعره دستی بر آتش داشته باشند و شعر گفتن فراموششون نشه.یا این که باعث می شه با دوستان شعر دیگه آشنا بشیم و سبک های شعریمون رو با کمک از اون ها بهبود ببخشیم.و این که بالاخره یک نقدی روی اشعار هم داشته باشیم.این که می بینید ما با آخر شعر نفر قبل شعر خودمون رو آغاز می کنیم بیشتر یک قرارداد هست،وگرنه که راه بازه و بی نهایت نوع مشاعره می شه داشت ، ان شاء الله با یاری خداوند متعال همین روزها نوع دومش رو هم آغاز می کنیم.در وزن و قافیه دیگه با شما است که بخواهید یا نه ، فعلا ابتدا به انتها برامون مهم هست.مثلا :
نقل قول:تن را که وبال است عزیزش بشمردیم معبود دو عالمی و مقصود وجود ما جمله فقیران و تویی خالق جود. دریاب و بگیر دست ما را یا رب. جاری بنما لطف خود از جود چو رود
|
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بر دوش من خسته جز این باری نیست
کاندر دوجهان همدم و غمخواری نیست یاران همه فانی اند و پاینده تویی در هر دوسرای غیر تو یاری نیست |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۹ توسط مهدی110.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
تیر نگاهت را که از ابرو کشیدی
خم شد کمان ابروانت،چهره درهم سینه سپر کردم که شاید تیر چشمت یادش بیاید،درد سینه اشک قلبم وزنش هم گمونم مستفعلن مستفعلن مستفعلن فع باشه. |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
مانده است تیری آتشین ، در قلب بی تمابم ببین
از سوزشش تر شد جبین ، باران ببار از آسمان خشک از غمت خاک دلم ،بیرون بشد آب از گلم من همچو دشتم،ساحلم ، موجی بزن در روج و جان مستفعلن مستفعلن ، مستفعلن مستفعلن |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سلام
بابا خسته شدم کلی تاحالا شعرگفتم ولی هیچ ارزشی نداره! اصلا درست نمیشه وزناش! خسته شدم! میشه آدم وزن داشته باشه بعد بهزور کلمه پیدا کنه بذار توش!مثله دادائیسم ها!
|
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۸)یاران مهدی نوشته است: سلامدر بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم ، سرزنش ها گر کند خار مغلیان غم مخور. شما یواش یواش از ورزن های ساده (مثل فاعلاتن فاعلاتن فاعلاتن فاعلن)، قافیه های ساده،مثل قافیه هایی که به آ ختم می شوند (خدا ، رها ، جدا ، سرا ، کجا،آشنا و ...) شروع کنید ، یواش یواش بهبودش بدید.اولش سخته ، ولی بعد این قدر راحت میشه. در ضمن نیاز نیست که دوبیت باشه حتما ، یک بیت مثنوی قافیه دار هم کافیه. |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
...
نم نم بارون چشماش قلب سردم رو تکون داد تو خم کوچه تردید پنجره هاش رو نشون داد وزن فاعلاتن |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بله راست میگید ولی من نمیتونم شعر درست حسابی بگم!
من بیشتر توکار طنزم! تازه بیشتر چیزایی که میگم شعر نیست میشه گفت یه نثره که ذره قافیش قشنگه! تازه من بیشتر بدیهه میگم! من واسه معلما باوزنا س شعر و اهنگای دیگه میتونم شعر بگم!(اگه بخواید میگم براتون!) از خودم اثر مستقلی نمیتونم داشته باشم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشاعره | دیدگاه نوین | 815 | 151,118 |