کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
۲۳:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
---«بسم الله الرّحمن الرّحیم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری»---
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علی ابن مهزیار فرمودند:
«من شبانه روز چشم به راه تو بودم؛ چرا دیر پیش ما آمدی؟» (دلائل الامامه ص541)
راه و رسم سربازی:
از برسی مجموع آیات و روایات و کلمات بزرگان به این نتیجه می رسیم که هرکس که این چهار کار را انجام دهد ، انشاءالله در جمع منتظران و سربازان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار خواهد گرفت و در قیامت شرمنده ی رسول خدا نخواهد شد:
1-سعی در انجام واجبات(واگر واجبی از او فوت شد بلافاصله در صدد قضای آن براید)
2-تلاش برای ترک گناهان(و اگر خدای نکرده مرتکب حرامی شد بدون معطلی توبه کند)
3-کسب شناخت نسبت به حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(با حداقل 15 دقیقه به هر شکلی در شبانه روز)
4-ترویج و تبلیغ معارف مهدوی (از هر راه معقول و مشروع)
مبادا ما هم آقایمان را چشم به راه بگذاریم...
امام حسین (علیه السلام) برای ایراد خطبه به سوی اصحاب خود بیرون آمد و چنین فرمودند:
«ای مردم،همانا خدا(جل)بندگان خود را نیافرید مگر برای اینکه او را بشناسند؛و هنگامی که او را شناختند،عبادتش کنند؛و چون عبادتش کردند،با این عبادت و پرستش از عبادت و بندگی هرآنچه جز خداست بی نیاز گردند.»
مردی سوال کرد :«ای فرزند رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،پدر و مادرم فدایت،شناخت خدا چیست؟حضرت فرمودند:
«این است که اهل هر زمانی،امامی را که باید از او فرمان ببرند را بشناسند.»(علل شرائع ص9ح1)
لذا
شناخت خدا = شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(علیه السلام)
آیت الله سید مرتضی مجتهدی سیستانی در مقدمه ی کتاب گران قدر و نفیس خود «صحیفه ی مهدیه»می نویسد:
حضرت امام حسین (علیه السلام)در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند:
«مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید در باره ی آن حضرت سخن بگوئید و مطلب بنویسید ؛آنچه درباره ی شخصیت این معصوم بگوئید در واقع درباره ی همه ی معصومین گفته اید؛چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند،ولی چون این زمان دوران مهدی ماست سزاوار است درباره ی او گفتگو شود....(در خاتمه فرمودند)باز تأکید می کنم درباره ی مهدی ما زیاد سخن بگوئید و بنویسید؛مهدی ما مظلوم است ؛لازم است بیش از آنچه تاکنون در موردش گفته و نوشته شده،گفت و نوشت.»
زمانه ی امام دوازدهم است ولی ایشان غریب اند افسوس.
نیاز است تغیراتی در خود پدید آوریم تا لایق او و حکومت او شویم و این در دنیا و آخرت برای خود ما بهتر است.
«امسال سال فرج است اگر بخواهیم!»
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني
زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر
تلفن پاسخگو:09153059557
«الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي»
- آماده ي ظهورش -
برادران و خواهران عزیز ، گر چه مطالب و مقالاتی که نام های آنها کلمةالحق+شماره ی آن هستند را اینجانب تنظیم می کنم،امّا در خصوص ترویج آنها به وسیله ی شما حتّی با نام اصلی یا نام مستعار خود هیچ اشکال شرعی ای مطرح نخواهد بود...کلیّه این مقالات توسط حجة الاسلامی ،مدّرس حوزه و دانشگاه فردوسی مشهد تهیّه می شود و از لحاظ شرعی،او هم موافق ترویج معارف مهدوی به هر شکل ممکنی می باشد...
التماس دعا
و من الله توفیق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sevenmoons ، .Ali. ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، یا صاحب الزمان ، محیصا ، mhvvhm ، هدهد ، m.hossein ، سدرة المنتهی ، farzad313 ، بیداری12 ، Farzaneh ، ساقی ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، محمد حسین ، لبخند خدا ، اولولالباب ، neyestan23 ، Bamdaad ، حسن عزتي

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۲, ۱۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۱۵:۰۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #111
آواتار
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

مزد عشق

جناب حاج شيخ ابراهيم ترک روضه خوان از اتقيا و ابرار و سال ها پناهنده ي ناحيه ي مقدسه بود .او اختصاصي به حضرت ولي عصر - عجّل الله فرجه - داشت . دائماً در ذکر آن بزرگوار - علیه الصلاة والسلام - بود و لذا معروف به « شيخ ابراهيم صاحب الزّماني » شده بود و مي گفت : « من هر روز بر حضرت - عجّل الله فرجه - گريه مي کنم . »
(العبقري الحسان ، صفحه 901 / شيفتگان حضرت مهدي - عجّل الله فرجه جلد 2 صفحه ي 145)
آيت الله العظمي اراکي - رحمة الله علیه - فرمودند :

شبي در خواب ديدم که در قبرستان حاج شيخ عبد الکريم حائري - رحمة الله عليه - قبري آماده کرده اند .
در خواب به من اشاره شد شخصي را در آن قبر دفن خواهند کرد که از نظر معنويّت همطراز صاحب جواهر است .
(شيخ محمّد حسن نجفي رحمة الله عليه نويسنده ي کتاب جواهر الکلام از بزرگترين عالمان شيعي مذهب دوران غيبت است .)فردا صبح که به درس مرحوم آقاي حاج شيخ عبد الکريم حائري - رحمة الله عليه - رفتم ، ايشان بالاي منبر فرمودند :

آقاي حاج شيخ ابراهيم صاحب الزّماني از دنيا رفته است ؛ قضي ما عليه و بقي ما علينا .
همه با هم به تشيع جنازه ي ايشان مي رويم .
همه در تشيع جنازه ي آن بزرگوار شرکت کرديم و سرانجام در قبرستان شيخ دفن گرديد ... .

مرحوم آقاي صاحب الزّماني ساکن قم و اهل منبر بود .

وي در منبر هايش هميشه به ياد امام زمان حضرت مهدي - عجّل الله فرجه - بود . او در اواخر عمرش از ناحيه ي پا نقص پيدا کرده بود . شخصي نسبت به ايشان ارادت شديدي مي ورزيد به طوري که فداکارانه او را در شبهاي چهارشنبه به کول مي گرفت و به مسجد جمکران می برد ... .
(روزنه هايي از عالم غيب ، صفحه 128)

يکي از شاگردان مرحوم شيخ رجبعلي خياط (مردي مؤمن و با تقوا که کرامات زيادي از او نَقل شده است) مي گويد :

روزي در خدمت جناب شيخ بودم و راجع به فرج مولا امام زمان - عجّل الله فرجه - و خصوصيّات انتظار صحبت بود ، فرمودند :

« پينه دوزي بود در شهر ري - ظاهراً - به نام امام علي ، ترک زبان ، عيال و اولادي نداشت ، مسکن او هم - ظاهراً - در همان دکانش بود ، حالات فوق العاده اي از او نقل نموده اند .

خواسته اي جز فرج آقا - عليه الصلاة و السلام - در وجودش نبود .
وصيّت کرد بعد از مرگ ، او را پاي کوه بي بي شهر بانو - در حوالي شهر ري - دفن کنند .
هر وقت به قبر ايشان توجه کردم ، ديدم امام - عجّل الله فرجه - آن جاست . »
(کيمياي محبّت ، صفحه ي 64)

(اضافه ها :

بزرگواران ،
عشق به حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - و دوستی و محبّت به آن گرانمایه ی بی همتا - سلام الله و سلامنا علیه - و وجود بعد از خدا - حفظه الله ، بزرگترین نعمت و حاجت و سرمایه است ؛
امام دوران ایشان هستند - عجّل الله فرجه - و سختی کشیده ترین و مظلوم ترین و مهربان ترین امام هستند - عجّل الله فرجه .
حضرت حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودند :
اصلاً هر که را که دوست داشته باشیم ، رفتارمان به او نزدیک می شود (چیزی شبیه به جمله ی امام رضا - علیه السلام - به ابن شبیب که فرمودند :
« یابن الشبیب ، هر چه را که دوست بداری ، با آن محشور می شوی ؛ حتی قطعه ی سنگی را » یا برداشتی از آن روایت)

اگر امام دورانمان را - عجّل الله فرجه - بی حد دوست داشته باشیم ، رفتارمان مثل او خواهد شد ؛ یعنی نه تنها ابن الزّمان شدن در انجام عبادات زماندار ، بلکه صاحب الزّمان شدن یعنی انجام عبادات و داشتن توفیق انجام آنها ، فراتر از زمان انجام عبادات خاص !!!
(توضیح این مفهوم کمی طولانی است)

شاید گناهان و مسائلی که تا به حال انجام داده ایم و اصولی را که ترک کرده ایم باعث شود سریعاً شامل حال ما نشوند ، ولی بنده خود امتحان کرده ام ، دوستی و دوست داشتن ایشان - علیه الصلاة والسلام - در ترک گناهان و انجام واجبات و مستحبّات بسیار مؤثر است .
البته تشبیح جالبی بدین شرح جناب اسماعیل رفیعی - حفظ الله مهدویّون - فرمودن :

بلا تشبیح پدری رو تصور بفرمائید ؛ تمام مال و جان و همه چیزش رو حاضره بده تا فرزندش درس بخونه تا به جایی برسه ...
امام زمانمان - عجّل الله فرجه - به عنوان پدر مهربان امت - حفظه الله - و خصوصاً پدر مهربان مخصوص شیعیان - عجّل الله فرجه ، خیلی خیلی دوست دارند که شیعیانشان به درجات بالای بهشتی برسند !

جریان مرحوم حاج شیخ رجبعلی خیاط رو هم شنیدید که :

رجبعلی خیاط دستوری دادند که :
هر کس این ختم را (که نوشته ام ولی فراموشش کرده ام) را بخواند ، حتماً حضرت حجّت - عجّل الله فرجه - را خواهد دید ...
(لازم به ذکر است ایشان پرده ها از مقابل دیدگانشان برداشته شده بود و به غیب هم آگاه بودند)
تمام شاگردان به خدمت آقا - عجّل الله فرجه - رسیدند به جز یکی از شاگردان که به پیش استاد ، مرحوم آقا شیخ رجبعلی خیاط رسید و اظهار داشت که موفق نشده است ؛
ایشان فرمودند : چرا تو هم نائل گشته ای ؛
یادت می آید در فلان روز در صف نماز ، بزرگی - عجّل الله فرجه - به تو گفت : فلانی انگشتر به دست چپ کردن مکروه است ؛
تو در جواب گفتی : کلُ مکروهٍ جائزٌ ؛ همه ی مکروه ها جایز هستند ؛
آن کسی که تو به حساب خودت به او مسئله ی شرعی آموختی ، وجود نازنین حضرت بقیّة الله الاعظم ، قطب عالم امکان و کامل ترین مؤمن - سلام الله و سلامنا علیه - بوده است !!!
(کیمیای سعادت ، با کمی اضافه های اینجانب)
حاج آقای اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودند : ببینید چه قدر حضرت حجّت - عجّل الله فرجه - حساس هستند به انجام یک مستحب و ترک یک مکروه !
چهل شب یکی از آیات یکی از سوره های قرآن را بخوانیم برای یک ملاقات ، بعد حضرت - عجّل الله فرجه - فقط یک مکروه رو تذکّر بدن ! سخته ولی حضرت عزیزمان - عجّل الله فرجه - حساس هستند !

کافیست ؛ پایان)

آدرس : بلوار جانباز ، جانباز 13 ، مسجد حسيني
زمان : شنبه ها ساعت 9 شب
تلفن پاسخگو : 09153059557
« اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad
۲۰:۳۲, ۲۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۲۰:۳۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #112
آواتار
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

همراهی با صاحب الزّمان
عجّل الله فرجه

آیت الله العظمی وحید خراسانی - دامّ ظلّه فرمودند :

همه ی شما تصمیم بگیرید و این کار رارواج بدهید :
شروع کنید هر ماه بدون استثناء ، یک ختم قرآن بکنید و آن را هدیه به خود امام زمان - عجّل الله فرجه - بکنید ؛ این کار بعد معلوم می شود اثرش چیست !

این اکسیر اعظم است ، منتها ما وقتی بیدار می شویم که کار گذشته است . من چند سال قبل به این روایت برخوردم ... عقل را مبهوت می کند ، نتیجه اش این است :

کسی که عملش این باشد ، یعنی هر چه می تواند قرآن بخواند و هدیه کند به او ، سزای قطعی اش که شبهه ندارد این است که :
کانَ مَعَه ؛
اصلاً جزایش می شود معیَّت (همراه شدن با حضرت عجّل الله فرجه) بهشت دیگر ارزشی ندارد .

کسی که کارش این باشد و آنچه میسّر است ، قرآن بخواند و هدیه به امام زمان - عجّل الله فرجه - بکند ، آنچه به او می دهند این است که در دنیا و آخرت با او - علیه الصلاة و السلام - خواهد بود .
(سخنرانی به مناسبت نیمه ی شعبان 1431 قمری)

هیچیم هیچ ، بی تو ای همه کس ،
همه چیز ،
همه جا ،
همه وقت ،
همه عمر ...
باید با تو باشیم تا هست شویم

« اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامِ الهاديِ المَهدي اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَنصارِه ي وَ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه »
۲۲:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #113
آواتار

حلاّل مشکلات

مرحوم آیت الله حاج شیخ مرتضی حائری - رضوان الله تعالی علیه - فرمودند :

دوستی داشتم که با حضرت حجّت - عجّل الله فرجه - در ارتباط بود و گاه پیش من می آمد و تا اول انقلاب در ایران پیوسته با هم ارتباط داشتیم ؛ ولی پس از انقلاب پیش من نیآمد و او را زیارت نکردم .
به هر حال زمانی برای من مشکی پیش آمده بود و در همان ایّام با او در میان گذاشتم و حال آن را از او در خواست کردم . آن مشکل این بود که :
بعضی از طلبه ها و نیز افراد دیگر به من مراجعه می کردند و کمک می خواستند و من بعضی از آنها را نمی شناختم و به همین دلیل شک می کردم که باید به آنها کمک کنم یا نه ؟
چون اگر به کسی که او را نمی شناسم ، کمک کنم ممکن است مستحق نباشد و در صورت کمک نکردن ، این احتمال وجود دارد که او محتاج و مستحق واقعی باشد .
وقتی این مشکل را با ایشان - که با امام زمان - عجّل الله فرجه - در ارتباط بودند - در میان گذاشتم ، به من گفتند :
من إن شاء الله جواب را از امام - علیه الصلاة و السلام - برایتان می آورم .

وی از پیش من رفت و بعد از چند روز برگشت و دعایی از طرف حضرت حجّت - عجّل الله فرجه - به من عطا کرد و گفت :
اگر کسی چیزی خواست و تو او را نمی شناختی ، اول این دعا را بخوان و بعد به او چیزی بده ؛ همانا حضرت حجّت - عجّل الله فرجه - فرمودند :

« وقتی که این دعا را بخواند ، امکان ندارد مراجعه کننده بتواند این مال را در جایی که رضای ما نباشد ، مصرف کند . »

و آن دعا مختصر بود و من مکرّر شاهد بودم که آن مرحوم هنگامی که شخص ناشناسی به ایشان مراجعه می کرد ، آن را می خواندند .
(صحیفه ی مهدیّه ، مقدمه ؛ تألیف مرحوم آیت الله مجتهدی سیستانی)

تنها درِ خانه ی تو را خواهم زد

درمانده شود ، تو را صدا خواهم زد

ای مهدی صاحب الزّمان ، بر سینه

من سنگ تو را در همه جا خواهم زد

(اضافه ها :

این دعا را مرحوم حائری در سینه نگه داشت و در هیچ جا این را ثبت و افشا نکرد ؛
مطلب دیگر این که مرحوم حائری مرجع تقلید بوده اند و وقتی جریانی را برای کسی ، آن هم شخصی مثل مرحوم مجتهدی سیستانی نقل می کنند ، قطعاً اولاً جریان صحت دارد و بعد این که به یقین شخص با امام عصر - عجّل الله فرجه - ارتباط داشته است ؛
اگر شخصی پیش من نوعی بیاید ادعای ملاقات و ارتباط کند ، خوب بنده امام شناس و این کاره نیستنم ، و اگر ادعاهایش با چند حدیث که شنیده باشم جور در آید ، در ابتدا باورش می کنم .
تا این که از متخصّص این کار یا دفتر مرجع تقلیدم - حفظه الله - در قم و یا حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - که نُه سال است تخصصی در مورد مهدویّت مطالعه سوای بحث های دیگر دینی داشته اند ، بپرسم و اگر یکی از آنها تأئید کرد ، بنده یقین کنم ؛
ولی یک مرجع تقلید خودش این کاره است و مورد یقین و اطمینان و امام شناس ؛ پس شکی نمی ماند .
پایان)

۲۰:۴۳, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #114
آواتار

شیعه شدن یک روحانی سنّی

مرجع بزرگوار تقلید ، مرحوم آیت الله العظمی شیخ جواد تبریزی فرمودند :

آقای رکنی ، امام جمعه بندرلنگه ، علّت شیعه شدن یک آخوند سنّی را که به تازگی شیعه شده است برایم نقل کرد :

سبب شیعه شدنش این بود که آن شخص به شهر می رود و فرشی می خرد و آن را بر وانتی می گذارد .
وقتی پیاده می شود ، وانتی فرار می کند . خیلی متأثّر می شود ، می گوید :
در ذهنم ، امام زمان شیعه ها آمد ، (عجّل الله فرجه) گفتم : اگر حق می گویند ، باید فرشم را برگرداند .

دقایقی بعد در می زنند . او در را باز می کند و راننده ی وانت را می بیند که فرش را آورده است !
می گوید : چرا آورده ای ؟
راننده پاسخ می دهد : در را باز کردم تا ماشین را داخل گاراژ ببرم ، در بسته شد ؛ دوباره باز کردم بسته شد ... فهمیدم قضیه ای در این فرش است . از این رو آن را پس آوردم . از شما هم طلب بخشش دارد .
(میر مهر ، صفحه ی 120)

تو در اعماق دلها خانه داری
هزاران عاشق دیوانه داری
کجا رد می نمایی آشنا را
تویی که لطف با بیگانه داری

(اضافه ها :
جریاد سعید چندانی هم که شفا گرفته بود از حضرت صاحب الزّمان - عجّل الله فرجه - را به یاد آورید و همچنین موارد دیگر ؛ این بهترین کریم اهل بیت - علیهم السلام - فقط غریب و ناشناخته است . و الّا امام دوران است و روی هر حاجت ، چندین اشانتیون می دهد ! بنده خود تجربه کرده ام .

خدا فرجشان را برساند .

پایان)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، السا ، Ali#59
۲۱:۲۳, ۱۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #115
آواتار

کجاست آن که دوستان را عزیز می نماید ؟

امیر المؤمنین - علیهم السلام - روزی بر روی منبر فرمودند :

« در آخر الزّمان ، مردی از فرزندانم خروج می کند که رنگش سفید متمایل به سرخی ، شکمش برآمده و سفت ، ران هایش پر گوشت و شانه هایش بزرگ و پهن است .
در پشتش دو خال است ، یکی به زنگ پوستش و دیگری مشابه به خال پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم .
او دو نام دارد ؛ یکی پنهان و دیگری آشکار .
نام پنهانش احمد است و نام آشکارش محمّد است .
هنگامی که پرچمش برافراشته شود ، از مشرق تا مغرب را روشن می نماید ؛
و او دستش را بر سر بندگان گذاشته و در نتیجه دل های مؤمنان از آهن محکم تر و استوار تر می گردد ؛ و خداوند متّعال ، قدرت و توانایی چهل مرد را به هر کدام از آنان می دهد .
و هیچ مرده ای در قبررش باقی نمی ماند ، مگر اینکه خوشحالی (ظهور صاحب الزّمان علیه الصلاة والسلام وعجّل الله فرجه) به دلش وارد می شود . (ارواح) آنها در قبر ها به دیدار یکدیگر رفته و مژده ی ظهور قآئم - علیه الصلاة والسلام وعجّل الله فرجه - را به هم می دهند . »
(کمال الدّین و تمام النعمه ، باب 57 ، حدیث 17)

امام باقر - علیه السلام - فرمودند :

« هر کس قآئم اهل بیت مرا درک کند - عجّل الله فرجه ، مریض باشد سالم می شود ؛ و کسی که دارای ضعف و ناتوانی باشد ، قوی می گردد . »
(بحارالأنوار ، جلد 52 ، صفحه 335)

پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - فرمودند :

« در آن زمان ، امتم آنقدر غرق در نعمت می شوند که تا به آن روز سابقه نداشته است و اموال آنقدر زیاد می شود که هر کس نزد او رود ، به او مال فراوانی عطا می کند . »
(کشف الغمّه ، جلد 3 صفحه 263)

امام صادق - علیه السلام فرمودند :

« در حکومت حضرت مهدی - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - هیچ گناهی بر روی زمین انجام نمی شود . »
(کمال الدّین و تمام النعمه ، باب 55 ، حدیث 7)

اگر تا کنون نسبت به امام عصر - سلام الله و صلواته علیه و عجّل الله فرجه - بی تفاوت بوده ایم ، و فرق میان ظهور و غیبت آن حضرت - علیه الصلاة و السلام و عجّل الله فرجه - را درک نکرده ایم و در اندیشه ی ظهور حیاتبخش آن حضرت - عجّل الله فرجه - نبوده ایم ، اگر تا کنون اهل دعا و نیایش برای فرا رسیدن روزگار پر شکوه عصر ظهور نبوده ایم و نمی دانستیم که نسبت به امام زمان و رهبر و مولای خویش - علیه الصلاة و السلام و عجّل الله فرجه - وظیفه ای ویژه بر عهده داریم ، اکنون زمان آن است که روش فکری خود را تغییر داده و خود را از غفلت نجات بخشیده و با یک اراده ی قوی و با یک تصمیم جدّی گذشت ی خود را جبران کنیم ؛ و با تلاش و کوشش در مسیر انتظار حضرت بقیّة الله - علیه الصلاة والسلام و عجّ الله فرجه - گام برداریم .

لبّیک یا صاحب الزّمان
(عجّل الله فرجه)

(اضافه ها :

دعایی که در ماه مبارک رمضان سفارش شده است بعد از هر نماز واجب خوانده شود که از : خداوندا تمام مریشان را شفا ده و تمام اسیران را آزاد کن و تمام بی لباس ها را لباس پوشان و ... فقط در دوران ظهور حضرت مولاجانمان - عجّل الله فرجه - محقّق می شود .
در آن زمان ، هیچ بدی ای باقی نمی ماند ؛ گناهی هم صورت نمی گیرد چون شیطان لعین الله گردن زده می شود ؛
طبق قرآن مجید شیطان زمانی که در مقابل اعمالش مزدی خواست ، گفت : خدایا مرا تا روز قیامت زنده بدار ...
خداوند گفتند : تو زنده خواهی بود تا روز معلوم ؛
یعنی روزی که معلوم شده است نه روزی که خواست !
روز ظهور حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - و تمام تلاش شیاطین برای غفلت انداخت به دل شیعه ها از امام خویش ، برای تداوم بقای خود شیاطینه .
پایان)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۹:۱۹, ۲۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #116
آواتار

مژده

آیت الله العظمی بهجت رحمة الله علیه فرمودند :

« (قیام) سفیانی از شرایط قطعی ظهور است و چند ساعت بعد از خروج سُفیانی ، حضرت - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - ظهور می فرمایند . »
(بهارانه ، صفحه 101)

« مرحوم مقدّسی مشهدی در عتبات از خدا خواسته بود که بفهمد آیا سفیانی هست یا خیر .
در کاظمین در وسیله نقلیه ، عربی که کنار او نشسته بود ، وقت پیاده شدن به او فرمود : « آری سفیانی هست . »
(در محضر آیت الله بهجت ، جلد 2 ، صفحه 63)

[b]سحر نوید دهد ، صبحِ ظهور نزدیک است
زمان غم به سر آمد ، سُرور نزدیک است
شَفَق زده ست زمشرق فروغِ صبح امید
دهید مژده که روز ظهور نزدیک است
حجاب ها زمیان رخت بستند همه
الّا که لحظه فیض حضور نزدیک است
قسم به فاطمه ، یاران! عزیز فاطمه را
زکوچه های مدینه عبور نزدیک است
طلایه دار عدالت ز راه می آید
زوال سلطنت ظلم و زور نزدیک است[/b]

[b]امّا فراموش نکنیم که :

روز ظهور تو چه سرافکنده می شوند
آنها که در دعای فرج کم گذاشتند

یا ربَّ محمّد عجّل فرج آل محمّد
صلوات الله و سلامه علیهم و عجّل الله فرجهم

(اضافه ها :

عزیزان ؛
از بدعت های جدید وهّابیّت این است که می گویند :
پیامبر اصلاً محمّد - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - نبوده است !!!
ابوسفیان بوده است ؛ مادر مسلمین عایشه نیست ؛ هند است !!!(اهل سنّت بر این باورند که ام المسلمین عایشه بوده است)
و همیشه به ما رسیده است که موعود آخرالزّمان ، هم نام پیامبر است ؛
پس نام او سفیانی است !
و یکی دیگر از مفتی های عربستان رسماً اعلام کرده که :
مجاهدین سوریه ، قطعاً سربازان سفیانی هستند !!!!!
(منظورش تروریست های سوریه است)
و یکی دیگر از فتاوای عجیب وهابی ها این است که : ما باید خود را برای یاوری و سربازی سفیانی حاضر کنیم !!!

ظهور بسیار نزدیک است ، در یکی از شب های گذشته ، حضرت حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - بعد از ذکر آنچه گذشت و روایتی که در کلمة الحق 125 خدمتتون تقدیم خواهم کرد ، گفتند :
منتظر باشید که همین روز ها شخصی خود را سفیانی مطرح کند و 12 ماه نشده ندایی خواهد آمد که علی یا اهل العالم أنا المام المنتظَر ؛ و بلافاصله شروع به گریه کردن کردند و به تک تک مصیبت های معصومین و خاندانشان - علیهم السلام - خدا را برای ظهور حضرت مهدی - علیه الصلاة و السلام و عجّل الله فرجه - سوگند دادند .
دعا کنید خیلی نزدیک است .
پایان)

آماده ظهورش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، السا ، Ali#59
۲۰:۳۲, ۱۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #117
آواتار

دور دیدن ظهور ممنوع !

پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجه - فرمودند :

« مهدی - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - از ما اهل بیت است ؛ خداوند امر (ظهور) او را یک شبه اصلاح می نماید . »
(کمال الدّین و تمام النعمه ، باب 6 حدیث 4)

[b]امام حسین - علیه السلام - فرمودند :

« ... او - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - قآئم ما اهل بیت است ؛ خداوند متّعال امر (ظهور) او را در یک شب اصلاح می فرماید . »
(همان کتاب ، باب 30 حدیث 1)

امام باقر - علیه السلام - فرمودند :

« ... خدای بزرگ امر (ظهور) او - سلام الله و صلوات الداعمه علیه و عجّل الله فرجه - را در یک شب اصلاح می کند . »
(همان کتاب ، باب 32 حدیث12)

امام صادق - علیه السلام - فرمودند :

« به آنچه که ناامیدی امیدوار باش تا آن چیزی که امید داری ، محقّق شود ؛
زیرا موسی بن عمران - علیهما السلام - رفت تا برای خانواده اش شعله ای آتش بیآورد ، ولی هنگامی که بازگشت ، رسول و پیامبر بود ؛ و خداوند متعال کار بنده و پیامبرش موسی - علیه السلام - را در یک شب اصلاح فرمود .
و خداوند با قآئم - علیه السلام و الصلاة و عجّل الله فرجه - یعنی دوازدهمین نفر از امامان - علیهم السلام - نیز چنین خواهد کرد ، و در یک شب کارش را اصلاح خواهد فرمود ؛ همچنان که کار پیامبرش موسی - علیه السلام - را اصلاح فرمود .
او را از حیرت و غیبت بیرون آورده و به نورِ فرج و ظهور داخل خواهد کرد . »
(همان کتاب ، باب 6 حدیث 2)

امام جواد - علیه السلام - فرمودند :

« خداوند متعال قطعاً امر (ظهور) او - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - را در یک شب اصلاح می فرماید ؛ همچنان که امر موسی کلیم الله - علیه السلام - را اصلاح فرمود . او رفت تا برای خانواده اش شعله ای آتش بیآورد ، اما هنگامی که برگشت رسول و پیامبر بود . »
(همان کتاب ، باب 36 حدیث 1)

« پس صبح و شب منتظر فرج باشید . »
(همان کتاب ، باب 33 احادیث 10 و 16 و 17)

این هم نتیجه نزدیک دانستن ظهور :

امام باقر و امام صادق - علیهما السلام - فرمودند :

« نجا المقرِّبون »
« آنان که فرج را نزدیک می شمارند نجات یافتند . »
(غیبت نعمانی ، باب 11 احادیث 5 و 10)

[b]انتظارت از شمال و شرق و غرب زندگی
موج پشت موج می ریزد به دریای جنوب[/b]

(اضافه ها :
مرحوم آیت الله سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی ، مرجع صد الی دویست سال پیش ، در کتاب مکیال المکارم - که به دستور حضرت صاحب - علیه الصلاة والسلام و عجّل الله فرجه - نوشته شد ، می فرماند :
دور دیدن ظهور حرام است !

عزیزان ؛ وقتی این همه هم نزدیک است ، دلیلی نیست که دور ببینیم دیگه .
پایان اضافه ها)

آماده ظهورش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، Ali#59
۱۸:۲۶, ۲۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #118
آواتار

روزه

امام زمان - عجّل الله فرجه - در نامه خود به شیخ مفید - رحمة الله علیه ، برای شیعیان این گونه دعا می فرمایند :

[/b]
« وفّقهم الله لطاعته »
« خداوند به آنها توفیق طاعت و بندگی خویش را بدهد . »
(الاحتجاج ، جلد 2 صفحه 602)

و همچنین در ابتدای دعای معروفشان عرضه می دارند :

« اللهّمّ الرزقنا توفیق الطّاعه »

« خدایا توفیق اطاعت و فرمانبرداری را روزی ما بکن . »

[/b]
[u]نتیجه این که امام زمان - عجّل الله فرجه - خواستار ایجاد روحیه فرمانبرداری در شیعیان و پیروانشان هستند .

یکی از بهترین و مؤثّرترین راه‌ها برای رسیدن به این مقصود ، مطالعه آن دسته از روایاتی هست که به بیان اسرار و حکمت‌های نهفته در عبادات می پردازد .
دقّت و تأمّل در این کلمات نورانی ، هم روحیه اطاعت و فرمانبرداری را روزی ما می گرداند و هم شور و نشاطی را که لازمه یک عبادت تأثیرگذار است برای ما به ارمغان می آورد .

در اینجا به بیان چند حدیث از این دسته احادیث که درباره عبادت فاخر و باشکوه « روزه » اطلاعات گرانبهایی در اختیار ما می گذارد ، می پردازیم :

1- پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - فرمودند :

« خداوند متعال می فرماید : روزه از آنِ من است و خود من مزد آن را می دهم . »
(میزان الحکمه ، جلد 5 صفحه 465)

2- امام صادق - علیه السلام - فرمودند :

« خداوند روزه ماه رمضان را فقط بر پیامبران واجب نموده بود نه بر امّت ها ؛ پس امّت (اسلام) را برتری و فضیلت بخشیده و روزه ماه رمضان را علاوه بر رسول خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم ، بر امّتش نیز واجب گرداند . »
(همان کتاب ، صفحه 464)

3- امام صادق - علیه السلام - فرمودند :

« هر کس یک روز را در گرمای شدید برای خدای عزّوجل روزه بگیرد و تشنه شود ، خداوند هزار فرشته بر او می گمارد تا صورتش را مسح کنند و تا هنگام افطار به او بشارت دهند .
و آنگاه خداوند متعال می فرماند : چقدر معطر و خوش بویی ؛ ای فرشتگان من شاهد باشید که او را آمرزیدم . »
(همان کتاب ، صفحه 473)

4- پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله و سلّم و عجّل الله فرجهم - فرمودند :

« هر کس به خاطر روزه بودن ، غذایی را که دوست دارد نخورد ، حق است بر خدا که از غذا ها و نوشیدنی های بهشت به او عطا کند . »
(همان کتاب ، صفحه 469)

این هم گوشه ای از نعمت های بهشتی :

« در بهشت نهرهایی از آب صاف و خالص که بد بو نشده ، و نهر هایی از شیر که طعم آن دگرگون نگشته ، و نهر هایی از شراب (طهور) که مایه لذّت نوشندگان است ، و نهر هایی از عسل مصفّاست ؛ و برای بهشتیان در آن بهشت از همه انواع میوه ها وجود دارد . »
(سوره محمّد صلوات الله و سلامه علیهم و عجّل الله فرجهم ؛ آیه 15)

اللهّمّ ربَّ شهرِ رَمَضان عَجِّل فی فَرَجَ مولانا صاحِبِ الزَّمان
علیه الصلاة والسلام وعجّل الله فرجه

(اضافه ها :

1- حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودند :

یک پدر رو تصور کنین که حاضره تمام دار و ندارش رو بده تا بچش درس بخونه و به جایی برسه ؛
حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - هم به عنوان مهربان ترین پدر هم دوست داره تمام شیعه هاشون عبادت کنن تا به درجات بالای بهشت برسن .

2- اگر مهدویّت بدون طاعت و عبادت خداوند باشه ، خودش یک جور صوفیه می شه و منحرف و همون جوری که امام صادق - علیه السلام - صوفیان رو لعنت کردن ، امام مهدی - عجّل الله فرجه - هم گمراهان رو هم لعنت خواهند کرد .

3- بدبخت هایی که اسلام و تشیّع رو ول می کنن و به دین های تاریخ مصرف گذشته و تحریف شده رجوع می کنن یا دین رو کامل اجرا نمی کنن بدون عذر و یا با بهونه و اعتراض و با بی توجهی انجام می دن ، باید به گزینه دوم این کلمة الحق نورانی توجه داشته باشن .

خداوند در قرآن می فرماید : لا اکراه فی الدّین ؛ نه فی دین یا فی ادیان و ...

یعنی در این دین هیچ اکراه و بدی و مشکلی نیست (مگر به نفع خودمون)

4- حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودن :

ما الآن نمی فهمیم که معنی ثواب و پاداش و همنشینی با فرشتگان و ... یعنی چی ؛
طبق روایت زمانی می فهمیم که موقع قبض روحه .
ایشان از بزرگی تعریف کردن که فرموده اند : (من اسم اون بزرگوار رو فراموش کردم ولی عرضه شد صاحب کرامت بوده و قبل از انقلاب به رحمت خدا رفته)
« دم مرگ ، شخص حاضر می شه تمام دنیا طلا باشه و همش رو بده تا فقط یکبار بگه :
لا اله الّا الله » جلّ جلاله و عظم شأنه
به مال و اموال اکثر جهنمی های آخر الزّمانی همشهری هاتون نگاه نکنین ، به ایمان ها و ذکر ها هم نه ؛ به مهدوی ها و رفتارشون نگاه کنین عزیزان .

پایان)

آماده ظهورش

کلامی جامع

« إنّ لصاحب هذا الأمر غیبتین ؛
إحداهما تطول حتّی یقول بعضهم : مات ، و بعضهم یقول : قُتل ، و بعضهم یقول : ذهب .
فلا یبقی علی أمره من أصحابه إلّا نفریسیر .
لا یطّلع علی موضعه أحد من ولّی و لا غیره الّا المولی الذّی یلی أمره »
« صاحب این أمر (حضرت مهدی عجّل الله فرجه) دارای دو غیبت است ؛
یکی از آن دو به قدری طولانی می شود که عده ای از مردم می گویند : او مرده است ، و بعضی می گویند : کشته شده است ، و عده ای هم می گویند : رفته است .
و از اصحابش جز افراد اندکی بر امر او باقی نمی ماند (اکثراً از اعتقاد نسبت به او دست می کشند .)
از جایگاهش هیچ کس از دوست و بیگانه آگاهی نمی یابد مگر همان خدمتگذاری که به کارهای او می رسد . »
(غیبت نعمانی ، باب 10 فصل 4 حدیث 5)

عالم و فقیه بزرگوار (نعمانی رحمة الله علیه) بعد از این که این حدیث شریف را در کتاب ارزشمند و مهم خود - که یکی از معتبرترین منابع ما در مباحث مهدویّت به شمار می رود - ذکر می کند ، درباره جامعیّت و اهمیّت آن می نویسد :
« ولو لم یکن یُروی فی الغیبه إلّا هذا الحدیث لکان فیه کفایه لمن تأمّله »
« اگر در مورد غیبت ( ِ امام زمان - عجّل الله فرجه) حدیثی جز همین یک حدیث روایت نشده بود ، همین برای کسی که در آن تأمّل و دقّت کند کافی بود . »

(اضافه شده ها :

مرحوم آیت الله بهجت فرمودند :
بعد از ظهور حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ، عده ای از علمای کوفه (با دیدن اینکه دیگر مرکز توجه مردم نیستند و مردم در پی مولایشان هستند) به حضرت - علیه الصلاة والسلام - نامه می نویسند : شما لازم نیست بیایی ، برگرد ما دنیا را کفایت می کنیم !

مرحوم حضرت آیت الله العظمی سیّد شهاب الدّین مرعشی نجفی می فرمایند :
شبی در خواب دریافتم ظهور شده ؛ سراسیمه به سمت آن بزرگوار حرکت کردم ، در راه دیدم دیگر مردم و اطرافیان توجهی به من ندارند و تنه می خورم و توجهی به من نمی شود ، لذا در خواب با خود گفتم : حالا واقعاً حضرت باید می آمد ؟! برم به حضرت بگویم که لازم نبود بیایند برای این مردمی که نمی فهمند و ... ؛
بعد از بیدار شدن دریافتم که موقعیّت فعلی و احترامات (مرجعیّت تقلید) داشت مرا به انحراف می انداخت !
عزیزان شیطان دست از کار نمی کشد ، حال مراجع بزرگوار ما که اسمشان را بردیم خود آگاه بودند و حتی انحراف احتمالی ذهنی هم را هم به آنها هشدار دادند ، ولی ما چی ؟! شیطان عالم و غیر عالم نمی شناسد برای منحرف کردن ، تلاش خود را هم برای حضرت ابراهیم نبی - علیه السلام - هم می کرد .
در این انحراف شیطان که دامن گیر افرادی خواهد شد که مؤقعیّت های مادی - معنوی (نظیر قدرت و احترام) خوبی در قبل از ظهور در دنیا دارند ، اگر یادمان آید از این که هر نوع ارزشی (چه مادی و چه معنوی)بعد از ظهور هزاران برابر برای همه یکسان خواهد شد ، دیگر به چنین فکر کوته بینانه ای توجه نمی کردیم !
اگر علمای شهری چون کوفه - که روایت داریم علم از کوفه جم می شود همان طور که مار خود را جم می کند و در شهری به نام قم می رود که مردمش قأئم مقام های امام خویشند - دنیا را کافی بودند ، پس چرا این همه ظلم و فساد و فحشا و قتل و تجاوز در دنیا وجود دارد ؟!
از شخصی شنیدم که خدا تا قبل از ظهور ، فرصت برای جولان همه افکار نو ظهور بشری را می گذارد تا بعد از ظهور کسی نگوید اگر ما دنیا را اداره می کردیم ، می توانستیم چنین عدل و قروت و سلامتی و ... ای را فراگیر برای همه احیا کنیم ؛ هیچ کس جز منجی جانمان - عجّل الله فرجه - نخواهد توانست ، اگر می توانست ، تا به حال کومونیست ، لیبرال و ... یا مسیحیّت ، اسلام و ... (صرف نظر از ایران که مقدّمه دولت کریمه را احیا می کند) تا به حال عدل و داد را به صورت فراگیر در دنیا ایجاد می کردند .
همه وجودمان را وقف ظهور کنیم که فقط کار از خودش بر می آید .
اگر هم کسی درآمد و گفت : در این زمانه لازم نیست ، بحث های مهم تری هست ، نماز و روزه رو مردم نمی شناسند ، بعد بخوان امام زمان ؟! ...!
جواب :
1- از خود شخص بسیار بسیار شخیص حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - در دو کتاب گرانقدر یعنی کمال الدّین و تمام النعمه و غیبت شیخ طوسی - رحمة الله علیه - آمده که فرمودند :
برای ظهور بسیار دعا کنید ... ؛
یعنی کسی بگوید دعای زیاد لازم نیست ومباحث مهدویّت ضروری نیست ، در درجه اول بر خلاف دستور امام عمل کرده و غیر مستقیم در با گفتارش گفته که : نعوذ بالله امام مهدی - عجّل الله فرجه - نفهمیده یه چیزی گفتن ! یا برای حرف آقا - علیه الصلاة واسللام - اعتباری قائل نشده اند .
2- مرحوم سیّد بن طاووس می گوید :
اگر کسی از علما گفت : مهدویّت مهم نسیت ، عالم نیست !(عین گفته ذکر نشده)
3- مرحوم حضرت ایت الله گلپایگانی فرمودند :
اگر شخصی به منبر رفت و از امام زمان - عجّل الله فرجه - چیزی نگفت ، بعد از منبرش نهی از منکرش کنید !!!
یعنی سخن نگفتن از مرجع تقلید حرام است باید در صدد جلوگیری از او برآییم !
4- نکر و منکر هیچ سؤال فقهی ای نمی کنند ولی در مورد امام زمان در جا سؤال می کنند ، تازه روایت داریم اگر کسی امام زمانش را نشناسد ، هیچ عملی از او قبول نخواهد شد ، و مردم هیچ عذر و بهانه ای ندارند ! بعد حالا یه نفر نماز هم بخواند قرآن هم بخواند یا نخواند ، امام زمانش را نشناسد قبول هم نمی شود .
5- باز هم اگر کسی شبهه ای ایجاد کرد ، به ما آن را بگویید تا حجّت الاسلام حاج اسماعیل رفیعی - حفظه الله - پاسخ دهند .
و من الله توفیق
پایان)

آماده ظهورش

۱۰:۳۱, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #119
آواتار

غیبت نُعمانی

- این کتاب اثر ارزشمند « ابو عبد الله محمّد بن ابراهیم بن جعفر کاتب نعمانی رحمة الله علیه » مشهور به إبن زینب (إبن أبی زینب) ، از راویان بزرگ شیعه در اوایل قرن چهارم هجری است .
وی نزد محمّد بن یعقوبی کُلَینی - رحمة الله علیه (مؤلف کتاب کافی) دانش حدیث را فرا گرفت و کاتب استادش شد و به همین جهت نیز عنوان « کاتب » پیدا کرد . او از شهرت ، احترام و اعتبار خاصی در نزد دانشمندان و فقهای شیعه بهرمند است .
کتاب الغیبه مرحوم نعمانی ، به یقین جزء یکی از بهترین کتاب ها در زمینه احادیث مربوط به خصوصیّات حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ، غیبت و عصر ظهور و ویژگی های آن دوران است . تمام احادیث برخوردار از سند بوده و نوع اَسناد هم کوتاه و در بسیاری از موارد ، اَسناد خوب مورد پسند اهل فن است .
(حجّت الاسلام خدامراد سلیمیان ، درسنامه مهدویّت ، جلد 1 صفحه 59)

- نعمانی - رحمة الله علیه - فردی ثِقه (مورد اطمینان) ، والامقام و بلند مرتبه و در شمار علما و فقهای بزرگوار شیعه دوازده امامی است .
دو تن از اساتید وی که از آنها احادیث بسیار نقل کرده است ، نزد علمای شیعه و ثِقه و معتبر هستند و این خود ، اعتبار بیشتری به کتاب می بخشد .
در اِنتساب این کتاب به نعمانی - رحمة الله علیه - جای هیچ شک و تردیدی نیست و کسی منکر آن نشده است . در مجموع ، کتاب « غیبت نعمانی » یکی از معتبرترین منابع ما در مباحث مهدویّت به ویژه در مسأله غیبت به شمار می رود .
(آیت الله نجم الدّین طبسی ، تا ظهور ، جلد 2 صفحه 582)

- در میان آثاری که هم اکنون درباره غیبت امام زمان - عجّل الله فرجه - در دسترس ماست ، این کتاب قدیمی ترین متن به شمار می رود .
بزرگانی همچون شیخ مفید - رحمة الله علیه - و شیخ طوسی - رحمة الله علیه - در کتاب های غیبت خود و نیز سایر مؤلّفانِ مُتأخّر ، همگی از این کتاب بهره گرفته و روایات آن را نقل کرده اند . شیخ مفید - رحمة الله علیه - در کتاب « ارشاد » از این کتاب تعریف کرده و آن را یکی از منابع روایات مربوط به امام زمان - عجّل الله فرجه - شمرده است .
(آیت الله سیّد محمود مدنی بجستانی ، فرهنگ کتب حدیثی شیعه جلد 1 صفحات 334 و 335)

« چرا ما شیعیان هر روز به پای منبر امیر المؤمنین و ائم هُدی - علیهم السلام - و رسول خدا - صلّی الله علیه و آله و سلّم - نمی رویم و به حِکَم ، آداب و معارفی که إلی ماشاءالله در روایات آن ها نهفته است ، گوش فرا نمی دهیم ؟! »
(در محضر آیت الله العظمی بهجت - رحمة الله علیه ، جلد 2 صفحه 283)

آماده ظهورش
۱۱:۳۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #120
آواتار
کمال الدّین و تمام النّعمه

نویسنده این کتاب « ابو جعفر محمّد بن علی بن حسین بن بابِوَیه قمی » مشهور به « شیخ صدوق رحمة الله علیه » از بزرگ ترین شخصیّت های جهان اسلام و از برجسته ترین چهره های درخشان علم و فضیلت است که به دعای امام زمان - عجّل الله فرجه - متولد شده است .

شیخ طوسی - رحمة الله علیه - در مورد ولادت این مرد بزرگ می نویسد :

ابو جعفر محمّد علی اسود - رحمة الله علیه - می گوید :
علی بن حسین بن بابِوَیه قمی - رحمة الله علیه (پدر شیخ صدوق رحمة الله علیه) پس از درگذشت محمّد بن عثمان عَمری - رحمة الله علیه (نائب دوم امام زمان - عجّل الله فرجه) از من درخواست کرد که از ابوالقاسم حسین بن روح - رحمة الله علیه (نائب سوم امام زمان - عجّل الله فرجه) تقاضا کنم که از مولایمان صاحب الزّمان - عجّل الله فرجه - بخواهد که در پیشگاه خدا دعا نماید تا به وی فرزند پسری عنایت کند .

محمّد بن علی اسود - رحمة الله علیه - می گوید :

از حسین بن روح - رحمة الله علیه - درخواست کردم و او نیز این درخواست را به حضرت - علیه الصلاة و السلام - رساند . سه روز بعد ، حسین بن روح - رحمة الله علیه - به من خبر داد که حضرت - عجّل الله فرجه - در حق علی بن حسین - رحمة الله علیه (پدر شیخ صدوق - رحمة الله علیه) دعا فرموده است و به زودی فرزندی مبارک برای ایشان متولد خواهد شد که خداوند به سبب او نفع و فایده می رساند . و پس از او نیز فرزندان دیگری برای او متولد خواهد شد .
(غیبت شیخ طوسی - رحمة الله علیه ؛ حدیث 266)

رؤیای صادقه و فرمان امام زمان - عجّل الله فرجه - به نگارش کتاب :

شیخ صدوق - رحمة الله علیه - در مقدمه کتاب « کمال الدّین و تمام النعمه » می نویسد :

« در خواب دیدم گویا در مکه هستم و گِرد بیت الله الحرام در طواف می کنم . دور هفتم به حجر الأسود رسیدم ، به آن دست می کشیدم و آن را می بوسیدم و دعا می خواندم ... در این هنگام مولایمان حضرت قآئم - عجّل الله فرجه - را مشاهده کردم که بر در خانه کعبه ایستاده است . با دلی مشغول و حالی پریشان به آن حضرت - علیه الصلاة والسلام - نزدیک شدم . ایشان به چهره ام نگریست و راز درونم را دانست .

سلام کردم ، پاسخم را داد ، سپس فرمود :

« چرا درباره غیبت کتابی نمی نویسی تا غم و اندوهت برطرف گردد؟ »

عرض کردم : ای فرزند رسول خدا ، درباره غیبت قبلاً مطالبی را نوشته ام .

فرمود :

« نه به آن طری ؛ اکنون به تو فرمان می دهم که کتابی درباره غیبت تألیف کنی و در آن ، غیبت پیامبران را یادآور شوی . »

این فرمان را داد و گذشت . »

موضوعات کتاب :

این کتاب به دو بخش اصلی تقسیم شده است :

[b]بخش اول :

شامل مباحث کلی و احادیث جامعی درباره غیبت امّت های پیشین و اثبات این موضوع است که غیبت حضرت مهدی - عجّل الله فرجه - امری تازه نیست ، بلکه غیبت دارای سابقه طولانی بوده است .

در بخش دوم :[/b]

موضوعاتی مانند : ولادت حضرت مهدی - عجّل الله فرجه ، امامت او ، غیبت ، دلائل آن ، افرادی که وی را دیده اند ، نامه های صادر شده از سوی آن حضرت - عجّل الله فرجه ، مسأله انتظار فرج ، نشانه های ظهور و ... بیان شده است .
(درسنامه مهدویّت ، جلد 1 صفحه 61)

(اضافه ها ؛

توجه کردید چی درخواست شد و چند چیز گرفته شد ؟!

فقط فرزندی درخواست شد ولی فرزندانی عطا شد که فقط شیخ صدوق با این عظمت یکی از آنها بود که کتاب من لایحضره الفقیه را نوشت که تا قرن ها برای کسانی که دسترسی به مجتهد نداشتن رو غنی و بی نیاز کرده بود از مراجعه به علما .

حاجات امام زمان - عجّل الله فرجه - بر خلاف عادت معصومین قبلی - علیهم السلام - چندین اشانتیون چرب و نرم هم داره خداوکیلیش !

در جلسه ای ذکر شد در یکی از کتب مرحوم نهاوندی آمده که خانمی به محضر امام زمان - عجّل الله فرجه - رسید ؛ بعد از صحبت ها موقع رفتن آقا - عجّل الله فرجه - از آقا 5 فرزند خواست که به نام 5 تن – علیهم السلام - نام گذاری کنه ؛

آقا جان - عجّل الله فرجه - هم دعا کردن و رفتن ...

خانم خودش تعریف می کنه که بعد از چند وقت صاحب اولین فرزند می شه و دومی و سومی دقیقاً اولی محمد دومی علی سومی دختر بوده و فاطمه چهارمی حسن که می می رد و بعدی دوقلو به دنیا می آید که حسن و حسین با هم نامی می گیرند و بعد از آن ، پسری به دنیا می آید که ابالفضل نام می گیرد !!!
عزیزان در زمان های قدیم تعیین جنسیت اصلاً ممکن نبوده ! تازه بچه ها اکثراً مرده به دنیا می آمدن یا به ثمر نمی رسیدن که اینجا آقا برای اظهار لفط و زیبا تر کردن حالت چنین لطفی فرمودن که حسن بمیرد و حسنین با هم به دنیا بیایند .

و دقیقاً پسر و دختر سر جای خود بیآیند ؛

و از همه جالب تر و مهم تر یکی از اشانتیون هایی بوده که آقا داده اند و ابالفضل بوده !!!

گرفتین چی شد ؟!!!

آماده ظهورش
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا