|
کلمة الحق (مقالات مختصر و مفید)
|
|
۲۳:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
---«بسم الله الرّحمن الرّحیم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری»--- امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به علی ابن مهزیار فرمودند: «من شبانه روز چشم به راه تو بودم؛ چرا دیر پیش ما آمدی؟» (دلائل الامامه ص541) راه و رسم سربازی: از برسی مجموع آیات و روایات و کلمات بزرگان به این نتیجه می رسیم که هرکس که این چهار کار را انجام دهد ، انشاءالله در جمع منتظران و سربازان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار خواهد گرفت و در قیامت شرمنده ی رسول خدا نخواهد شد: 1-سعی در انجام واجبات(واگر واجبی از او فوت شد بلافاصله در صدد قضای آن براید) 2-تلاش برای ترک گناهان(و اگر خدای نکرده مرتکب حرامی شد بدون معطلی توبه کند) 3-کسب شناخت نسبت به حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(با حداقل 15 دقیقه به هر شکلی در شبانه روز) 4-ترویج و تبلیغ معارف مهدوی (از هر راه معقول و مشروع) مبادا ما هم آقایمان را چشم به راه بگذاریم... امام حسین (علیه السلام) برای ایراد خطبه به سوی اصحاب خود بیرون آمد و چنین فرمودند: «ای مردم،همانا خدا(جل)بندگان خود را نیافرید مگر برای اینکه او را بشناسند؛و هنگامی که او را شناختند،عبادتش کنند؛و چون عبادتش کردند،با این عبادت و پرستش از عبادت و بندگی هرآنچه جز خداست بی نیاز گردند.» مردی سوال کرد :«ای فرزند رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،پدر و مادرم فدایت،شناخت خدا چیست؟حضرت فرمودند: «این است که اهل هر زمانی،امامی را که باید از او فرمان ببرند را بشناسند.»(علل شرائع ص9ح1) لذا شناخت خدا = شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(علیه السلام) آیت الله سید مرتضی مجتهدی سیستانی در مقدمه ی کتاب گران قدر و نفیس خود «صحیفه ی مهدیه»می نویسد: حضرت امام حسین (علیه السلام)در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند: «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید در باره ی آن حضرت سخن بگوئید و مطلب بنویسید ؛آنچه درباره ی شخصیت این معصوم بگوئید در واقع درباره ی همه ی معصومین گفته اید؛چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند،ولی چون این زمان دوران مهدی ماست سزاوار است درباره ی او گفتگو شود....(در خاتمه فرمودند)باز تأکید می کنم درباره ی مهدی ما زیاد سخن بگوئید و بنویسید؛مهدی ما مظلوم است ؛لازم است بیش از آنچه تاکنون در موردش گفته و نوشته شده،گفت و نوشت.» زمانه ی امام دوازدهم است ولی ایشان غریب اند افسوس. نیاز است تغیراتی در خود پدید آوریم تا لایق او و حکومت او شویم و این در دنیا و آخرت برای خود ما بهتر است. «امسال سال فرج است اگر بخواهیم!» - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - برادران و خواهران عزیز ، گر چه مطالب و مقالاتی که نام های آنها کلمةالحق+شماره ی آن هستند را اینجانب تنظیم می کنم،امّا در خصوص ترویج آنها به وسیله ی شما حتّی با نام اصلی یا نام مستعار خود هیچ اشکال شرعی ای مطرح نخواهد بود...کلیّه این مقالات توسط حجة الاسلامی ،مدّرس حوزه و دانشگاه فردوسی مشهد تهیّه می شود و از لحاظ شرعی،او هم موافق ترویج معارف مهدوی به هر شکل ممکنی می باشد... التماس دعا و من الله توفیق...
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۷ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 23 ---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم)»--- خداوند به وسیله ی مهدی ، گرفتاری را از این مردم بر می دارد.(پیامبر اکرم-صلّی الله علیه و آله وصلّم-،روز رهایی ص411)
در دعای شریف افتتاح ( که تحفه ای است از جانب حضرت حجّت (عجّ) به دوستاران و منتظرانش برای شب های ماه مبارک رمضان) به این جمله ی نورانی بر می خوریم:«اللهّم إنا نرغب إلیک فی دولة کریمة»«پروردگارا ما مشتاق دولت کریمه(حضرت مهدی(عجّ)) هستیم.»و پس از چند سطر، شکایتی بر زبان جاری می نمائیم:«اللهّم إنا نشکو إلیک فقد نبیّنا صلواتک علیه و آله و غیبة ولیّنا...» «پروردگارا ما به تو شکایت می کنیم از این که پیامبر ما (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در میان ما نیست،و ولّی و امام ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف)نیز غایب است...»(مفاتیح الاجنان،اعمال ماه رمضان،دعای افتتاح) آری امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ضمن این دو جمله ،این مطلب را به ما گوشزد می فرمایند که : هر شیعه و محّب خاندان نبوّت باید مشتاق و شیفته ی تأسیس حکومت حقّه ی آن حضرت بوده و از غیبت و نبودن آن نازنین به قدری محزون و ناراحت باشد که در تمام شب های ماه استجابت دعا(رمضان)،دست به درگاه خدا برداشته و از این وضعیّت شکایت نماید. چرا باید مشتاق آنچرا باید مشتاق آن حکومت باشیم و شاکی از غیبت امامان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)؟ آن گاه که به سراغ متن دعای عظیم الشّأن افتتاح رفته و پیشگویی های آن درباره ی عالم پس از ظهور از نظر می گذرانیم،با چنان تصویر فاخر و زیبایی مقابل می شویم که اشتیاق و شکایت را کاملأ توجیه می نماید: «پروردگارا(با ظهور و فرجش) 1-دین خودت(اسلام) و سنّت پیامبرت را(در تمام دنیا) آشکار ساز؛ 2-اسلام و مسلمین را عزیز و نیرومند گردان؛ 3-نفاق و منافقین را خوار و ذلیل گردان؛ 4-آشفتگی ما را سامان ببخش؛ 5-اختلاف میان ما را اصلاح کن؛ 6-تفرقه ی ما را تبدیل به اتّحاد فرما؛ 7-عدّه ی کم مارا بسیار گردان؛ 8-خواری و ذلّت ما را تبدیل به عزّت کن؛ 9-فقیران ما را بی نیاز و ثروتمند ساز؛ 10-بدهی ورشکستگان و بدهکاران ما را عدا کن؛ 11-فقر و نیازمندی ما راجبران فرما؛ 12-نقض و خلل های ما را پر کن؛ 13-سختی ما را به راحتی تبدیل کن؛ 14-روی ما را سفید و نیکو گردان؛ 15-اسیران ما را آزاد کن؛ 16-حاجت های ما را روا گردان... .» می شود پنجره ها باز اگر برگردی [b]و زمین غرقه در آواز اگر برگردی - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش -
|
|||
|
۱۷:۲۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 24
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم)»--- امام خود را بشناس(امام صادق-علیه السّلام-کتاب الغیبة ؛ب 25 ح 1) آیت الله العظمی آقای اراکی (رحمة الله علیه) نقل کردند که:آقای سیّد علی هاشمی بجنوردی که از شاگردان خوش فهم من بود و من از او خوشم می آمد،مدّت مدیدی اورا ندیه و از او هم اطّلاعی نداشتم؛ تا اینکه کنار مرقد آقای حاج شیخ عبد الکریم حائری(رحمة الله علیه) با او برخورد کردم.پس از احوال پرسی،ایشان قضیّه ای را نقل کرد و گفت: چندی پیش یکی از چشمانم عیبی پیدا کرد و دکتر تشخیص داد غدّه ای در مغز من به وجود آمده که می باید کاسه ی سر برداشته شود .من از این جریان خیلی بی تاب شدم .بعضی از دوستان گفتند: ذکر یونسیّه با شرایط مخصوصی که دارد در بر آوردن حوائج خیلی مؤثر است. من به آن ذکر مداومت کردم تا اینکه پای کرسی خوابیده بودم،در عالم خواب قافله ای در هوا دیدم که به اطراف خانه ی خدا می روند،و در جلو ی آنها امام عصر(عجّ) سوار بر اسب است. وقتی که به من رسیدند پیش خود گفتم:حالا حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به من توجّه می کنند؛ولی توجّه نفرمودند و رد شدند.من شروع کردم به ناله و زاری و اظهار تأثّر از این که امام به من توجّه نکردند. ناگهان دیدم امام برگشتند و انگشت مبارکشان را بر چشم من گذاشتند. از خواب بیدار شدم و متوجّه شدم که چشم، عیب و علّتی ندارد.بعد از آن به دکتر مراجعه کردم؛پس از عکس و معاینه گفتند: اثری از غدّه در سر هم وجود ندارد.(روزنه هایی از عالم غیب؛آیت الله سیّد محسن خرازی ،ص31) امام رضا (علیه السلام) فرمودند:«امام یگانه ی زمان خویش است،کسی هم سطح او نباشد و دانشمندی با او برابری نکند.»(اصول کافی،کتاب الحجّه) در یکی از زیارت های امام زمان (عجّ) خطاب به ایشان عرض می کنیم: به درستی که تو خزانه دار هر علم و گشاینده ی هر بسته ای هستی.(مفاتیح الاجنان) آیت الله بهجت فرمودند: حضرت غایب،دارای بالاترین علوم است،اسم اعظم بیش از همه در نزد خود آن حضرت است.(در محضر آیت الله بهجت،ج2،ص299) به پا شود رستخیز،چو رخ هویدا کند هزار ها مرده را،به یک دم إحیا کند
از رخ تابان خود،صر ید بیضا کند بنده ی درگاه او،کار مسیحا کند مادر گیتی چو او،پسر به دوران ندید... - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
۱۷:۳۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 25
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری)»--- امام زمانمان(عجّ) را بیشتر بشناسیم اسم اعظم:
درباره ی «اسم اعظم خداوند» روایات گوناگونی وارد شده و از آن ها چنین استفاده می شود که هر کس از این اسم با خبر باشد،نه تنها دعایش مستجاب است،بلکه با استفاده از آن،می تواند به فرمان خدا در جهان طبیعت تصرّف کند و کار های مهّمی انجام دهد.به عنوان مثال در روایات آمده که «آصف بن برخیا» ، وزیر حضرت سلیمان (علیه السلام) که تخت عظیم بالقیس ، ملکه ی سرزمین سبا(یمن امروزی) را کمتر از چشم به هم زدنی به نزد حضرت سلیمان (علیه السلام) در شام حاضر کرد،اسم اعظم می دانست. امام باقر (علیه السلام) در ارتباط با این اسم اسرار آمیز می فرمایند: «اسم اعظم خدا هفتاد و سه حرف است.»(اصول کافی،کتاب الحجّه) هر کدام از پیامبران و پیشوایان بزرگ به تعدادی از این حروف دست یافته بودند.مثلأ امام باقر (علیه السلام) در ادامه ی حدیث بالا متذّکر می شوند که آصف بن برخیا یک حرف از اسم اعظم را در نزد خود داشت. امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: «به عیسی بن مریم دو حرف داده شد که با آن ها کار می کرد؛ به موسی چهار حرف، به ابراهیم هشت حرف ، به نوح پانزده حرف و به آدم بیست و پنج حرف داده شد.»(اصول کافی،کتاب الحجّه) در اینجا مقام و عظمت اهلل بیت(علیه السلام) و آخرین بازمانه ی آن ها حضرت مهدی(عجّ) مشخّص میشود: امام هادی (علیه السلام) فرمودند: «اسم اعظم خدا هفتاد و سه حرف است . آصف(بن برخیا) یک حرف را داشت و چون به زبان آورد، زمین میان او و شهر سبا شکافته شد و او تخت بالقیس را بدست گرفت و به سلیمان رسانید؛سپس زمین به حالت اوّل بازگشت ؛ و این ها در کمتر از چشم به هم زدنی انجام شد.و نزد ما (اهل بیت-علیهم السّلام) هفتاد و دو حرف از اسم اعظم است؛و یک حرف نزد خداست در عالم غیب ، به خود(پروردگار) اختصاص داده است.»(اصول کافی،کتاب الحجّه) مرحوم آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) فرمودند: «حضرت غایب(عجّ) دارای بالاترین علوم است و اسم اعظم بیش از همه در نزد خود آن حضرت است.»(در محضر آیت الله بهجت ج2 ص299) آری ما شیعیان چنین گنجینه ی عظیمی داریم.کسی که قابل توصیف نیست و جهان تشنه ی ظهور اوست. امّا متأسّفانه در راه شناختن و شناساندن او به دیگران بسیار کم کاریم: «مقوله ی مهدویّت در هیچ یک از دو نهاد آموزش و پرورش و دانشگاه،جایگاه شایسته ای ندارد.در درس های عمومی دانشگاهی به جز چند صفحه ی محدود،دیگر هیچ نشانی از آن نیست و در آموزش و پرورش هم آن قدر کم رنگ و ضعیف است که با برّسی و پژوهش در متون درسی،عرق شرم بر جبینمان می نشیند و از آن امام و ولی نعمتمان، بسی خجالت می کشیم.»(آیت الله پور سیّد آقایی،با جاری انتظار ،ص43) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش -پروردگارا لعنت کن تمامی کسانی را که سد راه ترویج مهدویّت و ظهورند و چشم دیدن مهدی زهرا(عجّ-ع) را ندارند؛ با شیطان مهشورشان گردان.آمین یا ربّ العالمین...
|
|||
|
۱۱:۵۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 26
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری)»--- خداوند متّعال به ما قدرت داده که هر چه بخواهیم،انجام دهیم.(امام باقر-علیه السّلام-منتهی الآمال)شیخ أجل،آقا عبد الصّمد زنجانی گفتند: یک وقت هشتاد تومان - تقریباً - بدهکار شدم و از ادای آن عاجز بودم و خیلی بر من سخت می گذشت؛به همین خاطر مشغول بعضی ختم ها و ریاضت های شرعی و توسّلات شدم تا اینکه شبی حضرت صاحب الأصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در خواب دیدم و دیده ی جان را از نور جمالش منوّر کردم. آن حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دستِ کَرَم را باز کردند و فرمودند:«ساعتت را به من نشان بده.» من ساعت خود را از جیبم درآوردم و به دست آن حضرت دادم.آن بزرگوار ساعت را گرفتند و دوباره به من برگرداندند.از خواب بیدار شدم و از بی قابلیّتی خود ناراحت شدم و با خود گفتم:بعد از این همه زحمات،حضرت فقط به ساعت من نظر فرمودند؛ولی خودم هیچ بهره ای از فیوضات ایشان نبردم،نه سؤالی کردم و نه مطلبی از آن حضرت استفاده بردم.به هر صورت با کمال بی حالی شب را به صبح رساندم و صبح به مجلس یکی از رفقا رفتم.چون قدری گذشت ساعت را از بغل درآوردم تا ببینم چه وقت است.یکی از حضّار گفت:فلانی این ساعت طلا را از کجا پیدا کرده ای؟ گفتم:چه می گویی؟من کجا و ساعت طلا کجا؟این ساعت برنجی است و از فلانی خریده ام. یکی دیگر از حضّار نظر کرد و گفت:چه می گویی این طلای ناب است! چون دقّت کردم ،تعجّب مرا گرفت زیرا ساعت از طلا بود. ساعت فروشی را احضار کردیم،ایشان گفت:من ساعت برنجی فروخته ام و هیچ شک و شبه ای در آن نیست و خودم هم آن را از فلان شخص خریده ام و به شما فروخته ام. آن شخص سوّم را نیز احضار کردیم ؛او هم گفت:ساعت برنجی بوده است.تا چند دست،همین را می گفتند.رفته رفته تعجّب و تحیّر من زیاد تر می شد. ناگهان خواب شب قبل به یادم آمد و حال خود و خواب را به حضّار مجلس گفتم و بر همه معلوم شد که این موضوع از اثرات کیمیایی دست آن برگزیده ی خدا(عجّ) بوده که برنج زرد را به طلا تبدیل کرده است. در این هنگام یکی از اهل مجلس گفت:بدهی شما چقدر است. گفتم:هفتاد یا شتاد تومان. گفت:من بدهی شما را ادا می کنم،شما هم این ساعت را به من هدیّه کنید.(برکات حضرت ولی عصر-عجّل الله فرجه-ص375)
عالم لحظه به لحظه نیازمند ظهور این انسان کامل و توانمند است. امّا «موانع ظهور آن حضرت،ناشی از خود مردم است. بر مردم واجب است که موانع ظهور را برطرف سازند تا از نور مقدّسش بهره مند شوند و از انواع علوم و معرفش استفاده کنند.»(سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی-ره؛مکیال المکارم،ج1،بخش 1) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
۱۳:۴۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۷ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 27
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکری)»--- غربت امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در صدا و سیما!
رسانه ی صدا و سیما،به سبب گستردگی و نفوذی که دارد،می تواند بیشترین نقش را در تبیین و ترویج اعتقاد صحیح مهدویّت و امام عصر(عجّ) داشته باشد.کارنامه ی صدا و سیما،از سال های گذشته ،کمی بهتر شده ،امّا از باید ها هنوز فاصله ی بسیار دارد. مشکل این رسانه،این جاست که فرهنگ مهدویّت را به برگزاری یک یا دو برنامه ی دعا و سخنرانی در صبح های جمعه خلاصه کرده است.مشکل تر ، آن که گرایش عمومی به چنین برنامه هایی را به حساب جذّابیت برنامه های خود می گذارند،غافل از آن که سبب این گرایش را باید در عطش مردم و خالی بودن این عرصه در جامعه و در سیما ، طی بیست سال و اندی سال دانست. به نظر می رسد،سیما در این راه باید سرمایه گذاری جدّی تری کند. در غرب،ده ها فیلم درباره مهدویّت و قیام موعود آخرالزّمان ، با هدف ارائه ی چهره ی مناسب از این قیام،ساخته می شود و پیشگویی های تحریف شده«نوستر آموس» را در هالیوود می سازند و به مدّت سه ماه ،از تمام شبکه های تلویزیون آمریکا پخش می گردد.(فیلم مردی که فردا را دید-مضمون فیلم،بدین صورت است که مردی از نسل پیامبر-صلّی الله علیه و آله ی و صلّم- (امام مهدی(عجّ)) در پایان تاریخ،ظهور می کند و می خواهد با ایجاد وحشت و در هم شکستن تمامی قدرت ها ،حکومت جدیدی به وجود می آورد،ولی دست آمریکا و دیگر قدرت ها شکست می خورد.) فیلمی که در آن ،امام زمان (عجّ) را پادشاه بزرگ وحشت«the king of terror» یاد می کند. گفتنی است که در مورد مجموعه پیشگویی های نوستر آداموس،با مراجعه ی ابتدایی به اینترنت چنین به دست می آید که حدود پانصد اثر[/b] ،شامل فیلم و نمایشنامه و آهنگ و داستان ،در این زمینه ارائه شده است. آمّا در سینما و سیمای ما دریغ از یک فیلم!به راستی چگونه است که آنان در راه باطل خود، اینگونه اصرار دارند و ما در راه حق خود،این اندازه کاهل؟چگونه است که آنان با دست مایه قرار دادن و تحریف یک پیشگویی،این اندازه آثار خلق می کنند و ما با حدود ده هزار روایت درباره ی مهدویّت و آخر الزّمان ،هیچ دست آوری نداریم،آن هم در برابر یک نسل تشنه و عاشق؛نسلی که با اجتماع شکوهمند میلیونی خود در نیمه ی شعبان،هر ساله در مسجد مقدّس جمکران و بیابان های اطراف و حظور چند صد هزار نفری خود در شب های چهار شنبه ی هر هفته،عشق و اخلاص و عطش خود به امام مهدی(عجّ) را به نمایش می گذارند. به راستی چه می کنیم و به کجا می رویم؟یابن الحسن،إلیک أشکو بدان که غربت دو معنی دارد : 1-دوری از خاندان و وطن و شهر و دیار؛ 2-کمی یاوران... پس ای بندگان خدا یاریش کنید ، ای بندگان خدا کمکش کنید.(مکیال المکارم،ج 1 بخش 4) ------------------------------------------------ شماره تلفن روابط عمومی صدا و سیما:0212781
شما هم تماس بگیرید و تذّکر دهید. - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
۱۷:۰۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 28
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- مهدی ما کسی است که واجب است در زمان غیبتش(همگان)،در انتظارش باشند.(امام جواد -علیه السّلام -کمال الدّّین ؛باب 36 ح1)ابو بصیر می گوید:روزی امام صادق (علیه السلام) چنین فرمودند: «آیا شما را از أموری آگاه نکنم که خداوند بدون آن ها،هیچ عملی را از بندگان نمی پذیرد؟» عرض کردم:بله بفرمائید. حضرت(علیه السلام) فرمودند: «گواهی دادن به توحید پروردگار ، و این که محمّد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنده ی اوست،و اقرار به هر آن چه خداوند أمر فرموده و ولایت ما و بیزاری از دشمنان ما و تسلیم شدن نسبت به ایشان (افراد نامبرده نه دشمنان) و تقوا و پرهیزکاری و کوشش(در راه عمل به شرع) و طمأنینه(اطمینان و آرامش نفس - خویشتن داری)و در انتظار قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بودن...»(الغیبه نعمانی ؛ باب 11 حدیث 16) توضیح: بنا بر این حدیث شریف،هیچ عملی در دین بدون حالت اتنتظار مقبول درگاه الهی نیست.منظور از قبول شدن این است که آن عمل،عبادتی تلقّی شود که مشمول پاداش پروردگار قرار گیرد و باعث تقرّب شخص به پیشگاه الهی شود.پاداشهایی که برای انجام یک عمل خاص مثل نماز یا روزه در قرآن و روایات آمده است،همگی بر عمل مقبول بار می شود و اگر آن عمل،دارای شرایط قبولی نباشد،انجام دهنده ی آن استحقاق هیچ گونه پاداشی از جانب خداوند ندارد. عمل،دارای شرایط قبولی نباشد،اانجام دهنده ی آن استحقاق هیچ گونه خیر و پاداشی از جانب خداوند ندارد با این توضیح بدون حالت انتظار قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،استحقاق هیچ خیر و پاداشی بابت انجام عبادات برای انسان پدید نمی آید.البته اگر خداوند بخواهد از روی فضل و کرم خویش ،یک عبادت ناقص و فاقد بعضی از شرایط را از بنده ای بپذیرد،بحث دیگری است،ولی آنچه طبق وعده های الهی و بر اساس مقررات وضغ شده،سبب قبولی اعمال است،همان شرایط اعلام شده می باشد.(سلوک منتظران،ص24) برای این انتظار و چشم به راهی واجب،فضایل و آثار فراوانی نیز ذکر شده است: « به درستی که اهل زمان غیبت او، که امامشان را باور دارند و منتظر ظهور او هستند از مردم همه ی زمان ها بهترند.»(امام سجّاد - علیه السّلام - کمال الدّین و تمام النّعمه ؛ باب 31 حدیث 2) «و بدانید که منتظر این أمر(ظهور مهدی-عجّل الله تعالی فرجه)همچون ثواب روزه دار شب زنده دار را دارد.»(امام باقر - علیه السّلام-اصول کافی،کتاب الایمان و الکفر،باب الکتمان،حدیث4) «منتظر أمر(حکومت) ما مانند آن است که در راه خدا به خون خود غلتیده باشد.»(امام علی-علیه السّلام-کمال الدّین،باب 55،حدیث 6) «خوشا به حال شیعیان قائم ما، آنان که در دوران غیبت او چشم انتظار اویند و در دوران ظهورش،سر سپردگان دستورات وی»(امام صادق-علیه السّلام-بحار الانوار؛ج52-اضافه شده توسط این حقیر به این کلمة الحق) امّا تا انسان کسی را نشناسد و پی به عظمت و خوبی او نبرد،چگونه می تواند چشم انتظار آمدنش باشد؟! شناخت ، مقدّمه ی لازم انتظار است. - کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
۹:۵۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۹ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 29
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- باز هم مدّعی ای دروغین مهدویّت،(2ساله پیش) توسّط مأموران سپاه نبی اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کرمانشاه دستگیر شد.وی پس از اعتراف به جرایم خود گفت: جهل و سادگی برخی از مردم،مرا تحریک کرد تا ابتدا خود را یار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بعد ،خود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) معرّفی کنم! یک مقام مسئول در سپاه نبی اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در کرمانشاه گفت:با وصول گزارشات مردمی مبنی بر فعّالیت و ادعاهای فردی به نام «غلام م» در شهرستان هرسین و دایر کردن جلسات و محافل مرید پروری توسّط وی در راستای ادّعای نیابت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، این موضوع در دستور کار سپاه استان قرار گرفت . در این راستا ،تیمی متشّکل از کارشناسان و رده ی مربوطه تشکیل و این شخص و اعمال و حرکاتش قریب به دو ماه زیر نظر گرفته شد که متأسّفانه به موارد بسیار عجیب و قابل تأملّی برخوردیم. وی جوانی 35 ساله است که اقدام به سوء استفاده ی گسترده ، فریب، تجاوز و ادّعای کذب مهدویّت کرده است.نامبرده دارای دفاتر و مریدانی در شهر های قم،کاشان ،ساوه ،بوشهر و شیراز بود که با فریب کاری و ادّعا های کفر آمیز،آنان را جذب و مورد سوء استفاده قرار می داد. متّهم ابتدا خود را یار و نائب خاص امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می خواند و پس از مدّتی که اعتماد افراد ساده لوح را جلب می کرد،ادّعای امام زمان بودن می کرد!وحتّی در جایی در جمع برخی از مریدان خاص ، ادّعای ربوبیّت و خدایی کرده است. وی به شدّت مریدانش را از داشتن موبایل،تلویزیون ،وسایل مختلف زندگی ،اتومبیل و رانندگی بر حذر می داشت و اقدام به صدور فتاوای عجیب و غریب در راستای منافع خود می کرده که از آن جمله می توان به این دو موضوع اشاره کرد که خانه ی خود را حرم الهی دانسته و هر کس به حضورش می رسیده باید سر می تراشیده و حالتی شبیه به احرام به خود می گرفته است.متّهم منکر قرآن کریم ،مسائل و احکام دین مبین اسلام و همه ی ضروریّات دین شده و به افراد ساده لوح می گفته: زمانی که من ظهور کرده ام،دیگر نیازی به عبادت،نماز خواندن و روزه گرفتن و این (قبیل) اعمال نیست و همه ی اعمال شما کامل شده است![/b] وی از پیروان خود می خواست شب ها را تا صبح بیدار بمانند و روز ها را بخوابند و از این مسائل با هیچ کس سخن نگویند؛زیرا امکان لو رفتن موضوع را می داده است. یک مقام آگاه،از اعتراف نامبرده به داشتن ارتباط نامشروع با مریدان مرد و خانم هایی که با وی در ارتباط بوده اند،خبر داد.این فرد سود جو،هدف خود را از این اقدامات شهرت طلبی،مرید پروری ،لذّت بردن از جهل مردم عنوان کرده و اعتراف کرد: میلیون ها تومان از مردم ساده دریافت کرده و دفاتر و منازلی در شهر های مختلف را با کمک های مردمی اداره می کرده است.(روزنامه ی خراسان،دوشنبه 89/7/19) --------------------------------------------------------------------------- این یک مورد است از صد ها مورد ادعّا های دروغین و سودجویی شیّادان بی دین.
امّا راه نجات چیست؟ (رجوع شود به «کلمة الحق 2») (لینک کلمة الحق مذکور http://ariseofelites.blogfa.com/post/4 ) - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
۱۹:۰۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 30
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»---
روایاتی که از اهل بیت (علیه السلام) درباره ی شخصیّت امام عصر (عجّ) به ما رسیده است،آن چنان مهیّج و تکان دهنده است که آدمی را شگفت زده می سازد.این روایات نورانی ،وسیله ای است مؤثّر برای آشنا شدن با عظمت امام زمان (عجّ).مهدویّت در نگاه امام رضا (علیه السلام) در اینجا کلمات و حالاتی را از امام رضا (علیه السلام) می آوریم تا ببینید ایشان با چه عباراتی از آخرین حجت الهی،حضرت صاحب الأمر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یاد نموده اند و چگونه کوشش کرده اند تا مردم را به سوی آن حضرت متوجّه سازد و چگونه درس بزرگداشت آن حضرت را به ما اندوخته اند: 1-«به ناچار فتنه ای بسیار سخت و از پا درآورنده واقع می شود که در آن فتنه،هر فرد رازدار و مورد اعتمادی سقوط می کند ؛ و آن در زمانی است که شیعیان،سومین فرد از فرزندان مرا از دست بدهند.(با مرگ امام حسن عسکری - علیه السّلام- فتنه ی آخر الزمان شروع می شود که همان غیبت و نبودن امام زمان - عجّل الله فرجه- می باشد و آغاز بحران ها و مشکلات مردم چه شیعه و چه غیر شیعه؛کما اینکه شده است و بوده است و إن شاء الله نخواهد شد با ظهور یوسف زهرا-عجّل الله فرجه) اهل آسمان و زمین و هر مرد و زنی که تشنه ی دیدار اوست و هر غمگین و حسرت زده ای بر او می گرید.»سپس فرمودند: «پدر و مادرم فدای او باد (پدر ایشان امام معصوم بوده اند)، او همنام جدّم رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و شبیه من و شبیه موسی بن عمران است.بر او پیراهن هایی از نور می باشد که شعاع نور مقدّس و پاکی پرتو گرفته است.»(کمال الدّین،باب 35 ، حدیث 3) 2-دعل بن علی خزائی ،شاعر نامدار شیعی می گوید : قصیده ی خود را برای امام رضا (علیه السلام) خواندم،تا جایی که به این ابیات رسیدم: قیام و ظهور حضرت حتمی است و با نام خداوند و برکات او قیام می کند. او در میان ما هر حق و باطلی را از هم جدا می کند...
امام رضا (علیه السلام) به شدّت گریه کردند،سپس سر خود را بلند کرد و به من فرمودند: «ای خزائی،روح القدس (جبرئیل)این دو بیت را بر زبان تو جاری کرد.»(همان منبع،حدیث 6) (توضیحات این حقیر:این شاعر عزیز ، این قصیده را در توصیف تمام 14 معصوم -علیهم السّلام - سروده بود،ولی امام رضا -علیه السّلام - فقط در هنگام شنیدن قسمت امام زمان عزیز مان (عجّ) ،اینگونه تغییر حالت داده اند!در ادامه ،امام لباس خود را به این شخص می دهند،آن هم لباسی که امام با آن این قدر نماز و اعمال قبول انجام داده بودند. شاعر در جایی - که این حقیر در خاطر ندارم - نقل کرده که با این لباس به دیار خود رفتم،تا مردم فهمیدند لباس امام بوده،آن را پاره پاره کردند و از من گرفتند و فقط قسمت اندکی از آن باقی ماند.کنیزه ای داشتم،او بعد از مدّتی نا بینا شد.بسیار بسیار در اندوه بودیم تا اینکه این پارچه را بر چشمانش بستم و او خوابید،همین که صبح از خواب بیدار شد،متوجّه شدیم که بینا شده است...) 3-از امام رضا (علیه السلام) روایت شده که آن حضرت در مجلسی که در خراسان داشتند،هنگام (شنیدن) ذکر لفظ «قائم»،ایستادند (تمام قد) و دو دست خود را بر سر مبارک نهادند و گفتند: «اللهّم عجّل فرجه و سهّل مخرجه.»(منتخب الآثر ص506) امّا وظیفه ی ما: امام رضا(علیه السلام) در نامه ای مرقوم فرمودند: «شیعیان ما فقط آن هایی هستند که از ما پیروی کنند و با ما مخالفت ننمایند.»(وسلئل الشّیعه ج18 ص51) اگر مسئولین نظام جمهوری اسلامی می خواهند حقیقتاً پبرو امام رضا (علیه السلام) و دیگر اهل بیت(علیه السلام) باشند(چون این عزیزان در اصل نوری واحد اند) و مردم را نیز اینگونه بار بیاورند - که وظیفه ی آن ها هم همین است - ،باید آن قدر از شخصیّت و عظمت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بگویند و بنویسند و دستگاه های تبلیغاتی را در این راستا بکار گیرند که آتش عشق و محبّت امام غائب(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دل ها شعله ور شده و این کم توجّهی و کسالت نسبت به قطب عالم امکان(عجّ) از دل و جسم همگان بر طرف شود. چرا که بر طبق این نامه ی شریف،همه ی ما وظیفه داریم که از هر نظر،از جمله حالات درونی و بروز احساسات،تابع و پیرو اهل بیت (علیه السلام) باشیم. آیا مردم و مسئولین ما شور و حال رضوی نسبت به امام مهدی(عجّل الله فرجه) را دارند؟! - کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - (در مورد کفایت نوشته ها و گفته شده ها در این باب،رجوع کنید به کلمة الحق 1) http://ariseofelites.blogfa.com/post/3 |
|||
|
۱۵:۴۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۵ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 31
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- مهدویّت در کلام امام جواد (علیه السلام) عبد العظیم حسنی(رحمة الله علیه) می گوید:بر مولای خود امام جواد (علیه السلام) وارد شدم و می خواستم از قائم(عجّ) سؤال کنم که همان مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است یا غیر از اوست؟قبل از این که من چیزی بپرسم،حضرت شروع به سخن کردند و فرمودند: «ای ابولقاسم،قائم ما همان مهدی(عجّ) است؛کسی که واجب است در غیبتش منتظر او باشند و در ظهورش از او اطاعت کنند ؛ و او سوّمین نفر از نسل من است؛و سوگند به خدایی که محمّد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به نبوّت مبعوث فرمود و ما را به امامت مخصوص گردانید،اگر از عمر دنیا جز یک روز باقی نمانده باشد،خداوند آن روز را آن قدر طولانی می گرداند تا (مهدی) قیام کند؛و زمین را پر از عدل و داد نماید همچنان که از ظلم و جور پر شده است؛وخداوند تعالی قطعاً أمر (ظهور) او را در یک شب اصلاح می نماید،چنان که أمر حضرت موسی کلیم الله(علیه السلام) را اصلاح نمود،آن هنگام که برای آوردن شعله ای از آتش رفت،امّا چون برگشت،رسول و پیامبر بود.»سپس فرمودند: «با فضیلت ترین اعمال شیعیان ما،انتظار فرج است.»[/b](کمال الدّین ؛باب 36،حدیث 1) نکته:یکی از باور های غلطی که در باب مهدویّت ،ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده و عامل رکود و سکون شیعیان شده،«دور دیدن ظهور» است. امام جواد (علیه السلام) در این کلام نورانی صریحتاً بر روی این تفکّر مخرّب ،خط بطلان می کشند:«خداوند تعالی قطعاً أمر (ظهور) او را در یک شب اصلاح می نماید.» یعنی ظهور امام زمان(عجّل الله فرجه) را أمری دور از دسترس ندانید.مرحوم آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) فرمودند: «علائمی اعم از حتمیّه و غیر حتمیّه برای ظهور آن حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ذکر کرده اند،ولی اگر خبر دهند فردا ظهور می کند،هیچ بعید نسیت و لازمه ی این مطلب آن است که در بعضی از علائم، بداء صورت می گیرد و بعضی دیگر از علائم حتمی هم مقارن با ظهور آن حضرت اتّفاق می افتد.»(در محضر آیت الله بهجت-ره- ج2 ص421) مهّم تر اینکه عالم محقّق و دلسوخته ی امام زمان (عجّ) ،سیّد محمّد تقی موسوی اصفهانی(رحمة الله علیه) ،دور دیدن ظهور را حرام می داند: «گونه ی سوّم نآامیدی،نا امید بودن از نزدیکی زمان فرج و ظهور آن حضرت می باشد.یعنی این که احتمال نزدیک بودن آن را منتفی بداند؛چنان که حال بعضی از اهل زمان ماست...ظاهر روایات ، حرام بودن این گونه ناامیدی نیز می باشد.»(مکیال المکارم،ج2،بخش 8 ،تکلیف 5) غروب عمر شب انتظار نزدیک است طلوع مشرقی آن سوار نزدیک است
- کاري از فعّالان ظهور مشهد - آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
۲۰:۲۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۶ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
کلمة الحق 33 ---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- سلام بر شما ای پایه ها و ریشه های کَرَم و سخاوتمندی(زیارت جامعه ی کبیره)
شخصی به نام عبد الرّحمان در اصفهان ساکن بود که شیعه بود ،از او پرسیدند:چرا به امامت امام هادی (علیه السلام) معتقد شدی و شیعه شدی؟(چون در آن روزگار اهل اصفهان،سنّی بودند)جواب داد: جریانی برایم پیش آمد که موجب شد من چنین اعتقادی پیدا کنم ... من مرد فقیری بودم و جرأت زیادی داشتم،در یکی از سال ها ،اهل اصفهان مرا بیرون کردند ؛من (هم)با جمعی برای شکایت به دربار متوکّل رفتم. در حالی که در قصر متوکّل بودیم،دستوری از سوی او بیرون آمد که «علی بن محمّد بن رضا»(علیه السلام) (امام هادی -علیه السّلام) احضار شود. به یکی از حاضران گفتم :این مرد کیست که دستور احضارش داده شده است؟ گفت:او مردی علوی است که رافضیان(شیعیان از زبان اهل سنّت) معتقد به امامتش هستند. سپس گفت: فکر می کنم متوّکل (لعنة الله علیه) او را برای کشتن احضار کرده است. من با خودم گفتم: از این جا نمی روم تا این که این مرد را ببینم که چگونه شخصی است؟ مدّتی گذشت و حضرت سوار بر اسب پیدا شد.مردم از سمت راست و چپ راه در دو صف ایستادند و نگاهشان همه به او بود. هنگامی که او را دیدم،محبّتش در دلم افتاد؛شروع کردم در دل برای او دعا کردن که خداوند،شرّ متوکّل (لعنة الله علیه) را از او دفع نماید. او در بین مردم پیش می آمد و به یال اسبش نگاه می کرد ؛نه به چپ نظر می افکند و نه به راست. من در دل دعایم را تکرار می کردم. هنگامی که به کنارم رسید،صورتش را به سوی من چرخاند و این چنین فرمود:«خداوند ،دعایت را مستجاب کند و عمرت را طولانی نماید و مال و فرزندانت را زیاد سازد.» من از هیبت او به خودم لرزیدم و در میان رفقایم افتادم. پرسیدند چه شد؟گفتم :خیر است؛ و برای هیچ کس آن چه را (که)پیش آمده بود (را) تعریف نکردم. پس از این ماجرا به اصفهان برگشتیم. خداوند به برکت دعای امام (هادی-علیه السّلام)،راه هایی از روزی بر من گشوده ،به طوری که امروز من ،هزار هزار درهم ثروت در خانه دارم به غیر از مالی که خارج از خانه دارم و ده فرزند دارا شدم(فرزند،پشتوانه و تکیّه گاه پدر بوده و هست) و هفتاد و چند سال از عمرم می گذرد. من به امامت چنین شخصی معتقد ام که آن چه در دلم بود (را) دانست و خداوند دعایش را در باره ام مستجاب کرد.(مکیال المکارم،بخش 5،فصل 10) از این حکایت استفاده می شود که اهل بیت (علیه السلام) چگونه کار خیری را که برای آن ها انجام می شود را با پاداشی بزرگتر جبران می نمایند،حتّی اگر آن کار خیر،دعایی از روی محبّت باشد. سیّد محمّد تقی اصفهانی (رحمة الله علیه) می نویسد: یکی از برادران صالح برایم نقل کرد که امام زمان (عجّ) را در خواب دیده که آن حضرت به او فرمودند: «من برای هر مؤمنی که پس از ذکر مصائب سیّد الشّهدا (علیه السلام) در مجالس عزاداری برای من دعا می کند،دعا می کنم.»(مکیال المکارم،بخش 5، فصل 10) - کاري از فعّالان ظهور مشهد -
آدرس:بلوار جانباز،جانباز 13،مسجد حسيني زمان:شنبه ها ساعت 9بعد از ظهر تلفن پاسخگو:09153059557 «الهّم عجّل فرج مولانا الامام الهادي المهدي القائم بالامرک و جعلنا من خيرٍ انصاره ي و اعوانه ي» - آماده ي ظهورش - |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |