کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم...
۱۰:۵۹, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض شد
حدیثی با سند معتبر از معتبرترین کتاب شیعه اصول کافی
با چشمان باز و به دقت بخوانیم

عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ هَارُونَ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ مَسْعَدَةَ بْنِ صَدَقَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام
قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلوات الله علیه:
مُدَارَاةُ النَّاسِ نِصْفُ الْإِيمَانِ وَ الرِّفْقُ بِهِمْ نِصْفُ الْعَيْشِ
ثُمَّ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام
خَالِطُوا الْأَبْرَارَ سِرّاً وَ خَالِطُوا الْفُجَّارَ جِهَاراً وَ لَا تَمِيلُوا عَلَيْهِمْ فَيَظْلِمُوكُمْ

فَإِنَّهُ
سَيَأْتِي عَلَيْكُمْ زَمَانٌ لَا يَنْجُو فِيهِ مِنْ ذَوِي الدِّينِ إِلَّا مَنْ ظَنُّوا أَنَّهُ أَبْلَهُ وَ صَبَّرَ نَفْسَهُ عَلَى أَنْ يُقَالَ [لَهُ‏] إِنَّهُ أَبْلَهُ لَا عَقْلَ لَهُ‏

[/b]

امام صادق عليه السّلام فرمود رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمود:
سازگارى با مردم نصف ايمانست و نرمى با آنها نصف زندگى است.
سپس امام صادق عليه السّلام فرمود:
با نيكان در پنهان آميزش كنيد و با بدكاران در آشكار، و بر آنها حمله نكنيد كه بر شما ستم كنند، زيرا بدون شک
زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.

اصول كافى-ترجمه مصطفوى، ج‏3، ص: 180ح5-

یک دنیا حرف برای گفتن در مورد این حدیث دارم
یک دنیا حرف

روی سخنم هم با مردمی که دینداران را ابله میدانند نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

روی سخنم با خودمان است که خدایی نا کرده فکر میکنیم جزو دینداران هستیم!!!!!!!!!!!!!!

ارتباط مستقیمی دارد این حدیث با این دو تاپیک:

ما که گلوله ی آتشین حس نکردیم! شما چه طور؟

بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)

بگذارید کمی ملموس ترش کنم

به این دو حدیث کاملاً موثق از کتاب بسیار موثق منتهی الامال مرحوم ثقة المحدثین شیخ عباس قمی صاحب مفاتیح الجنان بسیار بیاندیشید!

وقـتى پیغمبر خدا صلى اللّه علیه وآله وسلّم به فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود چه چیز بـهـتر است از براى زن؟

فاطمه علیهاالسّلام گفت:

آنکه نبیند مردى را ونبیند مردى اورا؛ پـس حـضـرت نـور دیـده خـود را بـه سـیـنـه چـسـبـانـیـد وفـرمـود: (ذُرِّیَّهً بـَعـْضـُه ا مـِنـْ بَعْضٍ(۱۵)).(۱۶)

ونیز حضرت رسول صلى اللّه علیه وآله وسلم از اصحاب خود فرمود، در چه حالى زن به خدا نـزدیـکـتـر اسـت؟

اصـحـاب جـواب نـتوانستند،

چون فاطمه علیهاالسّلام این مطلب را شنید عـرض کرد که:

نزدیکترین حالات زن به خدا آن است که ملازم خانه خود باشد وبیرون از خانه نشود. حضرت فرمود: فاطمه پاره تن من است.(۲۰)

۱۵ـ سوره آل عمران (۳)، آیه ۳۴.
۱۶ـ (بحارالانوار) ۴۳/۸۴.
۲۰- (نوادر راوندى) ص ۱۹، حدیث ۱۲۶و۱۲۷

خود ما که فکر میکنیم تا حدی دینداریم"
فرسنگها در اعتقادات و اعمال با سنت و سیره ی اسلام ناب فاصله ی نجومی داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه بسیار چیزهایی که با دینداری قابل جمع نیست را با دینداری جمع کرده ایم
دلمان هم خوش است که دینداریم

این حدیث به این تاپیک هم بسیار مربوط است:

از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#

و ارتباط بسیار بسیار بسیار مستقیمی دارد با این عبارات:
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۴)علی 110 نوشته است:  من مرده شما زنده
این توصیه حضرت استاد به بنده است
بنده هم به شما میکنم
که صد البته توصیه اهل بیت است !

قبل از اینکه هر کاری بخواهید انجام بدهید از خود 3 سوال بپرسید:
1- این کار را به توصیه و دستور چه کسی انجام میدهید
2- این کار را برای چه کسی انجام میدهی؟
3- این کار را که انجام میدهید برای آن شخص برای چی آنجام می دهید؟

یکی از بچه های تالار در مورد موسقی و نواختن ساز از من پرسید
با همین معیار
1- به توصیه ی چه کسی و دستور چه کسی میخوای موسقی یادبگیری و بنوازی؟!
چه کسی بهت گفته برو موسقی یاد بگیر ؟
آیا خدا توصیه کرده؟
بر اساس کدام آیه و روایت؟

2- حالا که میخوای موسقی یاد بگیری و بنوازی و گوش بدی برای چه کسی میخوای این کار رو انجام بدی؟
برای خدا؟

3- برای چی میخوای برای خدا موسقی یاد بگیری و بنوازی و گوش بدی آیا برای رضای خدا میخوای اینکار رو انجام بدی؟

چند نفر از ما صادقانه قبل از انجام هر کاری این 3 سوال رو از خودمون میپرسیم
این توصیه را هم باید تازه مستند کنیم به یک آیه ی قرآن یا روایت از معصوم یا سیره معصومین!

و این حدیث ارتباط مستقیم هم دارد با این تاپیک:

اندر حکایت رژیم لاغری و دین داری ما!!!!(مقاله ویژه)#

قسمتی از تاپیک اندر حکایت رژیم لاغری:
(۲۶/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۹)علی 110 نوشته است:  ما نمیفهمیم که دین یه کلِّ به هم پیوسته و یه مجموعه ی هماهنگ هست و به قول خود خدا در قرآن
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا... (85) البقره

. آيا شما به پاره‏اى از كتاب ايمان مى‏آوريد، و به پاره‏اى كفر مى‏ورزيد؟ پس جزاى هر كس از شما كه چنين كند، جز خوارى در زندگى دنيا چيزى نخواهد بود...(85)

خود خدا میگه اگه به تمام دستورات قرآن و دین انجام ندین توی خود دنیا (حالا آخرت پیشکش) خوار میشید
حالا هی بیاید بگید که چرا ممالک اسلامی وضعشون اینجوری هست و ....
دین اسلام یه مجموعه مرکب و هماهنگ هست و برای نیل به هدفش یعنی رساندن انسان به کمال مطلوبش باید به کلِّش عمل کرد.
شما فرض کن میل لنگ رو از توی موتور حذف کنیم آیا دیگه موتور کار میکنه؟
به این مجموعه میشه گفت موتور؟!!!!!
آیا برای ما (زنا) بد تر هست یا غیبت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رسول خدا میگه در دین خدا، غیبت بدتر هست حالا خدا وکیلی قبح این عمل برای ما بیشتر هست یا اون بالایی؟؟؟
این یه نمونه بود و مخاطب این نوشتار در درجه اول خود من هستم
اما این یه واقعیت تلخ در زندگی ماست
ما در زندگیمون یادمون میره که به یه چیزایی خیلی باید اهمیت بدیم و از یه چیزهایی خیلی راحت باید رد بشیم
همه چی برعکس شده

دین داری بسیاریمون هم سلیقه ای هست ، میایم جلوی درختِ احکام دین، با یه سبد و میگیم این حکم خوبه عمل میکنیم ، این خیلی به نظرم مهم نیست ، بیخیال ، اینم که به نظر شخص شخیص بنده اصلاً حکم درستی نیست خلاصه شدیم مصداق عمل به پاره ای از کتاب و وانهادن پاره ای دیگه که طبق آیات قرآن نتیجه اش میشه خواری در دنیا و خسران در آخرت

در اصول دین تقلیدی در فروع دین هم که ماشالله هر کدام مجتهدی هستیم برای خود
دقیقاً عکس آن چیزی که باید باشیم!

میخواستم بیش از این بگویم
اما فکر میکنم کفایت میکنم

بار دیگر این حدیث را به دقت بخوانیم و تفکر کنیم:
زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.

گام اول این است که بفهمیم کمیت دینداری ما حتی از نظر اعتقادی بسیار بسیار بسیار میلنگد
و آنچه را که دین و دینداری میپنداریم ای بسا فرسنگ ها با دینداری حقیقی فاصله دارد

منتظر خواندن نظرات شما هستم
خدا نگهدار و هادی همه ی ما
خدا به همه ی ما رحم کند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، saloomeh ، meshkat ، وحید110 ، Hadith ، MohammadSadra ، مسافر ، seven.attar ، Ahmad-A.R.M ، Havbb 110 ، یوسف خان ، یا ثارالله ، sarallah ، fazel ، Agha sayyed ، hesam110 ، ساقی ، yamin ، رهیافته ، حسام+ ، behzad-jn ، AFG Shia ، andishe ، mohammad reza ، در جستجوی سختی ، عباس محمدی ، محیصا ، درست پسند ، يك منتظر ، m.hossein ، ZaHrA110M ، fatemeh-55 ، مهدی2012 ، kashkol-ir ، آیلار ، عبدالرحمن ، امیرخان ، مهدی عباس زاده

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۸ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #11

نقل قول:سلام

زنهای امروز برای این میرن سرکار که کمک خرج خانوادشون باشن..درسته که بعضی هاشون بیش از حد به سرو وضعشون میرسن...اما اگر از لحاظ مادی در خونه تامین باشن دیگه دیوانه که نیستن برن سرکار...با این اوضاع احوال مالی که رییس جمهورمون درست کرده دیگه بچه ها هم باید برن سرکار..اینقدر همه درگیر مشکلات مالی و قسط و وام وو...بدبختی هاشون هستن که حتی نمازشونم به زور می خونن چه برسه به تربیت بچه های مومن و .....
تمام مشکلات دینی و بدبختی های این مردم زیر سر همین بالا دستی هاست....[تصویر: angry.gif]
اول اینو بگم مثل اینکه ایشون (علی110) هم فلسفه تدریس میکنن،مقاله که نمینویسید سر کلاس های حوزه هم که ننشستید... SmileRoseHeart
----
علیک سلام
ما با کار کردن زن بیرون خانه مخالف نیستیم،مسئله اینه که کجا و با چه کسایی کار میکنن.

شما میگید " مشکلات مالی و قسط و وام وو..." خب شما میگین قسط میدن،قسط چی میدن،آیا یه چیز ضروریه؟
حالا اون خانمی که میگید کار باید بکنه مثلا شوهر نداره شوهرش فوت کرده؟خب اگر اینطور بره خونه پدرش زندگی کنه چرا توی یه خونه دیگه باشه که بخواد کرایه خونه بده،حالا اگر شوهر داره و مخارج زندگیشون بالاست،باید ببینیم چرا اینطوره؛مثلا یه نفر متاهله و وضع مالی چندان خوبی نداره،چرا باید توی محله های مرفه زندگی کنه؟چرا باید یه خونه رو بخره یا اجراه کنه که در حد پولی که داره نیست.بره مثلا ماشین بخره در صورتی که پول نداره.
چرا یه نفر جهیزیش باید کلی وسایل باشه و کلی هم قیمت اونا باشه؟
مگه قدیما بدون اینها نمیشد زندگی کرد؟من نمیگم مثل صد سال پیش زندگی کنیم ولی همین زیادی خواهی ها باعث این مشکلات میشه،طرف ازدواج که میکنه زنشو چند سال ببره همون خونه ی پدر و مادر خودش،بعد به اندازه مالش بره خونه کرایه کنه یا به اندازه پولی که داره بره یه خونه بخره.
ما اگر میخوایم زندگی کنیم و زندگی راحتی داشته باشیم با همین خانه ی عادی و وسایل عادی هم میشه زندگی کرد،دیگه لزومی نداره انواع لوازم و بهترینشون رو داشته باشیم،هر کسی به اندازه بضاعت مالی خودش،یه نفر وضعش خوبه میتونه یه خونه شیک و لوکس رو بخره،داره
حالا ما که ندارین چرا باید بریم خونه و ماشینی رو بگیریم که بریم زیر قرض؟
ولی یه نفر هست وضعیت مالی خوبی نداره یعنی حداقلهای زندگی رو به زور و زحمت تهیه میکنه؛خب زنش بره کار کنه بچش هم بره کار کنه؛اما کجا و با چه کسایی کار میکنن؟مسئله اینه

نقل قول:زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.
زمانی آید که اهل نجات کسی نیست جز همان کسی که مردم دیگر آنها را ابله و بی عقل می دانند ولی آنها راه حق را می روند ودر مقابل این تحقیر، صبر و تحمل می کنند
امام صادق(علیه السلام)
فکر کنم همین حدیث باشه (امضای سابق منSmile)

"آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم..."
ببخشید این یعنی چی؟من که نمیخوام جزو بی عقلها باشم،اشتباه برداشت نکردین؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، papillon ، در جستجوی سختی ، يك منتظر ، مهدی عباس زاده
۱۲:۵۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۴ توسط marjan.)
شماره ارسال: #12

سلام
من كاملا منظور اين حديث هارو فهميدم و كاملا متوجه هستم كه شماها چي رو داريد باز مي كنيد...
حرف هايي هم كه ميزنيد ..فقط توصيف جامعه ارماني اسلامي است....
در ادامه وام فقط واسه لوكس كردن زندگي نيست...وام واسه خرج تحصيل هم هست...حتما ميگيد خب درس نخونيد...Smile
من ادمي نيستم كه رو هوا حرف بزنم..خيلي هم مطالعه داشتم دورو برم پره ازين انسانهاي به ظاهر روشنفكر اما هميشه بدون هيچ ترسي حرفي كه خواستم زدم به خصوص سره مسائل ديني...ولي با اوردن سند..
اما دقتي كه كردم توي اين تالار معمولا همه چي گرچه ديني و سند داره ولي داخلش همون مطالبي داره كه يه عمره به خوردمون داده شده.....همين سكولاريسمي كه فرمودين قبل از هرچيزي توسط حضرت علي (علیه السلام) در نهج البلاغه بوده وبعد در يه سري جرياناتي حذف شده چون به نفع يه سري ادما نبوده...حالا هم بماند كه از كجا فهميدم..همين الانم كه اينارو تايپ مي كنم ميدونم كه كسي متوجه منظورم نميشه...چون كسي نميخواد كه متوجه بشه....

به عبارتيSad نرود ميخ آهني در سنگ)Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: يك منتظر ، مهدی عباس زاده
۱۶:۴۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

من خیلی دوست دارم ریشم بلند باشه ولی تا یخورده بلند میشه مادرم یجور دیگه نیگام میکونه و حی غور میزنه واسه همین مجبورم تا یخورده بلند میشه با ماشین نمره 2 کوتاهش کنم
وقتی تو خیابون تسبیح میگیرم دستم با این صورت و ذکر میگم همه یجوری نگاهم میکونن که انگار یه زیزیگولو دیدن
Smile بخدا خسته نمیشم از این نگاه ها ولی یوقتائی میگم خدایا آخه چرا من باید الان به دنیا بیام و این نگاه های سنگین رو به خود ببینم
یه جوری نگاهم میکونن که انگار من منکرم و اونها معروف
خلاصه بعضی ها بهم عهد قجری میگن و بعضی ها یجور دیگه سعی میکنن تمسخرشون رو مخفی نگاه دارن ولی الحق که بهترین امر به معروف رفتار خود آدم

با این حال هنوز خیلی کار دارم تا بتونم به خودم بگم مسلمان شماها که خبر ندارین اگر خدا بهم رحم نکنه نسیبم جز حمیم نخواهد بود

آخه بدترین بنده خدام

برای آخرت بخیری هممون اللهم عجل لولیک الفرج حجه ابن الحسن صلواتک علیه و علی ابائه

صلوات

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: يك منتظر ، آیلار ، مهدی عباس زاده
۱۶:۵۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۷ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۳)marjan نوشته است:  خيلي هم مطالعه داشتم دورو برم پره ازين انسانهاي به ظاهر روشنفكر اما هميشه بدون هيچ ترسي حرفي كه خواستم زدم به خصوص سره مسائل ديني...ولي با اوردن سند..
اما دقتي كه كردم توي اين تالار معمولا همه چي گرچه ديني و سند داره ولي داخلش همون مطالبي داره كه يه عمره به خوردمون داده شده.....همين سكولاريسمي كه فرمودين قبل از هرچيزي توسط حضرت علي (علیه السلام) در نهج البلاغه بوده وبعد در يه سري جرياناتي حذف شده چون به نفع يه سري ادما نبوده...حالا هم بماند كه از كجا فهميدم..همين الانم كه اينارو تايپ مي كنم ميدونم كه كسي متوجه منظورم نميشه...چون كسي نميخواد كه متوجه بشه....

به عبارتيSad نرود ميخ آهني در سنگ)Wink

بسم الله النور
سلام

اولين احتمالاينه كه بنده منظور شما رو اشتباه متوجه شدم با اصلا متوجه نشدم.
چون ميدونيد كه تفكر سكولار غير توحيدي است پس
شما لطف بفرمایید اول سکولاریسم رو تعریف بفرمایید بعد بفرمایید که چطور حضرت علی علیه السلام که قائل به سکولاریسم بوده حاکم جامعه اسلامی هم بوده؟
یا حاکم جامعه اسلامی نبوده.............
یا اون حکومت اسلامی نبوده..........
یا ایشون اسلامی حکومت نمیکرده............
شما با خوندن تاریخ اسلام هم به سادگی و در تمامی کتب موجود میتوانید متوجه بشید که حضرت حاکم جامعه اسلامی بوده و طبق قوانین اسلام حکم میکرده.
شاید هم سکولاریسم رو طور دیگری معنا میکنید.............
به هر حال ما منتظر ارائه سند شما هستیم.متن نهج البلاغه رو به همراه اینکه از کدوم نسخه خطی دارید نقلش میکنید و مربوط به چه سالی بوده قرار بدید شاید میختان در سنگ فرو رفت.خدا رو چه دیدید.
در ضمن نهج البلاغه فقط در ایران چاپ نمیشه که در بین سایر شیعیان هم موجوده.
بنده بسیار مشتاقم که این قسمت از سخنان حضرت امیر رو که اگر به گفته شما وجود داشته باشه با تمامی حرف های ایشون در مورد حکومت وحکومت داری و حتی با سیره عملی ایشون در تضاد صد در صد هست رو مطالعه کنم.
البته لطف کنید یک تاپیک جداگانه باز کنید که بحث این تاپیک منحرف نشه.
ممنون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، عباس محمدی ، یا ثارالله ، درست پسند ، يك منتظر ، مهدی عباس زاده
۱۸:۱۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15

جامعه ی زن در اسلان خیلی با ارزش تر و ازادانه تر از این حرفاست
یا شما برداشت سطحی از احادیث بزرگان دین دارید و یا همان جمله ی فلسفی خودتان تعریف حال شماست :
((در اصول دین تقلیدی در فروع دین هم که ماشالله هر کدام مجتهدی هستیم برای خود))
این یکی بیشتر :
نقل قول:دین داری بسیاریمون هم سلیقه ای هست ، میایم جلوی درختِ احکام دین، با یه سبد و میگیم این حکم خوبه عمل میکنیم ، این خیلی به نظرم مهم نیست ، بیخیال ، اینم که به نظر شخص شخیص بنده اصلاً حکم درستی نیست خلاصه شدیم مصداق عمل به پاره ای از کتاب و وانهادن پاره ای دیگه که طبق آیات قرآن نتیجه اش میشه خواری در دنیا و خسران در آخرت
این که زن زندانی باشه توی خونه هرگز اسلام همچین درسی رو برای ما تدریس نکرده !
زمانی یک خانومی با حجاب از ایران در المپیک پرچم دار میشن و جای تعصف داره که یک شخص اول در حرم امام رضا (علیه السلام) ان چنان انتقاد افراطی بکنند که ملت و از همه مهمتر جامعه ی روحانی واقعی از جمله رهبر عزیز و روشنفکرمون ، سکوت اختیار کنند
من حالم بد میشه از بحث سیاسی
اما اینو اگه بخونین بد نیستش :
ایشون (نام نمیبرم) فرمودند که :
نقل قول:«این که یک زن را به عنوان پرچمدار کاروان ورزشی ایران در المپیک، انتخاب کرده‌اند؛ دهن‌کجی به ارزش‌های دین مبین اسلام است. تثبیت ارزش‌ها زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه‌است. مسئولان، سیاست‌مداران، احزاب و جریانات سیاسی بدانند هر اقدامی که ضد ارزش اسلامی باشد، ضد حضرت ولی‌عصر است و مقابله با زمینه‌سازی برای ظهور ایشان است. نظام اسلامی که رأسش مقام رهبری، نایب امام زمان است و شعار رئیس جمهور آن اللهم عجل لولیک الفرج است، نباید یک زن را به عنوان جلودار کاروان ورزشکاران ایرانی در المپیک معرفی کنند. اساساً جایگاه زن این نیست که قهرمان باشد. من چندی پیش اعلام کردم که شرکت زنها در مسابقات بین‌المللی خلاف مبانی دینی و اسلامی است؛ حالا دیگر کار را به جایی رسانده‌اند که نه تنها زنان را به مسابقات می‌فرستند، بلکه پرچمدار کاروان ورزشی هم آن‌ها را می‌کنند. این رویه باید خاتمه پیدا کند؛ حتماً در نظام اسلامی افرادی هستند که متخصص در امور دینی هستند. قطعاً این‌ها می‌توانند شما را راهنمایی کنند تا این چنین کارهایی که ضد بیانات امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه‌است، نکنید. اما متأسفانه مسئولان ما توجه خودشان را به ارزش‌ها از دست داده‌اند، باید بیدار شوند. این که یک زن را پرچمدار کرده‌اید، می‌خواهید چه کسی را راضی کنید؟ آیا می‌خواهید استکبار بین‌الملل را از خود راضی کنید؟ آیا می‌خواهید آمریکا و اسرائیل را راضی کنید؟ می‌خواهید عده‌ای فمینیست از شما رضایت داشته باشند؟ می‌خواهید بگویند شما طرفدار حقوق زن‌ها هستید؟ به خدا، رضایت همه این‌ها به این نمی‌ارزند که این جمعیت نمازگزار ناراضی باشند؛ امیرمؤمنان علی علیه‌السلام ناراضی باشد.»
این سخنان سیاسی دیگه اخر افراطی بودن بسیاری از مدعیان دین اسلام رو نشون میده !
من سه خواهر دارم که هر کدام از اینها اگر قرار بود داخل خونه خودشونو حبث کنن میدونستید چه زیانی به اقتصاد و نظام جمهوری اسلامی وارد می امد ؟
من حدیث رو قبول دارم اما در زمانی این حدیث مفهومی دیگری دارد که من و شما از ان بی خبریم Huh
اینو هم بخونین جالبه :
در جنگ حنین 4 نفر از زنان انصار در دفاع از پیامبر جنگیدند که نامشان در تاریخ ثبت شده است. این افراد عبارتند از: 1- ام سلیم دختر ملحان مادر انس بن مالک 2- ام عماره که نامش نسیبه دختر کعب بود 3- ام حارث مادر بزرگ عماره دختر غزیه 4- ام سلیط دختر عبید. در ابتدای جنگ حنین مسلمانان به هر سو گریختند تا جایی که ابوسفیان که تازه مسلمان شده بود و پیامبر او را به همراه برده بود گفت، این طوری که مسلمانان می دوند تا کنار دریا خواهند دوید و فرار خواهند کرد. یکی از این زنان شمشیر و دیگری خنجر به دست بودند و یکی انصار را صدا می زد که کجا فرار می کنید ای مسلمانان. یکی از این زنان شتر کسی که مسلمانان را دنبال می کرده هدف قرار داده باعث شد آن شخص از شتر بیافتد و شترش از بین برود. و شمشیر آن مرد را از او گرفت. و عباس عموی پیامبر با صدای بلند مسلمانان را که گریخته بودند صدا می زد که ای اصحاب سوره بقره برگردید و آنان برگشتند.

از این مطالب در مورد جایگاه زنان در تاریخ اسلام به وفور موجود است !
کسی که برای رضای خدا تلاش و کار میکند بهتر است از ان شخصی که برای رضای خدا خودش را در خانه حبث میکند تا در دید نامحرم گرفتار نشود
به امید روزی که حدیث هارا دونه دونه و جدا از هم و به قول خودتون سلیقه ای نخوانیم Big Grin
در پناه حق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: يك منتظر ، مهدی عباس زاده ، Anti gods
۱۸:۴۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۷ توسط rastin.)
شماره ارسال: #16

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:از این مطالب در مورد جایگاه زنان در تاریخ اسلام به وفور موجود است !
کسی که برای رضای خدا تلاش و کار میکند بهتر است از ان شخصی که برای رضای خدا خودش را در خانه حبث میکند تا در دید نامحرم گرفتار نشود
به امید روزی که حدیث هارا دونه دونه و جدا از هم و به قول خودتون سلیقه ای نخوانیم [تصویر: biggrin.gif]
در پناه حق باشید

اولا که موضوع تاپیک چیز دیگری است.

دوما: بدترین واشتباه ترین برداشتی که می شد از این پست داشت همین هاییست که شما میفرمائید.

سخن معصوم برای ما بالاترین ومحکم ترین حجت هست.وچیزی که شما نوشتید مغایرت داردبا سخن معصوم:

نقل قول:وقـتى پیغمبر خدا صلى اللّه علیه وآله وسلّم به فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود چه چیز بـهـتر است از براى زن؟

فاطمه علیهاالسّلام گفت:

آنکه نبیند مردى را ونبیند مردى اورا؛ پـس حـضـرت نـور دیـده خـود را بـه سـیـنـه چـسـبـانـیـد وفـرمـود: (ذُرِّیَّهً بـَعـْضـُه ا مـِنـْ بَعْضٍ(۱۵)).(۱۶)

ونیز حضرت رسول صلى اللّه علیه وآله وسلم از اصحاب خود فرمود، در چه حالى زن به خدا نـزدیـکـتـر اسـت؟

اصـحـاب جـواب نـتوانستند،

چون فاطمه علیهاالسّلام این مطلب را شنید عـرض کرد که:

نزدیکترین حالات زن به خدا آن است که ملازم خانه خود باشد وبیرون از خانه نشود. حضرت فرمود: فاطمه پاره تن من است.(۲۰)

رضای خداوند رو من وشما بهتر میفهمیم ودرک میکنیم یا برگزیده خدا؟؟

قطعا نظر ایشان هم حبس زن درخانه نبوده ونیست، چه اینکه روایت حضور حضرت (سلام الله علیها) را در عرصه هایی میخوانیم که حتی مردان جرات حضور نداشتند( تاریخ بزرگترین گواه وشاهد است)

حضور زن درجامعه لازم است،اما نه درتمام عرصه های پاک وناپاک....

وجوب اجتماعی وبروز بودن زن درتمام جوامع احساس میشود.اما نه درتمام مشاغل ومراحل.

اگر سخن معصوم را راهنمای عمل وسیره زندگی ایشان را الگوی یک زن مسلمان بدانیم بعضی حرفها را بهتر درک میکنیم.

واین درک صحیح ما ارتباط نزدیک ومحکمی با این سوال دارد:

آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم...

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، yamin ، علی 110 ، عباس محمدی ، يك منتظر ، مهدی عباس زاده
۱۸:۵۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17

نقل قول:اولا که موضوع تاپیک چیز دیگری است.
ببخشید !
نقل قول:بدترین واشتباه ترین برداشتی که می شد از این پست داشت همین هاییست که شما میفرمائید.
Huh
نقل قول:سخن معصوم برای ما بالاترین ومحکم ترین حجت هست.وچیزی که شما نوشتید مغایرت داریم با سخن معصوم
فکر نکنم برداشت شما از حرفهای من همون چیزی بوده که من انتظار داشتم !
نقل قول:رضای خداوند رو من وشما بهتر میفهمیم ودرک میکنیم یا برگزیده خدا؟؟
من مثال از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زدم و هیچ حدیثی را هم رد نکردم !
نقل قول:قطعا نظر ایشان هم حبس زن درخانه نبوده ونیست، چه اینکه روایت حضور حضرت (سلام الله علیها) را در عرصه هایی میخوانیم که حتی مردان جرات حضور نداشتند( تاریخ بزرگترین گواه وشاهد است)
دقیقا همان چیزی که من میخواستم بگم Blush
نقل قول:حضور زن درجامعه لازم است،اما نه درتمام عرصه های پاک وناپاک....
این یه ذره نا مفهومه (عذر میخوام)
نقل قول:اگر سخن معصوم را راهنمای عمل وسیره زندگی ایشان را الگوی یک زن مسلمان بدانیم بعضی حرفها را بهتر درک میکنیم.
خودم هم میدونم Blush ممنون از تذکرتون
اما حرف من چیز دیگری بود که شما برداشت دیگری کردید Smile
(سطحی نگاه کردن به قران و احادیث زیانهایی بس نا گوار را به همراه خواهد داشت)
در پناه حق Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی عباس زاده
۲۳:۱۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۵:۴۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #18
آواتار
جناب آقای

papillon

یا همان کاربر قدیمی با نام محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
یا همان کاربر قدیمی تر با نام کاربری mohmad667
یا چمیدانم کاربری که عادت دارد هر از گاهی نام کاربری خود را عوض میکند اما تفکراتش تغییر نمیکند

یک سوال از شما دارم
ببین پسر خوب

صریح کلام فاطمه ی زهرا سلام الله که مورد تأیید رسول خدا و خود خدا هم هست این است که:
نزدیک ترین حالت زن به خداوند زمانی است که ملازم خانه ی خود باشد!

با این روایت که کاری نمیتوانی بکنی که سیره ی فاطمه ی زهرا هم به گواه تاریخ همین است
تمام مثالهایی را هم که ذکر کرده ای در مورد حضور اجتماعی زنان در برخی نبردها و یا خطبه ی فدک و خطبه خانی خانم زینب کبری و نشان از خضور اجتماعی زنان میدانی ملاحضاتی دارد
1-همین حضور فاطمه زهرا چگونه بوده است در عرصه اجتماع؟
2- تحت چه شرایطی بوده؟

چادرشان بر زمین کشیده میشده در هنگام خروج از خانه و ما بین جماعتی از زنان حرکت میکردند
در مسجد هم از پشت پرده سخن میگفتند
جواب پرسش 1
و اما از آن مهمتر جواب پرسش 2
در زمانی وارد عرصه ی اجتماع شده اند که حیات اسلام وابسته به حضور آنها بوده و مردی هم نبوده که بخواهد آن کار را انجام بدهد!!!!

معنای آن احادیث هم حبس زنان در خانه نیست!

معنای آن این است که ساختار خانواده و اجتماع زمانی به کمال حیات اجتماعی نزدیک میشود که زن بیشتر به امور داخل خانه رسیدگی کند و در غیر ضرورت خارج از خانه نیاید که تمام روایات و سیره اهل بیت و کلام خدا همین را نشان میدهد!!!!!!! و غیر قابل انکار است!!!!

ما نباید نظر شخصی خودمون رو پای دین خدا بگذاریم.

دعوت میکنم که هم خودت و هم سایر دوستان مجدداً این اظهارات قبلی خود رو بازخوانی کنی!
باشد که مفید واقع شود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15279-post-107060.html#pid107060

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، fazel ، یا ثارالله ، ساقی ، محیصا ، يك منتظر ، عبدالرحمن ، امیرخان ، مهدی عباس زاده
۲:۵۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۲)Ahmad-A.R.M نوشته است:  
نقل قول:زمانى براى شما پيش آيد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه باو گويند ابله و بي عقل است.

"آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم..."
ببخشید این یعنی چی؟من که نمیخوام جزو بی عقلها باشم،اشتباه برداشت نکردین؟

معنی این حدیث این است که از آنجا که در اخر الزمان دنیا پر از جور میشود
و جور یعنی ظلمی که لباس عدل پوشیده
یعنی جای معروف و منکر عوض میشه
یعنی جای حق و باطل و درست غلط در عموم مردم عوض میشه
همان کسی که عموم مردم او را بی عقل میدانند به خاطر جابه جا شدن معروف و منکر در نظرشان همان عاقل ترین مردم است که معروف نزد خدا برایش معروف است و منکر در نظر خدا همچنان برایش منکر است و به خاطر همین هم اکثر مردم اورا بی عقل میدانند
و این است معنای این سخنم که ای کاش بی عقل میبودم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، fazel ، mohamad ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، ساقی ، يك منتظر ، ZaHrA110M ، عبدالرحمن ، مهدی عباس زاده
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا