کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامه ای به خواهرم!
۱۶:۱۱, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۱ ۱۳:۱۳ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بـــــه نــــام خــــدا
نامه ای به خواهرم - قسمت اول
گيرنده نامه:

آنان که از کهنه پرستي بيزارند

آنان که قايل به آزادي انديشه و انتخاب اند

آنان که حجاب را دوست ندارند

والبته آنان که حقيقتا جوياي حقيقت اند

خواهرم سلام ، نامه ات را خواندم.

نوشته بودي:

من نمي خواهم ناآگاهانه مثل مادرانم حجاب داشته باشم، نمي خواهم کهنه پرست باشم نمي خواهم تحقير شوم ،نمي خواهم از دیگران کمتر باشم،نمي خواهم بدون انگيزه و هدف کاري را که پدر و مادرم مي گويند انجام دهم..

اصلا کجاي قرآن نوشته که زن بايد حجاب داشته باشد؟

چرا مردان هر کاري دل شان مي خواهد مي کنند و همه محدويت ها براي زنان در نظر گرفته شده؟

چرا نمي گذاريد همه آزاد باشند تا مساله عادي و طبيعي شود و ديگر هيچ حساسيتي وجود نداشته باشد ؟

شما انقدر سخت گرفته ايد که حتي آگر زني در خانه اش تنها باشد و بخواهد نماز بخواند مي گوييد در حال نماز بايد حجاب داشته باشد، مگر خداوند مرد است که بايد از او هم رو گرفت؟

اصلا مي خواهم بدانم بي حجاب بودن من چه ضرري براي ديگران دارد؟ من هر طور دلم بخواهد لباس مي پوشم و آرايش مي کنم؛ اين به ديگران چه ربطي دارد؟ من که به قصد ايجاد انحراف و فساد آرايش نمي کنم.

از اين گذشته چرا به مردها نمي گوييد نگاه نکنند و زنها بايد خود را بپوشانند.

البته تصور نکن من بي دين و کافر هستم باور کن من هم مثل تو خدا را قبول دارم، قران را قبول دارم، خيلي هم مومن هستم و اصلا نمي خواهم خدا از من ناراضي باشد، قدرناشناس هم نيستم، مي دانم خدا چقدر به من نعمت داده، غرق در نعمت هاي او هستم و دوست دارم هر روز به او نزديکتر شوم و او را از خودم راضي تر کنم، در مسائل دقت کنم، آنها را بفهمم و آن طور که درست است زندگی کنم نه آن طور که به من تحمیل می کنند.

من می گوییم وقتی این همه خانم بی حجاب هست، حجاب داشتن من چه فایده ای دارد؟
اگر قرار است کسی از بی حجابی من منحرف شود و به دامن گناه بیفتد، به فرض که من رعایت کنم ،آنقدر بی حجاب هست که بازم او به گناه بیافتد، پس چه فرقی می کند من با حجاب باشم یا بی حجاب؟
از همه اینها گذشته چرا اینقدر سخت گیری ؟ چرا حتی یک تار موی زن هم نباید بیرون باشد؟
می خواهم بدانم این یک تار مو چه ضرری دارد؟ چه فسادی ایجاد می کند؟
توباید به من حق بدهی.آخر من با چه انگیزه ای می توانم حجاب داشته باشم و چگونه خودم را قانع کنم...
.

برگرفته از: وبلاگ منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
...............................
ان شاء الله ادامه دارد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Agha sayyed ، Mitsonary ، فدک زهرا ، freewish ، تفکر ، meshkat ، بیداری اندیشه ، soldier ، yamin ، محب الزهرا ، Woodi2020 ، MohammadSadra ، taleb ، فدايي ولايت ، AMINI ، nasimesaba ، m2kh24 ، zizi ، fatemeh_ka ، saloomeh ، میثاق ، vahrakan ، mhvvhm

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۲, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
جواب هایی رو که دادین رو من هم میدونم و قبولش دارم.من فقط نظر خودم رو گفتم و بر اون استوارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۳:۴۱, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #22
آواتار
به نام خدا
تمام حرفهای شما درسته ولی کاربر محترم مشکل ما سر اینها نیست همه این مسایل را کم و بیش میدانند. مشکل ما برخورد با پدیده بدحجابیست. هیچکس نمیتواند شخصی را به زور مجبور به دینداری کند مگر اینکه معصوم از گناه باشد چون اجبار و زور در امور حساسی مانند حجاب فقط نتیجه معکوس دارد و باعث دین گریزی میشود. در اموری مانند حجاب ما فقط وظیفه داریم امر به معروف کنیم و نهی از منکر و اگر شخصی نپذیرفت دیگر مسئولیتش با مانیست و خودش میداند و خداوند متعال چون حجاب جزو گناهانی نیست که اسلام برایش حد تعیین کرده.
نتیجه این سختگیریها موجب این میشود که شاید جامعه در ظاهر مذهبی و مومن باشد ولی باطن آن پر از فساد میشود ان هم نه فقط فساد اخلاقی بلکه هزاران فساد مانند اقتصادی و ...... از هر سمت آن سر باز میکند که همینطور هم شده. این را میدانید که ایران تنها کشور مسلمانیست (بجز بعضی نقاط عربستان سعودی آن هم به دلیل وجود مکه مکرمه) که حجاب حتی برای پیروان ادیان دیگر اجباریست.
خوب پس وقتی نگاه میکنم که حجاب در کشور من اجباریست آن هم سی سال و همه مدل کار هم شده از سختگیری تندرووانه تا کار فرهتگی و بگیر و ببند ولی باز هم با حجاب مشکل داریم و علاوه بر آن انواع و اقسام فساد و فحشا به صورت زیر پوستی و با آمار بالا رو به گسترش است ((در این زمینه فقط به همین نکته که نگاهی به مسافرت دختران ایرانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس کنید، اکتفا میکنم)) به این نتیجه میرسم که تندروی در زمینه مذهب فقط باعث بی دینی میشود و حتی ممکن است گناه آن افرادی که به خاطر تندروی از دین زده شدند به گردن افراد به ظاهر تندرو بیافتد که مثلا نیت خیر دارند ولی فقط به شر میرسند. وقتی شخصی مثل ابن ملجم و خوارج در ظاهر در امور مذهبی مو را از ماست میکشند و خود را مومن ترین میدانند ولی حتی امیرالموئمنین علی (علیه السلام) را مومن نمیدانند و فرق سر مبارک آن حضرت را میشکافند و به اسلام ضربه میزنند متوجه میشوم که هم تفکران خوارج هنوز هم در حال ضربه زدن به اسلام از طریق تندروی و اجبار مردم به اموری که حتی خداوند متعال در قران برای آنها اختیار گذاشته، میباشند و به این وسیله افکار مردم را از امور اصلی و حیاتی که دین سفارش بسیار بیشتری روی آن مسایل کرده تا حجاب، منحرف میکنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seyed
۱۲:۱۱, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
نامه ای به خواهرم - قسمت آخر
.
گيرنده نامه:

آنان که از کهنه پرستي بيزارند

آنان که قايل به آزادي انديشه و انتخاب اند

آنان که
حجاب را دوست ندارند

والبته آنان که حقيقتا جوياي حقيقت اند

سخن آخر:
خواهرم در پایان از تو تقاضا دارم در آنچه برایت نوشتم اندیشه کن و درباره ی این نکته بیشتر فکر کن که دنیا فانی است، جوانی و جلوه های آن با سرعت می گذرد.
.
چه بسیارپری رویانی که بر سر ازدواج باآنان رقابت ها و درگیری ها و مسابقه ها بود اما سالیان سال است که آن چهره های زیبا در زیر خاک آرمیده و چه بسا جز مشتی استخوان ازآنان چیزی نمانده باشد وآنچه باقی مانده، صرفا عمل آنان و چگونگی استفاده ی ایشان ازنعمت زیبایی و سلامتی است.
.
یادت هست وقتی مدرسه می رفتیم چه ذوق شوقی داشتیم؟ در روزهای جشن و اعیاد بچه های هر کلاس،کلاس خودشان را آذین می بستند، هرکسی جایی برای خود در کلاس داشت، یکی به دیگری می گفت جای من در کنار پنجره است و منظره باغچه حیاط را می بینم، آن دیگری فخر می فروخت که من در نزدیک ترین نیمکت به معلم می نشینم و...
.
اما افسوس سالیان سال است که دیگر ما دانش آموز آن کلاس و آن مدرسه نیستیم و نه نیمکتی داریم و نه کلاسی،وتنها آنچه از ما درآن مدرسه باقی است پرونده ها و نمره های ماست.
.
خواهرم، زیبایی، جوانی، مورد توجه بودن، سرآمد بودن و همه ی زیبایی های دنیا بسرعت می گذردو فقط نمره ی هر کسی در مدرسه دنیا و بهره ی هر کسی از بازار دنیا در پرونده ی او باقی است.
.
گفتم بازار، یه یادم آمد این سخن زیبای امام یازدهم، اما حسن عسکری علیه السلام که می فرماید:

"دنیا بازاری است که برخی در آن سود می برند و گروهی زیان."
.
آری، این حیقت قابل انکار نیست که دنیا بازاری است، هر روز جمعی داخل این بازار و جمعی از آن خارج می شوند، عده ای با سرمایه عمر بهترین کالاها را که علم و عمل و جلب رضای پروردگار است از این بازار می خرند و با دست پر از آن خرج می شوند وعده ای سرمایه ها از کف داده و سودی نبرده، با دست خالی از این بازار می روند
.
پس همان گونه که هنگام خرید پارچه وقتی دو پارچه عرضه می شود آنها را مقایسه می کنی و ویژگی های هر دو را در نظر می گیری و در نهایت هرکدام را با صرفه تر یافتی برمی داری، در بین کارها هم باید مقایسه را انجام دهی و هر کدام سودمندتر است آن را برگزینی.

خواهرم؛اگه به راستی دنبال رضای خدا و حقیقت هستی و می خواهی به پاسخ تمام سوالاتت برسی تمام بخش های نامه را بخوانHeart

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، بیداری اندیشه ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان