|
معاویه با چه لشکری به جنگ امام علی (علیه السلام) رفت؟!
|
|
۲۰:۲۶, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[color=#000]
در تاریخ آمده است: يكي از مردم كوفه پس از جنگ صفين با شتر خود وارد شهر دمشق شد. فردي از اهالي دمشق دامن مرد كوفي را گرفت و گفت: اين شتري كه بر روي آن سواري، ناقه من است كه در جنگ صفين از من گرفتهاند. و چون مرد كوفي منكر اين مطلب شد، نزاع بالا رفت و قضاوت را نزد معاويه بردند. ضمنا مرد شامي 50 نفر از اهالي شام را گواه گرفت و با خود به دربار معاويه برد كه همگي شهادت ميدادند كه آن شتر، ناقه مرد شامي است. پس از رسيدن به دربار معاويه و گفتن ماجرا، از آنجا كه مرد شامي 50 شاهد در آستين داشت، معاويه به نفع او راي داده و شتر را از مرد كوفي گرفت و به او داد. مرد كوفي با عصبانيت به معاويه گفت: خدا درباره تو لطف كند! اين شتر، ناقه (شتر ماده) نيست، بلكه جمل (شتر نر) است. معاويه گفت: حكمي كه صادر شده تغييرپذير نيست. سپس وقتي كه مرد شامي رفت، بار ديگر مرد كوفي را احضار كرد و ضمن پرداخت دو برابر قيمت شتر به او، گفت: ميدانستم اين شتر متعلق به تو است و آن شامي دروغ ميگويد، اما وقتي كه به كوفه بازگشتي به علي [عليهالسلام] بگو كه من با صد هزار نفر سربازي به سراغش خواهم رفت كه حتي يكي از آنها هم تفاوت ميان شتر نر و ماده را نميداند و آنها را از يكديگر تشخيص نميدهد. منبع: [/color]
لطيفههاي سياسي ، محمود حكيمي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,379 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 10,980 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,208 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,909 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,376 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,499 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,657 |