|
بازی تمرکز حواس یا تست سرعت عمل مغز؟
|
|
۲۲:۴۳, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۵ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام بازی که در اینجاملاحظه میفرمایید به بازی تمرکز حواس شهرت دارد ، البته گفته میشود فقط نوابغ قادرند به مدت 30 ثانیه یا بیشتر این بازی را ادامه دهند و همچنین خلبانان نیروی هوایی آمریکا میتوانند بیش از یک دقیقه در این بازی استقامت نمایند. شاید شما هم یک نابغه باشید و بتوانید رکورد خلبانهای آمریکایی را بشکنید ماوس را روی مربع قرمز نگه داشته و آن را حرکت دهید. سعی کنید مربع قرمز رنگ با دیواره و مربع/مستطیل های آبی رنگ برخورد نکند اگر بتوانید بیشتر از 30 ثانیه از برخورد جلوگیری کنید، به احتمال زیاد شما یک نابغه هستید. اگر خواستید زمان استقامتتونو بنویسید. ![]() یا حق
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() ![]() با عرض پوزش بگم که این بازی یکاملا سر کاریه. تماما به یه صورت حرکت میکنه ، یه 10 بار بازی کنی ، کامل حفظ میشی ، یک دقیقه که هیچی ، 10 دقیقه میتونی نگه داری ، فقط از دقیقه ی اول به بعد با همون حرکات قبلی ، ولی سرعت بیشتر تکرار میشه. من بار اول فکر کنم 2 ثانیه طول کشیده ولی بعد از یه 100 بار که حفظم شد ، نزدیک 2 دقیقه میشه نگهش داشت. بعدش خیلی سرعت میره بالا |
|||
|
|
۲:۲۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۷ توسط sam101.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ایول خیلی خوشمان آمد . بچه ها سعی نکنین مسیزشو حفظ کنین هربار از مسیرهای مختلف جاخالی بدین اینطوری درسته شه. عزیز اگه لینک دانلودشو بزاری یا اسمشو بگی شاید نسخه پیشرفته تری هم داشته باشه دانلود کنیم خیلی خوب میشه . خدا راهنمایتان باشد البته دوستان یادم رفت بگم زیاد به ضریب هوشی بستگی نداره به سرعت ری اکشن یا پاسخ مغز بستگی داره. من خودم پیش روانشناس تست هوش دادم (از نوع معتبر) ضریب هوشیم 140 هستش (پرهوش) ولی فقط تونستم 16 ثانیه برم . گفتم اگه نتونستین زمان زیادی برین اخساس ناامیدی بهتون دست نده |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دو صدم ثانیه زمان میبره تا پس از دیدن ماهیچه دست واکنش نشون بده (کلآ هر ماهیچه ای در بدن) از طریق محاسبه ریاضی هم میشه ثابت کرد که اگه الگوی حرکت مستطیل ها تصادفی باشه واکنش نشون دادن با اون حد سرعت مستطیل ها غیرممکنه و نفر اول تاپ گان هم نمیتونه کنترلش کنه!
حتی فردی مثل مایک شوماخر هم که اتومبیلی با سرعت 350 کیلومتر در ساعت رو کنترل میکنه سرعت واکنش عصبیش با یک انسان معمولی تفاوتی نداره ولی دلیل مهارتش در کنترل این وسیله در حس تخمین و پیش بینی حوادث اینده (کمتر از یک ثانیه) نهفته است!!! اینو تو یه مستند نشون میداد که این افراد حوادث اینده رو پیش بینی می کنند و قبل از وقوع حادثه واکنش مناسب رو نشون میدن! دقیقآ مثل دروازه بانان فوتبال موقع دریافت پنالتی، اگه دروازه بان صبر کنه مهاجم توپ رو پرتاب کنه بعد در مسیر مناسب واکنش نشون بده هرگز به توپ نخواهد رسید(در صورت مناسب بودن سرعت پرتاب) ولی اکثر دروازه بانان درست چند صدم ثانیه قبل پرتاب مسیر توپ رو حدس می زنند و واکنش نشون میدن تا موفق به مهارش بشن! |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اصل بازی زمانی هست که دور تند شروع میشه . من راهنماییتون می کنم که به دور تند برید
اولین حرکت به سمت پایین میرید . سپس با احتیاط بالا و شمال غربی .صبر می کنید دو مربع رد بشن سپس با احتیاط به سمت جونب شرقی که در این مرحله یه مربع به سمت شما میاد و باید به وسط برید . از اینجا به بعد دور تند شروع میشه تا ثانیه 16 میشه در وسط موند . می تونید 1001 1002 بشمارید و در ثانیه 14 یا 15 یا 16 کسی بیشتر از 16 ثانیه برده ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1%20%2811%29.gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20%2811%29.gif)