|
به این سه سوال بسیار مهم آیا پاسخ داده اید؟؟!!&*
|
|
۲:۱۳, ۲۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من مدت زیادی از تفکراتم در زندگی رو صرف رسیدن به جواب این سه سوال کردم پیشنهاد میکنم دوستان هم حداقل مدتی به این سه سوال بپردازند 1- هدف از آفرینش ما چی بوده؟ آقا اصلاً ما برای چی خلق شدیم؟ این دستگاه عظیم خلقت و دنیای مادی که میگن جزئ ناچیزی از هستی هست چرا خلق شده و ما توی این دنیا چیکاره ایم؟ بشر برای چی اومده توی این دنیا و هدف از زندگی چیه؟ 2- ما بنده ایم یا آزاد؟ اگر آزادیم که هیچ اما اگر بنده هستیم بنده ی چه کسی یا چه چیزی هستیم؟ شرایط بندگی چیه؟ آیا ما حقیقتاً شرایط بندگی معبود خودمون رو داریم پیاده میکنیم در زندگیمون آیا ما بنده وار زندگی میکنیم ، تصمیم میگیریم ، نظر میدیم ، فکر میکنیم، عمل میکنیم یا آزاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3- ما در این دنیا مقیم هستیم یا مسافر؟ آیا سبک زندگی ما و مدل زندگی ما و برنامه ریزی ما در این دنیا مثل انسانهای مقیم هست یا مثل انسان های مسافر؟ در مسافرت سختی های سفر خیلی راحت تحمل میشن چون میدونیم دیر یا زود تموم میشه اما وقتی یه جا مقیم هستیم سعی میکنیم جوری برنامه ریزی کنیم که اقامت گاهمون راحت باشه ما این دنیا رو اقامت گاه فرض کردیم یا مسافر خانه مولا علی میفرمایند کافر در دنیا عمل میکند برای لذت، مومن عمل میکند برای آخرت!!!!!!!!! بر طبق فرمایش مولا ما در دنیا کافرانه زندگی و برنامه ریزی میکنیم یا مومنانه؟ اگه به شما بگن شما تا هفته ی دیگه باید بری یه کشور خارجی و هیچ چیزی هم از اینجا نمیتونی با خودت ببری شما چه میکنی؟ منطقی هست که هر چی داری بفروشی و تبدیل به ارزی بکنی که در اون کشور خریدار داره!!!!!!!!!! ما چه میکنیم با دارایی های خود در این دنیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی به این سوالات فکر کردم و پاسخ به این سوالات به زندگی من جهت داد پیشنهاد میکنم دوستان هم به این سوالات فکر کنند یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من الله الی الله و لا حول و لا قوه الا بالله |
|||
|
|
۹:۵۰, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به چه علت ما که مطمئن هستیم به زعم و خیال خود که در این دنیا مسافریم و نه مقیم
مانند انسانهای مقیم زندگی میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و به چه علت ما که مطمئنیم به زعم و خیال خود که ما بنده ی خدا هستیم و آزاد نیستیم مانند انسانهای آزاد و غیر عبد زندگی میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چگونه زندگی کردن ما چه قدر تابع نسخه ها و احکام و فرامین خداست چه قدر تابع نظر شخصی خودمان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ریشه ی این عملکردهای ما مخالف چیزهایی که فکر میکنیم به آنها اعتقاد داریم چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۱ ۹:۵۰)علی 110 نوشته است: به چه علت ما که مطمئن هستیم به زعم و خیال خود که در این دنیا مسافریم و نه مقیم جواب این سوال رو حضرت علی (علیه السلام) خیلی زیبا فرمودند. الان دقیق یادم نیست اما مضمون فرمایش حضرت اینه که طوری زندگی کن که انگار 1000 سال زندگی می کنی و برعکس همین. یعنی طوری فکر کن که فقط یه روز زنده هستی. این جمع اضداد باعث میشه که شخصی مثل امام خمینی(رحمة الله علیه) به وجود بیاد. اگر ما فکر کنیم 1000 زنده هستیم،روال زندگی رو رها نمی کنیم که باری به هر جهت باشه.چون فکر می کنیم که فردایی هم هست. و اگر فکر کنیم که امروز آخرین روز زندگی ماست، دست به هر کاری نمی زنیم و بنده بهتری می شویم. |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از مطلب خوبتون بسیار ممنون امکانش هست متن دقیق این حدیث را بنویسید؟ (۳/فروردین/۹۰ ۱۹:۰۵)علی 110 نوشته است: ببینید دوستان در حدیث قدسی داریم که خداوند میفرماید ای انسان تمام عالم را برای تو خلق کردم و تورا برای خودم! خیلی ممنون |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
قال الله تعالی:
عَبدی، خَلَقتُ الاَشیاءَ لِاَجلِکَ و خَلَقتُکَ لِاَجلی؛ بندهی من، همه چیز را برای تو آفریدهام و تو را برای خودم! (کلیات حدیث قدسی) و همچنین: ، المنهج القوی ، ج 5، ص 516 – علم الیقین، ج 1، ص 381 |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
[b]بسم الله الرحمن الرحیم[/i] [b]سلام [/i] [b]سوال بسیار مهمی بود برادرم که اگه هروز یه بار بهش فکر کنیم مخصوصا به اخری از مقدار قابل توجهی از گناهان ما جلوگیری میشود[/i] [b]فعلا هدف میگم ولی باز ادامه دارد![/i] [b]درباره هدف :[/i] خدا،به نظرت چقدر خدارومی شناسی؛خدایی که خالق تو وهمه ی انسان هاست،خدایی که جهان هستی را افرید ونعمت های بسیار ارزشمندی در اختیار ماقرار دادتادر اسایش زندگی کنیم. پس انسان با هر درصد هوشی باید بفهمد که این جهان همین جوریهو که نیامده است بنابراین خالقی بزرگ وحکیم ،عالم ومهربان ان راافریده است؛این خالق بزرگ جهان را طوری منظم ودقیق افریده است که هیچ جنبنده و موجودی قادر به طراحی ان نیست و نخواهد بود. ربکم رب السماوات والارض الذی فطرهن پروردگار شما همان پروردگار اسمان ها وزمین است که انها را پدید اورده است مادر خداشناسی دو برهان داریم که با اون میخوان خدارو اثبات کنند اما خدا نیازی به اثبات نداره،ادم باید احمق باشد که کس دیگری را به خدایی پذیرفته وجز اورا پرستش کند. حالا می خوام خدارو معرفی کنم: کسی که خیلی مهربونه-عاشقه بنده هاشه-بزرگه ،عالم،عادل،عاقل،علم به غیب وصلاح تورو می خواد و بی توقع بهترین نعمت ها رو در اختیار ما قرار داده است. حالا شناختی ؟خدا یعنی عشق ومهربونی ؛این شد خدا شناسی راحت بود ، فکر نکنم ادم عاقلی باشه که این حرفا رو قبول نداشته باشه انسان افریده شده برای عبادت خداوند؛امده که عبد مخلص پروردگار باشدنه چیزی دیگر،پس عبد مخلص وتسلیم پروردگار باشیم تا به این هدف والا برسیم. به نظر خودتون عبد وبنده ی خوبی بوده اید؟ سیاهی از ماست مثل این می ماند که ما با لباس کثیف وگلی نزد پدر برویم وبخواهیم اورا در اغوش بگیریم او ممانعت می کند به شما می گوید نزدیک من نیا من هم کثیف می شوم لباست را عوض کن بعد رابطه گنه کار ومعبود این گونه است؛پس خودمون رو کثیف نکنیم وبه هوس ها وشهوت های دنیوی الوده نسازیم. اشرف مخلوقات وخلیفه الله که انسان است ازطرف سقوط از ابلیس پایین تر و از طرف صعود از ملک بالاتر وقتی می توانیم از ملک بالاتر باشیم چرا سمت گناه و ابلیس برویم؟اصلا اساس خلقت عبادت است . در تعبدیات کوه کندن که از ما نخواسته اند سخت ترینش نماز شب خواندن است که در حقیقت تغییر وقت خواب است نه اصل بی خوابی. رسیدن به قرب الی الله اسان است روح انسان هر چند با لباس گلی اما بسیار می تواند اوج بگیرد و به خدا نزدیک ونزدیک تر شود. نخستین وظیفه بندگان این است که به یاد معبود و افرینش جهان هستی و نعمت هایش باشند؛که راهنمایی است برای طریقت عبودیت که اگر کسی هدف خلقت انسان را درک کند برایش شیرین است 70 بار زنده شود و دوباره شهید شود. عبد بودن بسیار مورد توجه خداوند است به طوری که دو عبارت اعبدوا الله واعبدوربکم 20 مرتبه در قران تکرار شده است؛ وبه همین دلیل خدا پیامبر خاتم واشرف رسولانش را عبدالله نامید. حضرت علی وائمه که این مقام والا واین هدف عظیم را درک کرده بوده اند ،بارهاخود را عبدالله نامیدند. در صحیفه سجادیه امام سجاد خود را عبدالله نامید.تعابیری چون(الاهی انا عبدک) در این کتاب حاکی از این امر است. اری عبد بودن لازمه اش خلیفه الله شدن وتنها ارزوی مقربان الی الله است و مگر جرعه ای شیرین تر از ان برای عاشقان خدا یافت میشود؟ ازحسین که مصباح الهدی و سفینة نجاة است تا قائم ال محمد بقیة الله صاحب العصر والزمان مهدی منهی الیه و مواریث انبیا است ثمرات ان شجره ی طیبه است. عبد بودن انسان را به هدف میرساند وکسی که از این راه به کج راهه رفت ازیگانه عامل سعادت دنیوی واخروی فاصله گرفته است پس به راستی می گویند انسان کاری با خود می کند که هیچ دشمنی با او نمی کند. عبد باشیم که معبود عبدش را دوست دارد ویگانه عامل سعادت دنیوی و اخروی را در عبد بودن قرار داده است.
ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون جن و انس را نیافریدیم مگر برای عبادت وپرشتش معبود شان |
|||
|
|
۱:۲۶, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
« سلام دوستان 1- هدف از آفرینش ما چی بوده؟ 2- ما بنده ایم یا آزاد؟ 3- ما در این دنیا مقیم هستیم یا مسافر؟ مولا علی عليه السلام میفرمایند کافر در دنیا عمل میکند برای لذت، مومن عمل میکند برای آخرت!!!!!!!!!
» اي جانم علي " رحمت بر دوستان علي " |
|||
|
|
|
|
|