کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!
۱۵:۰۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: za4-665.jpg]

غیر از فرهنگ منحرف غرب آن هم در دهه های اخیر، در تمامی فرهنگ ها و ملت ها، ارتباط میان زن و مرد بیگانه کم وبیش نابهنجار و غیرمتعارف شمرده می شود. از اقوام باستانی گرفته تا ادیان گوناگون و جوامع بشری امروزی، هرکدام قوانین و ضوابطی را برای ارتباط بین زن و مرد درنظر می گیرند و تعامل خارج از آن ضوابط را ممنوع می دانند. دین زندگی آموز اسلام نیز در این زمینه احکام و مرزهای ویژه ای ترسیم کرده است. اسلام روابط بین دوجنس مخالف را در چارچوب خانواده جایز و خارج از آن را سبب انحراف اخلاقی و فساد فردی و اجتماعی می داند. البته این سخن به معنای عدم حضور اجتماعی زنان و ارتباط های متعارف و ضروری کاری، علمی، فرهنگی و... نیست. بلکه در مواردی است که رابطه زن و مرد بیگانه از روابط عادی خارج شده و به سوی دوستی و گفت وگوهای طولانی کشیده شود.
آرمان ها و انگیزه ها
آمارها همگی از فرجام ناخوب دوستی های میان دختر و پسر خبر می دهند؛ بیشتر دختران، با هزاران احساس و آرزو و امید با پسری دوست می شوند و با خود می اندیشند که این جوان عاشق مرا خوشبخت خواهد کرد یا می پندارند پسری که به آن ها ابراز علاقه کرده همان فرد ایده آل و رویایی آرزوهای آن هاست؛ غافل از این که در بیشتر پسران انگیزه دوستی و ارتباط، حس کنجکاوی، رقابت جویی، فخرفروشی در میان دوستان، ارضای شهوات و خوش گذرانی است. چه بسا اگر پسری هم از روی صداقت با دختری دوست شود، معلوم نیست ایا ویژگی های اخلاقی و دینی و خانوادگی مناسبی داشته باشد یا نه.
واقعیت و حقیقت
طبق آمارهای به دست آمده فقط چهاردرصد دوستی های میان دختر و پسر به ازدواج منتهی می شود. که البته بیش تر همین چهاردرصد هم به طلاق می انجامد. تعداد اندکی که بر پایه دوستی های خیابانی زندگی مشترک تشکیل داده اند، تا یکی دو سال احساس خوشبخت کرده اند، ولی در نهایت، در پیچ و خم زندگی به کاستی های یکدیگر پی برده و این نکته را دریافته اند که ازدواج بر پایه عشقی گذرا و هیجانی چنین پیامدهایی دارد؛ در حقیقت علاقه شدید ابتدایی در آغاز دوستی به آنان اجازه نمی دهد تا عیب های یکدیگر ببینند.
دختران غافل
بررسی ها نشان می دهد یکی از مهم ترین عوامل فرار دختران از خانه، دوستی و ارتباط با جنس مخالف است. تحقیقات نشان می دهد که بیش از شصت درصد دختران فراری پیش از فرار، دوست پسر داشته اند و بیش تر این دختران به وسیله همین دوستان اغفال شده اند شگفت این جاست که دختران فراری و گرفتار، یا نام واقعی دوست پسر خود را نمی دانند یا اگر هم می دانند به خیال خود برای وفاداری نام او را فاش نمی کنند و در خیال واهی خود، بر این باورند که دوست پسرشان به سراغ آنان خواهد آمد.
پسران بد!
شاید به طور کلی بتوان گفت این پسران هستند که برای نخستین بار به صورت مستقیم با دخترها ارتباط برقرار می کنند، اما روش های این ارتباط متفاوت است روش هایی هم چون:
1. آشنایی به وسیله یکی از دوستان هم جنس
2. آشنایی اتفاقی از طریق تلفن، پارک،...
3. زیر فشار تحقیر دوستان بر ناتوانی در جلب نظر یک پسر و همسان سازی با همسالان
4. ...
بنابراین تحریک و ترغیب هم سالان را می توان یکی از عوامل مهم این ارتباط ها دانست. در ادامه به چند نمونه حقیقی از این ارتباط ها اشاره می کنیم:
نمونه اول
رؤیا دختری شانزده ساله است که به همراه دوست پسر خود از یکی از شهرستان ها به تهران آمده، و در ترمینال جنوب تنها و بی سرپناه دستگیر شده است.
از او می پرسم که برای چه به تهران آمدی؟
می گوید: با نامزدم! آمدیم تهران عقد کنیم و با هم کار کنیم و زندگی خوبی را درست کنیم. می گویم: از نامزدت خبر داری؟ می دونی الان کجاست؟
درحالی که گریه می کند و اشک هایش آرام و قطره قطره روی گونه هایش می ریزد، می گوید: چند روز پیش که با دوستم تلفنی صحبت می کردم، می گفت که با دخترخاله اش عقد کرده و قرار است چندماه دیگر عروسی کنند. می گویم: پس معلوم می شود که چندان هم به تو علاقه نداشته. شانه هایش را بالا می اندازد و پاسخی نمی دهد.
می گویم: چطور با هم آشنا شدید؟
می گوید: یک بار که به خانه دوستم رفته بودم با او آشنا شدم و پس از چندبار که او را دیدم، مرا به خانه اش دعوت کرد و به هم علاقه مند شدیم و قرار فرار و ازدواج گذاشتیم.
نمونه دوم
فریبا با وجود آن که به عقد پسرخاله اش درآمده، به هنگام گردش با چند پسر دستگیر شده است. او با یکی از این پسرها ارتباط داشته است. وقتی به او می گویم تو که عقد کرده بودی، چرا با دیگران دوست شدی و چرا دست به این اعمال خلاف زدی؟ می گوید: پسرخاله ام به درد نمی خورد. می گویم: از کجا می دانی؟ می گوید: او فقط سرگرم کار است. از دنیا و لذت هایش چیزی سرش نمی شود.
می گویم: خوب از اول با اون عقد نمی کردی یا وقتی فهمیدی طلاق می گرفتی. دیگر چرا تن به این ارتباط ها دادی؟ می گوید: اولش نمی فهمیدم توی دنیا چه می گذرد. خر بودم. بعد که توسط سمانه با افشین آشنا شدم، فهمیدم تو دنیا چه خبره و من چقدر احمق بودم که با یک پسر پاپتی عقد کرده ام، با این کارم می خواستم پسرخاله ام من را طلاق بده تا با افشین ازدواج کنم!
می گویم: افشین الآن کجاست از اون خبر داری؟ می گوید: زرنگی! می خواهی جایش را بفهمید تا دستگیرش کنید. می گویم: من که پلیس نیستم. راستش را بگو اصلا می دونی کجاست یا نه؟
گریه اش می گیرد و می گوید: نمی دونم. مخفی شده، فرار کرده، نمی دونم کدوم گوریه و... تازه بغضش می ترکه و دست هایش را روی صورتش می گذارد و شروع می کنه های های گریه کردن. وقتی کمی آرام می شود، می گوید: سمانه چندبار رفته در خانه شان، من هم دو بار زنگ زده ام که پدرم و بهزیستی موافقت کرده اند که مرا به عقد او در آورند، ولی افشین خودش را آفتابی نمی کند و اصلا از او خبری ندارم.
یک کلمه حرف حساب
شما دختر جوان! ایا می توان به پسری که در خیابان و کوچه یا در جشن و مهمانی با چشم چرانی فراوان شما را پیدا کرده، و با نامه یا تلفن با شما ارتباط برقرار نموده، اعتماد و اطمینان کرد؟ ایا باید فریب چرب زبانی ها و وعده های پوچ او را خورد؟
چه تضمینی برای این نوع ازدواج ها وجود دارد؟ بر فرض که این روابط و آشنایی ها زمینه ای برای ازدواج باشد، از کجا می توان یقین کرد که بعدها با ده ها نفر دیگر رابطه ای برقرار نکند؟ و صدها پرسش دیگر...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، Mitsonary ، abas_341 ، andishe ، Havbb 110 ، N.Mahdavian ، خادم الامام ، خادمة الزهرا ، sadegh-a ، yamin ، carol ، Patriot ، peimane ، حقیر ، hajiali.m ، mosalman14 ، Ahmad-A.R.M ، zahra11 ، black ، saloomeh ، Behnam-Az ، Farzaneh ، امیرحسن ، vahrakan ، taleb ، netlog36 ، یوسف خان ، mhvvhm ، A L I ، maryam 135 ، MohammadSadra ، دوست خدا ، Mohammad Trust ، بچه شیعه ، راحیل ، بیداری اندیشه ، amir11 ، حوریه سادات ، rahgozar.f ، persia ، s.majid hashemi ، ضحی ، مفقود الاثر ، somayeh ، لبخند خدا ، صهبا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
متاسفانه مشکلات زیادی گریبان گیر ما است و راه حل خوبی هم هیچوقت ارائه نمیشه.
فرازی از کتاب دین و زندگی سال سوم دبیرستان:
[b]ازدواج برای جوانان خیلی خوب است ولی اگر جوانی امکان ازدواج نداشت باید خود را کنترل کند.
این یه نظر غلط هست چون باید هر طور که شده شرایط ازدواج برای یک جوان در جامعه اسلامی فراهم بشه.

متاسفانه فرهنگ وارداتی غرب هم آسیب بیشتری بر روابط دختر و پسر زده کلمات وارداتی مانند bf یا gf
وارد فرهنگ و روابط بین دختر و پسر شده. فیلم هایی نظیر american pie یا فیلم های دیگه ای که در رابطه با ارتباط بین دختر و پسر ساخته شده ذهنیت دیگه ای رو در بین جوانان ما ایجاد کرده.
عرف غلط یکی دیگه از معضلات هست که خانم سوگند تو پست بالا به اون اشاره کردند.
نبود یه تعریف ساده از ارتباط بین جوانان در کتاب های درسی هم از همین معضلات هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sogiii ، Mohammad Trust ، امیرحسن ، Farzaneh ، سرباز سید علی ، fereydun ، carol ، فانوس *7* ، taleb
۰:۱۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۷ توسط امیرحسن.)
شماره ارسال: #22

سلام بر همه دوستان
مطمئنا اکثر غالب جماعت حاضر این انجمن سن بین 15 تا 30 سال دارن و قطعا توی خانوادهاشون و اطرافیانشون همچین روابطی رو دیدن و حتی شاید واسه خودشون هم اتفاق افتاده باشه .
به طور کلی بگم خدمتون
من فوق الاده زیاد دیدم و میبینم اسیب شناسی این رابطه رو در جامعه !
- ماجرا از اون جایی شروع میشه حالا به هر ترتیبی دو نفر با هم دوست میشن تازه این دوستی از نوع صداقانست . مدت دوستی کم و زیاد و کار ندارم اما به هر دلیلی حالا چه پسره گزینه بهتری بیاد تو زندگیش یا دختره گزینه بهتر یا خواستگار خوب بیاد واسش میاد طرف مقابلش رو میپیچونه ، طرف ترد شده بعد از یه مدت شکست عاطفی !
چند حالت واسش بوجود میاد

1- اگر خیلی خدا دوستش داشته باشه و خودشم استعداد داشته باشه از اتفاق قبلی درست عبرت میگیره و دیگه نزدیک این روابط نمیره تا حالا ازدواج کنه یا ...
2- شخص ترد شده دست به انتقام میزنه از خوده طرف ! معمولا پسرها یه بلایی سر دختره میارن یا اگر فیلمی عکسی صدایی چیزی ازش داشته باشن ابرو ریزی واسش میکنن و ...
3- طرف پیش خودش میگه "گور باباش" میرم با یکی دیگه
این حالت سه به شدت جامعه رو تخریب میکنه اون فرد دیگه برای ایجاد یک رابطه عاطفی و دو طرفه با کسی دوست نمیشه و فقط واسه نیازه خودش ارتباط برقرار میکنه
فقط میخواد با شخصی که دوست میشه تا اون جایی که جا داره بچاپتش ( بیشتر در مورد دخترا ) یا ازش سو استفاده جنسی کنه ( بیشتر در مورد پسرها )
این جور ادمها میبیند شصتا دوست دختر و دوست پسر دارن و یه جوری هم رفتار میکنن که طرفشون فکر میکنه یارو عاشق پیشست .

- ماجرا وقتی خیلی جدی میشه و اجتماع رو در بر میگیره که اون شخص قبلا اسیب دیده با کسایی ارتباط برقرار میکنه که حالا اونا بعضا تجربه اولشونه و با صداقت کامل وارد دوستی میشن و ازشون سو استفاده میشه و حالا اونا هم بعد از یه مدت دوران شکست عشقی وارد همون سه مرحله بالا میشن و این موضوع نشر پیدا میکنه تا همینی میشه که الان میشه یعنی نه قیافه دختره و پسره قیافه خودشه ( از بس ارایش کرده و... ) نه مرام اخلاقش ( از بس دروغ میگه و ریاکاری میکنه و... )

و متاسفانه همین دخترو پسر در اینده همون مرد و زن هایی میشن که خیلی راحت خیانت میکنن .
و قطعا این موضع بسیار بسیار موضوع مهمیه ، بنیان خانواده و اجتماع رو همین ها میخوان شکل بدن و متاسفانه ، تر و خشک با هم میسوزن
----------
این نظر کاملا شخصی بود و با توجه به تجربیات خودم بود و اگر حرف نامربوطی توش بود قصد توهین به کسی هم نداشتم
Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، سرباز سید علی ، taleb ، carol ، 872325 ، یاســین ، maryam 135 ، faateme-313 ، aleerz ، zahra.shakiba
۲۲:۲۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
دوستان سوءتفاهم نشه لطفا من اصلا منظورم از روابط توی نت رابطه برای ازدواج نبود.البنه همه نهایتا ازدواج میکنن ولی صحبت کردن با جنس مخالف تو نت اصلا چه ربطی به ازدواج داره اونا فقط با هم گپ میزنن تا مثلا بفهمن جنس مخالف جه جوری انتخاب میکنه .یاچه ملاکهایی برای انتخابشون دارن اگه بخوان زندگی کنن چه انتظارایی دارن و اینا .اصلا نگاه جنس مخالف ما به زندگی ، سیاست ، وضع اقتصاد ، هنر ،موسیقی ، هنرپیشه های زن و مرد فیلما داستانا و بقیه چیزا چجوریه وگرنه ما که دانش آموزیم و هنوز بچه ایم و وقت ازدواجمون نیست .اون وقت اگه بخوایم این چیزا بفهمیم مجبوریم بریم به جای مجازی تو واقعیت با یکی دوس شیم.که کلا حرومه و گناهم داره.یا مجبوریم خنگ و احمق باشیم و هیچیم از افکار و ایده های جنس مخا لف ندنیم و بگیم خدایا تو برا ما یکیو پیدا کن در آینده باهاش زندگی کنیم بعد خدا هم یکیو برامون پیدا کنه هیچیم ازش ندونیم بعدم سریع به فامیل معرفیش کنیم .اصلنم تو هیچ چیز با ما هم عقیده نباشه فقط آدم خوبی باشه !!
آخه خواهرا برادرا این کجاش درسته ؟؟کجاش منصفانس ؟؟ کجاش عقلانیه؟؟ اصلن ارتباط تو نت چه ربطی به خیانت بعد ازدواج داره؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، دوست خدا
۲۳:۴۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24

سلام ، من صحبتم راجع به گفته های carol راجع به دوستی اینترنتیه. مشکل اینه که شاید یک سال شایدم بیشتر یه دوستی ساده تواینترنت داشته باشی ولی مطمئن باش یه روزی میشه که چت شما به محدوده ای وارد میشه که فکرشم نمی کنی، نمی تونی هم بگی نه من اینجوری نیستم یا ... این اتفاق می افته، و ضرری که داره شاید بیشتر از یک دوستی با جنس مخالف در خارج از نته، تجربه ای که می خوای بدست بیاری از این راه به هیچ دردت نمی خوره کافیه مدرسه تموم شه، وارد دانشگاه بشی یا محیط کار خواسته یا نا خواسته تجربه پیدا می کنی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، امیرحسن ، sogiii ، freewish ، zahra11 ، carol ، یاســین ، دوست خدا ، taleb
۱۸:۴۵, ۱۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۶ توسط carol.)
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:وارد دانشگاه بشی یا محیط کار خواسته یا نا خواسته تجربه پیدا می کنی.
ببینید من اصلا به این حتی فکرشم نمیکنم که بعدا وقتی وارد دانشگاه شدم یا تو محل کار به نامحرمی نزدیک بشم یا با اون حرفی داشته باشم مگر وقتی که خیلی نیازه یا جواب سلام بخاطر همین هیچی ندونستن از یه پسر یا یه مرد خیلی میتونه تو زندگی آیندم بهم آسیب بزنه
وقتی یه دختر هیچی از موجود مذکر نمیدونه چجوری بعدا میتونه باهاش ازدواج کنه بعدم من با صد نفر چت نمیکنم فقط یه نفر که اونم دقیقا مثل برادر من هست و اگر صمیمیتی ای هم داشته باشیم تو همین قالبه و هردوتتامونم سنمون کمه و درباره چیزایی که فکرشو بکنید حرفف نمیزنیم مگر این که شوخی باشه که اونم زود فراموش میشه
دوستمون اشاره کرد که صدای همو نمیشنویم و لحنو متوجه نمیشیم خب اینکه باید دلیل بر این باشه که اشکال ندارهHuhBig Grin

دوست دیگمون گفتن که خودشو اونطور بروز نمیده که هست خب من هیچوقت اون چیزی که از کسی مثل برادرم انتظار دارم از شوهرم انتظار نخواهم داشت و خودم میفهمم داره خودشو خوب نشون میده بعضی وقتا پس اینم دلیلی بر خوب بودنش نمیدونم در ضمن تو رابطه با افراد مختلف معمولا تجربه به دست میاد که من واقعا به دست اوردم و بزرگ شدم چچرا تجربه به دست آوردن اشکال داره بعدم چطور رفتن به بقالی و حرف زدن با اون فروشنده پر رو اشکال نداره ولی چت کردن تو یه قالب مشخص بین یه دختر و پسر مسلمون بدون هیچ صدا و تصویری (از دختر) اشکال داره؟؟؟کجای دین خدا گفته نوشته رد و بدل کردن دو موجود قریب و دور از هم اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید من تا آخر عمرم ایشون رو نبینم ولی خیلی چیزا ازش یاد بگیرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست خدا
۱۶:۵۱, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
[تصویر: chat.jpg]
شدم با چت اسیر و مبتلایش
شبا پیغام می دادم برایش
به من می گفت هیجده ساله هستم
تو اسمت را بگو، من هاله هستم
بگفتم اسم من هم هست فرهاد
ز دست عاشقی صد داد و بیداد
بگفت هاله ز موهای کمندش
کمان ِابرو و اون قد بلندش

بگفت چشمان من خیلی فریباست
ز صورت هم نگو البته زیباست

ندیده عاشق زارش شدم من
اسیرش گشته بیمارش شدم من

ز بس هرشب به او چت می نمودم
به او من کم کم عادت می نمودم

در او دیدم تمام آرزوهام
که باشد همسر و امید فردام

برای دیدنش بی تاب بودم
زفکرش بی خور و بی خواب بودم

به خود گفتم که وقت آن رسیده
که بینم چهره ی آن نور دیده

به او گفتم که قصدم دیدن توست
زمان دیدن و بوییدن توست

ز رویارویی ام او طفره می رفت
هراسان بود او از دیدنم سخت

خلاصه راضی اش کردم به اجبار
گرفتم روز بعدش وقت دیدار

رسید از راه، وقت و روز موعود
زدم از خانه بیرون اندکی زود

چو دیدم چهره اش قلبم فرو ریخت
توگویی اژدهایی بر من آویخت

به جای هاله ی ناز و فریبا
بدیدم زشت رویی بود آنجا

ندیدم من اثر از قد رعنا
کمان ِابرو و چشمان فریبا

مسن تر بود او از مادر من
بشد صد خاک عالم بر سر من

ز ترس و وحشتم از هوش رفتم
از آن ماتمکده مدهوش رفتم

به خود چون آمدم، دیدم که او نیست
دگر آن هاله ی بی چشم و رو نیست

به خود لعنت فرستادم که دیگر
نیابم با چت از بهر خود همسر
اینهم ازفوایدآشنائی در چت رووم ویاهومسنجر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 872325 ، sogiii ، amir11 ، دوست خدا ، taleb ، maryam 135 ، faateme-313 ، شیدا ، Farzaneh ، carol
۴:۲۰, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
carol
من با نظرت موافقم ولی در هر کاری باید زرنگ باشی که دورت نزنن!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، دوست خدا ، faateme-313 ، fatemeh m ، carol
۱۹:۲۸, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۱)carol نوشته است:  دوستان سوءتفاهم نشه لطفا من اصلا منظورم از روابط توی نت رابطه برای ازدواج نبود.البنه همه نهایتا ازدواج میکنن ولی صحبت کردن با جنس مخالف تو نت اصلا چه ربطی به ازدواج داره اونا فقط با هم گپ میزنن تا مثلا بفهمن جنس مخالف جه جوری انتخاب میکنه .یاچه ملاکهایی برای انتخابشون دارن اگه بخوان زندگی کنن چه انتظارایی دارن و اینا .اصلا نگاه جنس مخالف ما به زندگی ، سیاست ، وضع اقتصاد ، هنر ،موسیقی ، هنرپیشه های زن و مرد فیلما داستانا و بقیه چیزا چجوریه وگرنه ما که دانش آموزیم و هنوز بچه ایم و وقت ازدواجمون نیست .اون وقت اگه بخوایم این چیزا بفهمیم مجبوریم بریم به جای مجازی تو واقعیت با یکی دوس شیم.که کلا حرومه و گناهم داره.یا مجبوریم خنگ و احمق باشیم و هیچیم از افکار و ایده های جنس مخا لف ندنیم و بگیم خدایا تو برا ما یکیو پیدا کن در آینده باهاش زندگی کنیم بعد خدا هم یکیو برامون پیدا کنه هیچیم ازش ندونیم بعدم سریع به فامیل معرفیش کنیم .اصلنم تو هیچ چیز با ما هم عقیده نباشه فقط آدم خوبی باشه !!
آخه خواهرا برادرا این کجاش درسته ؟؟کجاش منصفانس ؟؟ کجاش عقلانیه؟؟ اصلن ارتباط تو نت چه ربطی به خیانت بعد ازدواج داره؟؟

carol لازمه بدونید که این اول بد بختیه ! از همین جاها شروع میشه و به جاهای ... ختم میشه .
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۱)carol نوشته است:  اصلا نگاه جنس مخالف ما به زندگی ، سیاست ، وضع اقتصاد ، هنر ،موسیقی ، هنرپیشه های زن و مرد فیلما داستانا و بقیه چیزا چجوریه وگرنه ما که دانش آموزیم و هنوز بچه ایم و وقت ازدواجمون نیست
یعنی نظر همه یکی است که شما می خوای با دونستن یک نظر اونو برای خودت ملاک قرار بدی . مطمئنا نظرات خیلی متفاوت است . درمورد دونستن این مسائل شما وقتیه که برات خواستگار اومد می تونی با اجازه ی خانواده ات در مورد این مسائل با طرف مقابلت صحبت کنی و نظرشو بدونی . مگر اینکه بخوای با کسی که داری باهاش چت می کنی ازدواج کنی ؟؟؟؟!!!!!
یعنی همه ی اونا که بدون چت کردن ازدواج کردن بد بخت شدند ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، faateme-313
۲۰:۳۱, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
روابط زن و مرد
حالا چه بیرون و چه توی نت باید روی حساب باشه
خدا رابطه رو کامل منع نکرده
ولی گفته رو حساب
با محدودیت
رعایت حریم ها
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، دوست خدا ، علمدار133 ، taleb ، maryam 135 ، medad.sefid ، fatemeh m ، carol
۲۲:۳۷, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
چرا فکر می کنید همه ی پسر ها این شکلین !!!Angry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا