|
به 10 دقیقه از وقتتان نیازمندیم!(جایی برای تفکر)
|
|
۱۸:۳۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۰ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
روزها فکر من این است و همه شب سخنم //// که چرا غافل از احوال دل خویشتنم از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ //// به کجا می روم آخر؟ ننمایی وطنم؟ شاید این دوبیت شعر را بارها دیده باشید. و شاید بارها از کنار آن عبور کرده باشید! راستی چقدر به این موضوع فکر کرده اید؟ فکر! چه واژه ی غریبی! آخرین بار که فکر کرده اید کی بود؟ هیچ خاطرتان هست؟! بگذریم ، قصد ندارم در این تاپیک کامتان را تلخ کنم. مدتی قبل با یکی از دوستان صحبت می کردم که نتیجه آن بحث منجر شد تا این تاپیک را شروع کنم. تصمیم گرفته ام راهی را آغاز کنم و در این راه احتیاج به چند همسفر دارم. این راه بر عکس سایر مسیر ها بسیار آسان است. از آنجا که مدتهاست عادت کرده ام به راههای آسان و تحمل کوچکترین سختی را ندارم تصمیم گرفتم از آسان ترین راه شروع کنم. اگر شما هم مثل بنده به بیماری تنبلی دچار شده اید این مسیر درمان درد شما نیز هست. تنها چیزی که برای همسفر شدن نیاز است 10 دقیقه از وقت شماست ! 10 دقیقه از 1440 دقیقه که در یک شبانه روز سپری می کنید! گمان می کنم بعد از این مدت که در تالار بوده ام نزد شما دوستان آنقدر اعتبار دارم که ده دقیقه از وقتتان را به بنده بدهید. اما قرار است در این ده دقیقه چه کاری انجام شود؟ موضوع دقیقا همینجاست! فقط افرادی از این موضوع اطلاع پیدا می کنند که به بنده اعتماد کنند و بدون سوال این درخواست را قبول کنند! ![]() منتظر شما هستم . هر کس همسفر است با یک یاعلی شروع کند. دل من گرفته زین جا هوس سفر نداری ؟ ز غبار این بیابان؟ [b]زمان شروع :23 اردیبهشت ماه مصادف با ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) __________________________________________________________________ این پست را هم بخوانید کلیک کنید [font=B Nazanin][/font] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۳)MAHDI59 نوشته است: خوب تا اینجا 5 نفر و نصفی! بسم الله الرحمن الرحیم خیر است ان شاء الله ! اعلام آمادگی رسمی!!!
|
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۰ توسط 872325.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ما هم هستیم
![]() یا علی
|
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۷ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیمده دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر اینقدر زیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه اولش انصراف داد؟![]() نه، حالا جدا از شوخی به حول قوه الهی هستم. إن شاء الله.... |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:نه دیگه تمام قشنگیش اینه که توضیح ندم!! خب پس برو بیرون
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۳ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
ان شاء الله بنده هم در خدمتم. یا علی
|
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام مهدی جان! ![]() این هم مدرک! ![]() فقط زیاد ما رو غافل گیر نکنیا! ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
مطابق با تمام اعلام آمادگی هایم بدینوسیله با نوشتن این پست آمادگی خود را اعلام می دارم |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام قضیه داره به جاهای هیجان انگیزناکش میرسه!!!! ![]() آدم تحریک میشه بیاد اسم بنویسه و اعلام آمادگی کنه! منم هستم اما به قول دوست خوبم ندا اگه دیدم قضیه ی حق الناس داره میاد وسط، واسه اینکه تو دنیا و آخرت مدیون رفیقام نشم انصراف میدم! اما الان رسما اعلام آمادگی میکنم |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بسیار کنجکاو شدم. خب منم اعلان آمادگی میکنم ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
چون گفتید آسونه و راه فرار هم داره پس منم هستم!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)