|
به 10 دقیقه از وقتتان نیازمندیم!(جایی برای تفکر)
|
|
۱۸:۳۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۰ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
روزها فکر من این است و همه شب سخنم //// که چرا غافل از احوال دل خویشتنم از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ //// به کجا می روم آخر؟ ننمایی وطنم؟ شاید این دوبیت شعر را بارها دیده باشید. و شاید بارها از کنار آن عبور کرده باشید! راستی چقدر به این موضوع فکر کرده اید؟ فکر! چه واژه ی غریبی! آخرین بار که فکر کرده اید کی بود؟ هیچ خاطرتان هست؟! بگذریم ، قصد ندارم در این تاپیک کامتان را تلخ کنم. مدتی قبل با یکی از دوستان صحبت می کردم که نتیجه آن بحث منجر شد تا این تاپیک را شروع کنم. تصمیم گرفته ام راهی را آغاز کنم و در این راه احتیاج به چند همسفر دارم. این راه بر عکس سایر مسیر ها بسیار آسان است. از آنجا که مدتهاست عادت کرده ام به راههای آسان و تحمل کوچکترین سختی را ندارم تصمیم گرفتم از آسان ترین راه شروع کنم. اگر شما هم مثل بنده به بیماری تنبلی دچار شده اید این مسیر درمان درد شما نیز هست. تنها چیزی که برای همسفر شدن نیاز است 10 دقیقه از وقت شماست ! 10 دقیقه از 1440 دقیقه که در یک شبانه روز سپری می کنید! گمان می کنم بعد از این مدت که در تالار بوده ام نزد شما دوستان آنقدر اعتبار دارم که ده دقیقه از وقتتان را به بنده بدهید. اما قرار است در این ده دقیقه چه کاری انجام شود؟ موضوع دقیقا همینجاست! فقط افرادی از این موضوع اطلاع پیدا می کنند که به بنده اعتماد کنند و بدون سوال این درخواست را قبول کنند! ![]() منتظر شما هستم . هر کس همسفر است با یک یاعلی شروع کند. دل من گرفته زین جا هوس سفر نداری ؟ ز غبار این بیابان؟ [b]زمان شروع :23 اردیبهشت ماه مصادف با ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) __________________________________________________________________ این پست را هم بخوانید کلیک کنید [font=B Nazanin][/font] |
|||
|
|
۱:۲۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام همسنگر گرامی شرط عقل نیست قرار داد نخونده امضا کردن...(البته بجز برای امام معصوم که قرار داد تنظیم نشده امضا میکنیم...) لطفا بفرمایید این 10 دقیقه را دقیقا به چه کاری مشغول میشویم ...تشکر یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
یه توضیحی میدادی خب مهدی جان ، ما باید حدس بزنیم چیکار میخوای بکنی ![]() البته بهتر بود مینوشتید مدیرها اجبارا باید بیان ، بنده شخصا پایه هستم ولی خب مدیرها اگه نیان و همکاری نکنن امثال من کار زیادی نمیتونیم بکنیم. یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۷:۳۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . مهدی جان من اعتماد میکنم....ولی کار سختی نباشه ها ![]() . الهم صل علی محمد و آل محمد .
|
|||
|
|
۷:۵۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۷:۵۷ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه با فراموش کردنش حق الناسی بر گردنمان نیفته، بنده هستم.... یا علی راستی به این هم تا حالا فکر نکرده بودم: 10 دقیقه از 1440 دقیقه که در یک شبانه روز سپری می کنید! ممنون |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هم هستم!
![]() امیدوارم ده دقیقه ی طلایی رو سپری کنیم با این برنامه! به امید ظهور آخرین منجی!
|
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بارها در قرآن به این لغات برخورد کردم
یتدبرون ، یتعقلون، یتفکرون و ... من تفاوت اینها را درک نکردم، نمی دانم آیا این چیزی که اسمش را اندیشیدن میگذاریم تا چه حد تناسب داره با کلام خدا به نظرم کیلومترها فاصله دارم!!! من به شما اعتماد دارم یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب تا اینجا 5 نفر و نصفی!
(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۱)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی ![]() (۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۲)Havbb 110 نوشته است: سلام نه دیگه تمام قشنگیش اینه که توضیح ندم!! اتفاقا هیچ ارتباطی به مدیر جماعت نداره (از جمله خودم) (۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۷:۳۹)میلاد (miley) نوشته است: بسم الله نگران نباش برادر من که علی 110 نیستم!!!! ![]() (۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۷:۵۶)neda نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم به اونجاها نمی کشه! فرصت فرار میزاریم برای دوستان! (۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۹:۴۸)Prestige نوشته است: من هم هستم! منم امیدوارم خدا به داد هممون برسه!!! ![]() (۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۷)رهیافته نوشته است: بارها در قرآن به این لغات برخورد کردم ممنون از اعتماد شما مطمئنا تفاوت داره با اون چیزی که به ما در کلاس های درس یاد میدن. یعنی ضیط و پخش!! خوب بی صبرانه منتظریم ![]() دوستانی که مایل هستند لطفا تشکر نزنن ! بلکه رسما اعلام آمادگی کنن. تا بعدا بشه از این اعلام آمادگی علیه خودشون در دادگاه استفاده کرد!!! ![]() هر 10 دقیقه در هر روز یک امتیاز!!! ![]() فقط 10 دقیقه |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم فعلا اعتماد میکنم و منتظر هستم ![]() موفق باشید، ان شاالله در پناه حق |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:خوب بی صبرانه منتظریم رسما اعلام آمادگی میشود. اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)

![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)
(از جمله خودم) 
اعتماد میکنم و منتظر هستم