کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدایا یه کاری کن بچه ها این تاپیکو بخونن! یا الله
۲۳:۴۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان
و هر یک از اعضای تالار که این متن را می خواند
و هر یک از کاربران میهمان عزیزی که ثبتنام نکرده اید اما این متن را میخوانید

بنده دوستی دارم که عضو یکی از گردانهای تالار هم هست

قرار بود صبح ببینمش برای دعای ندبه
اما مادرم حالشان خوب نبود و نمیتوانستم بروم
با من تماس گرفت
و...
گفت علی برایم مشکلاتی پیش آمده و در بین صحبتهایش یک باره زد زیر گریه!!!!!!!!!!!!

مردی گریه می کرد
مردی مستأصل شده
سینه اش به تنگ آمده و چاره اش کم شده

گفتم بیاید تا ببینمش با هم صحبت کنیم
آمد
سفره ی دلش را که پهن کرد
حیرت کردم
و البته دلم برای دوست عزیزی که در حق من بسیار تا کنون لطف کرده سوخت
فهمیدم صورت با سیلی سرخ کردن یعنی چی!
چون بعضی از دوستانم ممکن است بشناسند و او خیلی از مشکلات زندگی اش را حتی نزدیکترین دوستان و همسرش هم به درستی نمیداند باز نمیکنم

همین قدر بگویم که بیش از آنکه دلم به حال دوستم بسوزد
دلم به حال برادر 11 ساله اش سوخت که مجبور است در آن میدان جنگ (منظورم خانه ی مادری و پدر دوستم هست) بی پناه فقط بسوزد و بسازد
به قول خودش در بین هیاهوی درگیری و دعوا پناه برده بود به زیر پتو و میگریست
پسر کوچولویی که از 9 سالگی نماز می خوانده ، آنقدر فشار زندگی به او وارد شده و آنقدر التهاب و اختلاف دیده که دیگر نماز نمیخواند...
البته هنوز گویا با خدا دوست است!!!!!!

مشکلاتش بسیار بود
ریشه ی مشکلات خانواده ی آنها در شراب و ارتباط با خانواده ای بهایی و... بوده
که اندک اندک ریشه و بنیاد خانواده را ویران کرده
غیرت را و ایمان را و ......
از طرف دیگر مشکلات مالی هم اضافه کنید
ار طرف دیگر فشارهای متعدد باعث تضعیف اعصاب این دوست ما شده و باعث شده تا روابط زناشویی این دوست عزیز ما هم تحت تأثیرش قرار گیرد
خلاصه چه بگویم
آمده بود که با هم مشورتی کنیم
عقولمان را بریزیم روی هم من به چند نفر از رفقا و با تجربه ها و استاد تماسی بگیرم چاره ای بیاندیشیم

او را به خاطر ایمانش و محبتش و ارادتش به اهل بیت تحقیر میکنند
حتی مادرش و فامیلشان و...

و برادر کوچکش را هم در ذهن داشته باشید

میدانم تالار شاید جای این حرفها نباشد

اما هر چه فکر کردم دیدم این مورد به چیزی فراتر از مشورت عقلی نیاز دارد دوستان!!!!!!!!!!!

علی 110 التماس میکند که برای این بنده ی خدا دست به دعا بردارید
و برای همه گرفتاران و در کنار دعا برای فرج مولایمان
فرج در مشکلات این برادر ایمانیمان را هم بخواهیم!!!!!!

باشد که به نَفَس گرم محبان اهل بیت در این تالار خداوند کریم و رحیم فرجی در کار این دوست بنده و خانواده اش حاصل کند

باز هم از مدیریت و اعضای تالار صمیمانه پوزش میطلبم که مطلبی خارج از عرف تالار را ایجاد کردم
حلال بفرمایید

التماس دعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــای فراوان دارم برای این بنده ی خدا و خانواده اش

خدایا به حق یک چادر خاکی قسمت میدهم
و از صمیم قلب از درگاه رحمت واسعه ات مسألت دارم که در کار جمیع مومنین و مومنات و در صدر همه فرج مولایمان صاحب الزمان گشایش ایجاد فرمایی
و مشکلات متعدد این برادر ایمانی ام را که اشکهایش را امشب دیدم و تصور اشکهای برادر 11 ساله اش را هم در زیر پتو برایم دشوار بود را از درگاه رحمت واسعه ات خواستارم

هر یک از اعضای تالار که حاضر است از صمیم قلب برای برادر ایمانی اش و آن طفل 11 ساله و خانواده ی این بنده ی خدا دعا کند

صلواتی با عجل فرجهم زیر پست این کمترین بنویسد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، N.Mahdavian ، nafas ، Hadith ، AFG Shia ، black ، Havbb 110 ، meshkat ، حلما ، یا ثارالله ، M03TAFA ، فاطمه خانم ، heaven ، نگار ، وحید110 ، Tolou ، میلاد.م ، ELENOR ، seven.attar ، fazel ، saloomeh ، Seyed Mohsen ، Admirer ، ODYSSEY ، azade ، أین المنتظر ، شهرام ، yamin ، fereydun ، asire entezar ، bagheri4 ، حقیر ، نجف آبادی ، Dragonborn ، خادم الامام ، یاســین ، EMPERATOR ، بیداری12 ، مسافر ، hesam110 ، abas_341 ، امیرحسن ، انتصـار ، sarallah ، تازه مسلمان ، خاک ، Agha sayyed ، برادر تعادل ، Farzaneh ، vahrakan ، Mohammad Trust ، محب الزهرا ، netlog36 ، Mitsonary ، 872325 ، بیداری اندیشه ، zarati313 ، ali.khm ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، فدک زهرا ، عبداللهی ، هدهد ، MohammadFC ، soshiant ، F_R ، Detector ، eriha ، انصارالمهدی ، xmontazer ، فانوس *7* ، خادمة الزهرا ، ایران من ، ZaHra_20 ، nooromahdi ، باهتول ، مطواعی ، رهیافته ، iman-s ، محیصا ، shim shim ، سرباز سید علی ، seyed313 ، خیبر110 ، yashar1374 ، parisan ، MOHSEN-Z ، salman313 ، montazer ، mohammad reza ، سمیرا ، SARV ، رهجو ، aleerz ، mhvvhm ، میثاق ، seyed ، ema1392 ، libera ، blue.blood ، vahid1878 ، fatemeh ، نسیم ، ساقی ، ZaHrA110M ، یاران مهدی ، ANTI satan ، عدالت ، m.hossein ، mosafer ، جبریل ، mohamad ، zahra.shakiba ، sadeghalfa ، ali0077 ، عبدالرحمن ، شیدا ، عشقم کربلا ، آفتاب ، ماحی ، السا ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، sabrina ، amirak ، عارفه
۲۳:۴۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، علی 110 ، meshkat ، حلما ، یا ثارالله ، hesam110 ، abas_341 ، انتصـار ، برادر تعادل ، Farzaneh ، خادمة الزهرا ، salman313 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، zahra.shakiba ، عبدالرحمن
۲۳:۵۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، علی 110 ، meshkat ، حلما ، یا ثارالله ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۰۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، meshkat ، حلما ، یا ثارالله ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۰۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #5
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، black ، meshkat ، حلما ، یا ثارالله ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۱۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، meshkat ، حلما ، یا ثارالله ، علی 110 ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۲۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، حلما ، یا ثارالله ، علی 110 ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۲۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، حلما ، یا ثارالله ، علی 110 ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۲۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، black ، یا ثارالله ، علی 110 ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
۰:۳۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، یا ثارالله ، fazel ، علی 110 ، hesam110 ، abas_341 ، برادر تعادل ، Farzaneh ، 872325 ، mhvvhm ، میثاق ، ANTI satan ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]