کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟
۱۶:۱۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
میخوام یه سوال بزرگ بپرسم که میدونم سوال خیلی از افراد هست .
راستش رو بخوائید ، دیروز توی دانشگاه یه بحثی پیش اومد که انسانها از نسل میمون هستن . استادمون هم چند تا عکس نشون داد که از جمجمه انسانهای نخستین چهره ها رو بازسازی کرده بودن . راستش رو بخوائید ، اصلا نتونستم این موضوع رو درک کنم که حضرت حق ، ما انسانها رو به شکل میمون خلق کرده باشه و ما در اثر تکامل به شکل امروزی در اومده باشیم !!!
می دونم که مسئله ی بزرگی هستش و نمی شه براحتی نقضش کرد . اما اگه دوستان نظری دارن و میتونن به صورت علمی این موضوع رو رد کنن ، بسم الله . . . تا هم یه بحث علمی خوب داشته باشیم و هم حقیر بتونم توی کلاس این موضوع رو تا حدودی ردش کنم . فقط منبع مقالات یادتون نره . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، vahrakan ، شهرام ، zahra11 ، فانوس *7* ، ساقی ، blue.blood ، Maysam-1st ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، goodfriend ، mahramaneh ، میرزا احمد

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۱, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #61
آواتار
[quote='blue.blood' pid='122681' dateline='1338959691']

شما باید نظریات داروین رو در مورد سهره ها و جانوران جزایر گالاپاگوس ، حتما بخونی ... شما اطلاعات درستی در این قضیه نداری ، بقیه هرچی بگن شما حرف خودت رو میزنی ...

[b]به نام خدا
[b]اولا باز هم مانند تاپبکهای دیگر متاسفانه شاهد قضاوت عجولانه هستم. و به نوعی بی احترامی در بحث ((بقیه هرچی بگن شما حرف خودت رو میزنی ...) و وقتی اعتراض هم میکنم و جواب میدهم به توهینها و تهمتها هم مورد حمله بعضی کاربران دیگر واقع میشوم که یا تندرو هستم یا مطالعه کم دارم یا تاپیک را به انحراف میکشم نمیدونم کجای این عدالته؟؟؟؟ من حرف خودم را نمیزنم حرف دین اسلام را میزنم چون در مقامی نیستم که بخوام حرف خودم را بزنم شما هم در این تاپیک بحث ما از نسل چه هستیم را پیش کشیدی و کاری به دیگر جانداران ندارم ما طبق فرموده خداوند از نسل آدم و حوا هستیم حالا داروین و صد بهتر از داروین هرچی بگن رو قبول ندارم من حرف خودم را نمیزنم حرف دینم را میزنم که انسان را از نسل آدم و حوا میداند و نظریه داروین رو تاحدود زیادی قبول ندارم کاربر گرامی فرضیه داروین فقط یک ((فرضیه )) میباشد که ثابت هم نشده و الان دانشمندان غربی خیلی از مطالب این فرضیه را هم رد کرده اند . اینو هم که حتما میدونید که داروین فراماسون هم بوده. شما یکبار دیگر پست بالایی اینجانب را بخوانید و بهتر است از دانشمندان معلوم الحال غربی و نظریاتشان زیاد دفاع نکنیم چون خیلی از این نظریات و فرضیات برای ایجاد شبه در دین و قدرت خداوند متعال میباشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۳۳, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
نقل قول:

من هنوز چنین حرفی نزدم.
بر طبق احادیث که در همین Topic مطرح شد ، گروهی انسان بودن که با فرزندان آدم ازدواج کردن. من هیچ نظری ندارم که این پیشینیان آدم کیا بودن و از چه نسلی و هیچ جا نگفتم انسان از نسل میمونه چون قول صریح داریم که آدم و حوا رو خدا خودش خلق کرده .

شما میگی حرف دینت رو میزنی
اینم حرف دین

نقل قول:

یک نمونه از احادیث در رد ازدواج خواهر و برادر:
از امام صادق ع نقل کنند که فرمود : معاذ الله ان یکون ذلک علی ما قالوا من امر الاخوة والاخوات "
[/font]
یعنی ؛ نفی میکند ؛ امر ازدواج خواهر وبرادر را ، ودر ادامه گوید ؛ اگر جایز بود , پیغمبر ما زینب دخترش را برای قاسم برادرش عقد می کرد . ( تفسیر صافی 1/416)
[font=Tahoma]
این جا هم به تفصیل بحث شده:

2. آنها (فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ ) با نسل های باقیمانده از نسل های پیشین ازدواج كردند. چرا كه آدم ـ علیه السلام ـ نخستین انسانی نبود كه بر این پهنا گام نهاده، بلكه پیش از او انسانهایی در روی زمین زندگی می كرده اند و منقرض شده اند چیزی كه هست بقایایی از آنها در روی زمین وجود داشت كه به تكثیر نسل كمك می كرد.در كتاب«توحید» صدوق از امام صادق ـ علیه السلام ـ روایتی آورده شده كه در ضمن آن به راوی فرموده: «شاید شما گمان كنید كه خدای عزوجل غیر از شما هیچ بشر دیگری نیافریده، نه چنین نیست بلكه هزار هزار آدم آفریده كه شما از نسل آخرین آدم از آدم ها هستید».و از امام باقر ـ علیه السلام ـ و امام سجاد ـ علیه السلام ـ نیز حدیثی به این معنا نقل شده است.

از احادیث و اسناد دینی مطرح شده در همین Topic هست که چند بار هم نقل قول شده است .
۱۳:۰۳, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۳۳)blue.blood نوشته است:  
نقل قول:

من هنوز چنین حرفی نزدم.
بر طبق احادیث که در همین Topic مطرح شد ، گروهی انسان بودن که با فرزندان آدم ازدواج کردن. من هیچ نظری ندارم که این پیشینیان آدم کیا بودن و از چه نسلی و هیچ جا نگفتم انسان از نسل میمونه چون قول صریح داریم که آدم و حوا رو خدا خودش خلق کرده .

شما میگی حرف دینت رو میزنی
اینم حرف دین

نقل قول:

یک نمونه از احادیث در رد ازدواج خواهر و برادر:
از امام صادق ع نقل کنند که فرمود : معاذ الله ان یکون ذلک علی ما قالوا من امر الاخوة والاخوات "
[/font][font=Tahoma]
یعنی ؛ نفی میکند ؛ امر ازدواج خواهر وبرادر را ، ودر ادامه گوید ؛ اگر جایز بود , پیغمبر ما زینب دخترش را برای قاسم برادرش عقد می کرد . ( تفسیر صافی 1/416)
این جا هم به تفصیل بحث شده:

2. آنها (فرزندان آدم ـ علیه السلام ـ ) با نسل های باقیمانده از نسل های پیشین ازدواج كردند. چرا كه آدم ـ علیه السلام ـ نخستین انسانی نبود كه بر این پهنا گام نهاده، بلكه پیش از او انسانهایی در روی زمین زندگی می كرده اند و منقرض شده اند چیزی كه هست بقایایی از آنها در روی زمین وجود داشت كه به تكثیر نسل كمك می كرد.در كتاب«توحید» صدوق از امام صادق ـ علیه السلام ـ روایتی آورده شده كه در ضمن آن به راوی فرموده: «شاید شما گمان كنید كه خدای عزوجل غیر از شما هیچ بشر دیگری نیافریده، نه چنین نیست بلكه هزار هزار آدم آفریده كه شما از نسل آخرین آدم از آدم ها هستید».و از امام باقر ـ علیه السلام ـ و امام سجاد ـ علیه السلام ـ نیز حدیثی به این معنا نقل شده است.

از احادیث و اسناد دینی مطرح شده در همین Topic هست که چند بار هم نقل قول شده است .

به نام خدا
کاربر محترم شما نام تاپیک را ببین ((ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون؟؟؟؟) خوب این یعنی چه یعنی نظریه تکامل داروین در مورد تکامل انسان از میمون.من تمام روایات را قبول دارم ولی به فرموده خداوند متعال در قرآن آدم به اذن خداوند از گل بوجود آمد و پس از آن هم جفت او بوجود آمد خوب شما این رو قبول داری یا نه؟؟؟؟؟ ولی بحث من چیز دیگریست من میگویم انسان از میمون تکامل نیافته یعنی انسان اول میمون نبوده که بعد تبدیل به انسان شود در هیچ کجای دین و روایات هم همچین مطلبی گفته نشده که انسان میمون بوده بعد آدم شده در واقع نام این تاپیک به کل مخالف متن صریح قرآن میباشد چون هر مسلمانی به این سوال مسلما جواب یکسانی خواهد داد .بحث من این است و اینکه ممکن است بنا بر روایات موجوداتی قبل از انسان وجود داشته اند که خصوصیات ظاهری انسان را به صورت ابتدایی دارا بوده اند و با فرزندان آدم و حوا ازدواج کرده اند و تولید مثل کرده اند که ربطی به قضیه تکامل داروین و انشعاب انسان از حیوان (میمون) ندارد. با تشکر از بحث خوب با شما این آخرین مطلب ارسالی اینجانب در این تاپیک میباشد. چون نظریه داروین درباره تکامل انسان از میمون را به کل قبول ندارم و آنرا انحراف میدانم. در ضمن یک سوال، داروین چه توضیحی برای وجود جفت مونث و مذکر از هر نوع گونه دارد و چه توضیحی درباره پدید آمدن حیات بر روی کره زمین اگر نظرات داروین را به کل بپذیرید که اشتباه هم هست با دین و مذهب تناقض کامل دارد پس بهتر است بیخود وقت خودمان را صرف یک دانشمند فراماسون و نظریات تا حدود زیادی اشتباهش نکنیم و فقط به فرموده های خداوند در قرآن و روایات اهل بیت (علیه السلام) در این باب رجوع کنیم. والسلام
۱۳:۵۲, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #64
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۳)عدالت نوشته است:  کاربر محترم شما نام تاپیک را ببین ((ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون؟؟؟؟) خوب این یعنی چه یعنی نظریه تکامل داروین در مورد تکامل انسان از میمون.من تمام روایات را قبول دارم ولی به فرموده خداوند متعال در قرآن آدم به اذن خداوند از گل بوجود آمد و پس از آن هم جفت او بوجود آمد خوب شما این رو قبول داری یا نه؟؟؟؟؟ ولی بحث من چیز دیگریست من میگویم انسان از میمون تکامل نیافته یعنی انسان اول میمون نبوده که بعد تبدیل به انسان شود در هیچ کجای دین و روایات هم همچین مطلبی گفته نشده که انسان میمون بوده بعد آدم شده در واقع نام این تاپیک به کل مخالف متن صریح قرآن میباشد چون هر مسلمانی به این سوال مسلما جواب یکسانی خواهد داد .بحث من این است و اینکه ممکن است بنا بر روایات موجوداتی قبل از انسان وجود داشته اند که خصوصیات ظاهری انسان را به صورت ابتدایی دارا بوده اند و با فرزندان آدم و حوا ازدواج کرده اند و تولید مثل کرده اند که ربطی به قضیه تکامل داروین و انشعاب انسان از حیوان (میمون) ندارد. با تشکر از بحث خوب با شما این آخرین مطلب ارسالی اینجانب در این تاپیک میباشد. چون نظریه داروین درباره تکامل انسان از میمون را به کل قبول ندارم و آنرا انحراف میدانم. در ضمن یک سوال، داروین چه توضیحی برای وجود جفت مونث و مذکر از هر نوع گونه دارد و چه توضیحی درباره پدید آمدن حیات بر روی کره زمین اگر نظرات داروین را به کل بپذیرید که اشتباه هم هست با دین و مذهب تناقض کامل دارد پس بهتر است بیخود وقت خودمان را صرف یک دانشمند فراماسون و نظریات تا حدود زیادی اشتباهش نکنیم و فقط به فرموده های خداوند در قرآن و روایات اهل بیت (علیه السلام) در این باب رجوع کنیم. والسلام

سلام
بنده و دوستمون هم اصراری بر صحت نظریه نداریم ، بلکه بحث بر این هست که آیا این نظریه علمی تناقضی با گفته های شریعت داره؟ تمام این مسائلی که شما مطرح کردید رو می شه با فرضیاتی توجیه کرد و نمی تونند ردی بر نظریه باشند به این شکل.
ببینید دوست من ، در این شکی نیست که حضرت آدم علی نبینا و آله و علیه السلام به صورت دفعتی بوجود آمدند اما از آیات و روایات مستند بر می آد که فرزندان آدم علی نبینا و آله و علیه السلام با انسان های پیشین یا فرشتگان یا حوری ها ازدواج کردند ، از طرفی روایاتی داریم در تایید وجود انسان هایی پیش از انسان کنونی ، پس احتمال این ازدواج وجود داره و قابل تامله.از طرفی آیا شما آیات و روایاتی دارید در رد خلقت تکاملی انسان های پیشین؟خوب اگر قرار بوده که خلقتی باشه ، چه استبعادی داره که به صورتی تکاملی اتفاق افتاده باشه و اسباب این خلقت تکامل باشه؟ "ابی الله ان یجری الامور الا باسبابها".
از طرفی ، چرا خداوند متعال حیوانات رو تا این حد مشابه هم آفریده ؟ چرا مثل یک زنجیره پیوسته بوده؟چرا خداوند متعال نیامده این خلقت رو به صورت گسسته انجام بده؟حتی اگر اشتباه نکنم در روایات هم آمده که انسان شبیه به میمون هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۴:۰۰, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
.بحث من این است و اینکه ممکن است بنا بر روایات موجوداتی قبل از انسان وجود داشته اند که خصوصیات ظاهری انسان را به صورت ابتدایی دارا بوده اند و با فرزندان آدم و حوا ازدواج کرده اند و تولید مثل کرده اند که ربطی به قضیه تکامل داروین و انشعاب انسان از حیوان (میمون) ندارد.

روایاتی داریم در تایید وجود انسان هایی پیش از انسان کنونی ، پس احتمال این ازدواج وجود داره و قابل تامله

از طرفی آیا شما آیات و روایاتی دارید در رد خلقت تکاملی انسان های پیشین؟

مشخصا معلوم نیست این گروهی که با فرزندان آدم ازدواج کردن کی بودن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۴:۲۱, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #66

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
جناب عدالت :
حقیر سوالی رو مطرح کردم که خود جوابش رو می دونستم و یه سری مطالعات انجام داده بودم . اما مستنداتی که داشتم برای مطرح کردن در کلاس ، اون هم با دانشجویانی که فقط قصد تمسخر دارن ، کافی نبود . از این رو این عنوان رو برای این تاپیک انتخاب کردم که بازدید آن بیشتر باشه و بتوانم منابع و مأخذ بیشتری بدست بیاورم ؛ همین . حقیر هم خودم اصلا نظریه داروین رو قبول ندارم . فقط همونطور که گفتم بدنبال منابع قوی و دلایل مستحکم بودم .
امیدوارم قانع شده باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، عدالت ، blue.blood
۱۰:۲۶, ۱۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
خب، اطلاعاتی که میخواستی به دست آوردی ؟
اگه نکته و یا چیزی رو مبهم حس میکنی و یا سوالی داری اگه تونستم خوشحال میشک جواب بدم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، جویای حقیقت ، ایمانی
۹:۰۱, ۲۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۰ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #68
آواتار
با سلام
دوستان من تقریبا تمام پست های تاپیک رو نگاه کردم ولی متاسفانه هیچ کس به دلایل اصلی برای اثبات تکامل اشاره نکرده
بهتره بدونید امروزه دلایل محکمی برای اثبات اصول تکامل وجود داره که مو لای درزش نمیره
اینجا من چهار تا از این دلایل رو مطرح میکنم خواهشا با دقت بخونید

1) وجود گونه های حد واسط :
جالبه بدونید داروین با توجه به مشاهداتش تنها تونست وجود گونه های حد واسط رو پیش بینی کنه ولی نتونست اونها رو پیدا کنه.
بعد از داروین بیشتر این گونه ها کشف شد .
فسیل گونه حد واسط بین ماهی ها و دوزیستان که برخی ویژگی های ماهی ها رو داشتند و برخی ویژگی های دوزیستان ، گونه حد واسط خزندگان و پرندگان و گونه حد واسط خزندگان و پستانداران . یکی از دوستان یه چیزی گفته بود در این مورد و گفت که دانشمندان اشتباه کردند اما فقط یه مورد رو بررسی کرده بود ، گونه های حد واسط زیادی وجود دارند که امروزه زندگی نمیکنند .
برای مثال آرکئوپترکیس یک خزنده است که بال داره ، بالش مثل تو این فیلما نیست بلکه پر داره مثل پرنده امروزی و در عین حال ویژگی های بارز خزندگان مثل وجود سه انگشت در هر بال ، دندان های کوچک و تیز و دم طویل استخوانی و ... داره .
اینم جمال زیبای فسیلش [تصویر: biggrin.gif] :
البته این عکس شاید زیاد واضح نباشه ولی تو کتاب زمین شناسی ما یه عکس دیگه از همین فسیل هست با یک زاویه دیگه که واضح تر است ... از این نمونه ها زیاد است .
[تصویر: m-pic-log-35-o.jpg]

2) سن فسیل های کشف شده :
جالبه بدونید فسیل های کشف شده از لحاظ سنی با نظریه تکامل کاملا تطابق دارند .
مثلا قدیمی ترین فسیل ماهی که کشف شده مربوط به 375 میلیون سال پیش است . و قدیمی ترین فسیل دوزیست که کشف شده مربوط به 330 میلیون سال پیش است . قدیمی ترین فسیل خزنده که کشف شده مربوط به 280 میلیون سال پیش است . قدیمیترین فسیل پرنده که کشف شده مال همین آرکئوپتریکس است که البته این یکی گونه حد واسط است مربوط به 155 میلیون سال پیش است . قدیمی ترین فسیل پستانداری که کشف شده مربوط به 125 میلیون سال پیش است .

میبینید که هیچ فسیلی روند سنی این نظریه رو نقض نکرده ... این مسئله درست بودن نظریه تکامل رو تشدید میکنه .

3) وجود اندام های وستیجیال :
اندام وستیجیال ، اندامی است که در یک جاندار وجود داره و نقش خاصی بر عهده داره ولی همون اندام در یک جاندار دیگه تغییر شکل یافته یا کوچیک شده و دیگه اون کارایی رو نداره .
برای مثال لگن مار که در خود مار به هیچ وجه کارایی لگن به عنوان عضوی برای اتصال پا ها به تنه رو نداره ولی همون اندام در سوسمار کارایی خاصی پیدا کرده . این اندام ها که در بعضی جانداران تقریبا بی استفاده اند نشون میده که این جانداران از یک نیای مشترک بوده اند . که به تدریج شکل اندام ها در اونها تغییر کرده .
یا یک مثال واضح تر :
جالبه بدونید همه ما دم داریم [تصویر: biggrin.gif] آره حتی شما دوست عزیز که داری اینو میخونی شما هم دم دارید .
ولی بهش دم نمیگن بلکه میگن دنبالچه . دم کوچک و استخوانی است که به لگن وصل است و نمیشه به راحتی دیدش .
این دنبالچه یک اندام وستیجیال است که در انسان بی فایده است ولی در جانداران دیگری که ممکنه انسان از اونها مشتق شده باشه مثل میمون کاملا با استفاده است :
[تصویر: tailbone-fracture-am2.jpg]

4) مشاهده رشد و نمو جنین جانداران
ببینید تمام جانداران در دوران جنینی تقریبا شبیه هم اند . تمام جنین های ، چه جنین لاک پشت چه جنین مرغ چه جنین ماهی از لحاظ ساختاری و حتی ظاهری کپی هم اند ولی در طول دوران نمو تغییرات متفاوتی پیدا میکنند . بعضی اندام های در بعضی جانداران رشد زیاد میکنند ولی همون اندام در جاندار دیگر رشد کم یا اصلا بی استفاده باقی میمونه . این نشون میده که این ها نیای مشترک دارند .
برای مثال همه جنین ها ( رویان ها ) حفره گلویی دارند . این حفره در ماهی ها و دوزیستان نابالغ باقی میمونه و تبدیل به آبشش میشه . همین داخل ما انسان ها هم وجود داره ولی کوچیک و بی استفاده است ... مثل دنبالچه ... شاید فکر کنید اینم یه نوع اندام وستیجیال است ولی نه این یکی همولوگ است ... یه ذره فرق میکنه .

نکته مهم :

ببینید من خودم معتقدم که اصول تکامل و مشتق شدن جانداران از هم اثبات شده است دلایل فنی تر دیگه ای هم برای اثبات مسئله هست مثل توالی آمینو اسیدی و ...
اما دقت کنید که علم در حال پیشرفت است ، لامارک و داروین انسان های باهوش و دارای نبوغ بالا بودن که تونستند تو اون شرایط حاکمیت کلیسا که تکامل رو کفر میدونست و مخالفت باقی زیست شناسان چنین چیزی رو فقط با تئوری ثابت کنند . داروین گونه های حد واسط رو ندید داروین رویان ها رو مقایسه نکرد ولی امروزه با این روش ها فهمیدند که نظریات داروین تا حد زیادی درست است .
کلا تکامل از زمان لامارک به این ور همینطور کامل شده . و نقص هاش برطرف شده .
ببینید ممکنه که خلقت انسان شامل این تکامل بشه ممکنه که نشه ، علم بشری در حال پیشرفت است . ممکنه برداشت ما از قرآن و نفس واحده که در قرآن آمده درست نباشه ... یا ممکنه که علم درست نگه ... ممکنه هر دو اشتب کنیم .
این ها دلیل بر رد قرآن نمیشه ... الان علم خیلی چیز های دیگه مثل آفرینش از هیچی رو نقض میکنه ولی خب این لازمه علم بشری است ... علم بشر اگه اشتباه نکنه که دیگه علم بشری نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، ایمانی
۱۲:۲۲, ۲۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۲۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #69
آواتار
به نام خدا
دیدگاه نوین عزیز شاید حرفهای شما درست باشه ولی در قرآن به صراحت گفته شده ما فرزندان آدم و حواییم که مستقیما از گل بوجود آمدیم نه از میمون یا یک سلول اولیه که شما آن را منشاء تمام جانوران میدانید. به هر حال به نظر میرسد نظریه تکامل با آنچیزی که مذاهب ابراهیمی میگویند لااقل در اکثر نظریات مخالفت دارد ولی شما تاکنون به دلیل نابودی دایناسورها فکر کرده اید؟؟؟؟؟؟؟؟ در واقع دلیل اصلی نابودی دایناسورها توسط شهاب سنگ یا هرچیز دیگری آماده شدن زمین توسط خداوند متعال برای زندگی انسان بوده است . حتی اگر نظریه داروین درست هم باشد این نظریه در مورد انسان صدق نمیکند.
چند نقد به چهار موردی که در تائید نظریه داروین گفتید:
1) در مورد همین فسلیهایی که گفتید حد واسط میباشد مانند آرکئوپتریکس یا جانوران دیگری که صفات دو گونه متفاوت جانوری را دارا بوده اند باید این نکته را ذکر کرد که بعد از واقعه مجهولی که حالا یک عده میگن برخوردشهابسنگ بوده اکثر این موجودات نابود شده اند و در واقع نتوانسته اند به جانوران امروزی تکامل پیدا کنند پس چگونه از پرنده خزنده ای مثل آرکئوپتریکس بعد از نابودی مثلا مارمولک و عقاب بوجود آمده چون این را هم میدانیم که در زمان آرکئوپتریکس نه به عقاب تکامل پیدا کرده بود نه به مارمولک پس چندین میلیون سال باید میگذشت تا به این دو موجود تکامل پیدا کند در حالیکه به ناگاه در اثر پدیده مجهول در واقع نسل دایناسورها به کل نابود شد پس چطور میتوان گفت این موجودات به موجودات امروزی متکامل شدند پس باز تناقضی در نظریه تکامل داروین مشاهد میشود؟؟؟؟؟؟
2)باز هم در مورده سن فسیل باید همین دلیل بالا را آورد که تمام این جانورانی که فسیلشان کشف شده بر اثر پدیده مجهولی از بین رفته اند پس جایی برای تکامل نداشته اند به علت مرگ در واقع بنا به گفته خود دانشمندان غربی تنها موجوداتی که توانستند دوام بیاورند چند گونه کوچک از پستانداران یا آبزیان بوده اند که توانستند در آن شرایط وخیم به زندگی خود ادامه دهند مطمئنا پرنده ای جزو این دسته نمیباشد به علت اینکه در هوای آلوده و سمی بعد از پدیده مجهول نمیتوانسته در فضای باز زندگی کند.
3) این اندام وستیجال هم نمیتواند دلیلی بر تکامل جانداران از یک جد مشترک باشد چون مثلا در خیلی از جانداران مانند حشرات یا گیاهان اصلا همچین چیزی وجود ندارد یا اگر هم داشته باشد بین گونه خودش مشترک است نه بین دو گونه. اگر اینطور باشد شما چرا راه دور میروید و به اندام وستیجال استناد میکنید. همین پنج انگشت بودن انسان و میمون و حیواناتی که در شاخه میمونها قرار دارند که همه دارای پنج انگشت در دستان خود میباشند خوب طبق اظهارات شما آیا این شباهتها حالا چه اندام واقعی چه اندام وستیجال دلیل محکمی بر تکامل انسان از میمون میباشد به نظر نمیرسد که باشد چون تکامل اصلی در ظاهر نیست در باطن و در قدرت تفکر است.
4)این هم دارای استثنائاتی میباشد رشد نمو جنین انسان یا تمام حیوانات با رشد دانه گیاهان چقدر به یکدیگر شبیه میباشد پس گیاهان از کجا بوجود آمده اند چرا سیستم گیاهان به کل با جانوران متفاوت است. نمیشود از لحاظی گفت که گیاهان با جانوران متفاوتند چون به هر حال هر دو جاندار میباشند پس چرا گیاهان متکامل نشدند و مثلا دارای چشم و دست و پا نشدند مگر طبق نظریه داروین تمام جاندران از یک نیای واحد نیستند . این درست است که جانداران در گونه خود متکامل تر میشوند ولی فقط در گونه خود در واقع به نظر میرسد که مثلا جانداری که در گونه پرندگان است هیچوقت تبدیل به یک پستاندار نمیشود یا بالعکس حال ممکن است شما خفاش را مثال بزنید ولی خفاش صرفا پستانداری است که قادر به پرواز میباشد و این ربطی به اینکه جزو پرندگان باشد ندارد. با همه اینها در مورد منحصر به فرد بودن DNA هر جاندار چه توضیحی وجود دارد. آیا امکان دارد که از یک گونه جاندار با مثلا 23 جفت کروموزوم (انسان) جانداری بوجود بیاید با مثلا 27 کروموزوم. خوب این نمیشود مگر بر اثر جهش که آنهم شرایط بسیاری میخواهد و بعید است که تمام این گونه هایی که بوجود آمده اند بر اثر جهش هر از گاهی تبدیل به موجود جدیدی بشوند و تبدیل به جانداران امروزی شدند.
5) داروین در مورد وجود جفت در اکثر جانداران چه توضیحی دارد چگونه یک سلول اولیه که خود به تنهایی به وسیله تقسیم میتوز میتواند به نوعی تولید مثل کند و زیاد شود، توانسته که بعد از مدتی دو نوع متفاوت مونث و مذکر را از یک گونه بوجود آورد فرضیه تکامل اینجا چه پاسخی دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر این مسایل بسیار پیچیده هستند و به راحتی نمیتوان به آنها پاسخ داد و این را هم باید در نظر بگیرم فرضیه یا نظریه داروین چه تاحدودی غلط چه تا حدودی درست فقط یک ((فرضیه)) میباشد که ممکن است بعضی پرسشها را پاسخ دهد ولی برای خیلی از پرسشها هم پاسخی ندارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت
۱۴:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۵ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #70
آواتار
بسیار سوالات خوبی مطرح کردید ...

1) ببینید گونه های حد واسط منقرض نشده اند ، بلکه اینگونه ها در طول زمان از جانداری به جاندار دیگه بدل شده اند . این انقراض نیست بلکه نوعی استحاله است . یعنی تغییر کرده اند نه انقراض .
آرکئوپترکیس هم به یک نوع پرنده تغییر شکل یافته .
در ضمن این رو هم بگم که انقراض تنها مربوط به دانیاسور ها نبوده ، در کل 5 دوره انقراض وسیع در زمین روی داده که آخرینشان مال دانیاسور ها بود . این انقراض همان طور که گفتید زمینه رو برای رشد و زندگی سایر جانداران خصوصا پستانداران و پرنده ها فراهم کرد و باعث شد اینها به جای خزندگان غالب شوند . بنابراین با انقراض دانیاسور ها ،
آرکئوپترکیس نابود نشده بلکه شرایط برای رشد و گسترشش فراهم تر شده اما به مرور تغییر کرده .

2) خیر اینطور نیست ، پس از انقراض بخش عمده خزندگان نه تنها پرندگان از بین نرفتند بلکه شرایط برای رشد شون بیشتر شد . من اینو با توجه به اطلاعات موجود تو کتاب زیست شناسی مون میگم .

3) ببینید اندام وستیجیال در خیلی از گونه ها وجود داره ، اینها مثال بود که من زدم ... در مورد دست و انگشتان هم ، خب به این مثال انگشتان میگیم اندام همولوگ . که این هم باز نشون دهنده نیای مشترک است .
شما میفرمایید چون تکامل اصلی انسان و میمون در تفکر است پس این اندام ها دلیل نیستند .
ولی باید بگم که تفکر هم به همین صورت تکامل یافته ، مغر جانداران از ماهی ها تا پستانداران به تدریج کامل تر شده .
بگذارید اینطور بگم :
پردازش اطلاعات در مغز توسط قشر مخ ( همون سطح چین خرده روی مغز ) انجام میشه . هر چه مغز چین خوردگی های بیشتری داشته باشه ( سطح قشر مخ بیشتر باشه ) و همچنین اندازه مغز نسبت به بدن بیشتر باشد قدرت تفکر جاندار بالاتره .
چین خردگی قشر مخ و همچنین اندازه مغز متناسب با بدن جاندار ، از ماهی ها به سمت پستانداران همینطور بیشتر میشه .
تا جایی که نهنگ ها به عنوان پستانداران چین خردگی های زیادی دارند و همین باعث شده تا با بتوانند با صدا با هم ارتباط برقرار کنند . یعنی میتونند صدا رو پردازش کنند . پردازش صدا به این شکل پیشرفته فقط در نهنگ و برخی نخستی ها ( میمون ها ) صورت میگیره .
یعنی میزان قدرت تفکر در جانداران هم در طول تکامل افزایش یافته تا به انسان رسیده که از همه بیشتره .
دلیل قدرت تفکر بالای آدمی چین خردگی های بسیار زیاد قشر مخ و همچنین اندازه بزرگ نیمکره های مخ نسبت به کل بدن است . نه چیز دیگه ...
4) ببینید علم زیست شناسی معتقد است که منشا حیات از آتشفشان های زیر اقیانوسی بوده ... طبق نظریه الگو حباب ، خیلی طولانیه برای همین فقط همین رو میگم که گیاهان هم مانند جانوران تکامل داشته اند . ابتدا گیاهان ساده درون اقیانوسی بودند ، به تدریج گلسنگ ها ( قارچ و جلبک ) وارد خشکی شدند . و با تکامل اونها به تدریج گیاهان مختلف ( نهانزادان آوندی ، بازدانگان ، گلداران و ... ) تشکلی شدند .
پس تکامل فقط مربوط به جانوران نیست بلکه مخصوص گیاهان هم میشه ... این هم با فسیل ها و شواهد دیگه ثابت شده مثل شواهدی که برای جانوران گفتم .
اما اینکه چرا گیاهان جانور نشدند ... این نشون دهنده تکامل هدایت شده است . یعنی تکامل اتفاقی نبوده بلکه کاملا هدایت شده جلو رفته .

برای مثال اون
آرکئوپترکیس جوری بال درآورده که بتونه پرواز کنه ، هیچ وقت بال این گونه های حد واسط مثلا از تو شکمشون در نیومده ( هیچ فسیل این شکلی نداریم ) . بلکه تکامل جوری پیش رفته که وضع امروزی حاکم بشه ... این دقیقا همون برهان نظم و اثبات وجود نظم دهنده ای در جهان است ... این دلیلی بر اثبات خدا است .

5) گفتم ، کسی نمیگه که از یک سلول به وجود آمدند ... طبق نظریه الگو حباب منشا حیات از آتشفشانهای زیر اقیانوسی بود بعد از اون مولوکول های ساده بر اثر جهش ( جهش هدایت شده ) و انرژی پرتوهای فرابنفش ( اون موقع لایه ازن نبوده ) توانستند واکنش های پیچیده تری رو کاتالیز کنند و بعد از اون اولین سلول ها ( نه یک سلول ) تشکیل شدند که سلول هایی از انواع مختلف بوده اند .
این الگوی حباب یه بخشی از اون اثبات شده به وسیله آزمایشات است و یه بخشش هم بر پایه احتمالات است .

6 ) در مورد قرآن که گفتید
تا جایی که من قرآن مطالعه کردم تنها دو مورد دیدم یکی گفته شده بود : ما انسان ها را از ذکرٍ و انثی آفریدیم یعنی یک مذکر و یک مونث و یک جای دیگه هم در سوره زمر آمده ما نسان رو از نفس واحده آفریدیم و از خودش جفتی برایش قرار دادیم .
ببینید در این موارد نگفته که این مذکر و مونث یا این نفس واحده انسان بوده و همینطور نگفته آدم و حوا بودند . یعنی ممکنه مونث و مذکر از گونه ای دیگر باشد ...
البته من به همه قرآن تسلط ندارم ، اگر آیه دیگه هم هست و من نمیدونم لطفا بیارید تا ما هم یه ذره اطلاعاتمون بره بالا
Blush ... تا جایی هم که تو تاپیک دیدم دوستان احادیثی آورده بودند مبنی بر اینکه آدم و حوا اولین ها نیستند . اتفاقا یه بار از یک روحانی پرسیدیم اینو و گفت حدیث از خود امام علی است که زمانی که هابیل قابیل رو کشت از شدت اون اتفاق شهر ها به خود لرزیرند ... یعنی میگه اون زمان تمدن بوده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا