|
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان همون طور که میدونید جوامع مخفی علاقه دیوانه واری به نماد ها ، تصاویر راز آلود ،معماری های هدفمند و یک شکل دارند همانند :
چشم جهان بین ، پرگار و گونیا ، هرم ناقص ، ابلیسک ، پنتاگرام ، هگزاگرام و .... و اعدادی رو مقدس میدونند که شما بهتر از من میدونید 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 72 و ..... یه مدت تو اروپای شرقی یه عده تصمیم گرفتن که تمبر ها ضد ماسونی چاپ کنن که حسابی موجب خشم ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد ![]() ![]() منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و.... منتظر کار های شما هستیم یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۵, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از ایده های خوبتون ولی حیف شد چون من چند روزه دیگه چندتا ایده میذارم و شما را از دور رقابت خارج می کنم
|
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۷ توسط mahdi_haji.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
هه.جالبه من يك طرح جالب دارم.
بياييد يك اسكناس ضد ماسوني درست كنيم. مثلا به جاي تك چشم هروس دو تا چشم بذاريم . و يا حتي ميتونيم عكس يك شخص بزرگ(مانند امام خميني و يا حتي امام خامنه اي)را در اين اسكناس بذاريم. بعد به انگليسي بنويسيم: (بانك فدرال شعبه ي مرگ بر آمريكا) ![]() براي مقدار پول هم تك چشم هروس رو ميذاريم جوري كه روش خط كشيده شده باشه و پشت اسكناس هم علائم ماسوني را در آتش ميذاريم. به نظرتون چه طوره؟؟؟!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۳۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۰ توسط persia.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
این طرح کجاش ضد ماسونیه؟؟؟
.... |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
فکر کنم خود فراماسونر ها درستش کردن
اصلا تابلوس نکته ی ضد فراماسونری نداره داره؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
اصلا شاید این آقا/خانم فراماسون باشه
![]() ![]() ![]() ![]() (شوخی)
|
|||
|
۲۱:۰۵, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سلام
یه طرح ضد ماسونی که با بیداری اسلامی منطقه هم بی ارتباط نیست "عاقبت ماسونی"
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
دوستان نظر بدن
این طرح یه اتوده اگه استقبال بشه سعی میکنم طرح رو با یه اجرای حرفه ای تر ارائه کنم ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۸۹ ۱۶:۱۴)-Ali- نوشته است:(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۹)ELENOR نوشته است: چرا همیشه ما دفاع کنیم اونا حمله؟ چرا اونا همه مقدسات ما رو مسخره کنن ما نگاه؟ تا کی؟سوء تفاهم شده دوست عزیز من از این حرف آخرتون ترسیدم.( اول به خودسازی بپردازیم بعد بریم سراغ دشمنان خارجی....) توجه داشته باشید که اسلام همه چی رو باهم داره. همون زمانی که یک دختر بچه نه ساله به سن تکلیف میرسه که تازه می خواد نماز بخونه و روزه بگیره خدا می گه جهاد هم به تو واجبه...یعنی خودسازی در عین دشمن شناسی و دشمن کشی به همون دختر نه ساله در یک زمان واجب می شه. یاد حرف دکتر شریعتی افتادم که می نویسن: "مقدسین در پاسخ به شمایی که قصد جهاد یا یه کار عملی داشته باشی می گن: مگر وظیفه تنها جهاد است؟ وانگهی تو که این سوال را همیشه تکرار می کنی به سایر مظائفت عمل می کنی؟ از همه اعمالت فارغ شده ای؟ نماز ستون دین است و جهاد یکی از اشکال مربوط به فرع امربه معروف و نهی از منکر!!! تو تمام آداب و احکام شرایط و مقدمات نماز را میدانی؟ شکیات را از بری؟ پاک و منزه و معصوم شده اس؟ تمام افکار و اعمالت و حتی کوچکترین قدمت محضا للله باشد و خالصاو مخلصا ؟ خودت جزء صلحا شده ای که حال می خواهی جامعه را اصلاح کنی؟" و این طور شما را در خم یک کوچه نگاه می دارند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟

![[تصویر: 54528098536145227432.jpg]](http://www.myup.ir/images/54528098536145227432.jpg)