کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تام و جری در دور دنیا-Tom and Jerry Around The World
۰:۴۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۱۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان
امروز یک فیلم یک ساعته از تام و جری گرفتم که چند قسمته.. به اسم Tom and Jerry Around The World 2012 از دوستان میخوام اگه امکان داره این فیلم رو نقد کنن.خیلی راز آلوده..داخل این قسمت ها توجه ویژه ای به موش شده..البته با توجه اینکه همه موش رو به عنوان نماد صهیونیست میشناسند.تو قسمت اولش موش پیر میشه و داره برا نوه هاش تعریف میکنه که هر چی ماجرای ساخت هواپیما توسط بشر بر اثر راهنمایی های موش بوده..تو یک قسمتشم میرن تو افریقا و کلی جادوگری اینجور چیزها بود که من متوجه نشدم

از دوستان خواهش میکنم نحوه قراردادن عکسهارو بهم بگند..خیلی مهمه

[تصویر: 82208368344215448869.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، شهرام
۰:۵۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
تام و جری کم کم داره اهداف خودشو علنی میکنه و کاملا ماهیت یهودی خودش رو فاش میکنه من تو یکی از همین قسمتهای جدیدش دیدم پرنده ی عقاب که نماد آمریکاست میاد و به موشه سواری میده و بعد پیادش میکنه. دقیقا منظورش اینه که آمریکا داره نوکری یهود رو میکنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۰۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: 09743549865995906321.png]
تو این قسمت موش میره داخل یه مجسمه بعد تام اینقدر میزنه به مجسمه تا میفته وقتی میفته جادو میشن میرن تو یه جایی..
[تصویر: 55823421854505961639.png]

یه جادوگر که میاد و میخواد اونا رو جادو کنه اونا هم با اینکه میبینن دارن از بین میرن با کمال آرامش میان بیرون بعد موش از تو جیب تام میاد بیرون تا جادوگر اونو میبینه به یکباره از بین میره

[تصویر: 76058979133258543466.png]

ببخشید دوستان من تازه وارد تالار شدم ولی 10 ماهه از سایت بازدید میکنم ..دوست داشتم این فیلم نقد بشه چون خیلی جال و خنده دار نیست و لی خیلی شدید مشکوکه
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Mitsonary ، شهرام
۱۲:۰۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۷ توسط saeed khan.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام و ممنون که این موضوع رو مطرح کردی...
من این انیمیشنو خیلی وقت پیش دیدم.فکر کنم...
توی این انیمیشن، یه قسمتی هست که تام و جری میرن پیش یه نفر(فکر کنم رییس برگزاری مسابقات باشه). بعد، اون دو تا کلاه که به شکل مثلثه و نماد تک چشمه(هرم ماسونیه) میذاره روی سر تام و جری و بعد به اونا دستور میده که چی کار کنن. جالبه که خودشم روی همه چیز و همه جا تسلط داره و همه چیزو میبینه. بعد می بینیم که اون کمک می کنه تا تام و جری از همه جلو بزنن و بقیه رو حذف کنن. باید بگم نمادهای ماسونی به وضوح تو این انیمیشن دیده میشه...
من از اون موقع بدجوری مشکوک شدم. بالاخره اینم از تولیدات رسانه ی کفره، چه انتظاری میشه داشت؟!!

این قسمتی که گفتی جادوگر میادو ندیدم. از اون مجسمه هم که گفتی تام و جری رو جادو می کنه خبری نبود...
فکر کنم ایران سانسورش کرده بود...
اگه عکسای بیتری دارین بذارین...ممنون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، Ahmad-A.R.M
۲۲:۰۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام سعید جان :
من این فیلم رو از www.downloadha.com گرفتم که شامل چندتا کلیپ بود.داخلش از موسیقی های خشن و عجیب استفاده شده کلی هم خوشنت به خرج دادن و اصلا فضای فیلم خنده دار نیست ..انگار یه معنای خاصی رو میخواد برسونه که خیلی برای بچه ها خطر ناکه..روی ما که بزرگ هستیم تاثیر میذاره
ممنون از شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]