|
لطفا به مقدسات دیگران هیچ توهینی نکنید !
|
|
۱۱:۱۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۱ توسط انصاف.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا به مقدسات دیگران توهین نکنید ! مثلا شما می روید به خلیفه دوم توهین می کنید آنها هم متقابلا شما را یک مشت قبرپرست غالی می دانند ! به قول حضرت ناصر خسرو: انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس/تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت از قدیم گفته اند یک سوزن به خودمان ، یک جوالدوز به دیگران ! مثلا در ایران از تریبونهای رسمی( کتابهای درسی و صداوسیما و ...) ، مکررا به آیین بهاییان توهینهای زشت می شود ( مثلا دینشان جعلی است و باب و بها دروغگو و فریبکار بوده اند و و البته در ایران ،تریبونهای رسمی به ادیان دیگر هم آشکارا توهین می کنند ، مثلا اینکه می گویند کتاب مقدس فلان آیین، تحریف شده است ، از دید باورمند آن آیین ، بدترین نوع توهین محسوب می شود ). دینشان از نظر شما جعلی است. از نظر خودشان که اینگونه نیست از نظر بسیاری ( همچون مسیحیان و یهودیان) هم دین اسلام جعلی است( چون اگر جعلی نمی دانستند که مسلمان می شدند ) چرا انصاف ندارید ، اگر دین دارید حداقل انصاف هم داشته باشید ، چطور شما مسلمین ایران حق داشته باشد به صورتی رسمی به ادیان دیگر توهین کنید ( حتی توهین ها و فحاشی های رکیک ج ن س ی ) ولی وای به روزی که کسی به گمان شما کوچکترین توهینی بکند که حکم قتلش را صادر می کنید ! نظر من این است و نظر بسیاری از ایرانیان آزاده غیرحکومتی نیز دقیقا همین است ! بدرود . |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۹)انصاف نوشته است: مثلا در ایران از تریبونهای رسمی( کتابهای درسی و صداوسیما و ...) ، مکررا به آیین بهاییان دوست عزیز به اینها توهین نمیگویند ادعانیست قابل اثبات است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و چیزی که حقیقت باشد و قابل اثبات به آن توهین نمیگویند و ذکر حقیقت با استناد به ادله و اسناد قابل اثبات عین انصاف است شما در تذکر انصاف داشته باشید که تذکر شما خالی از حقیقت است در این موارد |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
توهین با افشا فرق دارد دوست عزیز.
ما افشا می کنیم که مثلاً آیین بهائیت با توجه به این پیش زمینه و این اتفاقات،فرقه ضالّه است و اعتباری از جهت الهی بودن ندارد. یا مثلاً افشا می کنیم فلان خلیفه،چنین جنایتی را در حق خانوم حضرت زهرا(سلام الله علیها)،مرتکب شد... درست است،توهین در هیچ مکتب اخلاقی و دینی،پسندیده نیست،من درمورد عدم توهین با شما هم عقیده هستم. اما افشا لازم است،چون به بیداری اندیشه ها کمک می کند. و تمایز قائل شدن بین این دو موضوع،ما را در داشتن دیدگاه بهتر یاری می کند. |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۲)mehrnaz نوشته است: توهین با افشا فرق دارد دوست عزیز. مرز بین توهین و افشا بسیار مبهم است ، وقتی شما به قول خودتان افشا می کنید آنها هم می روند و در کتب حدیث و قرآن می گردند و تناقض و مطالب زننده پیدا می کنند و افشا می کنند که از نظر شما توهین است و حکم مرگ آنها را میدهید ! در ضمن من کتابهای شیعه را در مطاعن خلفا دیده ام که یک سری حرفهای رکیک جنسی علیه خ دوم نوشته بود ، این اگر توهین نیست پس چیست ؟ |
|||
|
۱۱:۴۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
درمورد دین اسلام،چه افشاگری ای می خواهند داشته باشند؟
آن را که حساب پاک پاک است، .... . مطالب زننده در اسلام وجود ندارد، کدام کتابهای شیعه این حرفها را زده اند؟؟ شما یا هرکس دیگری که می خواهد مطالعه کند،باید سراغ معتبرترین کتب شیعی برود،وگرنه به صرف اینکه یک نفر که مسلمان و شیعه باشد(مثل من ِ نوعی!) و کتابی نوشته باشد و توهینی کرده باشد را نمی توان تعمیم به کلّ شیعیان داد. |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۰)انصاف نوشته است: مرز بین توهین و افشا بسیار مبهم است ، وقتی شما به قول خودتان افشا می کنید آنها هم می روند و در کتب به هیچ وجه مبهم نیست بروند بگردند پاسخی افشاگرایانه در حقانیت اگر توانستید ارائه میدهید اگر شما حقیقتاً حق باشید باید بتوانید آن تناقضات را تبیین حقانی کنند و اثبات حقانیت کنند و غرض ورزی آنها را تبیین کنند در ضمن تمام آنها در مستندات تاریخی خود اهل سنت هم هست دوست عزیز و تنها برای شیعه نیست متأسفانه عوام اهل سنت خودشان هم از منابع خود مطلع نیستند این که خلیفه ی دوم فرزند شخصی زنا زاده است مسلم تاریخی است توهین نیست ندانستن حقیقت است شما شک دارید که بهاییت مسلک غیر الهی و من در آوردی و جعلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تاریخ شکل گیری آن را میدانید |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۳)mehrnaz نوشته است: کدام کتابهای شیعه این حرفها را زده اند؟؟ در مهمترین کتب تشیع ، مثلا بحار الانوار نوشته علامه مجلسی که یکی از احیاگران و مجددین اسلام است ، بخش مفصلی وجود دارد به نام مطاعن خلفا که در آن حرفهای بسیار رکیک ج ن س ی علیه خ ل ف ا بیان شده است ! |
|||
|
۱۱:۵۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۸)انصاف نوشته است:(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۳)mehrnaz نوشته است: کدام کتابهای شیعه این حرفها را زده اند؟؟ بسیاری از آنها از منابع خود اهل سنت گرد آوری شده در ضمن خود علامه مجلسی هم در مورد بحارالانوار گفته است که در آن احادیث جعلی هم ممکن است پیدا شود و قصد بررسی سند نداشته در هنگام جمع آوری بیشتر قصدش این بوده که تمام احادیث جمع اوری شود بعلاوه مجدداً میگویم بسیاری از اینها در خود تاریخ مورد قبول اهل سنت هم آمده |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۶)علی 110 نوشته است: شما شک دارید که بهاییت مسلک غیر الهی و من در آوردی و جعلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من می گویم عیسی به دین خود موسی به دین خود ! از نظر پیروانش که جعلی نیست ! وقتی شما به آیین دیگران توهین را شروع می کنید انتظار نداشته باشید که آنها نیز به دین شما کاری نداشته باشند ! گفتم که مسیحیان ( مثلا ارامنه و آشوریان ایران ) هم اسلام را جعلی می دانند ، این فقط مثال بود ! |
|||
|
۱۱:۵۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
شما یک بحثی رو شروع کردی که مبنای اصلی تاپیک شما در پست اول است
آنهم اینکه توهین است اگر بگوییم دین بهاییت جعلی است!!!!!!!!!!!!!!!!!! آیا شما معتقدی که بهاییت یک دین الهی است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اثبات شود که جعلی است آیا باز هم ذکر جعلی بودن این دین توهین است از نظر شما؟ بحث دیگری مطرح نکنید فقط به این سوالات بنده پاسخ دهید لطفاً |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |