کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انا لله و انا الیه راجعون
۴:۳۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۰ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
شب گذشته یه قضیه ای برام پیش اومد که واقعا تلنگر محکمی بهم زد . ساعت 11 شب بود که پشت بیسیمِ پدرم اعلام کردن که در فلان جاده تصادف شده . . . از آتش نشانی بود . . .
با پدرم راهی شدیم آژیرکشان خودمون رو به محل حادثه رسوندیم . . . طبق معمول جمعیت موبایل بدست . . . کاور آتش نشانی رو پوشیدم و رفتم به محل تصادف . . . یه 206 صندوقدار که مثل کاغذ مچاله شده بود . . . از وضعیت سرنشینان چیزی نمیگم . . . از 4 نفر ، 1 نفر فوت شد و حال یکی هم وخیم اعلام شده . . . به محل حادثه که رسیدم ، در اثر کنجکاوی به یکی از حادثه دیده ها نگاه کردم که توی ماشین گیر کرده بود . . . توی اون همه هیاهو ، بچه های آتش نشانی داشتن با جک سقف رو جدا میکردن که افراد رو از توی ماشین درآرن . . . چهره ی تنها کسی که مشخص بود رو که دیدم (بقیه روشون به سمت ما نبود) ، به نظرم آشنا اومد و راستش رو بخواید شناختمش . . . همکلاسی ام بود . . . ولی نمیخواستم قبول کنم و پیش خودم گفتم شاید شباهت ظاهری دارن . . . یهو یکی از توی جمعیت گفت که خونشون فلانجاست . . . هول خوردم و هنوز نمی خواستم قبول کنم . . . توی همین حال و هوا که داشتم جمعیت رو هول میدادم برن عقب ، این بنده خدا رو آوردنش بیرون . . . چهره خیلی بهم نزدیک بود و البته آشنا . . . اما هنوز نمیخواستم قبول کنم . . . تا اینکه کار اونجا تموم شد و برگشتیم خونه . . .
. . .
توی راه پله به پدرم گفتم با اینکه اولین بارم بود جنازه ای رو از نزدیک میدیدم ، ولی برام عادی بود . . . از پدرم پرسیدم فامیلی حادثه دیده ها چی بود ؟ گفت نمیدونم . . . فقط میدونم اونی که فوت شده ـــ هستش . . . یهو جا خوردم . . . گفتم سید علی . . . ؟ زنگ زد و سوال کرد و انگاری آب سردی روم ریختن . . . آره ، واقعا همکلاسی ام بود . . . باورم نمیشد ، در حالیکه یه قدمیش بودم ، کنار همکلاسیم واساده بودم . . . این اصل موضوع نیست . . .
اصل موضوع اینه . . .
من گوشت برادرم خوردم . . . پشت سرش غیبت کردم پیش یکی از بچه ها . . . خدا شاهده چهره اش یادمه و نتونستم بخوابم . . . چهارشنبه توی کلاس با هم بودیم . . . دارم دیوانه میشم . . . شما رو به خدا هم برای حقیر دعا کنین و هم یه فاتحه برای این دوستم بخونین تا بلکه یکم از بار گناهم کم بشه . . . و بلکه خودش هم حقیر رو ببخشه . . .
به نظرم این تنها کاری بود که میتونستم بکنم و تنها راه حل بعدی توبه اس . . . دعا کنین که خدا توبه ام رو قبول کنه . . .
بچه ها ، دوستان :
این دنیا خیلی کوچکتر از اینه که فکرش رو بکنیم . . . اصلا ارزشش رو نداره که به خاطر هیچ و پوچ توی سر هم بکوبیم و به هم بد و بیراه بگیم . . . امیدوارم هیچ وقت هیچ عزیزی رو از دست ندین . . .
برام دعا کنین . . .
یه حمد و سوره نثار روح این دوستم کنید . . . صلوات . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، فاطمه خانم ، فانوس *7* ، saloomeh ، am_po ، N.Mahdavian ، حقیر ، أین المنتظر ، تفکر ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، ztb ، یاســین ، Havbb 110 ، sarallah ، بیداری اندیشه ، SARV ، وحید110 ، Agha sayyed ، امید ، میثاق ، fereydun ، m.hossein ، خاک ، نسیم ، حسنیه ، mahdyshr ، شهیدطیبه واعظی ، black ، مهدی2012 ، شیدا ، مهسا110 ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، ترنم ، Aryha ، fiftynine ، mahdy30na ، zryy ، Night_World ، Tolou ، منادی حق ، shia12 ، Farzaneh ، sadegh-a ، Patriot ، MohammadMeraj ، aliali ، ali0077 ، fatemeh ، miafarrow ، حوریه سادات ، mahdis ، علی امینی ، JohnShepard ، حسن.س. ، السا ، رهگذر.
۱:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
راستی یادم رفت اینو بگم . . .
بقیه سرنشینان خودرو هم از همکلاسی هام بودن . . . حال دوتاشون وخیم اعلام شده . . . برای هر 3 تاشون دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، فانوس *7* ، saloomeh ، am_po ، N.Mahdavian ، rastin ، حقیر ، أین المنتظر ، محیصا ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، ztb ، یاســین ، بیداری اندیشه ، امید ، میثاق ، fereydun ، m.hossein ، نسیم ، مهدی2012 ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، Farzaneh ، MohammadMeraj ، ali0077 ، fatemeh ، حوریه سادات ، JohnShepard
۱۲:۴۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
خدا رو شکر حال یکی از بچه ها خوب شده و انشاءالله فردا مرخص میشه . از همه تون بی نهایت متشکرم که از این تاپیک دیدن کردین و برای بچه ها دعا کردین . . .
برای 2 تای دیگه دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، ztb ، یاســین ، am_po ، میثاق ، m.hossein ، نسیم ، مهدی2012 ، مفقود الاثر ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، Night_World ، Farzaneh ، MohammadMeraj ، fatemeh ، حوریه سادات ، JohnShepard ، رهگذر.
۱۳:۱۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
شما دوست خوبم کار خوبی کردید که پشیمون شدید ، اما کار بدی هم کردید و اون هم علنی کردن گناهتون و ذکر اون برای دیگران بود.نباید این کار رو بکنید ، باعث می شه قبح گناه بریزه، اگر اشتباه نکرده باشم حتی باعث دیر بخشیده شدن و بزرگ شدن گناه هم میشه.
این متن رو بخونید :
http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=87601
اینترنت مشکل داره ، وگرنه براتون مستندات بیشتری می آوردم ،پس لطفا پستتون رو ، مخصوصا قسمت هایی که در مورد اعتراف بوده پاک کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، zaeim ، fatemeh
۱۳:۲۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5

(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۶)دل خسته نوشته است:  سلام
شما دوست خوبم کار خوبی کردید که پشیمون شدید ، اما کار بدی هم کردید و اون هم علنی کردن گناهتون و ذکر اون برای دیگران بود.نباید این کار رو بکنید ، باعث می شه قبح گناه بریزه، اگر اشتباه نکرده باشم حتی باعث دیر بخشیده شدن و بزرگ شدن گناه هم میشه.
این متن رو بخونید :
http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=87601
اینترنت مشکل داره ، وگرنه براتون مستندات بیشتری می آوردم ،پس لطفا پستتون رو ، مخصوصا قسمت هایی که در مورد اعتراف بوده پاک کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
لازم نیست که مستندات بیشتری بیارید . . . چون فکر نمیکنم که بازگو کردن این گناه باعث اشاعه ی اون بشه . . . برعکس به نظرم تلنگری میشه که دیگران پشت سر یه فرد مسلمون غیبت نکنن . به نظرم اعتراف به این گناه و پشیمانی از ارتکاب اون ، موجب بازدارندگی برای مابقی افراد میشه . امیدوارم قانع شده باشید . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، یاســین ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، أین المنتظر ، Agha sayyed ، m.hossein ، حسنیه ، مهسا110 ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، fatemeh ، علی امینی ، JohnShepard
۱:۱۸, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
به لطف خدا و دعای دوستان ، یکی دیگه از همکلاسی هامون هم مرخص شد ؛ اما راننده که اون هم از همکلاسی های ما بود ، هنوز حالش مساعد نیست و به علت کثرت شکستگی پزشکان از حال و معالجه ایشون ناامید شدن (جواب کردن) و این بنده ی خدا رو برای معالجه به تهران منتقل کردن . این دوستمون هنوز نمیدونه که یکی از سرنشینان خودرو که از رفقای صمیمی همدیگه بودن ، فوت شده . توی این شب ها و روزها که دعاها مستجاب میشه ، براش دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، امید ، am_po ، m.hossein ، مفقود الاثر ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، fatemeh ، JohnShepard
۹:۴۹, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۴:۳۴)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم این تنها کاری بود که میتونستم بکنم و تنها راه حل بعدی توبه اس . . . دعا کنین که خدا توبه ام رو قبول کنه . . .
[b]برام دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام)

دوست حقیقت جو ،
خداوند تمام رفتگان خصوصا دوست شما را مورد غفران خود قرار دهد .
در مورد اشتباه و معصیتی که از شما سر زد بهتر است که خیرات برایش دهی ،
از قرائت فاتحه و قرآن خواندن تا دادن صدقه و خیرات دیگر .
خصوصا خصوصا تا میتوانی برایش صلوات بفرست که بسیار کارگشاست ، هم برای خود و هم برای آن مرحوم .

پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
كَفّارَةُ الاِغتيابِ أَن تَستَغفِرَ لِمَنِ اغتَبتَهُ؛
كفّاره غيبت اين است كه براى شخصى كه از او غيبت كرده اى، آمرزش بطلبى.
(امالى طوسى، ص 192)

ان شاءالله که خداوند خود هادی و راهنمایمان باشد .

السلام علیکِ یا زینب کبری (سلام الله علیها)
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، جویای حقیقت ، m.hossein ، حسنیه ، شیدا ، ترنم ، mahdyshr ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، fatemeh ، miafarrow ، JohnShepard
۱۲:۵۹, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8

(۱۷/خرداد/۹۱ ۹:۴۹)Agha sayyed نوشته است:  
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۴:۳۴)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
برام دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام)

دوست حقیقت جو ،
خداوند تمام رفتگان خصوصا دوست شما را مورد غفران خود قرار دهد .
در مورد اشتباه و معصیتی که از شما سر زد بهتر است که خیرات برایش دهی ،
از قرائت فاتحه و قرآن خواندن تا دادن صدقه و خیرات دیگر .
خصوصا خصوصا تا میتوانی برایش صلوات بفرست که بسیار کارگشاست ، هم برای خود و هم برای آن مرحوم .

پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
كَفّارَةُ الاِغتيابِ أَن تَستَغفِرَ لِمَنِ اغتَبتَهُ؛
كفّاره غيبت اين است كه براى شخصى كه از او غيبت كرده اى، آمرزش بطلبى.
(امالى طوسى، ص 192)

ان شاءالله که خداوند خود هادی و راهنمایمان باشد .

السلام علیکِ یا زینب کبری (سلام الله علیها)
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و [b]خدایی .

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
از شما صمیمانه تشکر میکنم . خدا رو شکر میکنم که این عملی که انجام دادم ، فقط بین حقیر و یک نفر دیگه بود و باز هم خدا رو شکر جایی دیگه ای این موضوع مطرح نشد و هیچکس به غیر از خدا و ما دو نفر از قضیه خبر نداره . به اون بنده خدا هم گفتم که اشتباه کردم و پشت سر این بنده خدا بیخودی حرف زدم و مطمئن شدم که پیش هیچکس همچین حرفی نزده . اما این دلیل نمیشه که این عمل رو فراموش کنم .
خدا از سر تقصیراتمون به حق اون 5 کلمه بگذره . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، fatemeh ، JohnShepard
۲۲:۴۷, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
اینقدر درگیر روزمرگی و گناه شدم که اصلا سالگرد این دوستم یادم رفته بود . . .
23 اردیبهشت ، سالگردش بود . متاسفانه وقت نکردم برم . اما دلم میخواد بعد از گذشت یه سال ، یه یادی ازش بشه و دوستان عزیزم هم براش یه فاتحه ای بخونن . همه ی اسیران خاک رو هم فراموش نکنین .
انشاءالله خداوند اموات شما رو هم بیامرزه . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مفقود الاثر ، شیدا ، مهسا110 ، مجید املشی ، SAViOR ، ترنم ، mahdyshr ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، Aryha ، Bahar ، fiftynine ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، fatemeh ، JohnShepard ، یاســین
۲۳:۴۱, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام به شما دوست گرامی.

چقد خوب شد که یادتون اومد و تاپیک رو به روز کردین تا امثال من چشمشون به تاپیک بخوره و فاتحه ای برای شادی روح دوست عزیزتون بفرستن.

خدا همه رفتگان رو بیامرزه.درکتون میکنم.چون منم چند سال پیش عزیزترین دوستم رو از دست دادم.واقعا هنوزم یاد و خاطره لحظه ایه که خبر تصادف اونو شنیدم و اون لحظه که فهمیدم فوت کرده برام عذاب آوره .
SadSadSad

خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به خونواده هاشون صبر بده. الهی آمین

اگر زحمتی نیست برای دوست من هم فاتحه ای بخونید.

ممنون از شما

التماس دعای فراوان

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، Bahar ، fiftynine ، جویای حقیقت ، مهسا110 ، بیداری اندیشه ، Night_World ، Farzaneh ، fatemeh ، JohnShepard ، یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا