|
انا لله و انا الیه راجعون
|
|
۴:۳۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱:۴۰ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون سلام دوستان عزیز : شب گذشته یه قضیه ای برام پیش اومد که واقعا تلنگر محکمی بهم زد . ساعت 11 شب بود که پشت بیسیمِ پدرم اعلام کردن که در فلان جاده تصادف شده . . . از آتش نشانی بود . . . با پدرم راهی شدیم آژیرکشان خودمون رو به محل حادثه رسوندیم . . . طبق معمول جمعیت موبایل بدست . . . کاور آتش نشانی رو پوشیدم و رفتم به محل تصادف . . . یه 206 صندوقدار که مثل کاغذ مچاله شده بود . . . از وضعیت سرنشینان چیزی نمیگم . . . از 4 نفر ، 1 نفر فوت شد و حال یکی هم وخیم اعلام شده . . . به محل حادثه که رسیدم ، در اثر کنجکاوی به یکی از حادثه دیده ها نگاه کردم که توی ماشین گیر کرده بود . . . توی اون همه هیاهو ، بچه های آتش نشانی داشتن با جک سقف رو جدا میکردن که افراد رو از توی ماشین درآرن . . . چهره ی تنها کسی که مشخص بود رو که دیدم (بقیه روشون به سمت ما نبود) ، به نظرم آشنا اومد و راستش رو بخواید شناختمش . . . همکلاسی ام بود . . . ولی نمیخواستم قبول کنم و پیش خودم گفتم شاید شباهت ظاهری دارن . . . یهو یکی از توی جمعیت گفت که خونشون فلانجاست . . . هول خوردم و هنوز نمی خواستم قبول کنم . . . توی همین حال و هوا که داشتم جمعیت رو هول میدادم برن عقب ، این بنده خدا رو آوردنش بیرون . . . چهره خیلی بهم نزدیک بود و البته آشنا . . . اما هنوز نمیخواستم قبول کنم . . . تا اینکه کار اونجا تموم شد و برگشتیم خونه . . . . . . توی راه پله به پدرم گفتم با اینکه اولین بارم بود جنازه ای رو از نزدیک میدیدم ، ولی برام عادی بود . . . از پدرم پرسیدم فامیلی حادثه دیده ها چی بود ؟ گفت نمیدونم . . . فقط میدونم اونی که فوت شده ـــ هستش . . . یهو جا خوردم . . . گفتم سید علی . . . ؟ زنگ زد و سوال کرد و انگاری آب سردی روم ریختن . . . آره ، واقعا همکلاسی ام بود . . . باورم نمیشد ، در حالیکه یه قدمیش بودم ، کنار همکلاسیم واساده بودم . . . این اصل موضوع نیست . . . اصل موضوع اینه . . . من گوشت برادرم خوردم . . . پشت سرش غیبت کردم پیش یکی از بچه ها . . . خدا شاهده چهره اش یادمه و نتونستم بخوابم . . . چهارشنبه توی کلاس با هم بودیم . . . دارم دیوانه میشم . . . شما رو به خدا هم برای حقیر دعا کنین و هم یه فاتحه برای این دوستم بخونین تا بلکه یکم از بار گناهم کم بشه . . . و بلکه خودش هم حقیر رو ببخشه . . . به نظرم این تنها کاری بود که میتونستم بکنم و تنها راه حل بعدی توبه اس . . . دعا کنین که خدا توبه ام رو قبول کنه . . . بچه ها ، دوستان : این دنیا خیلی کوچکتر از اینه که فکرش رو بکنیم . . . اصلا ارزشش رو نداره که به خاطر هیچ و پوچ توی سر هم بکوبیم و به هم بد و بیراه بگیم . . . امیدوارم هیچ وقت هیچ عزیزی رو از دست ندین . . . برام دعا کنین . . . یه حمد و سوره نثار روح این دوستم کنید . . . صلوات . . . در پناه الله
یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : راستی یادم رفت اینو بگم . . . بقیه سرنشینان خودرو هم از همکلاسی هام بودن . . . حال دوتاشون وخیم اعلام شده . . . برای هر 3 تاشون دعا کنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : خدا رو شکر حال یکی از بچه ها خوب شده و انشاءالله فردا مرخص میشه . از همه تون بی نهایت متشکرم که از این تاپیک دیدن کردین و برای بچه ها دعا کردین . . . برای 2 تای دیگه دعا کنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
شما دوست خوبم کار خوبی کردید که پشیمون شدید ، اما کار بدی هم کردید و اون هم علنی کردن گناهتون و ذکر اون برای دیگران بود.نباید این کار رو بکنید ، باعث می شه قبح گناه بریزه، اگر اشتباه نکرده باشم حتی باعث دیر بخشیده شدن و بزرگ شدن گناه هم میشه. این متن رو بخونید : http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=87601 اینترنت مشکل داره ، وگرنه براتون مستندات بیشتری می آوردم ،پس لطفا پستتون رو ، مخصوصا قسمت هایی که در مورد اعتراف بوده پاک کنید. |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۶)دل خسته نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : لازم نیست که مستندات بیشتری بیارید . . . چون فکر نمیکنم که بازگو کردن این گناه باعث اشاعه ی اون بشه . . . برعکس به نظرم تلنگری میشه که دیگران پشت سر یه فرد مسلمون غیبت نکنن . به نظرم اعتراف به این گناه و پشیمانی از ارتکاب اون ، موجب بازدارندگی برای مابقی افراد میشه . امیدوارم قانع شده باشید . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : به لطف خدا و دعای دوستان ، یکی دیگه از همکلاسی هامون هم مرخص شد ؛ اما راننده که اون هم از همکلاسی های ما بود ، هنوز حالش مساعد نیست و به علت کثرت شکستگی پزشکان از حال و معالجه ایشون ناامید شدن (جواب کردن) و این بنده ی خدا رو برای معالجه به تهران منتقل کردن . این دوستمون هنوز نمیدونه که یکی از سرنشینان خودرو که از رفقای صمیمی همدیگه بودن ، فوت شده . توی این شب ها و روزها که دعاها مستجاب میشه ، براش دعا کنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۹:۴۹, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۴:۳۴)جویای حقیقت نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام) دوست حقیقت جو ، خداوند تمام رفتگان خصوصا دوست شما را مورد غفران خود قرار دهد . در مورد اشتباه و معصیتی که از شما سر زد بهتر است که خیرات برایش دهی ، از قرائت فاتحه و قرآن خواندن تا دادن صدقه و خیرات دیگر . خصوصا خصوصا تا میتوانی برایش صلوات بفرست که بسیار کارگشاست ، هم برای خود و هم برای آن مرحوم . پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): كَفّارَةُ الاِغتيابِ أَن تَستَغفِرَ لِمَنِ اغتَبتَهُ؛ كفّاره غيبت اين است كه براى شخصى كه از او غيبت كرده اى، آمرزش بطلبى. (امالى طوسى، ص 192) ان شاءالله که خداوند خود هادی و راهنمایمان باشد . السلام علیکِ یا زینب کبری (سلام الله علیها) اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۱ ۹:۴۹)Agha sayyed نوشته است:(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۴:۳۴)جویای حقیقت نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : از شما صمیمانه تشکر میکنم . خدا رو شکر میکنم که این عملی که انجام دادم ، فقط بین حقیر و یک نفر دیگه بود و باز هم خدا رو شکر جایی دیگه ای این موضوع مطرح نشد و هیچکس به غیر از خدا و ما دو نفر از قضیه خبر نداره . به اون بنده خدا هم گفتم که اشتباه کردم و پشت سر این بنده خدا بیخودی حرف زدم و مطمئن شدم که پیش هیچکس همچین حرفی نزده . اما این دلیل نمیشه که این عمل رو فراموش کنم . خدا از سر تقصیراتمون به حق اون 5 کلمه بگذره . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :اینقدر درگیر روزمرگی و گناه شدم که اصلا سالگرد این دوستم یادم رفته بود . . . 23 اردیبهشت ، سالگردش بود . متاسفانه وقت نکردم برم . اما دلم میخواد بعد از گذشت یه سال ، یه یادی ازش بشه و دوستان عزیزم هم براش یه فاتحه ای بخونن . همه ی اسیران خاک رو هم فراموش نکنین . انشاءالله خداوند اموات شما رو هم بیامرزه . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام به شما دوست گرامی.
چقد خوب شد که یادتون اومد و تاپیک رو به روز کردین تا امثال من چشمشون به تاپیک بخوره و فاتحه ای برای شادی روح دوست عزیزتون بفرستن. خدا همه رفتگان رو بیامرزه.درکتون میکنم.چون منم چند سال پیش عزیزترین دوستم رو از دست دادم.واقعا هنوزم یاد و خاطره لحظه ایه که خبر تصادف اونو شنیدم و اون لحظه که فهمیدم فوت کرده برام عذاب آوره . ![]() ![]() ![]() خدا همه رفتگان رو بیامرزه و به خونواده هاشون صبر بده. الهی آمین اگر زحمتی نیست برای دوست من هم فاتحه ای بخونید. ممنون از شما التماس دعای فراوان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |