|
درباره حکم ارتداد خواننده هتاک
|
|
۹:۳۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این تصویریه که تحت عنوان "حکم ارتداد شاهین نجفی" در اینترنت پخش شده: اگه کسی عکس با کیفیت تر داره لطف کنه بذاره.... اولا شما اسم شاهین نجفی رو توی این حکم نشون بدید به من. ما وظیفه مون تعین مصداق جرم نیست (چون صلاحیت این کار رو نداریم) اگه اینطوری بود هر کس یه کتاب قانون و جزا توی خونشون نگه میداشت و هر مجرمی رو خودش محاکمه میکرد.... طرف کلی میره درس حقوق و جزای اسلامی میخونه که بتونه تشخیص و قضاوت درست انجام بده. دوستان زیادی این چند روزه بر این باور بودند که این عکس بالا حکم ارتداده ، میخوایم به بررسی حکم ارتداد بپردازیم. اولا وقتی ایشون حکمی رو صادر میکنن ، باید این حکم در سایتشون (حد اقل) قرار بگیره یا نه؟ دوما این یه استفتاء (یه سوال ساده که یه مقلد از مرجع تقلید میپرسه) است و با "حکم" فرق داره. (۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷)Havbb 110 نوشته است: خیلی ببخشید ، شما بر چه اساسی میخواید این آدم رو بکشید؟ حکم ارتدادی صادر نشده از سوی مراجع ، بلکه فقط یه سوال کلی از آیت الله صافی پرسیده شده ایشونم یه حکم کلی رو با شرایطش بیان کردند. ولی حکم ارتداد این آدم هنوز صادر نشده و شما هم نسنجیده صحبت نکنید. و (۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۴)حصان نوشته است: گفتم کاربران با این کار و اصرار روی حکم ارتداد دارند به اسلام ستیزها کمک میکنند.که اسلام دین خشونت معرفی بشه. اصرار بر حکمی که صادر نشده ، به نظر من میتونه خودش توطئه باشه (یا حد اقل به قول ایشون کمک به اسلام ستیزان برای خشن نشون دادن اسلام) صهیونیست ها و وهابی ها کلی خرج میکنن که نشون بدن اسلام دین سراسر خشونته و دینیه که میگه «هرکس خلاف حرف من حرف بزنه باید کشته بشه» غافل از اینکه همین ماها هم داریم به این پروژه کمک میکنیم.... کسی اینجا صاحب فتوا نیست! اینکه بگیم مصداق اون استفتاء بالا فلان کس هست ، مثل اینه که یه نفر نصفه شب بیاد خونه ی شما دزدی و شما بگیریش ، بعد همونجا بزنی دست دزده رو قطع کنی!! در حالی که اون قطع کردن دست دزد هم مثل این حکم ارتداد شرایطی داره که باید توسط عالم دین و "صاحب فتوا" بررسی و حکمش صادر بشه.... وحید110 نوشته است:بازی زیرکانه پی نوشت 1: نمیخواستم چنین تاپیکی ایجاد کنم ولی خداییش مجبور شدم چون بوی توطئه میومد.... پی نوشت 2: وظیفه ی ما برائت است ، نه انتقام و صدور حکم و... (در راستای دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا و اهل بیت) پی نوشت 3: برای یک شیعه که امام هفتمش لقب "کاظم" دارد ، خشم معنایی ندارد! پس لطفا خشم خودتون رو کنترل کنید چون عقل رو ضایع میکند و از روی خشم هم تصمیم نگیرید. پی نوشت 4: در همه حال ، مهمترین موضوع «مصلحت اسلام» است. تا جایی که امام مجتبی (علیه السلام) در برابر کافران قعود میفرمایند (بنا به مصلحت اسلام در آن موقع) ولی حضرت اباعبدالله (علیه السلام) در برابر کافران قیام میفرمایند (باز هم بنا به مصلحت اسلام در آن موقع) پس مهمترین موضوع ، تشخیص مصلحت اسلام است در هر لحظه و این همان «بصیرت» است. خدایا بصیرت همه ی مومنان را زیاد بفرما.... الهی آمین تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات + و عجل فرجهم! التماس دعا یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این هم متن حکم آیت الله مکارم شیرازی که علم و عمد را شرط قرار دادن
|
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: منبع با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارتداد و احکام ان | وحید110 | 54 | 30,925 |
۲۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۳ آخرین ارسال: emadm |
|

![[تصویر: as9x63hrdsjqcatgyhv.jpg]](http://up98.org/upload/server1/02/j/as9x63hrdsjqcatgyhv.jpg)