کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟
۰:۰۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
امشب داشتم بینی و بین الله نگاهی به اطلاعیه های خودم می انداختم
ببینم خود من شرایط عضویت در گردان ویژه ی حسن ابن علی را دارم یا نه
نگاهی انداختم به اطلاعیه های تاپیک
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 8 اضافه شد!)

دیدم اینا رو که خود من هم ندارم:

(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است:  1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)

4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)

8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند

نقل قول:
سحر باید بیدار بود
پس علی 110 نباید بعد از ساعت 10 شب پای اینترنت باشد
خیلی خیلی خیلی این حکم برای علی 110 سنگین است
اما مرگ یکبار شیون هم یکبار
که به عمل کار براید به سخن رانی نیست!

نقل قول:
علی 110 یک دفترچه یاد داشت برداشته برای یاد داشت اعمالش در طول روز(به ویژه گناهانش) مینویسد حتماً چون تا ننویسد یادش نمی آید خیلی هایش
زمان و مکان و شرایطش را هم مینویسد تا بهتر تحلیل کند که تحت چه شرایطی غلط اضافی کرده است
بعد قبل از خواب به جای نشستن پای اینترنت مدتی عمیقاً به آن می اندیشد و...

نقل قول:قبلاً هم در پاتوق گردانهای بیداری اندیشه گفته بودم که لازم هست هر یک از اعضای گردانها حضور فعالی در این 3 تاپیک داشته باشند

ختم هفتگی قرآن

کارگاه "معنویت"

گروه دوستی، با عنوان "برای حق"

باز هم تأکید میکنم

إن شاء الله که خود علی 110 هم سر سوزنی به تأکیدات خودش عمل کنه

(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۴)میلاد (miley) نوشته است:  حضور مستمر در تایپک
وظایف منتظران از نگاه کتاب مکیال المکارم

خوب از اونجا که بینی و بین الله باید کسی که میره برای ثبتنام این شرایط رو احراز کنه
حداقل علی 110 که حایز این شرایط نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی
چه میشد که باور میکردیم عالمی معطل تکان خوردن ما هستند؟!!

با توجه به زمان باقی مانده تا آغاز ثبت نام آیا میتوانم شرایط را احراز کنم؟

با توجه به اینکه تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد...

یا ابا صالح المهدی ادرکنی
آبرویم پیش خودم که رفت
پای عمل که میرسه آدم میفهمه که چرا 1200 سال است که منتظرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Havbb 110 ، حلما ، فانوس *7* ، خیبر110 ، fazel ، میلاد.م ، saloomeh ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، MAHDI59 ، انصارالمهدی ، أین المنتظر ، بیداری12 ، محیصا ، شهرام ، meshkat ، only_y2d ، Agha sayyed ، Tolou ، nasimesaba ، فدک زهرا ، heaven ، وحید110 ، abas_341 ، یاران مهدی ، میثاق ، محمدجواد ، نگار ، جوینده حق ، mhklord ، امید ، بچه شیعه ، ضحی ، مفقود الاثر ، fiftynine ، moflehoon ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
جناب احمد بد نیست به سوالات مطرح شده خود، جواب های داده شده و پاسخ های دوباره خود به این مطالب نظر کنید. در خانه اگر کس است یک حرف بس است. آنکه باید بگیرد، گرفت و دست گیرش شد...

اما حرف اصلی ام با همسنگرانم است. همیشه حرکت برآمده از ایمان احساسی، پر شور و آتشین آغاز می شود و به زودی هم سرد می شود. مثل آتشی است که به یک باره گر می گیرد و خاموش می شود.
اما حرکت برآمده از عقلانیت ایمانی آرام سنجیده و مستدام است. زیرا منشا آن درک و شعور است. وجدان نمودن و شهود فقر و نیاز است. فهم هدف و شناخت ضرورت حرکت است.

به قول معروف رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود.

به زعم این جانب پیشرانه های بیرونی باید ما به ازایی درونی در خود ما داشته باشند. در زندگی همه ما بصائری شامل حال ما شده! (قَدْ جَاءكُم بَصَآئِرُ مِن رَّبِّكُمْ فَمَنْ أَبْصَرَ فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ عَمِيَ فَعَلَيْهَا) حال اینکه آیا این جرقه ها، خرمن وجود ما را به آتش می کشند و بیچاره و بی سر و بی دست راه می کنندمان یا نه، بر خودمان است. اما مسلما با استارت زدن های متوالی نمی شود از تهران به اصفهان رسید. باید با استارت، روشن شد و حرکت کرد!

اگر حرکت ما اولا "آغاز" شده باشد! و ثانیا سمت و سویی الهی به خود بگیرد، کم کم دستاوردهایی برای ما دارد!
لازمه آغاز حرکت درک و آگاهی و شناخت است، و اساسا به بلند شدن و دوباره نشستن حرکت نمی گویند! پس گام ها آگاهانه، روشن و هدفمند است. چون علتش مشخص است، خسته کننده نیست، فراموش نمی شود. و چون درک ضرورتش و اولویت حضورش مشخص است، پس از مدتی دستخوش روزمرگی نمی شود.

ادا درآوردن خوب است اما برای بچه هفت ساله! اگر بچه هفت ساله چادر مادرش را سر کند و ادای نماز خواندن دربیاورد خوب است اما اگر یک شخص بعد از عمری عبادت هنوز مشغول درآوردن ادای نماز خواندن باشد و نه اقامه نماز! این دیگر باید یک فکری به حال خودش بکند.

چه کسی خسته می شود؟ چه کسی فراموش می کند؟ چه کسی ادا در می آورد؟ (قصد توهین به هیچ بزرگواری را ندارم)

کسی که نمی داند چه می کند! کسی که گام ها را نمی شناسد! کسی که اندازه ها را رعایت نمی کند. کسی که دانسته هایش برایش عینی و علمش برایش یقین و انگاره هایش برایش باور و عقیده نشده است...

چاره چیست؟ اگر من حرکتی را شروع کنم و وا دهم، به معنی این است که باید برگردم و بفهمم. شنیده ای که می گویند اگر اولش به آخرش فکر نکنی آخرش به اولش فکر می کنی؟! Big Grin
باید برگردم و بفهم
تکلیف ام را
هدف ام را
خواسته های حقیقی ام را
آمال و آرزوهایم را
و راهی را که از بین دو سینه ام به افق ابدیت می رود...

اما حدیث نفس! جهاد با نفس جهاد اکبر است. به زعم بنده جهاد با نفس یک نبرد تمام عیار و جدی است. نبردی است سنگر به سنگر و خانه به خانه. یک خانه یک خانه وا می دهی یا فتح می کنی! شیطان هم قدم به قدم با انسان مقابله می کند. تعبیر "خطوات شیطان" را در قرآن شنیده ای؟ (لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ). یک گام که به جلو می روی شیطان یک گام به عقب می رود و بر عکس. شنیده ای تعبیر قرآن را در مورد زنا؟ می گوید به زنا نزدیک نشوید! یعنی نه تنها نمی گوید زنا نکنید بلکه می گوید به آن نزدیک هم نشوید؟ (حالا قربانش بروم بعضی هامان چهار چشمی دنبال علائم فراماسونری در شوها و فیلم های آن ور آبی ها می گردیم، احتمالا ضد آب هستیم! مثل اردک زیر آبی می رویم ولی خیس نمی شویم! این یحتمل از ظرفیت های خاص مومنان است!!!) خوب خدا می گوید به فواحش چه آشکارا و چه در خفا نزدیک نشوید(و لا تَقْرَبُوا الْفَواحِشَ ما ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ) چون گام های شیطان به فحشا و منکر امر می کند. (يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ و مَنْ يَتَّبِعْ خُطُواتِ الشَّيْطانِ فإِنَّهُ يَأْمُرُ بِالْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ) به بیان ساده تر هیچ کس یکهو زنا نمی کند. قدم به قدم تا زنا پیش می رود. مسیر پیشرفت هم همین است. هیچ کس یکهو اباذر نمی شود. لحظه لحظه روزمرگی ات می شود سلوکی که تا بیکرانگی داری. برای همین است که بزرگان مراقبه حتی در لحظه داشتند...

هر قدم که پیش میروی شیطان یک قدم عقب می نشیند. اول نماز صبح هایت قضا می شود. شیطان تقلا می کند. نفس مثل ماهی لیز می خورد از زیر بلند شدن صبحی. تصمیم می گیری و عهد می بندی و استمداد از او می کنی. صبح ها دیگر بلند می شوی. (اول سخت است اما کم کم نفس ات قوی و ورزیده می شود و یاد می گیرد.) بعد سعی می کنی نماز صبح ها را اول وقت بخوانی، باز همان ها مقاومت می کنند و باز هم تو تلاش می کنی و این سنگر هم فتح می شود. در گام بعدی یک ربع زودتر از اذان بلند می شوی. دوباره همان سیکل. این سنگر را که فتح کردی، می شوی نماز شب خوان! (وَ مِنَ الْلَيْلِ فَتَهَجَّدْ بِه نافِلَةً لَكَ عَسي أَنْ يَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقامًا مَحْمُودًا) دعا بخوانی می شود دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصد است بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی! استغفار کنی (وَ بِالْأَسْحارِ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ) می شوی. قرآن بخوانی می شوی (إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ كانَ مَشْهُودًا) ...

سخت بود؟ هم آره و هم نه! شیطان هر شخص اندازه خود اوست. اگر نماز صبح ها را ثابت اول وقت بخوانی شیطانت با تو سر قضا نشدن نماز که کشتی نمی گیرد Wink

اولش بحث ساختن نفس است. می شود مثل وزنه زدن. قوی تر که می شوی دوست داری وزنه بیشتر بزنی. عبادت هایت را خودت را با میل و رغبت زیاد می کنی. اما یکهو آدم که شدی! همه اش می شود محبت. همه چیز در راه محبوب می شود زیبا. محبوب چه را دوست دارد؟ همو می شود دلخواه. تو گویی دوست داری هزاران سال نماز بخوانی!!! کجا خسته می شوی؟!

منتها هر کاری برنامه ریزی می خواهد. نظم امرکم را یادتان هست؟ این دکوری نیست. بابا شیعه مولا علی (علیه السلام) آخرین وصیت های مولا همین بوده. اوصیکم بتقوی الله و نظم امرکم...

اون رفقیقی که یادت میره واسه هم گردانی هات دعا کنی، برنامه ریزی کن هر روز به موقع برای نماز صبح که بیدار می شی بعد نماز 40 ثانیه سر سجاده بشین 40 ثانیه 40 اسم! می خوام ببینیم میشه بعدش دیگه یادت بره؟

نظم امرکم یادتان نرود... و سخن آخر آنکه گردان ویژه برای کسانی است که اندازه آن شده اند...
عالمی منتظر ما نشسته اند که بلند شویم و ما نشسته ایم و سر چه چیزهایی با هم چانه می زنیم! خنده دار که نه! گریه دار است...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، nasimesaba ، rastin ، fafa*
۱:۰۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۲ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #22

خب آقای مسافر اگر من اشتباه میکنم بیاین بهم بگین.
خب یه جورایی این اجباره؛کاربرا ممکنه فکر کنن غیر از این نمیشه و فقط با این روش شما میشه به جایی رسید.کجایی دین گفته این سری از مستحبات رو با هم انجام بدین؟شاید یه نفر دوست داشته باشه هر روز قران بخونه و نماز شب هفته ای یک بار بخونه،خب اینطوری که شما برای کاربران تعیین کردین انگار همین راه درسته.چرا این اعمال تعیین کردین؟چرا چیزای دیگه نه؟.
خودشون نمیتونن تشخیص بدن؟
نقل قول:اما مسلما با استارت زدن های متوالی نمی شود از تهران به اصفهان رسید. باید با استارت، روشن شد و حرکت کرد!
استارتها زده شده ولی چه تضمینی که با استارت شما روشن بشه؟من میگم بیاین برام توضیح بدین.چرا با استارت شما روشن میشه؟
الان اینحرفای که شما زدین از نظر من مثلا ده درصدش تاثیر داره،بقیش اصلا به دل کاربر نمیشینه،به کارش نمیاد چون شما طی مراحل پیش نرفیتن به یک باره یه مطلب طولانی رو به خوردشون میدین.
-----------
منم موافقم باید تعادل باشه باید پیوسته پیش بریم.
منم در اون مطلب هم گفتم کار چند ماه نیست.یعنی چی؟یعنی به صورت فشرده بخوایم کار کنیم میشه چند ماه.اما ما میام مدتی طولانی تری رو کار میکنیم.اروم اروم تا کاربر پس نزنه.
اگرم من کارم اشتباه شما از همون مطلب اول بشینید سطر به سطرش رو برام توضیح بدین،نه اینکه چند تا چند تا بریزین روی سر من.

بعضی از حرفای که من زدم رو بدون جواب از کنارش رد شدین،در عوض چی کار میکنید یه جمله رو میارید "من از این گردانها چندان اطلاعی ندارم" یه مطلب طولانی براش مینویسید.این راهش نیست
۱:۴۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۶:۲۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #23
آواتار
علی اقا بعضی ها منتظر هستن یک پست بزنید از کم کاری گردان ها بنالید و به جای بقیه خودتون رو سپر کنید تا سریع شما رو بمباران کنندAngryAngry اونهم با یک لحن زشت Angry

پست های شما همیشه جزء مفید ترین پست های تالار بوده که از خیلی از بحث های بی ارزش مطرح شده توی تالار بهتر بوده.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abas_341 ، ساقی
۵:۴۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۹)Ahmad-A.R.M نوشته است:  در مورد گردانها توضیح بدین کارش چیه به چه نیتیه،به کجا میخواد برسه و...

نقل قول:این وظیفه اصلی اعضای گردانهای عادیست اما بنا شد که سعی کنیم توی این گردانها به مبارزه با نفس و.... هم برویم... به پشتوانه دعاهایی که در حق همدیگه میکنیم... به پشتوانه نگاهی که خدا به جمع می اندازد...
توضیح بدین کارش چطوریه،مثال بزنید برای این کار چه کار کردین؟

روشی که مد نظر منه و اینطور بیشتر دوست میدارم
اینکه برای زمینه سازی ظهور باید انجام واجبات بشه و ترک محرمات.اول اینو بیایم بگیم چطور میشه زمینه سازی کرد با انجام واجبات و ترک محرمات.
بعد بیایم راهکار بدیم که چطور میشه انجام واجبات و ترک محرمات کرد.مثلا بیایم تک تک محرمات رو به یه ترتیب مشخصی بچینیم و راهکار برای ترک اونها بدیم که خب کار یه نفر و چند ماه نیست.یه تاپیک زده بشه برای این کار و خب نابترین مطالب رو قرار بدیم اونجا و سعی کنیم از زیاد شدن مطالب جلوگیری کنیم.مثلا تاثیر گزارترین احادیث رو در مورد یک گناه بیان کنیم.یا اینکه مثلا گفت فلان گناه فلان عذاب رو داره همین چقدر میتونه تاثیر داشته باشه در ترک گناه.همین باعث میشه از ترس عذاب فلان گناه گناه رو ترک کرد.
حالا راهکارهای دیگه ای هم قطعا میتونه باشه،شاید مثلا از بعضی از اعمال مستحب بشه کمک گرفت برای انجام واجبات مثلا،حالا من نمیدونم،شما بیشتر باید بدونید.
و...
اگر استقبال شد از پیشنهاد من که بشینیم بیشتر بحث کنیم.
فعلا همینقدر بلد بودم
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در مورد گردانها توی این تاپیک توضیح داده شده است... اگه سوال مشخصی دارید بپرسید
اما در مورد انجام واجبات و ترک محرمات... ببینید این دو، دو عنوان کلی از مهمترین وظایف یک مسلمان هست که توی تاپیکهای مختلف در مورد اون بحث شده است... ولی نه به طور مستقیم در ارتباط با گردانها...
در واقع مقدمات این گردانها خیلی وقته که فراهم شده است... این ارسال رو بخونید.......

نقل قول:خب یه جورایی این اجباره؛کاربرا ممکنه فکر کنن غیر از این نمیشه و فقط با این روش شما میشه به جایی رسید.کجایی دین گفته این سری از مستحبات رو با هم انجام بدین؟شاید یه نفر دوست داشته باشه هر روز قران بخونه و نماز شب هفته ای یک بار بخونه،خب اینطوری که شما برای کاربران تعیین کردین انگار همین راه درسته.چرا این اعمال تعیین کردین؟چرا چیزای دیگه نه؟.

ما کسی رو وادار نکردیم عضو گردانها بشن... نمیدونم چرا شما این طور تصور می کنید؟ چی شد، چه مطلبی رو خوندید که این طور فکر میکنید؟

دو تا توصیه
ارسال جناب مسافر توی همین تاپیک رو بخونید... خیلی چیزها دستگیرتون میشه
به مطالب توی پاتوق هم یه نگاهی بیندازید..

سوالی بود در خدمتم

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، ساقی ، fafa*
۶:۴۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۶:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم الله
.
.
نمیدونم چرا این بحث اینقدر طولانی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما بنده هم یه چند جمله ای بگم ،شاید راه گشا باشه....
.
آقای احمد در گردانها (به غیر از گردان امام حسن) قرار هست برای همدیگه دعا کنیم فعلا.....
اما قراره ان شاء الله یه برنامه دیگه هم در این گردانها داشته باشیم......اونهم خودسازیه......
دقیقا همونطور که شما میفرمایید برنامه این گردانها بر اساس ترک حرام و انجام واجب خواهد بود ان شاء الله....
و مقدمات این امر هم در تاپیک دیگری ایجاد شده :
کارگاه "معنویت"
.
قرار هم هست کار خودسازی در این گردانها پله پله و به دور از سخت گیری باشد....
البته اون دعا کردن برای رفقا هم ادامه خواهد داشت.....
این از برنامه گردانها....
.
اما درباره گردان امام حسن (علیه السلام) .... گردان امام حسن برای هر کسی نیست .....
برای کسایی که میتونن به نفسشون غلبه کنن....برای کسایی هست که قبلا ترک حرام و انجام واجب رو عمل کردن....
و حالا میخوان پا رو یک پله بالاتر بزارن و به مستحبات موکد هم عمل کنند....
.
.

نکته:خدا پدر علی 110 رو بیامرزه که گه گاهی به ما یه تکونی میده با این پست ها....
.

دیگه فکر میکنم دلیلی نداره این بحث رو کش بدیم چرا که کاملا واضح است مساله ...

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، nasimesaba ، rastin ، در جستجوی سختی ، مسافر ، یا ثارالله ، azade ، ساقی ، محیصا ، fafa*
۲۲:۵۳, ۱۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۲:۰۴ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام به دوستان گرامی .
به نظرم این گردان , گردان خوبیه برای خود سازی .
ممنون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۱۰:۰۹, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۵ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #27
آواتار
از اونجائی که آقای میلاد خواستن بحث کش نیاد من نوشته هامو پاک کردم...
۱۱:۴۹, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
ولي اصل تاپيك يه چيز ديگست
دوستان من همه ي اين سه صفحه رو خوندم و ديدم هيچكس به اين اصل توجهي نكرده

ببينيد وقتي علي ميگه من شرايط عضويت در گردان ويژه رو ندارم و يا من خجالت ميكشم و ابروم رفت يعني چه؟

علي ميتونست بگه كه فقط من اين شرايط رو دارم و بيشتر ما هم اين حرفش رو قبول ميكرديم،درسته!

دليل اين كارش رو ميگم:

1-دوستان و برادران براي بودن در صف ياران حسين ابن علي(علیه السلام) نبايد اينقدر ساده و بيخيال باشيم

2-نبايد به خودمان(از نظر قدرت ايمان)مغرور شويم و بگوييم ايمان من كافي است

3-براي اين امر بايد ايمان خيلي زيادي داشته باشيم در حد انجام مستحبات

4-بايد از كارهاي بيهوده اي كه شده اصل زندگي برايمان،دوري كنيم

ببينيد من با علي رابطه ي خوبي ندارم ولي وقتي ميبينم اينگونه داره از اعمال خودش ميترسه،نشانه از اينه كه ايمانش كامل تر هست و هدفش بيداري برادران نه اعتراف به گناه

اين شكسته نفس علي، نشانه ي خشوع و فروتني در برابر خداست و از ويژگي مومنان راستين و با اين كارش داره نشون ميده كه برادران در ايمانتان ريا كار نباشيد و هميشه از اعمالتان بترسيد

قابل توجه يكي از بزرگترين دشمنان اسلام (رياكاران)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۱۳:۳۶, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۸ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #29

سلام
درست میگید آقای شهرام ولی اینهای رو که گفتید برای مستحبات نه واجبات مثل
نقل قول:- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
متوجه شدین؟.
ما گفتیم بلکه بیان این قسمتش رو پاک کنن.ولی اگر غیر اینه یعنی من اشتباه میکنم و اشتباه متوجه شدم ایشون که اینقدر تعریفشون میکنید چرا یه جواب درستی به من نمیدن؟
بلاخره حق با منه یا با علی آقاست یا هیچکدوم،بلاخره مشخص نباید بشه؟. ...
چپ و راست ایشون مطلب ارسال کنه و کسی نگه بالای چشت ابرو؟یه نفر بیاد بگه آقا این اینطوریه این درست نیست،بعدم ایشون برن و هیچ جوابی ندن؟
بله یه سری از انتقاد بدشون میاد توی تالار و ادمهای گل و بلبلی هستن و از یه سری افرادی که اینا جاهلانه روش تعصب دارن انتقاد کنی بهتون حمله میکنن.اگر هم جوابی بدن جوابشون معمولا سفسطست. ...
۱۴:۲۰, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۱ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #30
آواتار
نقل قول:1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)

آقا علی110 یه سوال

بنده که درآمدی از خودم ندارم و زیر نظر پدر و مادر هستم و اگر در خمس دچار مشکل بشم (حالا زکات که مشخصه روز عید فطر همه میپردازن) مسئله ما چجوریه ؟؟
شما فرض کن من به پدر و مادر گفتم و اونها هم به خوبی عمل نکردن و انداختن پشت گوش !! مسئله چی میشه ؟؟
یعنی باید قید جهاد بزنم ؟
اصلا یه خانواده ای که چند ساله خمش نداده و تازه با این مسائل آشنا شده (خانواده ایرانی نه یه تازه مسلمان ) مسئله چیه ؟ اومدیم و گفتیم خمش بدین قبول نکردن بعد موضوع به کجا کشیده میشه ؟

ممنون میشم پاسخ این مسائل بدهید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]