کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟
۰:۰۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
امشب داشتم بینی و بین الله نگاهی به اطلاعیه های خودم می انداختم
ببینم خود من شرایط عضویت در گردان ویژه ی حسن ابن علی را دارم یا نه
نگاهی انداختم به اطلاعیه های تاپیک
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 8 اضافه شد!)

دیدم اینا رو که خود من هم ندارم:

(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است:  1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)

4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)

8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند

نقل قول:
سحر باید بیدار بود
پس علی 110 نباید بعد از ساعت 10 شب پای اینترنت باشد
خیلی خیلی خیلی این حکم برای علی 110 سنگین است
اما مرگ یکبار شیون هم یکبار
که به عمل کار براید به سخن رانی نیست!

نقل قول:
علی 110 یک دفترچه یاد داشت برداشته برای یاد داشت اعمالش در طول روز(به ویژه گناهانش) مینویسد حتماً چون تا ننویسد یادش نمی آید خیلی هایش
زمان و مکان و شرایطش را هم مینویسد تا بهتر تحلیل کند که تحت چه شرایطی غلط اضافی کرده است
بعد قبل از خواب به جای نشستن پای اینترنت مدتی عمیقاً به آن می اندیشد و...

نقل قول:قبلاً هم در پاتوق گردانهای بیداری اندیشه گفته بودم که لازم هست هر یک از اعضای گردانها حضور فعالی در این 3 تاپیک داشته باشند

ختم هفتگی قرآن

کارگاه "معنویت"

گروه دوستی، با عنوان "برای حق"

باز هم تأکید میکنم

إن شاء الله که خود علی 110 هم سر سوزنی به تأکیدات خودش عمل کنه

(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۴)میلاد (miley) نوشته است:  حضور مستمر در تایپک
وظایف منتظران از نگاه کتاب مکیال المکارم

خوب از اونجا که بینی و بین الله باید کسی که میره برای ثبتنام این شرایط رو احراز کنه
حداقل علی 110 که حایز این شرایط نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی
چه میشد که باور میکردیم عالمی معطل تکان خوردن ما هستند؟!!

با توجه به زمان باقی مانده تا آغاز ثبت نام آیا میتوانم شرایط را احراز کنم؟

با توجه به اینکه تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد...

یا ابا صالح المهدی ادرکنی
آبرویم پیش خودم که رفت
پای عمل که میرسه آدم میفهمه که چرا 1200 سال است که منتظرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Havbb 110 ، حلما ، فانوس *7* ، خیبر110 ، fazel ، میلاد.م ، saloomeh ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، MAHDI59 ، انصارالمهدی ، أین المنتظر ، بیداری12 ، محیصا ، شهرام ، meshkat ، only_y2d ، Agha sayyed ، Tolou ، nasimesaba ، فدک زهرا ، heaven ، وحید110 ، abas_341 ، یاران مهدی ، میثاق ، محمدجواد ، نگار ، جوینده حق ، mhklord ، امید ، بچه شیعه ، ضحی ، مفقود الاثر ، fiftynine ، moflehoon ، fafa*
۲:۱۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲:۲۹ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #2

سلام
اولا این شرایطی که شما گفتین زیاده رویه و خب کمتر کسی میتونه اینا رو انجام بده (مستحباتی که ذکر کردین)
دوم اینکه وقتی شما نمیتونید اینا رو انجام بدید چه توقعی از دیگران دارید؟مگه شما این پیشنهاد رو ندادین؟پس اول خودتون باید عمل کنید.
سوم اینکه دارید اعتراف به گناه میکنید. Smile
آیا کسی تا حالا به اینایی که آقای علی110 گفتن کامل عمل کرده؟به نظر من با این کارا به جایی نمیرسید،کمتر کسی رو هم شاید بشه جذب کرد. بعیدم بدونم کسی بتونه به همه اینا عمل کنه.
تاحالا دیدین کسی هر شب نماز شب بخونه و معتاد اینترنت باشه؟(به قول رائفی بیشتر شبیه جکه) یا اینکه از اینترنت استفاده کنه؟
من از این گردانها چندان اطلاعی ندارم و نمیدونم چقدر تاثیر داشته،و نمیخوام نا امیدتون کنم،نظر من اینه که این راهش نیست و اشتباهه.ممکنه باعث بشه از بعضی چیزا زده بشن.
دیگه خوددانید،ما به شما گفتیم

اینو به شما کاربران میگم.دین اینی نیست که آقای علی110 میگه.
مستحبات رو هر چقدر دوست داشتین انجام بدین اما واجباب و ترک محرمات رو حتما انجام بدین.توی مستجبات هیچ اجباری نیست و اینو هم بگم که اگر خواستید به خودتون فشار بیارید و اینارو انجام بدید،احتمال زیاد زده میشید.به این میگن تند روی،بزرگان دین که یک شبه به اون درجات نرسیدن.
متاسفانه آقای علی110 دارن راه اشتباه رو میرن،قطعا.
و به نظر من به جای اب اوردن دارن کوزه میشکنن،این نظر منه
ناظمها هم حذف نکنن بزارین حرف بزنیم،اگر اینطور نیست آقای علی110 بیان جواب بدن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی
۹:۲۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است:  سلام
اولا این شرایطی که شما گفتین زیاده رویه و خب کمتر کسی میتونه اینا رو انجام بده (مستحباتی که ذکر کردین)
...

با سلام
بنده با نظر شما مخالف هستم
اصلا هم زیاده روی نیست
ارسال شماره 6 این تاپیک رو بخونید لطفاً

حالا اگه
اشخاص تنبلی مثل بنده از عهده اون برنمیان و نمی تونن سحر بیدار بمونن
یا اگه امثال بنده که دو دستی چسبیدیم به مال دنیا
یا امثال بنده نمی تونیم چشم و دل خودمون رو کنترل کنیم
این دیگه تقصیر امام زمان (علیه السلام) نیست...
به قول بچه ها گفتنی قرار نیست مقدمات ظهور رو شیعیان مریخ مهیا بکنند.
امام زمام (علیه السلام) یار واقعی می خواهند ...
یاری نمی خواد که نتونه 4 صبح از خواب بیدار بشه
یاری نمی خواد که نتونه چشم و گوشش رو حفظ کنه
و ...

سنگ بد گوهر اگرکاسه زرین بشکست ***** ارزش سنگ نیفزاید و زر کم نشود
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، میلاد.م ، shafagh_mah ، محیصا ، یا ثارالله ، Tolou ، nasimesaba ، یاران مهدی ، ZaHrA110M ، ضحی ، fiftynine ، fafa*
۹:۴۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام و عرض ادب

بنده چند وقت پیش هیجان زده شدم و توی یکی از گردانها عضو شدم ولی بی تعارف بگم اصلا فرصت نمی کنم به وظایف وارده عمل کنم یعنی اصلا نمی رسم ، دوستان اگه اجازه بدن و عذر بنده رو بپذیرند حقیر انصراف می دم Blush حلالمون کنید

یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، fazel ، shafagh_mah ، یاســین ، Ahmad-A.R.M ، nasimesaba ، ضحی
۱۰:۵۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام خدمت احمد عزیزم.
من هم کاملا با حرفات مخالفم. اولا این ادبیات اصلا ادبیات درستی نیست. ای کاش این نظراتتون(نظرتون در مورد علی) را به خودشون تو پیام خصوصی میگفتین نه اینکه...
دوما کاملا این نحوه گویش مال ابلیسه. {بعید بدونم کسی بتونه به همه این ها عمل کنه}
این همه این ها که میفرمائید وظائف ماست که متاسفانه آنقدر غرق دنیا شده ایم که دیگه شده برامون کارهای شق القمری.
من احساس میکنم برخی از دوستان دارن برای خدا هم کلاس میذارن!!!
علی عزیز وسیله نازنینی شده که این لطف در حق ما بشه که بتونیم واقعا سرباز امام زمان بشیم.
والبته اگر همه می اومدن و استقبال میکردن جای تعجب داشت هر کسی که در این راه نمیتونه پا بگذاره.
البته این حقیر خودمم خیلی مونده تا بخوام در این گردان ثبت نام کنم ولی همین انگیزه حضور منو وادار میکنه به انجام وظائفم. تاکید میکنم انجام وظائفم.
این زمانبندی خیلی عالی هم که برای ثبت نام شده بسیار میتونه کمک کنه. اعتکاف ...اعیاد شعبانیه مخصوصا نیمه شعبان بعد ماه مبارک و در نهایت شبهای قدر و کمک مادرم حضرت زهرا.
خداوکیلی با این همه بهانه برای وارد شدن به بهشت امام زمان، باید خیلی خیلی باید کم لطف و تنبل باشیم که...
یا علی مدد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، rastin ، shafagh_mah ، محیصا ، fazel ، یا ثارالله ، میلاد.م ، meshkat ، Agha sayyed ، Tolou ، andishe ، nasimesaba ، خیبر110 ، heaven ، هدهد ، جوینده حق ، ضحی ، fafa*
۱۱:۰۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
به قول آقا رامین، ما رو جو گرفت و توی این گردان ها ثبت نام کردیم.
هر جا که برسم، حلالیت می طلبم.
قول میدم که در نهایت توانم سعی کنم که فراموش نکنم.
اما فقط حداقل ها رو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ahmad-A.R.M ، Tolou ، nasimesaba ، شهرام ، ضحی ، fafa*
۱۱:۱۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7

بسم الله الرحمن الرحیم

آقا سید درست میفرمایند.

نقل قول:1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)

4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)

8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند

اینها همه وظایفی است که ما فراموششان کردیم، منتظر بودن که فقط به حرف نیست به عمل هم هست.

بعدش دوست عزیز:

[/b]
نقل قول:سوم اینکه دارید اعتراف به گناه میکنید. [تصویر: smile.gif]

بنده اعتراف به گناهی نمیبینم،....میشه بفرمائید گناه چیه؟
نقل قول:من از این گردانها چندان اطلاعی ندارم و نمیدونم چقدر تاثیر داشته،و نمیخوام نا امیدتون کنم،نظر من اینه که این راهش نیست و اشتباهه.ممکنه باعث بشه از بعضی چیزا زده بشن.

تاثیراتش رو البته من وشما نمیبینیم، حرکت از ماست نتیجه با خدا.

درپناه حق

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، بیداری12 ، محیصا ، fazel ، saloomeh ، یا ثارالله ، میلاد.م ، shafagh_mah ، Tolou ، nasimesaba ، heaven ، ضحی ، fafa*
۱۱:۴۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان یه بسم الله بگید و انشاالله به مدت 40 روز خودمان را برای ثبت در گردان آماده کنیم . به قولی مقدمات ثبت نام را در خودمان تقویت کنیم که در ازمون ورودی گردان رد نشیم . خدایی جدی بگیرید
الان من بگم کی شروع کنیم یا چیکار کنیم میشه مثه دفعه قبل چند نفر میریزن سر من . . . [تصویر: smile.gif]
بهتره علی آقا بیاد و جزئیات اضافه کنند . بیش از این جایز نیست صبر کنیم چراکه انشاالله اگر 40 نفر خودشون برای خدا خالص کنند انشاالله دست به خاک بزنند کیمیا میشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، سید ابراهیم ، saloomeh ، محیصا ، shafagh_mah ، Tolou ، nasimesaba ، جوینده حق ، ضحی ، fafa*
۱۲:۰۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9

بسم الله الرحمن الرحیم
.
دوست عزیز حرفهایی که شما میگین رو منم توو دلم میگم ولی اجازه نمیدم به زبون بیارمش چون مطمئنم نادرسته و میدونم این حرفا از کجا آب میخوره.
قرار نیست یه شبه یه اینجا رسید و به همه ی اینها عمل کرد(توو این 3ماه ناب ترین لحظه ها هستند که حتی یکیشون برای آدم شدن امثال من کافیه)... گاماس گاماس
حالا یکی مثل من تنبله و دیرتر ولی یکی تلاشش و لیاقتش رو داره و زودتر و بهتر...
اینکه میگین آیا کسی تابه حال به همه اینایی که گفته شده عمل کرده یا نه ؟
باید دونست تلاش برای رسیدن به هدف مهمه و نه مقصد . این تلاشمونه که ارزشمنده و ابنکه اینقدر نیتمون خالص باشه که لایق تقدیم کردن به خدا و حجتش باشه.
فکرنمیکنم کسی با این حرفا ناامید بشه. چون بازتابش رو در حرفهای خود بچه ها میبینین.
مطمئنم این حرکت الهی باعث میشه بچه ها از یه چیزایی زده بشن ولی نه اون چیزی که شما فکرمیکنین در پناه مولامون انشاالله از گناه زده میشیم ...
ازتون ممنونم که این حرفا رو گفتین چون یه جورایی تلنگر بود برام که به اونی که توو دلم این حرفا رو میزد نشون بدم اشتباه مبکنه ...
عزممو جزم کردم تا به حودم هم ثابت کنم می تونم جوری زندگی کنم که نقشه ی راهش رو خدا داده نه ابلیس!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، یاســین ، shafagh_mah ، 872325 ، fazel ، Tolou ، andishe ، nasimesaba ، azade ، heaven ، جوینده حق ، ضحی
۱۲:۳۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
حالا چرا همه چی رو صفر و یکی کنیم
به قول بچه ها اکثرمون جو گیر شدیم
حالا چه اشکالی داره شاگرد تنبل ها در کنار شاگرد زرنگ ها بیان بالا
گاهی اوقات ماها خیلی سخت میگیریم
از این چهل نفر در روز یکی همه رو دعا کنه خودش نعمتیه
منم هر وقت یاده گردان مون میفتم به خدا میگم که روزایی که من فراموش کردم برام درست کنه چون واسه خدا زمان مطرح نیست
خیلی از ماها صفرکیلو متریم اما دوست داریم بیایم بالا
من با اینکه گاهی اوقات کوتاهی میکنم دوست ندارم انصراف بدم اما خیلی خوشحالم که تو این گردان ها هستم
اگرم کسی فکر میکنه که حقش داره ضایع میشه میتونیم گردان ها رو به تنبل ها و زرنگ ها تقسیم کنیم
ایشالا تنبل هایی مثل من با توفیق الهی و همت زیاد به دسته زرنگ ها برسند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: andishe ، nasimesaba ، ضحی ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]