کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایون بیان داخل جواب بدن...
۲۰:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که :

شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟)

چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟

دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید .

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، revenger ، آقا رضا ، سرباز سید علی ، Dragonborn ، MohammadSadra ، taleb ، nasimesaba ، شهرام ، عباس محمدی ، حقیر ، rezvan ، ساقی ، mahdi14 ، mhvvhm ، m.hossein ، مفقود الاثر ، faraz_223 ، faateme-313 ، omidman ، جویای حقیقت ، ayat-avini ، Twelver ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، Justice Bringer ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، fiftynine ، عبدالرحیم ، حوریه سادات ، بندگی ، ماحی ، nafas

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۴۱, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #111
آواتار
بهترين راه منصرف كردن نگاه و ديد و يا بازداشتن نگاه از تيزى و خيره نمودن است.

حضرت على(علیه السلام) فرمود: «كسى كه چشم خود را پايين اندازد، دلش آسوده گردد، تأسف كمتر خورد و از نابودى در امان ماند» .
غرر الحكم، ص 9122 - 9125

هم‏چنين مى ‏فرمايد: «هر كه نگاه‏هايش پاك باشد، اوصافش نيكو شود»؛ «كسى كه عنان چشم خود را رها كند، زندگی اش را به زحمت می ‏اندازد»؛

«كسى كه نگاه‏هايش پياپى باشد، حسرت‏هايش دائمى و پياپى خواهد بود». تحف العقول، ص 97

نيز فرمود: «بسا هوسى از نيم نگاهى حاصل است.
بحارالانوار، ج 71، ص 293
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مهدی2012 ، m.hossein ، شیدا ، لبخند خدا ، ماحی ، nafas
۶:۱۸, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #112
آواتار
به طور طبیعی وقتی به نامحرم نگاه نمیکنی باید بدجور شیطان رو به زمین زده باشی و اون رو ضعیف کرده باشی به طوری که دفعات دیگه تو خیلی راحت بر شیطان مسلط میشی.

اگه فقط و فقط به خاطر خدا به نامحرم نگاه نکنی به آرامش میرسی و علاقه ای به گناه کردن نداری و همینجوری که گفتم میشی ولی اگه اینجور نشد بدون فقط و فقط برای خدا نگاه نکردی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، m.hossein ، شیدا ، لبخند خدا ، ماحی
۹:۰۶, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #113
آواتار
سلام
در اين مورد خود من قديمتر ها خيلي قويتر بودم... (حدود 4-5 سال قبل)
من سعي ميكنم نگاهم رو برگردونم. تو ماه مبارك خيلي راحت تره برام.
با پائين نگاه ميكنم زير لب صلوات ميفرستم. وقتي دلمشغوليم بيشتر باشه سختتره. ولي كلا اين چيزا براي افراد مختلف فرق ميكنه و نميشه مقايسه كلي كرد. هر كسي تو يه بخشي ضعف داره.
يكي تو شهوت و چشم چراني بيشتر آسيب پذيره
يكي تو مسائل مالي اختيارش رو از دست ميده.
بعضي ها تو روابط اجتماعي با ديگران و حسادت و غرور و.....
نواقص و گناهان ريز و درشت هر فردي با ديگري فرق داره. بايد ببينم زنجير كلفته شيطان براي ما كدومه.
متاسفانه تو بچه مذهبيها معمولا پول و شهوته.
خدا بايد كمك كنه خودمون هم همت كنيم تا دلهامون روشن بشه. سخته ولي ممكنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، Aryha ، ســــــاقی ، soshiant ، شیدا ، لبخند خدا ، Night_World ، nafas
۱۴:۴۰, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #114
آواتار
من که کلا انسان سر به زیریمBlush یعنی همیشه پایین رو نگاه میکنم،اصلا هم کاری به بقیه ندارم.یعنی اگه یه زن بی حجاب هم از کنارم رد شه متوجه نمیشم!Smileالبته نه اونقدر پایین که اصلا جلوم رو نبینم هاBig Grin
البته اینطوری بودن یه دردسری هم داره که اگه یه آشنایی ببینی نمیتونی زود سلام کنی،ولی ارزشش رو دارهWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، ســــــاقی ، soshiant ، rahbin ، شیدا ، مصطفي مازح7610 ، لبخند خدا ، Night_World ، ماحی ، nafas
۱۶:۱۲, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #115
آواتار
همیشه اعتقادم سرجاش بوده ولی قبلا ایمانم کمی ضعیف بود اما با این وجود وقتی یه دختر بدحجابی رو میدیدم چنان با خشم نگاش میکردم که دختره آب میشد میرفت زیر زمین.ولی بعد یه مدت با خودم گفتم آخه این راهشه؟

اینجوری اگه یه روز بخواد درست بشه هم،بخاطر شناخت بدی که پیدا میکنه از نظرش منصرف میشه.
دنبال یه راه حل گشتم.

گفتم خدایا!امام زمانت که همیشه همه جا هست.پس توی اون لحظه هم منو داره میبینه.

از اون موقع به بعد دیگه با زن نامحرم کاری ندارم.خودمم و خدا و امام زمانم.باهم حال میکنیم.یه چیزایی هم میگیم که شخصیه!!!!!!!!!!!!Big Grin

در کل اونایی که تا جون دارن آرایش میکنن که مثلا قشنگتر نشون داده بشن،یا نمیفهمن که بدون آرایش قشنگترن یا کمبود عاطفه دارن نمیدونن چجوری پرش کنن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، مهدی2012 ، rahbin ، شیدا ، لبخند خدا ، hessam ، Night_World
۲۳:۰۵, ۱۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۳:۳۴ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #116
آواتار
...............HeartHeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، rahbin ، mahpare ، Night_World ، Havbb 110
۲۲:۱۳, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #117
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۵)zohre150 نوشته است:  تاپیک جالبیهBlush
میشه ما دخترا هم جواب بدیم؟؟

چون پسرا هم همچین با حجاب نیستناااااااااااااا....یه لباسای تنگی می پوشن و شلواراشونم که نمی تونن بکشن بالاConfused
من وقتی با همچین پسرایی برمیخورم به زمین نگاه نمی کنم چون یه بار داشتم به زمین نگاه می کردم رفتم تو تیره برق و کلی ضایع شدمMatو به زمین نگاه می کنی میخوان رد بشن تیکه میندازن یه بار به من گفتن : صلوات ختم کنMat

من به سمتی نگاه می کنم که با اون چشم تو چشم نشمWink

منم کلا درگیر گوشیمم.البته یه ذکری هس فاطمه خانم گفته اونم نصفه میگم Big Grinیه خورده طولانیه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Havbb 110 ، لبخند خدا ، مهدی2012 ، soshiant
۱۵:۵۷, ۳/مهر/۹۴
شماره ارسال: #118

شما عزیزان نباید تلوزیون نگاه کنید چون با این فیلم و سریال های خارجی که پخش میشه کلی خانم بی حجاب می بینید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۱:۳۶, ۱۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #119
آواتار
(۳/مهر/۹۴ ۱۵:۵۷)سبحان رفیعی نوشته است:  شما عزیزان نباید تلوزیون نگاه کنید چون با این فیلم و سریال های خارجی که پخش میشه کلی خانم بی حجاب می بینید .
آره به نظرم مجردها حتی الامکان نگاه نکنند و یا کمتر نگاه کنند بهتره، به هر حال شیطون رو نباید دست کم گرفت خیلی موجود باهوش، با تجربه و خطرناکیه! خدا هم عوضش خیلی چیزهای بهتری میده و هم اجر بزرگ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ماحی
۱۲:۰۱, ۱۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #120
آواتار
بزرگترین و اولین حسی که باعث میشه آدم به چیزی نگاه کنه کنجکاویه.
جلوی کنجکاوی رو که بگیریم من قول میدم 90 درصد قضیه حل میشه.

شاید اولش سخت باشه ولی بعدش مدام حس های خوب و مثبتی به آدم دست میده. چون نگاه یک چیزیه که به طرف مقابل اعتماد به نفس میده ، برای همین یه عده کمی عقده دیده شدن به هر شکل رو پیدا می کنن.

وقتی نگاه رو کنترل کنی اون اعتماد به نفسی رو که میخواستی به طرف مقابل بدی به خودت برمی گرده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، fafa* ، شیدا ، soshiant ، مهدی2012 ، ماحی ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]