|
آقایون بیان داخل جواب بدن...
|
|
۲۰:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان . این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که : شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟) چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟ دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید . |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۱, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
بهترين راه منصرف كردن نگاه و ديد و يا بازداشتن نگاه از تيزى و خيره نمودن است.
حضرت على(علیه السلام) فرمود: «كسى كه چشم خود را پايين اندازد، دلش آسوده گردد، تأسف كمتر خورد و از نابودى در امان ماند» . غرر الحكم، ص 9122 - 9125 همچنين مى فرمايد: «هر كه نگاههايش پاك باشد، اوصافش نيكو شود»؛ «كسى كه عنان چشم خود را رها كند، زندگی اش را به زحمت می اندازد»؛ «كسى كه نگاههايش پياپى باشد، حسرتهايش دائمى و پياپى خواهد بود». تحف العقول، ص 97 نيز فرمود: «بسا هوسى از نيم نگاهى حاصل است. بحارالانوار، ج 71، ص 293 |
|||
|
|
۶:۱۸, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
به طور طبیعی وقتی به نامحرم نگاه نمیکنی باید بدجور شیطان رو به زمین زده باشی و اون رو ضعیف کرده باشی به طوری که دفعات دیگه تو خیلی راحت بر شیطان مسلط میشی.
اگه فقط و فقط به خاطر خدا به نامحرم نگاه نکنی به آرامش میرسی و علاقه ای به گناه کردن نداری و همینجوری که گفتم میشی ولی اگه اینجور نشد بدون فقط و فقط برای خدا نگاه نکردی! |
|||
|
|
۹:۰۶, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
سلام
در اين مورد خود من قديمتر ها خيلي قويتر بودم... (حدود 4-5 سال قبل) من سعي ميكنم نگاهم رو برگردونم. تو ماه مبارك خيلي راحت تره برام. با پائين نگاه ميكنم زير لب صلوات ميفرستم. وقتي دلمشغوليم بيشتر باشه سختتره. ولي كلا اين چيزا براي افراد مختلف فرق ميكنه و نميشه مقايسه كلي كرد. هر كسي تو يه بخشي ضعف داره. يكي تو شهوت و چشم چراني بيشتر آسيب پذيره يكي تو مسائل مالي اختيارش رو از دست ميده. بعضي ها تو روابط اجتماعي با ديگران و حسادت و غرور و..... نواقص و گناهان ريز و درشت هر فردي با ديگري فرق داره. بايد ببينم زنجير كلفته شيطان براي ما كدومه. متاسفانه تو بچه مذهبيها معمولا پول و شهوته. خدا بايد كمك كنه خودمون هم همت كنيم تا دلهامون روشن بشه. سخته ولي ممكنه |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
من که کلا انسان سر به زیریم
یعنی همیشه پایین رو نگاه میکنم،اصلا هم کاری به بقیه ندارم.یعنی اگه یه زن بی حجاب هم از کنارم رد شه متوجه نمیشم! البته نه اونقدر پایین که اصلا جلوم رو نبینم ها![]() البته اینطوری بودن یه دردسری هم داره که اگه یه آشنایی ببینی نمیتونی زود سلام کنی،ولی ارزشش رو داره
|
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
همیشه اعتقادم سرجاش بوده ولی قبلا ایمانم کمی ضعیف بود اما با این وجود وقتی یه دختر بدحجابی رو میدیدم چنان با خشم نگاش میکردم که دختره آب میشد میرفت زیر زمین.ولی بعد یه مدت با خودم گفتم آخه این راهشه؟
اینجوری اگه یه روز بخواد درست بشه هم،بخاطر شناخت بدی که پیدا میکنه از نظرش منصرف میشه. دنبال یه راه حل گشتم. گفتم خدایا!امام زمانت که همیشه همه جا هست.پس توی اون لحظه هم منو داره میبینه. از اون موقع به بعد دیگه با زن نامحرم کاری ندارم.خودمم و خدا و امام زمانم.باهم حال میکنیم.یه چیزایی هم میگیم که شخصیه!!!!!!!!!!!! ![]() در کل اونایی که تا جون دارن آرایش میکنن که مثلا قشنگتر نشون داده بشن،یا نمیفهمن که بدون آرایش قشنگترن یا کمبود عاطفه دارن نمیدونن چجوری پرش کنن! |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۲ ۳:۳۴ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
...............
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۵)zohre150 نوشته است: تاپیک جالبیه منم کلا درگیر گوشیمم.البته یه ذکری هس فاطمه خانم گفته اونم نصفه میگم یه خورده طولانیه...
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۳/مهر/۹۴
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
شما عزیزان نباید تلوزیون نگاه کنید چون با این فیلم و سریال های خارجی که پخش میشه کلی خانم بی حجاب می بینید .
|
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۴ ۱۵:۵۷)سبحان رفیعی نوشته است: شما عزیزان نباید تلوزیون نگاه کنید چون با این فیلم و سریال های خارجی که پخش میشه کلی خانم بی حجاب می بینید .آره به نظرم مجردها حتی الامکان نگاه نکنند و یا کمتر نگاه کنند بهتره، به هر حال شیطون رو نباید دست کم گرفت خیلی موجود باهوش، با تجربه و خطرناکیه! خدا هم عوضش خیلی چیزهای بهتری میده و هم اجر بزرگ... |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
بزرگترین و اولین حسی که باعث میشه آدم به چیزی نگاه کنه کنجکاویه.
جلوی کنجکاوی رو که بگیریم من قول میدم 90 درصد قضیه حل میشه. شاید اولش سخت باشه ولی بعدش مدام حس های خوب و مثبتی به آدم دست میده. چون نگاه یک چیزیه که به طرف مقابل اعتماد به نفس میده ، برای همین یه عده کمی عقده دیده شدن به هر شکل رو پیدا می کنن. وقتی نگاه رو کنترل کنی اون اعتماد به نفسی رو که میخواستی به طرف مقابل بدی به خودت برمی گرده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لطفا آقایون پاسخ بدن | mary20 | 12 | 5,811 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۳:۳۸ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| آقایون، خانم ها، تا حالا چقــــــــدر پای پوششتون ایستادید؟! | رضوانه | 48 | 19,938 |
۷/فروردین/۹۳ ۲:۱۸ آخرین ارسال: درست پسند |
|

یعنی همیشه پایین رو نگاه میکنم،اصلا هم کاری به بقیه ندارم.یعنی اگه یه زن بی حجاب هم از کنارم رد شه متوجه نمیشم!
البته نه اونقدر پایین که اصلا جلوم رو نبینم ها

و به زمین نگاه می کنی میخوان رد بشن تیکه میندازن یه بار به من گفتن : صلوات ختم کن