|
آقایون بیان داخل جواب بدن...
|
|
۲۰:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان . این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که : شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟) چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟ دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید . |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوب خیلی جورا میشه.
اول اینکه میتونی اصلا بهش نگاه نکنی . یا درو دیوار رو نگاه کنیم یا میتونی خیره نشیم یا یه نفر دیگه رو نگاه کنیم و . . . حالا خود نگاه کردن هم مدل های مختلفی داره. مثل انسان نگاه کرد ، مشکلی نداره. ولی بخوایم مثل حیون نگاه یه کسی کنیم خیلی مشکل داره. من خودم خیلی با این مشکل داشتم ، به این نتیجه رسیدم که هر نفر فرق میکنه. ادم باید چشش پاک باشه. پاک نباشه حتی اگه خودش نخواد نگاه کنه ، بازم چشمش بهش نگاه میکنه. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من چند وقت پیش حدیثی با این مضمون شنیدم ، که اگر نگاه نکنی فلان قدر ثواب داره ، اگر سرت رو بندازی پایین فلان قدر و اگر به آسمان نگاه کنی فلان قدر و مراتبش هم نوشته شده بود ، ان شاء الله می گردم و می گذارمش همین جا. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من به خودم میگم چشمی که میخواد امام زمانش رو ببینه ارزشش بیشتر از ایناست
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . من یه نفر رو میشناختم با خودش عهد کرده بود وقتی یه خانم بدحجاب رو می دید (نه از روی لذت و..... بلکه چشمش می افتاد) 5 تا "استغفرالله ربی و اتوب الیه" میگفت.....بعد چند وقت خود به خود جواب میگیرید .... . اوشون میگفت خیلی خوشحال میشم وقتی یه خانم محجبه رو میبینم.... برای همین عهد کرده بود با خودش وقتی یه خانم محجبه میدید برای سلامتیش صلوات میفرستاد... . التماس دعا.... |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : حقیر مثل افراد عادی یه نیم نگاه می اندازم و بعدش سعی میکنم که چشمم رو به یه جای مشغول کنم . چون اگه اینکار رو نکنم ، این امکان وجود داره که چشمم به گناه بیفته . خیلی سخته ؛ ولی اگه رعایت هم که نکنیم ، نمیشه . خیلی همت میخواد ، اونم با این وضع لباسا . . . تازه هر چی به تابستون نزدیک تر میشیم ، اوضاع بدتر هم میشه . . . خدا بهمون رحم کنه . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
البته یه نظر حلاله ها :دی
شخصا اینطوریم که هرچی دختر بیشتر آرایش کرده باشه کمتر خوشم میاد... ولی خب در چنین مواقعی باید به یاد خدا بیوفتی.... در حالت کلی اگه ما (موقع هر کاری) به یاد خدا باشیم همه ی کارامون درست میشه. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یه روایت داریم که میگه:
اگه یه نامحرم رو دیدین اگه نگاهتون رو به زمین بگیرید به اندازه تمام سنگ ریزه ها ی دنیا ثواب میارید. اگر به آسمان نگاه کنید به اندازه تمام ستارگان کسب ثواب میکنید. البته کو گوش شنوا
|
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به زمین نگاه میکنم و تو دلم میگم خدایا همه انسانها رو به راه راست هدایت کن.
بعضی از مواقع هم که مورد های خیلی بدی میبینم ( چه دختر و چه پسر) به شدت ناراحت و غمگین میشم. خدایا چشمان ما رو به ظهور حجت بن الحسن امام زمان (علیه السلام) منور فرما من الله توفیق |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تو یکی دو سال اخیر بعضی از این خانم ها و دختر ها طوری لباس می پوشند و آرایش می کنند که آدم یاد آیات وحشت می افته و باید کفاره بده
آخه مگه میشه توی یه صورت 20* 30 سانتی متری هفت هشت رنگ متضاد موجود باشه واقعا حال آدم بد میشه حتی اگر طرف متدین هم نباشه در بقیه موارد هم که طرف مقابل نحوه لباس و آرایشش مثل آدمیزاد است ولی اشکال شرعی دارد فکر کن داری به خواهر خودت نگاه می کنی یعنی در نظر بگیر اگر به ناموس دیگران نگاه کنی دیگران هم در جایی دیگر به ناموس تو نگاه می کنند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لطفا آقایون پاسخ بدن | mary20 | 12 | 5,816 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۳:۳۸ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| آقایون، خانم ها، تا حالا چقــــــــدر پای پوششتون ایستادید؟! | رضوانه | 48 | 19,941 |
۷/فروردین/۹۳ ۲:۱۸ آخرین ارسال: درست پسند |
|