کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایون بیان داخل جواب بدن...
۲۰:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

این تایپیک رو ایجاد کردم که با آقایون یه مشورتی داشته باشم در مورد این که :

شما وقتی یه خانم بی حجاب رو بیرون میبینی ( منظورم رو که میفهمید ؟)

چطور میشه بهش نگاه نکنید ؟

دوستان لطفا نصیحت نکنید و کاری که خودتون انجام میدید رو بگید .

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Havbb 110 ، revenger ، آقا رضا ، سرباز سید علی ، Dragonborn ، MohammadSadra ، taleb ، nasimesaba ، شهرام ، عباس محمدی ، حقیر ، rezvan ، ساقی ، mahdi14 ، mhvvhm ، m.hossein ، مفقود الاثر ، faraz_223 ، faateme-313 ، omidman ، جویای حقیقت ، ayat-avini ، Twelver ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، Justice Bringer ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، fiftynine ، عبدالرحیم ، حوریه سادات ، بندگی ، ماحی ، nafas

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۸)mehrnaz نوشته است:  من پیشاپیش عذرخواهی می کنم،بابت اینکه شاید نظر من خیلی به سوال شما ربطی نداشته باشه،
یه خواهش دارم،
تا اینجا که من نظرات رو خوندم،شماهائی که اینقدر خوب برخورد می کنید،میشه لطفاً توی دلتون برای هدایت اون خانوم که حجابش خوب نبوده،هم دعا کنید؟
دعای شما حتما" تاثیرگذار خواهد بود ان شاءالله؛
اینجوری هم خودتون یه کار مثبت و معنوی انجام دادید و هم به رشد معنوی اون خانوم کمک کردید...
این خیلی زیبا و ارزشمند خواهد بود..
والا خانم پیش تر از اینکه دعا یادمون بیفته فحش دادن تو دلمون یادمون میفتهHuhDodgy
۰:۲۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
فحش؟
بهتر نیست کاری رو انجام بدیم که حداقل یک فایده ای داشته باشه؟
خدا هیچکسی رو یک لحظه به حال خودش نگذاره...یادمون نره که هیچکدوم از ما،مبرّا از گناه و اشتباه نیستیم...
فقط کافیه یه لحظه به حال خودمون خدای نکرده رها بشیم...

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، nasimesaba ، saloomeh ، حقیر ، شهرام ، حسنیه ، fazel ، salman313 ، faraz_223
۰:۲۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
فحش دادن عکس العمل بسیاری از قشر مذهبی دربرابر دیدن خانم بد حجاب هستش. و متاسفانه وجود هم داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، حقیر ، seven.attar ، salman313 ، faraz_223
۰:۳۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
با عرض سلام خدمت دوستان:
من تمام پست ها رو نخوندم که ببینم چیزی که میگم تکراری نباشه.اما آقایون دو دسته میشن.اونایی که ازدواج کردن و وارد مرحله جدیدی از زندگی شدن از خطرات این نگاهها مصون ترند ودسته دوم مجردها هستند که خیلی تو معرض این گناهند.البته اگه کسی دین و ایمان نداشته باشه متاهل باشه یا مجرد براش فرقی نمیکنه.اما یکی از راهکار ها که خودم تو دوران مجردی ازش استفاده کردم و نتیجه گرفتم این بود که وقتی نگاهم به نامحرم می افتاد مخصوصا بی حجاب ها سریع نگاهم رو به جای دیگه میبردم و به خدا فکر میکردم..وجود خدا رو تو اون لحظه کامل حس میکردم و به این فکر میکردم که خدا کاملا به من نزدیکه و من رو میبینه و از این که من نگاه نکردم از من راضیه..همین که سرشار از درک خدا میشدم دیگه کاملا اثرات اون نگاه نا خواسته از ذهنم بیرون میرفت .......
البته هر کس که بخواد از ورطه گناه بیرون بره خدا راهش رو بهش نشون میده فقط کافیه اون طرف بخواد...پس یکم سخته ولی ممکنه...Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، soshiant ، فاطمه خانم ، حقیر ، شهرام ، salman313
۸:۰۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۴)black نوشته است:  والا خانم پیش تر از اینکه دعا یادمون بیفته فحش دادن تو دلمون یادمون میفتهHuhDodgy

به جای اینکه به تاریکی لعنت بفرستید
یک شمع روشن کنید ...Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر ، nasimesaba ، شهرام ، Havbb 110 ، soshiant ، Hadith ، seven.attar ، salman313 ، faraz_223
۱۶:۵۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
چرا اینقد دوستان دنبال برخورد فیزیکی میگردین. فحش و ناسزا واسه چی؟ فحش و ناسزا عواقب داره یکیش لنگه کفش خانوما. چون اینو خودم دیدم دارم میگم ( منو کسی نزده ها ، برداشت اشتباه نشه ).بعد دیگه بقیشو دوستان حدس بزنن بعد لنگه کفش چیا بیاد نثار شما بشه ..... .
سعی کنین شان قشر مذهبی رو رعایت کنید. بعد نگن ببین فلانی هم مسلمونه ببین چقدر حرکاتش بده.
تا جایی که میشه رعایت میکنیم ولی جایی که نمیشه خودتونو بسپارین دست خدا.
خدا خودش همه رو هدایت کنه
یا علی

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، salman313 ، حقیر ، faraz_223
۱۷:۱۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۸ توسط حسنیه.)
شماره ارسال: #57
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

حجاب محدود به خانمها نیست.
آیا آقایون مطمئن هستند که حدود پوشش خودشون رو رعایت می کنن؟
پدر بزرگ خدابیامرزم توی روستا زندگی میکرد تمام عمرش رو .طبیعتا کارهای زندگی تو روستا خیلی متفاوت بود.اما اگر زمانی نیاز بود برای تعمیرات یا هر چیز دیگه ای با خاک و گل و چوب سرکار داشته باشه هم حاضر نبود حتی آستین پیراهن رو بالا بزنه میگفت نامحرم نباید آدمو ببینه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، شهرام ، nasimesaba ، seven.attar ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، salman313 ، در جستجوی سختی ، Patriot ، حقیر ، faraz_223
۲۱:۵۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۸)mehrnaz نوشته است:  من پیشاپیش عذرخواهی می کنم،بابت اینکه شاید نظر من خیلی به سوال شما ربطی نداشته باشه،
یه خواهش دارم،
تا اینجا که من نظرات رو خوندم،شماهائی که اینقدر خوب برخورد می کنید،میشه لطفاً توی دلتون برای هدایت اون خانوم که حجابش خوب نبوده،هم دعا کنید؟
دعای شما حتما" تاثیرگذار خواهد بود ان شاءالله؛
اینجوری هم خودتون یه کار مثبت و معنوی انجام دادید و هم به رشد معنوی اون خانوم کمک کردید...
این خیلی زیبا و ارزشمند خواهد بود..
همیشه سعی کردم و میکنم که یادم باشه این دعاهارو بکنمAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، حقیر ، faraz_223
۲۲:۳۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #59

(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۴)حصان نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

حجاب محدود به خانمها نیست.
آیا آقایون مطمئن هستند که حدود پوشش خودشون رو رعایت می کنن؟
پدر بزرگ خدابیامرزم توی روستا زندگی میکرد تمام عمرش رو .طبیعتا کارهای زندگی تو روستا خیلی متفاوت بود.اما اگر زمانی نیاز بود برای تعمیرات یا هر چیز دیگه ای با خاک و گل و چوب سرکار داشته باشه هم حاضر نبود حتی آستین پیراهن رو بالا بزنه میگفت نامحرم نباید آدمو ببینه.

آیا پدر بزرگ شما فقیه بودند؟ و آیا این یه دستور فقهی هست که شما گفتید؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، nasimesaba ، faraz_223
۲۲:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من یه دوستی داشتم هر وقت این مدل خانومهارو میدید نگاه که ازشون نمیگرفت هیچ بلکه میگوفت خدا زیباست و زیبائی را دوست دارد Big Grin
البته معلومول حال بودSmile در مواجه با سرزنشهای من هم حدیث از اهل تسنن میگوفت که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده : نگاه به زن زیبا سوی چشم مرد را زیاد میکونه SmileHuh

ولی میگن در زمانهای گزشته 2تا برادر بعد از فوت پدر جدا میشن

یکی میره شهر یکی به کوهستان بعد از گزشت چند سالی برادری که به کوهستان رفته بود آب داخل الک میریزه و به شهر میفرسته پیش برادرش
برادر شهری هم که طلا فروشی داشته یک زغال روی پنبه میزاره و بر میگردونه به داداشش
برادر کوهستان تعجب میکونه و میره شهر پیش داداشش
بعد از سلامو الیک یه خانوم وارد مغازه میشه و با دست یک طلا رو نشون میده همون لحظه آستینش میوفته و دستش معلوم میشه برادر کوهستان دست این خانوم رو میبینه همون لحظه آب از الک میریزه و برادر کوهستان 2دستی به سرش میزنه
برادر شهری میگه
تو اگه جلوی چشمت بود و گناه نمیکردی هنر کرده بودی نه اینکه پاشودی رفتی یجای بی آب و الف
جریان الان ما ها هم جریان این 2تا برادر
اگه نگاهتون افتاد صلوات بفرستید به خدا پناه ببرید و اهدن صرلط المستقیم برای همه بخواهید
صلوات
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، حقیر ، faraz_223
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]