کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اضافه كردن Talatalk
۱۱:۵۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام
الان خيلي از فرومها ، حتي فرومهاي ايراني زيادي براي كاربراني كه با گوشيشون پستها رو ميخونن ساپورت برنامه Tapatalk رو به فروم اضافه ميكنن
اما اين فروم هنوز اين قابليت رو نداره
پيشنهاد ميكنم براي راحتي كاربراي موبايل اين قابليت رو اضافه كنيد.منتظر هستم تا این قابلیت رو به سایت اضافه کنید.
سپاس
آموزش اضافه کردن سایت به برنامه tapatalk
http://www.vbiran.ir/thread2393.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، تفکر ، وحید110 ، black ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، Detector ، spaceshi ، mahdy_mir ، blue.blood ، m.hossein ، پارسه
۱۲:۵۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2

تاپیک رو زدم به مدیران هم اطلاع دادم جهت اضافه کردن این سرویس اما هنوز واکنشی دریافت نکردم.حداقل میشه بگید انجام میشه این کار یا نه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، black ، Mohammad Trust
۱۳:۴۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۴۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
یه زمانی تصمیم داشتم نسخه مخصوص موبایل تالار رو راه اندازی کنم که مسلما خیلی بهتر از این نرم افزار بود

ولی در کل الان هیچ تصمیمی در این زمینه ندارم چون اگر بحث خواندن مطالب باشه که اکثرا میتونن بخونن
در زمینه نوشتن با موبایل در تالار هم به هیچ وجه موافق نیستم و اینکار رو تسهیل نمی کنم

چون با موبایل مگر میشه پست با محتوا داد؟
اصلا کسی مگه حال داره بیش از 2-3 جمله با گوشی تایپ کنه؟

قرار نیست تالار تبدیل بشه به ابزار سرگرمی که حالا سر کلاس و تو مسافرت، همینطوری بیایم چند پست چند کلمه ای بدیم Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، وحید110 ، میلاد.م ، sarallah ، در جستجوی سختی ، انصارالمهدی ، Woodi2020 ، blue.blood ، m.hossein
۱۳:۵۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
مهدی 2021 با احترام اصلا با نظر شما موافق نیستم!
برای پایه ثابت های فروم بله میشه پست با محتوا داد!

ماشاالله گوشی های الان هم کمی از کامپیوتر نداره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Detector ، blue.blood
۱۸:۱۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

سلام

منم همین پیشنهاد رو دادم قبلا به مدیران . ببینید Tapatalk باعث میشه پستها رو راحتتر بخونیبم . دلیل نداره حتما با موبایل پست بدیم که .

منم موافق هستم که درست بشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، blue.blood ، پارسه
۱۸:۲۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6

حدس میزنم شما با برنامه tapatalk کار نکردید.
حداقال برای من به این صورته که سایت باز نمیشه فقط تالار رو به صورت دسته بندی هایی که هست باز میکنه و بعد در هر بخش پست های مربوط رو.
بخش اخرین ارسال ها رو داره و فقط متن و عکس و هر چیز مرتبط با تاپیک رو باز میکنه نه چیز اضافه.
برای من استفاده مداوم از سیستم برای خوندن مطالب طولانی سایت با این مانیتور سخته چشم درد میگیر ولی با گوشی خیلی راحت و بدون میکش میخونم.
در ضمن اگر کسانی که قصد نوشتن مطالب طولانی رو دارند میدونند که کیبورد کامپیوتر بهترین گزینه است.
با هم خواهش میکنم این سرویس رو ارائه بدید اتفاقا من در سفر های خودم دنبال میکنم سایت رو این طوری نیست که ارتباطم قطع شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه
۱۱:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
استدلال من روشن بود..... فکر نکنم جای ابهامی باقی مونده باشه

تالار بیداری اندیشه جای بحثهای عمیق است که نیاز به داشتن وقت و تمرکز است
هیچ امر فوری و لحظه ای نداریم که کسی بخواد از جای خاصی پست بده و به این خاطر کار با گوشی رو براش راحت کنیم.....

در کل اون دوستانی هم که الان می تونن با گوشی پست بدن، لطف کنن و اینکارو نکنن.شما روزی یک ساعت با pc یا لپتاپ آنلاین بشین بهتر از اینه که 10 ساعت با گوشی بیاید تالار
۱۲:۰۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۱)Mahdy2021 نوشته است:  سلام
استدلال من روشن بود..... فکر نکنم جای ابهامی باقی مونده باشه

تالار بیداری اندیشه جای بحثهای عمیق است که نیاز به داشتن وقت و تمرکز است
هیچ امر فوری و لحظه ای نداریم که کسی بخواد از جای خاصی پست بده و به این خاطر کار با گوشی رو براش راحت کنیم.....

در کل اون دوستانی هم که الان می تونن با گوشی پست بدن، لطف کنن و اینکارو نکنن.شما روزی یک ساعت با pc یا لپتاپ آنلاین بشین بهتر از اینه که 10 ساعت با گوشی بیاید تالار

به نام خدا

سلام

آقا مهدی اجازه بده نظرمو بگم .

آیا سایتهای دیگه ای که این امکان رو دارند , بی مایه و دچار مشکل هستند ؟

نوشته شما و استدلالتون , برادرم واقعا عذر میخوام , اما بیشتر دیکتاتوری و عدم انعطاف رو نشون میده !

اینکه هیچ ابهامی باقی نمونده , نظر شماست . یعنی ما که طرفدار این امکان در سایت هستیم , حتما مشکلی داریم نه ؟

این تالار جای بحثهای عمیقه , درست , پس بقیه سایتهای دنیا , کم عمق هستن ؟

نقل قول:شما روزی یک ساعت با pc یا لپتاپ آنلاین بشین بهتر از اینه که 10 ساعت با گوشی بیاید تالار

واقعا شما هستید که تایین میکنید چه کسی چه مقدار بیاد تالار و به چه صورت ؟ و اینکه شما هستید که تشخیص ویدید کدوم بهتره یا بدتر ؟

واقعا در دین ما و در مکتب شیعه , ما میتونیم نسبت به دیگران اینطور قضاوت کنیم ؟

این درسته که میفرمایید مشکلاتی ایجاد میشه اما هر چیزی قیمتی داره و نباید با بازدید کننده ها مثل یه عده نادان برخورد بشه که ظرفیت امکانات مناسب ندارن .

اینطور که پست شما نشون میده یعنی خیلیها نمیفهمن و شمایی که تشخیص میدی کدوم بهتره . همین پست رو هم چون شما فقط میدونی چی بهتره میتونی حذف کنی.

تو این مدت که اندک مطالعه ای دارم اینو فهمیدم که هیچ کجای منابع دینی و دستورات علمای شیعه , نگفتن که با دیگران اینطور برخورد کنین .

شما دلائلی میاری که همه اش به این برمیگرده که : بازدید کننده پست بی محتوا میده ! بازدید کننده کی بیاد تو تالار و چقدر تو تالار باشه و بازدید کننده چه کنه و چه کنه !

ممنون از دستورات صریح شما .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، spaceshi ، SAViOR ، پارسه
۱۲:۱۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9

من پیشنهاد میدم شما یه مدت آزمایشی این سرویس رو فعال کنید اگر نتیجه ی منفی داشت سرویس دهی نکنید
من که تا به حال ندیدم پلاگین باشه پست رو بتونن در موبایل مطالعه کنند و نتونن ارسالی داشته باشند
فکر کنم tapatalk برای اندروید هم باشه و قط مختص ios نیست
۱۲:۲۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۱۸)alitalebi نوشته است:  من پیشنهاد میدم شما یه مدت آزمایشی این سرویس رو فعال کنید اگر نتیجه ی منفی داشت سرویس دهی نکنید
من که تا به حال ندیدم پلاگین باشه پست رو بتونن در موبایل مطالعه کنند و نتونن ارسالی داشته باشند
فکر کنم tapatalk برای اندروید هم باشه و قط مختص ios نیست

ببینید من رو آندروئید دارمش و اگر خواستید لینک دانلود برای آندروئید و iOS هم بهتون بدم . در ضمن سایتهای بسیاری در همین
ایران روی این نرم افزار سازگار شده .

میشه جلوی پست دادن رو هم گرفت . گرچه متاسفم اگر این امکان گرفته بشه .

فکر کنم برای سیمبین هم باشه ولی مطئن نیستم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا