|
توزیع سیمکارت در مدارس با توافق آموزش و پرورش
|
|
۱۴:۵۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیرعامل همراه اول در پاسخ به فارس:
توزیع سیمکارت در مدارس با توافق آموزش و پرورش بوده/مستندات قرارداد منتشر میشود خبرگزاری فارس: مدیرعامل همراه اول گفت: برخلاف توافقات، در برخی مدارس بستههای قرآنی باز و پس از خارج کردن سیمکارت به دانشآموز تحویل شده که شرکت "سروش مهر" مستندات قرارداد برای توزیع سیمکارت در مدارس را منتشر میکند. ![]() به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس وحید صدوقی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درخصوص ادامه توزیع سیمکارتهای دانشآموزی «دانش» در مدارس علیرغم مخالفتهای اعلامشده از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش، گفت: از آنجایی که همراه اول به عنوان یک اپراتور مشغول ارائه خدمات است، همیشه درخواست همکاری از این اپراتور وجود دارد. مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار افزود: از ما درخواست شد در حوزه جشنواره قرآنی، به عنوان حامی وارد شویم. وی ادامه داد: در این خصوص به ما گفتند که بسیاری از شرکتها قبول کردهاند حامی جشنواره قرآنی شوند، اما قبول نکردند؛ اگر همراه اول پیشقدم شود، موافق ارائه کار با همراه اول هستم. صدوقی ادامه داد: شرکت سروشمهر پدیدآورنده نرمافزار قرآنی سروشایمان است و این نرمافزار کاملترین نرمافزار آموزش قرآن است که امکاناتی از جمله مسابقه پیامکی، آموزش حفظ قرآن و سرگرمی دارد؛ این نرمافزار در دو سال گذشته به عنوان بهترین نرمافزار قرآنی را از جشنواره رسانههای دیجیتال دریافت کرده است. صدوقی گفت: به این ترتیب قرار شد 12 میلیون پکیج نرمافزار قرآنی برای 12 میلیون دانشآموز فعال شود. وی توضیح داد: شرکت سروشایمان اعلام کرد که هزینهای بابت این اثر از همراه نرم اول نمیخواهد و تنها هزینه توزیع را از همراه اول میگیرد. صدوقی افزود: صدق گفته انجام این اقدام با مجوزهای لازم، تیزر صدا و سیما است، زیرا صدا و سیما هیچ تبلیغی را بدون ارائه مستندات لازم پخش نمیکند و نامه انجام تفاهم و قرارداد در این خصوص به صدا و سیما ارائه شده است. مدیرعامل همراه اول گفت: در همین رابطه به دلیل صحبتهای مسئولان وزرات آموزش و پرورش، شرکت سروشمهر بیانیهای را در دو صفحه تهیه کرده است و در این بیانیه تمام فرایند را از ابتدا تا به امروز توضیح داده است. وی گفت: همراه اول حامی جشنواره قرآنی بوده است و به دلیل اینکه در نرمافزار قرآنی سروشایمان، مسابقه پیامکی پیشبینی شده بود، ما نیز یک کارت هدیه برای دریافت سیمکارت در آن پکیچ درنظر گرفتیم تا با این کارت هدیه و دریافت سیمکارت دانشآموز بتواند با 200 پیامک رایگان آن درمسابقه شرکت کند. صدوقی تأکید کرد: توزیع سیمکارتهای دانش همراه اول در مدارس با نظر وزارت آموزش و پرورش و طبق توافقات انجامشده است. مدیرعامل همراه اول یادآور شد: فعالسازی سیمکارتهای دانش نیز حتماً در حضور ولی دانشآموز انجام میشود. وی گفت: حال اگر وزارت آموزش و پرورش از این قرارداد پشیمان شده و قصد لغو قرارداد را دارد، میتواند سیمکارتها را عودت دهد؛ همراه اول 10 هزار دفتر خدمات ارتباطی دارد و میتواند سیمکارتها را در آنجا توزیع کند. وی گفت: علیرغم قرارداد و هزینه سنگین این حمایت برای همراه اول، در برخی مدارس بستهها باز شدهاند، کارت هدیه سیمکارت از آنها خارج شده و بسته تحویل دانشآموز شده است. وی گفت: این اقدام برخلاف قرارداد موجود است؛ اما همراه اول اعتراضی به این موضوع نکرد؛ حال اگر مایل به لغو قرارداد هستند میتوانند بستهها را عودت دهند. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۶, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
آقا من همین چندروز پیش یکی از همین سیمکارت های دانش آموزی مفتی گرفتم
عجب سیمکارت باحالیه! ![]() شماره رند+20 دقیقه تماس رایگان+یه عالمه اس ام اس رایگان (نمیدونم چقدره.تا الان که هرچی اس ام اس دادم رفته )من سیم اصلیم ایرانسله اما دیگه شارژ نمیگیرم.اگه با کسی کار داشته باشم و ایرانسلم شارژ نداشته باشه،سریع اون سیمکارته رو میذارم تو گوشیم حالا، این خبر خوبیه یا بدیه؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خوبیش اولشه
بدیش بعدش شروع میشه |
|||
|
۱۰:۰۲, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:بدیش بعدش شروع میشهمنظورتون چیه؟ در ضمن،من چند ساله که موبایل دارم اما باور کنید ازوناش نیستم که همه زندگیشو برا موبایل فنا میکنه!
|
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
نه دوست عزیز من منظورم شمانیستی
خودتون یه مقدارتحقیق کنین میبینین چه بلائی شده این تلفن همراه من به هیچ وجه مخالف تکنولوژی نیستم حتی با ممنوعیت ماهواره هم شدیدا مخالفم اما تو جامعه مامتاسفانه متاسفانه باب شده اول بیارن بعد فرهنگ سازی کنن همین امسال شب21رمضان برای دسته جات عزاداری اینکه شب باشه یاروز اونهم بازبون روزه بحثهای هیئات و مساجد سرهمین موبایل بوده این دیگه حقیقتیه که اونیکه بخوادکاری کنه میاد بیرون برای عزاداری اما بعدش قرارتلفنی شروع میشه میدونم الان خیلی ازدوستان جبهه گیری میکنن اما نباید با واقعیتها مقابله کرد بهتره بپذیریم دوست عزیز فدائی ولایت (همشهر ی)شماکه گلی دوستت هم دارم |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۶ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
آسیبهای تلفن همراه کاملا مشخص هست.
حتما میدونید که توی دین ما توصیه شده که تنها نمونید.چون تنهایی باعث میشه وسوسه های شیطانی سراغ آدم بیاد.اگه دین هم نگفته بود فکر کنم تجربه این مسئله رو کاملا ثابت کرده. تلفن همراه این تنهایی رو برای آدم به ارمغان میاره.یعنی شخص دارنده خیلی راحت میتونه با این وسیله به گناه کشیده بشه. اینو حتما قبول دارید که اگه یک شخص رو توی محیطی قرار بدین که مرتب در حال تحریک شدن(وسوسه شدن)باشه احتمال اینکه اون شخص اون عمل خاص رو انجام بده نسبت به شرایط عادی خیلی بیشتر میشه. اگه قبلا ترمز پدر و مادر بود یا شخص تو اون محیط تحریک کننده نبود ،اما الان با ورود تلفن همراه هم کنترل پدر و مادر از بین میره و هم اون شرایط به وجود میاد. همه اینا رو گفتم که بگم شاید برای سنین بالا تلفن همراه خوب باشه اما به هیچ وجه برای سنین پایین مفید نیست بلکه به شدت هم ضرر داره.چون یه فردی که تو سنین پایین هست نمیتونه تشخصی بده این کسی که باهاش تماس گرفته چی ازش میخواد... حالا به جز این بگذریم که بچه ها از درس و از خانواده و .....جدا میشن. متاسفانه توی کشور ما مثل خیلی از چیزای دیگه که بدون برنامه ریزی و هدف گذاری پیش میره این مسئله هم مطرح شده و به آسیبهاش هیچ گونه توجه ای نشده. باز هم شرایط گناه آسون تر میشه. |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا به جز این بگذریم که بچه ها از درس و از خانواده و .....جدا میشن.بچه ها جدا میشن؟؟؟چرا گردن بچه ها میندازید قضیه رو؟!!! این خانواده ها هستن که هر روز و هرروز دارن از بچه ها دور میشن و فقط فکر میکنن هر روز دوزار پول بذارن کف دست بچشون کافیه در حالی که هیچکی نیست بگه ما پول میخوایم چیکار،فقط یه ذره محبت! گرچه خیلی از ارتباط های خانواده و فرزند به نظرم دیگه درست نمیشه.مثل این میمونه که اسرائیل بعد از این همه ظلم بیاد بگه من با همه مسلمونا دوستم و هیچ مشکلی باهاشون ندارم! (البته بلا نسبت خانواده ها!) باز حداقل موبایلمون هست تا با دوست هامون کمی ارتباط داشته باشیم تا اون قضیه کمی جبران شه نقل قول:تلفن همراه این تنهایی رو برای آدم به ارمغان میارههمینکه میگم شما بزرگترا نمیدونید نوجوون های امروزی مثل من چه سختی ای میکشن! برادر،ما از همون اولشم تنها بودیم.تنها یار و یاور همیشگیمون خدا و ائمه و ... بودن |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۰)فدايي ولايت نوشته است: بچه ها جدا میشن؟؟؟چرا گردن بچه ها میندازید قضیه رو؟!!!دوست گل من ،وقتی من یا هر شخصه دیگه ای در مورد مسئله ای صحبت میکنه صورت کلی و نرمال اون مسئله رو در نظر میگیره نه استثناعات رو.خانواده ای که شما از ش تعریف ارائه دادین رو کسی تایید نمیکنه. اما این واکنش هم که به خاطر فرار از خانواده یا کمبودهای خانواده بریم سراغ دوستان هم کار زیاد درستی نیست. محیط دوستان(صورت کلی رو میگم نه شخص شما رو)باعث خیلی از مسائل بعدی میشه که نتایج خوبی نداره. شما خودت رو بزار کنار که دنبال دین و مذهب هستین.خیلی از جوونا از اون طرف پیش رفتن.یعنی اینکه فرزند به هیچ وجه نمیخواد با سنت مذهبی خانواده کنار بیاد و میگه خانواده منو درک نمیکنن و....به خاطر همین مسئله از خانواده میبره و میره سراغ همین موبیال.الا اکثریت کسانی که مشکل براشون پیش میاد این مسیر رو رفتن.همون چیزی که این روزها بهش میگن شکاف نسلها،و...(جالبه خودمون باعث این شکاف شدیم حالا داری طبیعی هم نشونش میدیم!!!!) (۲۹/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۰)فدايي ولايت نوشته است: همینکه میگم شما بزرگترا نمیدونید نوجوون های امروزی مثل من چه سختی ای میکشن!کی گفته من از شما بزرگترم؟!؟!؟!؟!؟!؟ ![]() بازم میگم منظور صورت کلی مسئله بود،نه موارد استثنایی. خود شما بگو چند درصد افراد مثل شما با تنهایی تلفن همراه میرن سراغ ائمه؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۸ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
والا به مام تو مدرسه اون سي ديا رو دادن ولي سيمكارتاشو برداشته بودن!
![]() همم موبايل دارن اينكه هر كسي جه جوري ازش استفاده ميكنه بستكي داره به درك و فهم خودش همرو با يه جوب كه نبايد زد! داشتن موبايل بد نيست مهم طرز استفادشه كه متاسفانه تو كشور ما واقعا افتضاحه! البته نه همه،تو هر جيزي استثنام هست اما خب اكثريت جووناي الان به هر دليلي از موبايل سواستفاده ميكنن! (محمد اقا همه كه مثه من و شما نيستن
|
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
جالبه! همه هم منو میشناسن،هم میدونن سنم چقده،هم میدونن اسمم چیه!
![]() ![]() خودم هم نمیدونم چرا!
|
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آموزش و پرورش شیطانی به خودکشی ختم شد | سدرة المنتهی | 75 | 28,246 |
۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|

![[تصویر: 835097_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/27/835097_PhotoA.jpg)

)