کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضور برادران اهل تسنن در سایت;فرصت یا تهدید؟
۲:۱۴, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
با توجه به این که مشهود است تعدادی از برادران اهل تسنن عضو این محفل هستند خواستم بدانم سیاست کلی در قبال این موضوع چیست؟زیرا به هر حال بحث هایی مطرح می شود که بعضا" چالشی است و نیاز به شکیبایی کاربران دارد ولی متاسفانه مشاهده می شود عده ای هستند که این جا را با کارزار جنگ های مذهبی اشتباه گرفته اند و مطالبی بیان می کنند که به یقین موجب آزردگی اقلیت نام برده می شود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، ONLY66 ، سدرة المنتهی ، semnani ، أین المنتظر ، انصارالمهدی ، rezvan

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۸, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
مخلصیم elenor جان...آره بخدا...بهترین نعمت اینه که تو خانواده شیعه بدنیا آمدیم همیشه به این مساله فکرمیکنم و خدارو شاکرم...فقط مواظب ورودشون به تالار باشین...خدا حفظتون کنهHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nader008 ، semnani
۱۰:۴۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
تفاوت عقاید اهل تسنن با اهل تشیع در چند نکته کوچیکه، تشابهات ما خیلی بیشتر از اختلافاتمونه. مبحث اختلاف شیعه و سنی در خلافت حضرت علی هستش که اهل تسنن اون رو خلیفه چهارم می دونن و اهل تشیع خلیفه و امام اول.
در هر دو طیف تشیع و تسنن تند روهایی وجود داره که به نظر من خواسته یا ناخواسته عامل شیطان هستن برای توهین.
اهل تسنن نه تنها به حضرت علی و حسن و حسین و 12 ائمه عشق می ورزند بلکه بین خودشون سادات هم دارن.
تفاوت دیگر اهل تسنن و اهل تشیع در مورد حضرت مهدی هستش که اهل تشیع عقیده دارند که امام زمان به دنیا آمده و تا موعد مقرر (که بی شک نزدیک هست) در غیبت به سر می برند اما اهل تسنن معتقدند که این حضرت در موعد مقرر در یکی از خانواده های سادات به دنیا می آید.
دشمنان اسلام از این تفاوتها استفاده کرده و به خیلی از مسائل کوچک و گنگ دیگر دامن زده اند تا آشوب در بین امت مسلمان ایجاد کنند. ما به عنوان روشنفکر باید عاقل باشیم و هیچ حرفی را بدون دلیل و مدرک نشنویم و قبول نکنیم.
توهین کردن به یک فرد و اعتقادات اون تنها از شخصیت کوچک و افکار بسته فرد توهین کننده سرچشمه می گیره. در مورد اهل سنت هر سوالی داشته باشید من می تونم جواب بدم چون با خیلی هاشون در ارتباطم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ONLY66 ، parisan ، هانا نابغ ، semnani ، Demir ، تازه مسلمان
۱۵:۰۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13

تو این شرایط اصلا صلاح نیست که بحث کنیم درباره این که کدوم طرف حق هست
برای برادر و برابر بودن همین که :
1- خدامون الله جلاله و تعالی
2- پیغمبرمون حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و (البته همه پیامبران رو هم قبول داریم)
3- قبلمون کعبه خانه مقدس
4- و کتاب مقدس هممون قرآن هست کافیه و دیگه نیازی نیست بشینیم بگیم اینا این جور میگن ما اینجور میگیم
حضرت آیت الله بهجت فرمودند همه اهل تسنن و اهل شیعه با هم برابر و برادرند ، ما همه در اصل های دین مشترکیم
اختلاف ما با برادر های سنی بین اصحاب هستش که آن ها همه به رحمت خدا رفتند
اصلا خوب نیست که این تایپیک برای مناظره بین اهل سنت و شیعه باشه چون خواسته یا ناخواسته اختلاف پیش میاد
که این آرزوی خیلی ها هستش
من از همین جا به برادر های سنی که میان این جا میگم مخلص چاکر همشون هستم
اگر هم از بین افراد شیعه کسی به خلفای راشدین توهینی کردند معذرت میخواهیم
به امید ظهور حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، parisan ، semnani ، تازه مسلمان
۱۷:۳۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
"اتحاد" برای ایستادن در مقابل "دشمن واحد" است نه اینکه من سنی رو مجاب کنم شیعه بشه یا سنی منو مجاب کنه تا مذهبشو بپذیرم
اینو بخونید:
http://antisemitism.blogfa.com/post-34.aspx
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، nader008 ، هانا نابغ ، ONLY66 ، boghz ، semnani ، Demir
۲۰:۲۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام به همگی
ما فقط و فقط مسلمانیم همین
نه سنی و نه شیعه، فقط مسلمان
از بردار و خواهر هایی که غیر این فکر می کنن یه سوال دارم
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خاتم پیامبران و پیامبر همه مسلمین و بلکه همه جهانیان، وهابی بود،سنی بود، یا شیعه.
او فقط مسلمان بود کسی که ادعا کنه سنیه عشق یک شیعه به پیامبرش رو نفی کرده و البته برعکس همین هم صادقه.
حتما نباید فراماسونر بود تا تو راه شیطان باشی، شیطان همیشه تو زمین ما و با قوانین خودمون با ما بازی میکنه
به نظر من هرکی وارد این سایت بشه باید بهش احترام گذاشت.این سایت اسمش بیداری اندیشه است نه بیداری نفرت و تفرقه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، هانا نابغ ، ONLY66 ، boghz ، semnani ، Demir
۱:۵۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16

خواهرا - برادرا
به سوال توجه کنید! "برادران اهل تسنن"!!! اگر باهاشون ادعای برادری میکنید پس دیگه لفظ تهدید چیه؟
دشمنان ما فقط فرقه وهابیون هستند که حسابشون به کلی از سنی ها و اساسا از اسلام جداست.
ما اینجاییم برای یک هدف و آن هم اتحاد و بیداری است.اینکه هر کسی با هر دین و مذهبی بخواد حقیقت را پیدا کنه باید باعث خوشحالی همه ما باشه.
یادمون باشه که تعصب و غرور گناه مورد علاقه شیطانه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، ONLY66 ، محب الزهرا ، fr60din ، hamed313 ، semnani ، تازه مسلمان
۹:۱۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:اگر باهاشون ادعای برادری میکنید پس دیگه لفظ تهدید چیه؟
شما به قسمت اول سوال توجه نکردی: فرصت یا تهدید
مثبت اندیش باش برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۱۱:۱۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۰:۳۹ توسط هانا نابغ.)
شماره ارسال: #18

فرصت که خب جنبه مثبت قضیه است.تازه اونم واسه اونها.نه تنها اهل تسنن بلکه تمام ما، که در این تالار جمع شدیم فرصتی پیدا کردیم برای بیداری.
الان اکثرا تاکیدشون روی لفظ تهدید متمرکز شده.این سوال ناخواسته بین ما فاصله ایجاد میکنه.
بیایید دعا کنیم پروردگار یکتای عالم بینشی به همه ما عطا کنه که قدرت تمیز خوب و بد ، درست یا نادرست را داشته باشیم.و یادمون باشه که دشمن در هر لباسی ممکنه ظاهر بشه.
امام علی نور چشم همه ما هستند افتخار ما هستند.بیاید مرام علی وار داشته باشیم.
درضمن من برادر نیستم.خواهرم!!!Dodgy
۱:۴۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
با سلام خدمت دوستان
به نظر من بهتره که این بحث ادامه پیدا نکنه دوستان من زمان همه چیز رو درست می کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، semnani
۲۰:۲۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۸ توسط DOROOD.)
شماره ارسال: #20
آواتار
من كه نفهميدم از چه نظر تهديده
در هر صورت ما بايد ادب رو رعايت كنيم با هر كسي كه سر و كار داريم و اگه نظري داريم خيلي محترمانه بيان كنيم.Smile
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا