|
حضور برادران اهل تسنن در سایت;فرصت یا تهدید؟
|
|
۲:۱۴, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به این که مشهود است تعدادی از برادران اهل تسنن عضو این محفل هستند خواستم بدانم سیاست کلی در قبال این موضوع چیست؟زیرا به هر حال بحث هایی مطرح می شود که بعضا" چالشی است و نیاز به شکیبایی کاربران دارد ولی متاسفانه مشاهده می شود عده ای هستند که این جا را با کارزار جنگ های مذهبی اشتباه گرفته اند و مطالبی بیان می کنند که به یقین موجب آزردگی اقلیت نام برده می شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۵۶, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نظرم که اگه بچه ها رعایت کنند اتفاقا فرست مناسبی برای اتحاد فراهم می شود اما اگر بچه ها بخوان مثل آدمای بی سواد و تندرو با برادران اهل سنت برخورد کنند همون نباشند بهتره ، حداقل اینکه دشمن تراشی نمیشه.
یکی نیست به این جماعت تندرو بگه که الان عصر گفتگو و مذاکره است و سب کردن کار افراد بی منطقه. در کل می گم بیان و قدمشون رو چشم برادران شیعه شون .
|
|||
|
|
۹:۱۱, ۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اگر کسی از شما سوالی بپرسد که باعث تزلزل ایمانتان شود !
خوب است یا بد ؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۲۱:۰۶ توسط semnani.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۰ ۹:۱۱)arnh نوشته است: اگر کسی از شما سوالی بپرسد که باعث تزلزل ایمانتان شود ! خوب است یا بد ؟ سلام دوست عزیز قرار نیست که سوالات مذهبی بپرسند و بر فرض مثال همان طوری که دوستمان ELENOR فرمودند اگر کسی احیانا این چنین سوالی داشت می تواند به صورت خصوصی پیام به اساتید فن بدهد و پاسخ خود را از آنها بگیرد . تازه اول و آخر که باید بتونیم از مبانی اعتقادی خود دفاع کنیم یا نه ؟ شاید با این کار به شوق آییم که به تحقیق در مورد مسائل مطرح شده بپردازیم و در حل آن شبهه استاد شویم. |
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
درود بر دوستان! (البته اگر من را دوست پندارند!)
من مسلمانم! در يك منطقه سني نشين بزرگ شدم. به هر حال من مسلمانم! شما در خانواده شيعه رشد كرديد. شما هم مسلمانيد! پس شما برادران من و خواهران من هستيد كه ما مسلمانيم! ما همه مسلمانيم و مسلمانان را بايد اتحاد و دوستي. ![]() ( و من يتول الله و رسوله و الذين امنوا فان حزب الله هم الغالبون ) بياييد حزبمان را پديد آوريم؛ با تحكيم همبستگي و ولايت ميان يكديگر. دست در دست هم، پيروزي از آن ما خواهد بود. الله اكبر. يا الله |
|||
|
|
۲:۳۹, ۲۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۰ ۲:۴۲ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۰ ۲:۲۰)Demir نوشته است: درود بر دوستان! (البته اگر من را دوست پندارند!) با سلام و عرض خیر مقدم مطمئنا" خواسته ی قلبی تمام اعضای این تالار پیروزی حزب الله حقیقی است. |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اون کاربر اهل تسنن که به این سایت میاد حتما دنبال تحقیق هست چون اونا با تعصبی که دارن اومدن به این مکانهای مذهبی بچه های تشیع رو ممنوع میدونن چه برسه به عضو شدن بعدش این یه فرصت هست چون من خودم تجربه دارم من تو دانشگاه چون تو خوابگاه هستم اونجا هم یکی از دوستای هم خوابگاهیم اهل تسنن بود ما به اون یه نهج البلاغه هدیه دادیم و گاهی هم چند تا از بچه ها از روی اصول باهاش بحث میکردن حالا اون یه شیعه ی اعتقادی وعاشق امام علی هست و اون رو میشه یه شیعه نامید
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نظر من در کل بین تمام ادیان باید احترام باشه. ما خودمون رو بر حق می دونیم، اما دیگران هم چنین اعتقادی در مورد عقایدشون دارند و اگه غیر از این بود و ما عقاید خودمون رو درست نمی دونستیم، عقایدمون رو تغییر می دادیم.
در کل به نظرم خوبه در مورد عقاید بحث بشه و در مورد مسائل مختلف فکر بشه. فقط اینطوری می تونیم بفهمیم داریم راه درست رو می ریم یا اینکه نه، فقط فکر می کنیم که داریم راه درست رو می ریم. |
|||
|
۲۳:۰۴, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
البته هدف و خواسته قلبی همه ما وحدت هست ولی از گفتن تا عمل مسله این است . . .
یکی از کاربران میاد مسئله حضور اهل سنت مطرح می کنه و دوستی دیگر سوالی پیرامون حضرت علی علیه السلام که بسیار سوال خوبی هست و اهل فن با پاسخ به این پرسش در این فضا می تونند به بیداری خیلی از دوستان کمک کنند . متاسفانه تا اینجا که 27 پاسخ به این تاپیک داده شده کسی اصلا حرفی در مورد اون سوال نداده . شما که مسئله حضور برادران اهل تسنن مطرح می کنی خوب حالا اومدیم نشستیم دور هم . . . بعدش ؟ سوالی چیزی مطرح کردی که جواب بدیم یا پیرامونش بحث کنیم ؟ سوالی پرسیدی و از اهل فن خواهش کردی که بیان و جواب بدن . دوستداری کسی را شیعه کنی , اینجوری نمیشه . مطمئن باش کار بدون برنامه ریزی هدر دادن وقت هست حتی اگه نیت خیر باشه برای افکار خودت سعی کردی یه وبلاگ بسازی ؟به خودت زحمت دادی سخنرانی های پیرامون این موضوع جمع اوری کنی ؟ و . . . یا فقط دوست داری توی یه تاپیک دور هم جمع بشیم و پراکنده گویی کنیم ؟ |
|||
|
|
۲:۵۴, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
با سلام
خوشبختانه دوستان با کتاب خاطرات مستر همفری آشنا هستن مستر همفری همون جاسوس انگلیسی بود که مهمترین عامل (به نظر من که تنها عامل بعد از جهل مسلمانان) در بوجوداومدن وهابیت بود این کتاب خیلی کوچیکه و فکر نمی کنم بیشتر از چندساعت وقتتونو بگیره یه چیز جالب که توش بهش برخوردم ، متن زیر بود توصیه می کنم اگه حوصله نداشتید فقط قسمتهای رنگیشو بخونید من نمی دانم چرا مسلمانان این نزاع و اختلاف را ادامه می دهند؟ با اینکه عمر و علی هردومردند و بر مسلمانان واجب است که در اوضاع فعلی خود، فکر کنند، نه نسبت به گذشته . در یکی از روزها درمورد اختلاف سنی و شیعه با بعضی از بزرگان وزارت خانه صحبت می کردم و این نکته را می گفتم که اگر اینها عقل داشته باشند، اختلاف را کنار می گذارند و وحدت کلمه پیدا می کنند. رئیس مربوطه در مقابل این حرف به من پرخاش کرد که تو وظیفه داری به جای این تاثر در ازدیاد این اختلاف سعی کنی، و ما نباید بگذاریم که برای یک روز هم مسلمانان باهم اتحاد کنند. و به همین مناسبت سکرتر در یکی از جلسات که قبل از مسافرت عراق با او داشتم گفت: وظیفه خطیری که در این سفر به عهده توست اینستکه نقاط اختلافی بین مسلمانان را که موجب جدایی آنها از یکدیگر است بدست آوری و اختلاف را دامن بزنی، اطلاعات قابل توجهی را در این خصوص برای وزارت خانه کسب کنی. زیرا ممکن نیست ما انگلیس ها آسایش و رفاه صد در صد داشته باشیم جز اینکه در عموم مستعمرات خود، آتش فتنه و اختلاف را دامن بزنیم. خلاصه وقتی بین اینها اختلاف ایجاد شد و نیروهای این حکومت ها پراکنده گردید، ما از ساده ترین راه می توانیم آنها را استعمار کنیم. ........................................................................ حالا قضاوت با شما وحدت یا ..........؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
فعلا توی این زمان که همه چیز داره باعث جدایی مسلمین از هم می شه باید فقط گفت : وحدت اسلامی
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |