|
بررسی برخی انحرافات در زمینه مهدویت که نمیدانیم ولی نشرمی دهیم
|
|
۱۶:۰۸, ۲۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۰:۴۱ توسط hed_gol.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لطفا تا آخر گوش بدهید
آیا ذهنیت جامعه ایرانی درباره مهدویت و ظهور قابلیت پذیرش فتنه ای سیاسی-اجتماعی را دارد؟! [/b] * وَ جَعَلنا بَینَهُم و بَینَ القُرَی الَّتِی برَکنا فیها قُرًی ظَهِرهً و قَدَّرنا فیها السَّیرَ سیروا فیها لیالی و ایَّاماً ءامنین (سوره سباء آیه ۱۸) امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : بزودی برخی از شیعیان من ادعای رویت می کنند. چاپ کتاب های در رمینه مهدویت از سال ۷۶ که … !!! برخی معتقدند که ظهور صغری اتفاق افتاده و نیازی به ولی فقیه نیست و فقط به یک هادی نیازمندیم!!! برخی بدنبال ایجاد یک سازمان خارج از سازمان و دستگاه فقاهت برای امام زمان هستند؛ درحالی که دستگاه فقاهت از زمان امام صادق (علیه السلام) بوده است. تشخیص بین صیحه آسمانی و شیطانی روز ظهور امام زملن نیز بر عهده فقها می باشد… سخنران:حجت الاسلام محسن قنبریان(استاد حوزه،محقق وپژوهشگر) [/b] لطفا نظرات خود را پس از گوش دادن به سخنرانی در همین صفحه برای ما ارسال نمایید. دانلود با کیقیت بالا : ۲۳ مگابایت دانلود با کیقیت پایین : ۸ مگابایت ![]() لینک دانلود تصویری : |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۹:۴۲, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۲ ۹:۴۲)REZA1364 نوشته است: یعنی به نظر شما کی میگه که این صیحه ،همان صیحه موردنظره؟ ظاهراً شما متوجه منظور بنده نشدید بنده عرض کردم که (۲۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۰۱)در جستجوی سختی نوشته است: شما بر پایه کدام آیه یا روایت همچین موضوعی رو مطرح می کنید ؟!! کاری به عقلانی بودن موضوع ندارم آیا آیه یا روایت یا حدیثی در این خصوص وجود دارد یا خیر ؟!! |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مثالهایی که از کتاب رجب علی خیاط آوردند جالب بود من که تاحالا دقت نکرده بودم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-240x300.jpg]](http://www.radepaclip.com/wp-content/uploads/2012/09/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-240x300.jpg)