|
صادقانه خود را مخاطب همین دو آیه قرار دهیم!!!!!
|
|
۱۰:۳۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا ( فرقان 30 ) و پيامبر [خدا] گفت: «پروردگارا، قوم من اين قرآن را رها كردند.» (30) آیا ما مصداق این آیه نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ أَفَلا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلَى قُلُوبٍ أَقْفَالُهَا ( محمد 24 ) آيا آنها در قرآن تدبّر نمىكنند، يا بر دلهايشان قفل نهاده شده است؟! (24) آیا در قرآن تدبر میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بر دلهای ما هم قفل نهاده شده بابت بی توجهی به قرآن؟؟؟؟ اصلاً جایگاه قرآن در زندگی ما کجاست؟ اگر با قرآن انسی نداریم شک نکنید با امام زمان هم انسی نداریم مطلقاً چرا که ایندو قرین یکدیگرند مبادا دیگران در عمل به آن از شما پیشی بگیرند!!!!!! |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . حضرت صادق (ع ) فرمود: . هر كه در حال جوانى قرآن بخواند و با ايمان هم باشد قرآن با گوشت و خونش بياميزد، و خداى عزوجل او را با فرشتگان پيغام برنده و نيكرفتارش رفيق كند، و قرآن براى او در روز قيامت پرده و مانعى از آتش باشد و (قرآن) گويد: بار پروردگارا هر كارگرى بمزد كار خويشتن رسيده جز كارگر من ، پس گرامى ترين عطاهاى خود را باو برسان ، فرمود: پس خداى عزيز و جبار دو جامه از جامه هاى بهشتى باو بپوشاند و بر سرش تاج كرامت نهاده باشد، سپس بقرآن گفته شود: آيا ما تو را درباره اين شخص خشنود كرديم ؟ قرآن گويد: بار پروردگارا من برتر از اين درباره او ميل داشتم ، پس نامه امان (از دوزخ را) بدست راستش دهند، و فرمان جاويدان ماندن در بهشت را در دست چپش گذارند و وارد بهشت گردد، پس باو گفته شود: بخوان (قرآن را) و يكدرجه بالا برو، سپس به قرآن گويند: آيا آنچه تو خواستى باو رسانديم و تو را خشنود كرديم ؟ گويد: آرى ، حضرت فرمود: هركس قرآن را بسيار بخواند و با اينكه حفظ آن (بر او) دشوار است آنرا به ذهن خويش بسپارد خداى عزوجل دو بار پاداش آنرا باو بدهد. . اصول کافی . (۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۳۰)Agha sayyed نوشته است: کسی آشنا به قرآن است که زیادتر در آن تدبّر کند ؛ مجموعه روایات هم مثل قرآن است . . واقعا با قرآن فاصله داریم..... در همین تالار تاپیک های مفید برای انس با قرآن هستند اما بیننده کم دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ....این تاپیک و که خوندم کلا نا امید شدم از خودم... منی که نمازمو درست درمون نمی خونم... و فقط بخاطر داشتن عشق به امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خودمو آدم میدونم...و توی روز مرگیو... بلاتکلیفی معلقم... وقتی این آیرو خوندم... ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا دستمو بگیر منو بکش بالا
|
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۰:۱۰ توسط هادی....)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:توی روز مرگیو... بلاتکلیفی معلقم... جنابه fafa ما هم یه جورایی به روزمرگی و بلاتکلیفی و دور و تسلیس گرفتار شدیم و فقط شما مبتلا نیستی اما .... تنها راهی که می توان از این مسائل ناراحت نبود .... تَدَیُن و دین داری هست .... . |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این که میگین درسته... ولی خوب وقتی همینجوریم ترک گناه برای ما سخته...و داریم یه جورایی سعی میکنیم....
سخته بدونی از کجا باید شروع کنی...
|
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
توی پروفایله پرنیان، قسمته توضیحات ، یه چیزی نوشته بود که خیلی خوشم اومد ....
(مگر از زندگي چه مي خواهيد، كه در خدايی خدا يافت نمي شود؟) سعی کنید ، هر روز یکی دو صفحه از قرآن رو قرائت کنید ، و بعد معنی اش رو بخونید ... تاثیره شگرفی تو طرزه تفکر ، سبکه زندگیتون و اخلاق و رفتارتون می بینید .... یکی از راههایی که من برای مقابله با روز مرگی و احساسه پوچی ، پیش گرفتم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |