|
ریشه ی زود رنجی و اینکه زود به ما بر میخوره چیه؟
|
|
۱۱:۲۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بعضی از ماها بعضی از موقع ها با اینکه خیلی هم ادعای امام زمانی و دینداری و ... اینا داریم با کمترین انتقادی زود بهمون بر میخوره تاب یک نظر مخالف و نقد رو نداریم، البته نظر مخالف و نظری که حق باشه!!! حتی بدتر از اون از طرف کینه هم به دل میگیریم! ریشه ی این زود رنجی و کینه ورزی و زود بهمون بر خوردن چیه؟ به نظر من یکی از مهمترین اینها غرور است! که خیلی موقع ها خیلی بهش توجه نداریم اول تعریف کنم غرور رو اشتباه نگیرید: غرور یعنی زیر بار حق نرفتن!!! ممکن هست ریشه های دیگه ای هم داشته باشه نمیدونم البته در مورد کینه ورزی باید بگم یکی از مهمترین ریشه هایش حسد است إن شاء الله اگه شد در موردش بعداً مفصل صحبت میکنیم اما عجالتاً توی این تاپیک بیاید اگه میشه هم در مورد ریشه ی این زود رنجی و کینه ورزی صحبت کنیم هم در مورد راه های علاجش! در مورد غرور و نشانه های آدم مغرور و راه علاجش هم هم توی این تاپیک میشه بحث کرد و هم توی تاپیک های دیگه دوستان اگه میتونن حتماً خوبه از آیات و روایاتی هم که در این مورد هست و کتابهای اخلاقی معتبری مثل معراج السعادة یا جهاد نفس شیخ حر عاملی یا چهل حدیث امام خمینی یا... کمک بگیرند که بحث متقن تر جلو بره و فقط نظر شخصی نشه. امیدوارم إن شاء الله بحثی بشه که به درد دنیا و آخرتمون بخوره... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راه اینکه خدا به ما حکمت بده چیه؟(مقاله ی فوق ویژه و کاربردی | علی 110 | 17 | 9,648 |
۲۴/تیر/۹۵ ۱۸:۰۷ آخرین ارسال: مهسااحمدی |
|
| مسیر زندگی ام را با تو طی کردم به خیال اینکه توشه ای دارم | soshiant | 2 | 2,063 |
۲۹/بهمن/۹۱ ۱:۳۵ آخرین ارسال: mohammad reza |
|