کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقتی همسایه شمالی به تدریج به شیطانی مجسم تبدیل می شود
۱۳:۴۰, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
آذربایجان یا مستعمره رژیم صهیونیستی

با سلام به همه عزیزان
طی روزها ، هفته ها و ماههای گذشته شاهد تحولات عجیب و قابل توجهی در کشور آذربایجان ، این همسایه شمالی کشورمان بودیم ، تحولاتی که در نوع خود تازه و قابل توجه است :
ارسال ادوات جنگی به مرزهای مشترک به ایران
و ....
همه و همه نشان می دهد که نیات شومی در پس این تحرکات خبیثانه خوابیده است و دشمنان در نظر دارند تا در زمان مناسب تحرکاتی را بر ضد کشور عزیزمان از این خطه آغاز کنند ، هرچند کشور آذربایجان در حد و اندازه ای نیست که بتواند بر علیه جمهوری اسلامی مقتدر و قدرتمند اقدامی انجام دهد ، اما دشمنان این کشور را بعنوان بخشی از حلقه ی محاصره ی ایران می دانند که در زمانی که حمله نظامی مناسب بوده و آغاز گردد، بتواند با ایفای نقش شیطانی خود ، بخشی از توان نظامی ایران را به خود مشغول نموده و ضرباتی وارد کند.
مطمئنا دشمنانی مکار چنین ئوطئه ای را در هرکشور مجاور ما که بتوانند پیاده خواهند نمود اما در مرزهای شرقی طالبان و مدارا و مذاکراتی که با این گروه تروریستی تندرو در جریان است نیز با این ایده قابل تحلیل است ، آشوب و حمله در مرزهای شرقی ایران ، همزمان با درگیری در مرزهای شمالی و جنوبی و از همه مهمتر در مرزهای غربی ایران را می توان از نقشه های حتمی شیاطین دانست ، هرچند فضای اصلی درگیری با ایران را باید در آسمان دانست جایی که توهم اقتدار دشمنان را به مرز پرتگاه خواهد کشید..
اما نگاه و دقت در تحولات همسایه شمالی ایران نشان می دهد که باید روایاتی که حمله نظامی به ایران از این قسمت را پیش بینی می کنند جدی گرفته و تمهیدات لازم برای فرونشاندن آتش این فتنه ها فراهم شود ، هرچند با دید الهی و درایت سیاسی متصل به غیب نائب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رویارویی با فتنه ها و گذر از آنها چیزی جز مقاومت و بصیرت یاران سیدخراسانی مورد نیاز نیست.
آخرین دست و پا زدن های شیاطین در اطراف پادگان یاران موعود باید سخت و شدید باشد اما یقیناً شور و جذبه ای که طلوع خورشید امامت در دلهای عاشقان خواهد انداخت آنسان بی نظیر است که طغیان دیگربار تاریکی برای غلبه بر جهان در این دلهای واله اثری نخواهد داشت.
...................
پ ن : البته در این میان تحرکات انقلابی توده های مسلمان در آذربایجان ستودنیست که امیدواریم با حرکت و قیام یکپارچه مردم مسلمان آذربایجان این پایگاه دشمنان نیز قبل از استفاده به دست ملتها فتح شود.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، black ، سرباز سید علی ، علوم استراتژیک ، Woodi2020 ، مسافر
۱۶:۰۴, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2

من نمیدونم یه مسابقه خوانندگی انقدر فشار به شما اورده که با آذربایجان اینطوری رفتار میکنی حرفی ندارم بزنم تمام تفریح هارو که اینطوری از مردم گرفتین خونه مردم تو شیشه کردین دیگه با بقیه کشورها چیکار دارین اخه یکی نیست بگه به تو چه به تو چه ربطی داره اون تو کشورش چه غلطی میکنه تو میتونی خودتو درست کن کشور خودتو نه بقیه بابا خسته شدیم از بس حرف از دین زدین خودتون عمل نکردین یا واسه به جایی رسیدن از دین استفاده کردین بابا هزار بار قرآن گفته تو دین هیچ اجباری نسیت اخه به تو چه ربطی داره ول کنید توروخدا بخدا همه خسته شدیم از این همه ادا سرمونو مثل کپک کردیم زیر برف فکر میکنیم هرچی میگن درسته بابا یذره به فکر مردم باشید خسته شدیم به خدا انقدر حرف از دینی نزنید که خودتون هیچیشو نمیدونین بس کنین همین سایت اصلی ترین منبع بوده که منی که همه از اسلام دفاع میکردم تو زندگی کم رنگ تر بشه من بزرگترین و مقصر ترین عامل ضعیف شدن دینمو این سایت میدونم عمل کرد بد این سایت به خدا خسته شدیم من و چند تا از رفیقام واقعا بعد این سایت به مشکل بزرگی خوردیم نمیدونم برای خودم متاسف یا این سایت ولی باز از خدا ممنونم که منو بخودم آوردم تا این سایت ترک کنم تا همون یذره ایمان درونی من باشه خداروشکر میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۱۸:۰۹, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
چیزی ندارم بگم بغیر این all niggaz

only peace
۱۶:۰۹, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۴)amir abroft نوشته است:  من نمیدونم یه مسابقه خوانندگی انقدر فشار به شما اورده که با آذربایجان اینطوری رفتار میکنی حرفی ندارم بزنم تمام تفریح هارو که اینطوری از مردم گرفتین خونه مردم تو شیشه کردین دیگه با بقیه کشورها چیکار دارین اخه یکی نیست بگه به تو چه به تو چه ربطی داره اون تو کشورش چه غلطی میکنه تو میتونی خودتو درست کن کشور خودتو نه بقیه بابا خسته شدیم از بس حرف از دین زدین خودتون عمل نکردین یا واسه به جایی رسیدن از دین استفاده کردین بابا هزار بار قرآن گفته تو دین هیچ اجباری نسیت اخه به تو چه ربطی داره ول کنید توروخدا بخدا همه خسته شدیم از این همه ادا سرمونو مثل کپک کردیم زیر برف فکر میکنیم هرچی میگن درسته بابا یذره به فکر مردم باشید خسته شدیم به خدا انقدر حرف از دینی نزنید که خودتون هیچیشو نمیدونین بس کنین همین سایت اصلی ترین منبع بوده که منی که همه از اسلام دفاع میکردم تو زندگی کم رنگ تر بشه من بزرگترین و مقصر ترین عامل ضعیف شدن دینمو این سایت میدونم عمل کرد بد این سایت به خدا خسته شدیم من و چند تا از رفیقام واقعا بعد این سایت به مشکل بزرگی خوردیم نمیدونم برای خودم متاسف یا این سایت ولی باز از خدا ممنونم که منو بخودم آوردم تا این سایت ترک کنم تا همون یذره ایمان درونی من باشه خداروشکر میکنم

دین منظورت کدوم دینه؟!
با خوندن پست شما مطمئن شدم یکی دیگه از نشانه های اخرالزمان کاملا اتفاق افتاده!
واقعا که همه چیز برعکسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Woodi2020
۹:۱۰, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5

خدا کنه راست باشه اینی که میگی خدا کنه این حرف من نشانه آخر زمان باشه سعادتی که نوشته من یکی از نشانه های آخر الزمان ببین جواب قانع بیار دین دین اسلام افتاد چی فکر کردی پیش خودت فکر کردی پیامبری یا استغفرالله خدا هستی هان که در مورد آدما هرجوری که دوس داری فکر میکنی چی پیش خودت فکر کردی فکردی میدونی الان به گردنت حق الناس هست تو به من تهمت زدی من این تهمت نمی بخشم پس بدون تو حتما مسلمون هستی که حتی نمیدونی تهمت زدن تو دینت چه گناه بزرگی من امیدوارم همین طوری که تو میگی باشه من بد شما خوب داداش .اسلام 4 تا حرف و سو استفاده کردن از اسلام واسه قایم شدن پشتش نیست اسلام درون آدمه درست کردن اعمال رفتار آدم نه اینکه بتونی به راحتی به شخصی توهین کنی یا تهمت بزنی نه اصل اسلام ببین چیه ببین چند درصد کشور مسلمونت به نام ایران واقعا اسلام دارن چند درصد واقعا غینت نمیکنن؟ چند درصد واقعا سر کسی کلاه نمیزارن ؟چند درصد واقعا نماز از ته قلبش میخونن؟ چند درصد به ظاهر خودشونو خوب نشون میدن واسه پول و نون برنج؟ چند درصد ریش میزارن برای راه افتادن کاراشون ؟چند درصد به اسم اسلام هزار تا کار کردن تو همین کشور آدم های بزرگ کشور ؟ چقدر اختلاس از کم تا زیاد تو کشور هست ؟چقدر پارتی بازی واسه کار پیدا کردن یا کارای دیگه هست ؟چقدر بودجه سالانه خورده میشه توسط ملت ؟ این یه کشور مسلمون نیست نه تعدادی مسلمون داره ولی بازم خیلی کم همه ادعای مسلمونی اسم مسلمونی یدک میکشیم ما باید از خودمون شروع کنیم هر موقع تونستیم خودمونو درست کنیم نوکره همتونم هست به بقیه کشورا هم گیر بدیم ولی درست نه با تهدید نه با بی فرهنگی با شناختن درست اسلام بهشون نه زوری تحمیل کردن نه در دین هیچ اجباری نیست خوده قرآن هست اگه اعتقاد داشته باشیم فقط یه سری جاهایی که برامون مفید ازش استفاده نکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، black ، mres11
۱۰:۱۹, ۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۰ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۴/خرداد/۹۱ ۹:۱۰)amir abroft نوشته است:  خدا کنه راست باشه اینی که میگی خدا کنه این حرف من نشانه آخر زمان باشه سعادتی که نوشته من یکی از نشانه های آخر الزمان ببین جواب قانع بیار دین دین اسلام افتاد چی فکر کردی پیش خودت فکر کردی پیامبری یا استغفرالله خدا هستی هان که در مورد آدما هرجوری که دوس داری فکر میکنی چی پیش خودت فکر کردی فکردی میدونی الان به گردنت حق الناس هست تو به من تهمت زدی من این تهمت نمی بخشم پس بدون تو حتما مسلمون هستی که حتی نمیدونی تهمت زدن تو دینت چه گناه بزرگی من امیدوارم همین طوری که تو میگی باشه من بد شما خوب داداش .اسلام 4 تا حرف و سو استفاده کردن از اسلام واسه قایم شدن پشتش نیست اسلام درون آدمه درست کردن اعمال رفتار آدم نه اینکه بتونی به راحتی به شخصی توهین کنی یا تهمت بزنی نه اصل اسلام ببین چیه ببین چند درصد کشور مسلمونت به نام ایران واقعا اسلام دارن چند درصد واقعا غینت نمیکنن؟ چند درصد واقعا سر کسی کلاه نمیزارن ؟چند درصد واقعا نماز از ته قلبش میخونن؟ چند درصد به ظاهر خودشونو خوب نشون میدن واسه پول و نون برنج؟ چند درصد ریش میزارن برای راه افتادن کاراشون ؟چند درصد به اسم اسلام هزار تا کار کردن تو همین کشور آدم های بزرگ کشور ؟ چقدر اختلاس از کم تا زیاد تو کشور هست ؟چقدر پارتی بازی واسه کار پیدا کردن یا کارای دیگه هست ؟چقدر بودجه سالانه خورده میشه توسط ملت ؟ این یه کشور مسلمون نیست نه تعدادی مسلمون داره ولی بازم خیلی کم همه ادعای مسلمونی اسم مسلمونی یدک میکشیم ما باید از خودمون شروع کنیم هر موقع تونستیم خودمونو درست کنیم نوکره همتونم هست به بقیه کشورا هم گیر بدیم ولی درست نه با تهدید نه با بی فرهنگی با شناختن درست اسلام بهشون نه زوری تحمیل کردن نه در دین هیچ اجباری نیست خوده قرآن هست اگه اعتقاد داشته باشیم فقط یه سری جاهایی که برامون مفید ازش استفاده نکنیم

متاسفانه و یا خوش بختانه بنده اصلا اهل بحث های افراطی و جنجالی نیستم!
چون اخرش به هیچ نتیجه ای نمیرسه.
در پناه حق
۱۵:۰۶, ۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۸ توسط amir abroft.)
شماره ارسال: #7

داداش اصلا جنجالی نیست جواب نداری که بدی داشتی سراپا گوشم بزن گوش میدم منتظرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا