کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صنعت نقاشی (رانده شدن حضرت آدم و حوا)
۱۸:۴۶, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،

داشتم در مورد "درخت زندگی" توی اینترنت جستجو می کردم که به صورت اتفاقی به این صفحه بر خورد کردم.

وَيَا آدَمُ اسْكُنْ أَنتَ وَزَوْجُكَ الْجَنَّةَ فَكُلَا مِنْ حَيْثُ شِئْتُمَا وَلَا تَقْرَبَا هَـٰذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونَا مِنَ الظَّالِمِينَ
"و ای آدم! تو و همسرت در بهشت ساکن شوید! و از هر جا که خواستید، بخورید! امّا به این درخت نزدیک نشوید، که از ستمکاران خواهید بود!"

در مسيحيت و يهود شیطان خود را به شکل مار در آورد و به آنها گفت که از میوه آن درخت درخت بخورید.
یعنی مار نماد شیطان هست.
منبع

نمی دونم شاید کاملا بی ربط باشه ولی در نقاشی هایی که در آن سایت آمده کلی نقاشی هست که از نماد درخت و بخصوص مار استفاده شده است. کلی نقاشی هم هست که در آن ماهی آمده است که من نمی دونم نماد چیه.

چند تا از نقاشی ها رو اینجا می گذارم ولی شما می توانید به سایت اصلی مراجعه کنید.

[تصویر: mithra_girl.jpg]

[تصویر: mithra.jpg]

[تصویر: hand_snakes.jpg]

[تصویر: mithra_water.jpg]

[تصویر: mahmoud_mithra_2.jpg]

[تصویر: girl_tree.jpg]

[تصویر: girl_snake_5.jpg]

[تصویر: snak_hands_01_nadalian.jpg]

[تصویر: eve_1_festival_Isfahan.jpg]

[تصویر: 06_red_earth_painting.jpg]

[تصویر: youngsil%20lim_korea_orange.jpg]

[تصویر: chinese_girl_snake_earth_painting_02.jpg]

عملا مار و درخت رو بیشتر جاها می بینید. همون طور که گفتم کلی ماهی هم در سایتش هست که من نمی دونم نماد چیه.

در هر صورت نکته مهم اینه که ممکن هست این مطلب کاملا تصافی بوده باشد و نباید بدون دلیل موجه در مورد این فرد جبهه گرفت و خواهشمندم مدیران تالار در صورتی که به این نتیجه رسیدیم این تاپیک را حذف کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، -Ali- ، hadi_shj ، یاران مهدی ، محب الزهرا
۱۱:۵۲, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
در پست قبلی جریان رو به آدم و حوا ربط دادم اما با دیدن این عکس موضوع جالب تری آشکار می شود:

[تصویر: Kabbalah_snake.jpg]

عنوان این عکس این بود: Kundalini snake symbol throughout the Tree of Life
۱۵:۵۴, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام دوستان
ریشه بحث هایی از این دست، به خصوص پست شماره دو همانطورکه خودتان هم اشاره کردید، به عرفان هندی و مکاتب الحادی آنها باز می گردد. البته مطالعه در این زمینه به قصد آگاهی، جذابیت زیادی دارد اما به هر حال تاثیرات خودش را هم بر انسان می گذارد. در کل چون حدس می زنم این نوع بحث ها به چه سمت و سویی می رود و تبلیغ چه مفاهیمی را موجب می شود، از شما عزیزان می خواهم مطلب را ادامه ندهید. با تشکر.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۰۵, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۳/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۴)مسافر نوشته است:  سلام دوستان
ریشه بحث هایی از این دست، به خصوص پست شماره دو همانطورکه خودتان هم اشاره کردید، به عرفان هندی و مکاتب الحادی آنها باز می گردد. البته مطالعه در این زمینه به قصد آگاهی، جذابیت زیادی دارد اما به هر حال تاثیرات خودش را هم بر انسان می گذارد. در کل چون حدس می زنم این نوع بحث ها به چه سمت و سویی می رود و تبلیغ چه مفاهیمی را موجب می شود، از شما عزیزان می خواهم مطلب را ادامه ندهید. با تشکر.

با تشکر از توجه شما. فکر می کنم شاید نتوانستم منظورم را درست برسانم. هدفم از آوردن این مطالب تبلیغ نبود فقط آگاهی از عمق فاجعه ایست که در حال وقوع است. دشمن (شیطان) به جامعه ما نفوذ پیدا کرده است. آنقدر به ما نزدیک شده است که دوستان و نزدیکان ما امروز دانسته و یا ندانسته در جهت پیش برد اهدافش گام بر می دارند. آیین شیطان پرستی (کابالا) در یک قدمی ما تحت عناوین مختلف در حال برگذاری است. من شخصا فکر می کنم طرح مسئله تبلیغ مسئله نیست بلکه اعلام نیاز به راه حل است. در هر صورت چنانچه به عنوان مسئول این بخش، انحرافی در این مطلب احساس می کنید می بایستی اقدام مناسب را بدون رو در بایستی انجام دهید.
بنده هم دیگر این مطلب را ادامه نمی دهم.
با تشکر
۱۷:۱۸, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
از لطف شما ممنونم. عذر می خواهم اگر منظورم را بد عنوان کردم. قصد جسارت به شما را نداشتم، اما از آنجایی که کمی در این باره مطالعه داشته ام می دانم که این بحث چه حال و هوایی دارد و ما را کجا می برد. البته در حد اطلاع رسانی خیلی خوب است. اما به نظرم نباید حداقل در این تالار به بحث هایی که منجر به تبلیغ و ارائه مکاتب الحادی شود بپردازیم. باز هم از لطف شما ممنونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یاران مهدی
۲۰:۳۹, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۳/اسفند/۸۹ ۱۷:۱۸)مسافر نوشته است:  از لطف شما ممنونم. عذر می خواهم اگر منظورم را بد عنوان کردم. قصد جسارت به شما را نداشتم، اما از آنجایی که کمی در این باره مطالعه داشته ام می دانم که این بحث چه حال و هوایی دارد و ما را کجا می برد. البته در حد اطلاع رسانی خیلی خوب است. اما به نظرم نباید حداقل در این تالار به بحث هایی که منجر به تبلیغ و ارائه مکاتب الحادی شود بپردازیم. باز هم از لطف شما ممنونم.

خواهش می کنم، نیازی به عذر خواهی نیست. من شخصا احساس می کنم خیلی از کسانی که جذب این مکاتب الحادی یا عرفان های جدید (که متاسفانه من شنیدم 7 میلیون طرفدار هم دارند) می شوند عدم آگاهی از این است که این مکاتب ریشه در چه چیزی دارد. جالب است که ظاهر بعضی از این مکاتب بسیار جذاب است اما در باطن "طبیعت" را پرستش می کنند!

وَجَدتُّهَا وَقَوْمَهَا يَسْجُدُونَ لِلشَّمْسِ مِن دُونِ اللَّـهِ وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبِيلِ فَهُمْ لَا يَهْتَدُونَ
او و قومش را دیدم که برای غیر خدا -خورشید- سجده می‌کنند؛ و شیطان اعمالشان را در نظرشان جلوه داده، و آنها را از راه بازداشته؛ و از این رو هدایت نمی‌شوند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، مسافر ، jim ، maryam25 ، elhamA
۷:۳۶, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
واقعا کف من یکی برید که این همایش تو تهران برگزان شده کسی هم ککش نگزیده البته تاریخ اجرا گذاشته ولی من اول فکر کردم تو خارجه بعد که آدرس رو خوندم دیدم بعله اجرا شده کسی هم نظارت نداشته ... آقایون مسئولا یکم نظارت کنید فقط یکم به فرقش کاری ندارم و تو کشوری با دین رسمی شیعه نباید یه همچین چیزهایی باشه که حالت پرستش رو القا می کنه.
۱۵:۰۷, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۷:۳۶)Grace Dies نوشته است:  واقعا کف من یکی برید که این همایش تو تهران برگزان شده کسی هم ککش نگزیده البته تاریخ اجرا گذاشته ولی من اول فکر کردم تو خارجه بعد که آدرس رو خوندم دیدم بعله اجرا شده کسی هم نظارت نداشته ... آقایون مسئولا یکم نظارت کنید فقط یکم به فرقش کاری ندارم و تو کشوری با دین رسمی شیعه نباید یه همچین چیزهایی باشه که حالت پرستش رو القا می کنه.

من فکر می کنم مسئولان خیلی با این نماد ها آشنایی ندارند و بزرگترین مشکل همینه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: maryam25
۲:۳۶, ۳۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۰ ۲:۴۰ توسط NEO2012.)
شماره ارسال: #9

به نام پدر
اولا پدر مقدس پدر حوا هست دوم اینکه ازتون میخوام که نظرات منو هم پاک نکنید و به نظرات من هم احترام بزارید
سوم اینکه اصلا من ادم , تو پیز شت با حوا چکار داری که همش میخوای سیبی که حوا نخورده رو تقصیر حوا بندازی
توی این مملکت واقعا همه عقلشون رو خوردن .منظور ازسیب همون عقل هست که WOMAN یا زن به ما داده .که مادر
فرعون محسوب میشه. و دوم اینکه اگه ادم رو قبول داری باید فرعون رو هم که برادر واقعی ادم بود رو هم قبول داشته باشی دوست من .منظور ازمار در کتب قدیمی که من مطالعه کردم همون علمی هست که به بیراه رفته ومتشکر
میشدم اگه دیگه نظراتم رو پاک نکنی این سایت باید به نظرات بقیه هم احترام بزاره وگرنه مفت نمیارزه.
و اگر باز نظرات بنده رو پاک کنی همون بهتر که دیگه به سایتتون نیام.ودیگه اینکه بیشتر این حرفها که پشت سر بزرگانمون
در اوردن چرندیاتی هست که از جنگهای صلیبی باقی مونده .شما و مغز ابتدایی شما هرگز نمیتونه گفته های بنده رو
تایید کنه پس بهتره بری و با بزرگترت بیای .مثلا تا اونجایی که من میدونم اون ابراهیم خدایی که اومد و یه خونه از گل
برای خدا به وجود اورد . در اصل توی دنیای دیگه پزشک هست و جسم و رو ح رو میتونه درمان واقعی بکنه و به اون شکل
بده. اگر خواستی میتونی به وبلاگ بنده هم یه سری بزنی http://neo2012.persianblog.ir .ما گاهی اوقات کارهایی
توی زندگیمون میکنیم که گرونتر از اونی که فکرشو بکنیم برامون تموم میشه .(سعادت در جهالت نیست. امیر المومنین
علی (علیه السلام).)
خوب بود منم مثل بقیه هندونه میدام دستت و میگفتم که به به چه حرفهای درستی
۳:۲۱, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
اقای نئو 2012
اگر ممکنه بفرمایید شما مسلمانید؟ایین شما چیست؟
ایرانی هستید؟
در اینصورت شما را بهتر درک خواهیم کرد و منشع نظرات شما ا درک کرده و میتوانیم ذهنمان را به شما نزدیک کنیم.
به نظر میرسد شما فارسی زبان مادریتان نباشد
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا