کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظزتون راجع به وجود ماهواره توی خونه ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
از ماهواره استفاده نمیکنیم 64.71% 44 64.71%
از ماهواره استفاده میکنیم 5.88% 4 5.88%
بهتره تا برای حذف اون از خونمون اقدام کنیم 8.82% 6 8.82%
میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیم 20.59% 14 20.59%
تمام 68 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
۱۷:۱۸, ۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

همونطور که میدونید امروزه ماهواره چیزیه که توی خونه هر کسی پیدا میشه و اینم میدونیم جنگ امروز جنگ با قلبها و ذهن های مردمه و مهمترین ابزار اون در درجه اول رسانه و یا در بعد کلی تر ماهواره .

حالا این ماهواره توی خونه اکثر ماها وجود داره و خانواده و بستگان ما از اون به عنوان مفرح ترین وسیله سرگرمی ازش استفاده میکنن بدون اینکه بدونن چه تاثیری روی اونها میزاره .
خوب هر کسی که از جنگ نرم و روشها با خبر نیست !!

حالا مشکل اینجاست که نمیتونیم خانواده رو ( از پدر و مادر تا ... ) قانع کنیم که این ماهواره میتونه خیلی خطر ساز باشه برای ما !!

چون طبیعتا اینها سالیان دراز به زندگی با ماهواره عادت کردن و تقریبا همه پیگیر فیلمهای فارسی 1 یا زمزمه و ... هستن متاسفانه .

به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟
شما خودتون به این مشکل بر نخوردید ؟؟
در قبال اون کاری کردید یا بی تفاوت گذشتید ؟؟؟

ممنون میشم اگر دوستان نظرات خودشون رو به اشتراک بزارن تا با یک جمع بندی بتونیم راه حل مفیدی برای حذف این دستگاه جادویی از خونهامون پیدا کنیم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .Ali. ، بیداری اندیشه ، saed-mir ، در جستجوی سختی ، شهرام ، یاســین ، Havbb 110 ، yamin ، سرباز سید علی ، ema1392 ، saloomeh ، nasimesaba ، نگار ، Hadith ، vahrakan ، درست پسند ، TINCHY ، Admirer ، F_R ، صابر ، MohammadSadra ، fire man ، AMINI ، SAViOR ، ehsan_mt ، m.hossein ، SARV ، یه دوست ، سدرة المنتهی ، mohammad790 ، hajiali.m ، azade ، kohnavard ، bahareh ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، fiftynine ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، *مهاجر* ، mahdi_kojayee ، fazel ، آیات ، amirak

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۶, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #71
آواتار
به نام خدا

با سلام به دوستان!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است:  سلام .
حرف شما کاملا درسته اما صحبت از خانواده با صحبت از ملت کاملا جداست !!
فرزند کسیه که پاره تنه و اگر افتضاحی بوجود آور این رسوایی دامن یک یا نهاتا 5 خانواده رو میگیره اما در مورد مسائل مملکتی ما با جمعیت ملیونی و حیثیت مردم طرفیم .

درسته ارشاد تا حد مشخصی تاثیر گذاره ولی وقتی بحث امنیتی جامعه مطرحه باید و باید عضو رو کاملا کنار گذاشت و این جدای از مسئله خانوادست !!!
( جامعه با خانواده قابل قیاس نیست و مدیران فرزندان امام نیستن !!)

طبق حرف شما الان که به نهایت رسیدیم شخص مسئول صدا و سیما ( مثلا ) مسئول سرنوشت خودشه ؟!!!
خیر . مدیر صدا و سیما مسئول سرنوشت یک امته و این مسئله بسیار بزرگیه .!!!

این فقط یه مثال بود و حقیر قصد داشتم نسبت بین مدیر جامعه و افراد جامعه رو برای شما تبیین کنم که لزوما همه ی تقصیرها به گردن مدیر جامعه نیست!!! که اگر با عوض شدن مدیر قرار باشد جامعه بالکل اصلاح شود پس پیامبران از ابتدای تاریخ که نیکوترین مدیران جامعه بود باید می توانسته آرمانشهران را ایجاد کنند.

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است:  برای من تعجبه که چرا شما سعی دارید مردم رو در مورد افتضاح صدا و سیما دخیل بدونید ؟

دوست عزیز اگر توی صدا و سیمای ما فیلمی پخش میشه که با اون مسئله امنیت ملی زیر سوال میره مقصر مردم و کسی که فیلمنامه رو نوشته نیست ، چون اون شخص به عنوان یک شخص عادی توی جامعه که کاری رو انتخاب کرده طرز فکرش رو بیان میکنه و اگر اشتباهی کرده باید توسط ناظرین بخش صدا و سیما تکمیل بشه .
اگر قرار باشه اشتباهاتی که فیلمنامه نویسها و مردم عادی ( که به قول شما از خود ما هستن ) انجام میدن ، مدیران و مرتبه داران دستگاه های نظارتی هم مرتکب بشن پس فرق من با اونها چیه ؟؟؟
اشتباه من قابل پوششه اما اشتباه اونها چطور ؟
اگر بگیم اشتباهی بوده و رخ داده اما دوباره با گوشزد ( همان مردم عادی ) تکرار نشد ، خوب میتونیم بگیم صداو سیما هم اشتباه میکنه ( در نهایت امر ) .اما اینکه این اشتباه تکرار بشه چه توجیهی داره ؟

راه حل این نیست که مدیران صدا و سیما رو ببریم و گردن بزنیم!!! راه حل این نیست که سینماگرها رو از دم تیغ بگذرونیم. دوست من! این نیاز به یک فهم همگانی داره که کل جامعه در لایه های مختلف باید بهش برسن و به مرور زمان ایجاد میشه!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است:  دوست عزیز این حقیر مثالی از بزرگان دین میزنم تا قضیه جا بیفته اما شما روی مثالها دنبال استثناء میگردید !!
از داستان بزرگان دین به این نتیجه میرسیم که در جاهلیتی که مردم زمان انبیاء زندگی میکردن باز این انبیاء بودن که موفق با پیروانی بیرون آمدن .
قوم لوط ارشاد نشدن ، درست اما آیا مردم زمان انبیاء و حضرت نوح با مردم زمان ما قابل قیاس هستن ؟

زمان قدیم انبیاء بودن که مردم رو راهنمایی میکردن اما توی زمان ما برعکس این قضیه صدق میکنه ولی باز میبینیم کم کاریهایی وجود داره !!

نمیدونم دلیل این قیاس چیه اما درست نیست که بگیم چون انبیاء هم در زمان قدیم افراد کمی رو تونستن جذب کنن و کامل موفق نبودن پس توی این زمان هم احتمال داره موفق نباشن !!!

واقعا نمیدونم چطور منظورم رو برسونم که اشتباه برداشت نکنید !!HuhBlush

بهترین حکومت اسلامی ای که در تاریخ رسالت انبیاء و امامان معصوم بوده است، همین جمهوری اسلامی است!!!

شما متاسفانه منظور حقیر از این مثال رو متوجه نشدید!!! بنده گفتم که حد و حدودی برای مدیر و افراد جامعه باید قائل شد و نمیشه زمانی که نوح تعداد اندکی از افراد زمان خودش رو جذب کرده بود بگیم در کارش ناموفق بوده!! این نتیجه ی یه تعامله که بین افراد عادی جامعه و مدیران جامعه اتفاق میفته!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است:  حرف من اینه که مدیران باید بالاتر از جامعه فکر کنن . سالهاست جنبشهایی شکل گرفته که افتضاح صدا و سیما رو باز کرده و گوشزد .
قرار نیست مدیران آگاه بشن ؟؟؟ یعنی افراد تالار بیداری اندیشه از مدیران درجه بالای صدا و سیما بیشتر میدونن که چه فیلمی برای جامعه مفید نیست ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

مدیران چه کار باید بکنن دوست من؟؟؟ باید کل صدا و سیما رو تعطیل کنن و همه ی فیلم سازها رو بیرون بریزن؟؟؟ همین وزارت ارشاد که اینقدر فی*ل*تر سبکی برای فیلم ها اعمال می کنه صدای آقایون در اومده که اینجا دیکتاتوری است و اینجا استبداد است خفقان!!! دوست من!! فیلم سازهای جامعه ی ما باید به اون حدی از شعور برسن که خودشون به صورت خودجوش فیلم انقلابی بسازن و این با اعمال زور و اجبار از سوی مدیران قابل پیاده سازی نیست!!! اصلا اگر قرار بر درست شدن کار با اجبار بود که تا به امروز بشریت باید به سطح آرمانی مد نظر معصومین می رسید!!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است:  دوست عزیز این چه دخلی به بحث ما داره ؟!!!
من میگم مدیران فعلی کارشون درست نیست و باید آگاه باشن ، اونوقت شما میگی چرا خدا مدیری نمیفرسته که قدرت ماورائی داشته باشه و یه تنه جامعه رو اصلاح کنه ؟؟

هیچ انسانی بی عیب نیست اما چرا با وجود آگاه سازی چند ساله اخیر باز این افتضاحات رو داریم ؟؟
کسی دنبال مدیر با قدرت ماورائی نیست ، دنبال این هستیم که مدیر فعلی اصلاح بشه و اگر نشد از مدیریت کنار بره تا بیش از این افتضاح به بار نیاورده ..!!!!

برادر عزیزم!!! حقیر از شما خواهش و تمنا می کنم که فقط به همین یه سوال جواب بده!!Wink باور بفرما که کل مساله براتون حل میشه!!! هر گاه که فلسفه ظهور و غیبت امام معصوم رو متوجه شدید معنای حرف حقیر رو می فهمید!!! من التماس می کنم که در پست بعدی به این سوال پاسخ مبسوطی بدید!!Blush

(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است:  اولا پیشتر گفتم اشتباه افراد عادی با مسئولین قابل قیاس نیست .
دوما اگر من نمیتونم فیلم درست بسازم صدا و سیما نباید اجازه بده پخش بشه .
سوما ما محصولات خوب هم داشتیم و این نبوده که همه کارهای ما افتضاح باشه .
پس کسانی رو داریم که بتونیم الگو قرار بدیم و اگر صدا و سیما فی*ل*ترینگ پخش فیلم رو بالا ببره هر کارگردانی به خودش اجازه نمیده هر فیلمی که خواست رو بسازه . در نتیجه حرکت رو به پیشرفت کارگردانها هم قطعا برای مطرح کردن خودشون بالا میره .

دوست عزیز تا زمانی که کسی به من نگه دارم اشتباه میکنم و الگویی نداشته باشم کارهای قبلی خودم رو با حمایت دیگران انجام میدم و این کاریه که کارگردانهای ما دارن میکنن .

حالا الگو رو میزاریم هالیوود اما مفهوم فیلم رو عوض میکنیم. ما که میدونیم پیامهای ناخود آگاه چیه ،
ما که میدونیم ترکیب نمادها تو فیلم چیه ، ما که میدونیم وارد کردن عقاید دینی در بطن فیلم چطوری میشه انجام بگیره پس چرا کاگردانها و فیلمنامه نویسها این کاها رو انجام نمیدن ؟؟
من به شما میگم چون هر فیلمی که ساختن صدا و سیما گفته احسنت میزاریم مردم ببینن و در نتیجه دیگه کسی به خودش زحمت نمیده پیشرفت کنه .
نتیجه کلی هم این میشه که وقتی میشینیم فیلم -18 رو میبینیم 3 بار بلندگو از بالای فیلم میاد رو صحنه و بر میگرده .[تصویر: smile.gif]Wink

جواب این مساله رو هم پیشتر دادم!! از دست مدیران کاری بر نمیاد و این نیاز به یه تحول فکری در همه ی مردم جامعه داره!! همانطور که قبلا هم گفتم مدیر جامعه هم یه زمانی از افراد عادی بوده! مثل من و شما! فیلم ساز ما هم الان داره توی همین پاردایم گذر می کنه! مثل من و شما! وقتی یه فیلم ساز بلد نیست فیلم انقلابی بسازه نمیشه سرش رو برید!!! باید کم کم به فکر جهت داد تا بتونه فیلم درست بسازه!! و این راز رسالت انبیاست که اجباری در کارشون نداشتن!!

ضمن این که حتما و حتما نظرت رو راجع به این دو تا داستان برای من بگو :

1. ماجرای مشورت پیامبر در جنگ احد که منجر به شکست مسلمانان شد! ( که طبق گفته های شما الان پیامبر مرتکب اشتباه شدن! )

2. ماجرای فرستادن خالدبن ولید برای گرفتن مالیات از رئیس قبیله از سوی پیامبر که خالد رئیس قبیله رو می کشه و پیامبر از این ماجرا بسیار ناراحت میشن و طلب استغفار می کنن! ( طبق گفته های شما پیامبر در فرستادن ایشون برای گرفتن مالیات اشتباه کردن و باید مجازات بشن! )

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، saloomeh ، carol ، sayed reza ، nasimesaba
۱۴:۳۳, ۱۳/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #72
آواتار
سلام

خیلی خب پس رسیدیم اینجا که سطح شعور جامعه باید بره بالا
خب این افزایش آگاهی باید توسط دستگاه های فرهنگی کشور انجام بگیره!

مثل صدا و سیما و وزارت ارشاد و...

خب بالاخره باید یکی کار رو شروع کنه

نمیشه صدا و سیما بگه تا سطح جامعه بالا نره ما درست کار نمی کنیم
در واقع صدا و سیما باید فرهنگساز باشه

به نظر این اشتباه است که بخوایم فی*ل*تر هارو بیشتر کنیم بلکه برعکس باید آگاهی ها بالاتر بره پس فی*ل*تر ها کم بشه یا بقول جناب سوشیانت سیستم فی*ل*ترها عوض بشه

تا خود مردم خوب و بد رو تشخیص بدن نه غیره

شما به یه بچه ام هی بگی طرف فلان چیز نره خب فضولیش گل میکنه میره طرفش
چی میرسه که یه ادم بزرگسال که غریزی دلش میخواد از همه چیز سر دربیاره.

ادمی تا شناخت درستی از اطراف خود نداشته باشه نمیتونه درست تصمیم بگیره

اقای ادمایر رئیس صدا و سیما باید کسی باشه که به قول شما شعورش از بقیه ی احاد جامعه بالاتر باشه ولی از همین جامع باشه تا از مشکلات اگاهی داشته باشه.

در مورد راز رسالت انبیا : هیچ اجباری در کار نباشه!
خب الان تو ایران در مورد این مسائل اجباری وجود نداره؟

متاسفانه در امور فرهنگی کشور ما امر به معروف انجام نمیگیره!!!

در واقع مشکل این هست که باید کار فرهنگی بشه نه اجرایی!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
۲۰:۱۶, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #73
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۱ ۵:۴۰)درست پسند نوشته است:  سوره نساء : هر کجا باشید مرگ شما را در خواهد یافت گرچه در برجهای استوار باشید و اگر خوبی‌ای به آنها رسد گویند این از نزد خداست و اگر بدی‌ای به آنان رسد گویند این از نزد توست. بگو همه از نزد خداست. پس این گروه(=منافقان مطرح شده در آیه) را چیست که به نظر نمی‌رسد سخنی را دریابند(78) هر خوبی‌ای که به تو رسد از خداست و هر بدی‌ای که به تو رسد از خود توست و تو را برای مردم به پیامبری فرستادیم و خدا گواهی بسنده است(79)

هر چه اتفاق می‌افتد از نزد خداست، یعنی خدا مشخص می‌کند که چیزی که برای کسی تقدیر شده بر سر کسی بیاید. تمام خوبی‌هایش از خداست، و تمام بدی‌هایش از خود شخص است. یعنی اگر خوبی‌ای تقدیر شود از خداست و اگر بدی‌ای تقدیر شود از خود انسان است. رحمت و لطف خدا منشأ همه خوبیهایی است که برای انسان اتفاق می‌افتد و نفس انسان(خود انسان) منشأ تمام بدیهایی است که برایش اتفاق می‌افتد.

این یکی را قبلاً گفته‌ام و بسیار هم معروفه.
سوره رعد : به راستی خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانیکه خود آن قوم حالشان را تغییر دهند(11)

سلام مجدد .
دوست عزیز 2 آیه ای که آوردید معنی متفاوت از هم دارن !!!
سوره نساء گفته هر چه اتفاق می افتد از نزد خداست و سوره رعد گفته خدا کاری نمیکنه تا خود اون قوم کاری بکنند ...!!!

الان با این حساب خدا خواسته صدا و سیمای ما اینجوری باشه ؟؟!!!

(۱۳/خرداد/۹۱ ۵:۴۰)درست پسند نوشته است:  ما قاطبه مردم هستیم(قطبیت داریم، پس وقتی حقمان این است، سرمان این می‌آید)

!!!!!!!!!![تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۵:۴۰)درست پسند نوشته است:  مقام معظم رهبری: (البته مطمئن نیستم دقیقاً عین جمله ایشان باشد) بزرگترین خدمتی که هر کس می‌تواند بکند این است که هر کجا نقصی دید نسبت به آن بی‌تفاوت نباشد.

اینکه فرمودید راه حل بدهیم، بسیار عالی است. نظر من این است که: ما سکوت کرده‌ایم، و آنها به علامت رضا گرفته‌اند. باید نارضایتی خود را بگوییم، و اگر خواستند نشنوند، فریاد بزنیم، تا نتوانند نشنوند.

خوب عزیز جان منم همین رو میگم دیگه !!
منم میگم سکوت کردیم و باید نکنیم ... اما هنوز نتونستیم جا بندازیم مشکل از رئیسه چون همگی میگن نیست و مردم و فرهنگ مهمترن !!!!
اصلا بگذریم از این بحث . چطوری نارضایتی خودمون رو بگیم ؟؟ به کی بگیم ؟؟ کجا بگیم ؟؟؟

(۱۳/خرداد/۹۱ ۵:۴۰)درست پسند نوشته است:  آقا یعنی ارسال ما رو نخوندی؟ (دارای وحی منزل، و برگرفته از وحی منزل استBig Grin)

سه راه داریم:
1. عقیده ما را می‌پذیرند(همین که حرف حق بزنیم و اینها).
2. اقدام فیزیکی صورت دهیم(که اگر سرپرست خانه نیستیم عملی نیست).
3. هجرت، دوری از گزند

چرا تماما مطالعه میکنم .[تصویر: wink.gif]

متاسفانه این ر اه حل ها با شرایطی که در پست اول گفتم سازگار نیست .
هجرت کنیم که خوب خانواده غرق میشن و نمیشه بی خیال بود !!!!!
اما در هر صورت ممنون .Rose

(۱۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۹)seyed reza نوشته است:  اما باز هم به نظر من مشکل اصلی (شاید بیش از 80%) از قسمت مدیران میانی به پایین است. و افرادی که میدانند چگونه باید خیلی نرم ضربه بزنند. توجه کرده اید قبلا دست و پای زن رو سانسور میکردند اما جدیدا پاها تا زانو و دست ها تا نزدیک شانه حلال شده است.
شما مطمئن باش اگر ذره ای از این جریاناتی که بر گردن صِرف شخص رئیس می اندازی حقیقت نباشد، ضمن اینکه در نشر آن هم ماشاالله کوشا هستی، گناهی برایتان مینویسند که فقط الله اعلم.
شما از کجا میدانی که رئیس هم موافق این قضایا است؟
تا آنجایی که بنده از افراد با اطلاع تحقیق کرده ام اصل مشکل از بدنه است. این رئیس که هیچ، با تعویض ده تا رئیس که مشکل حل نمیشود.

حقیر یک سالی رو در گیر مطالعه کتابهای مدیریت منابع انسانی بودم و چیزی که من متوجه شدم این بود که همه چیز در یک سازمان باید از نظر رئیس یا مدیر تحت کنترل باشه حتی اگر به اون مربوط نباشه .
اینکه قبلا دست و پای زن رو بیشتر سانسور میکردن رو شما با تیزبینی متوجه شدی ، اما مدیر متوجه نشده ؟
اگر متوجه شده و اقدام نمیکنه سوء قصد نداره ؟
اگرم نمیتونه اقدام کنه چرا رئیس شده ؟؟

باور کنید شخص مدیر سنبل نظارت نیست بلکه قویترین نقطه نظارته !!!

جریانی بر سر رئیس نیست ؟!!!!! اگر کسی کسی از مدیر یک سازمان جواب بخواد گناه کرده ؟؟
اگر مشکل از رئیس نیست بگه آقا من میگم مدیران پایینتر گوش نمیکنن .
( پیشنهاد میکنم کتاب مدیر یک دقیقه ای و پنج جادویی رو مطالعه کنید تا جایگاه مدیر در سازمان بیشتر براتون ملموس بشه )

من با کمال میل گناهم رو قبول میکنم اما جناب رئیس بیاد و جواب 70 ملیون مسلمان و امام زمان ( عج ) رو بده که چرا برنامه های ضد نظام دینی داره پخش میشه .

نقل قول:اما شما میگید تا زمانی که مردم کاملا آگاه نشدن ما بحران آنچنانی نداریم !!

حقیر کجا این حرف رو گفتم ؟؟!!!
[b]2 - در توضیحات قبلی کاملا باز کردم که مهم نیست چند نفر راضی و غیر راضی .( مردم نمیفهمند ) ماهم باید سکوت کنیم ؟ اون هم چندین سال ؟؟

این حرف من ...!!!!!!!!!!!!

(۱۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۹)seyed reza نوشته است:  این یعنی با تعویض یک نفر ره به جایی نمیبریم.

درود بر شما . اینجا حقیر میگم اتفاقا اگر دست رو مهره اصلی بزاریم کار به جایی میرسه .
این یک نفر کارمند و مسئول پخش فیلم شبکه 4 نیست ...
مدیر یک سازمانه .

(۱۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۹)seyed reza نوشته است:  اگر هر مبلی که به فروشنده میدهند از قبل شکسته باشد چه؟ باید بره بشینه خونه؟

نه . باید کرکره رو بده پایین بره کسی رو پیدا کنه که مبل شکسته به آقا نده ..( که تو شهر قطعا پیدا میشه ) اونوقت بقیه که دیدن مبلهای شکسته شون رو فروشگاه نمیزاره برای فروش مبلهای خوشکل میسازن تا بتونن از کار بی کار نشن .[تصویر: smile.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۹)seyed reza نوشته است:  پس نظر شما هم این است که مشکل تنها متوجه رئیس نیست.

منظورم 5 نفر رئیس بود ... و از همه مهمتر رئیس کل .
به چه درد من بیننده میخوره اگر مسئول تکرار فیلمها کار درست و معتقد باشه ؟؟

(۱۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۹)seyed reza نوشته است:  
به نظر شما آیا سیستم اداری کشور نباید با احکام دین مطابقت داشته باشد؟ پس چرا اینطور نیست؟ این همه رئیس آمد و رفت و اتفاقی نیفتاد.

همین یه بحث صدا و سیما رو داریم نمیتونیم جمعش کنیم اونوقت شما میگی سیستم اداری کشور ؟؟
[تصویر: blush.gif][تصویر: wink.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۶)Admirer نوشته است:  راه حل این نیست که مدیران صدا و سیما رو ببریم و گردن بزنیم!!! راه حل این نیست که سینماگرها رو از دم تیغ بگذرونیم. دوست من! این نیاز به یک فهم همگانی داره که کل جامعه در لایه های مختلف باید بهش برسن و به مرور زمان ایجاد میشه!

دوست عزیز من گفتم گردن بزنیم و سر ببریم ؟؟ من گفتم جوابگو باشن .
من میگم آقایون مدیر وقتی میبینن فیلم و سریال و کارتون و .. ای که مخالف مواضع دینی و اجتماعی و نظامی و .. حساب میشه رو تو صدا و سیما پخش نکنن ( به معنی دیگه نظارت داشته باشن )

آقا فیلم بده پخش نمیشه . این چه دخلی به فهم همگانی داره ؟؟!!!!!
با این حساب فیلم کمتر پخش میشه اما وقتی پخش میشه فیلم درست و حسابی پخش میشه .
یوسف پیامبر ، مختارنامه و ... خوب اینها رو پخش کنن و بگن مثلا فیلم -18 پخش نمیشه چون مظمونی کاملا بچه گانه داره .
اونوقت گارگردان ما میفهمه که باید فهم و شعور همگانی خودش رو ببره بالا تا بتونه محصولش رو ارائه بده .

خیلی سادست نمیدونم چرا متوجه نمیشد منظورم رو ؟؟!!!!
اصلا نظر من اینه که ما پایه فرهنگی در سینما نداریم که بخواهیم فرهنگ سازی کنیم ( البته فعلا ) و اگر راه حلی باشه که بخواییم فهم اجتماعی رو بالا ببریم همین اعمال محدودیته ، چرا ؟ چون خیلی زودتر نتیجه میگیریم تا بخواییم شروع کنیم و پایه فرهنگی بچینیم .

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۶)Admirer نوشته است:  همین وزارت ارشاد که اینقدر فی*ل*تر سبکی برای فیلم ها اعمال می کنه صدای آقایون در اومده که اینجا دیکتاتوری است و اینجا استبداد است خفقان!!! دوست من!! فیلم سازهای جامعه ی ما باید به اون حدی از شعور برسن که خودشون به صورت خودجوش فیلم انقلابی بسازن و این با اعمال زور و اجبار از سوی مدیران قابل پیاده سازی نیست!!!

اتفاقا دقیقا راه حل همینه . اعمال محدودیت ، نه زور و اجبار .
خوب اگر بخواهیم بر مبنای صدای مردم عمل کنیم که بعد از 33 سال میشیم همین !!!!
در ضمن کی گفته اینجا استبداده و خفقان ؟ 4 تا کارگردان بدون تجربه ؟؟

همونها از همه بهتر میدونن که چه فیلمهایی میسازن و چون میدونن مسئولین به حرف استبداد و خفقان حساس هستن روش مانور میدن .
4 تا فیلم که رد شد و اجازه پخش نگرفت میفهمن باید بجنبن تا عقب نمونن . قرار نیست هر کی بگه شما زور میگید صدا و سیما بگه فیلمت میره رو شبکه !!!!

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۶)Admirer نوشته است:  هر گاه که فلسفه ظهور و غیبت امام معصوم رو متوجه شدید معنای حرف حقیر رو می فهمید!!!
من التماس می کنم که در پست بعدی به این سوال پاسخ مبسوطی بدید!!Blush

جواب کاملی که نمیتونم بدم .[تصویر: blush.gif] در واقع شاید منظور شما این باشه که خدا تمامیت و بدون نقص بودن هر مسئله ای رو گذاشته تا با بنده صالح خودش تمام کنه .[تصویر: blush.gif]

(۱۳/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۶)Admirer نوشته است:  ضمن این که حتما و حتما نظرت رو راجع به این دو تا داستان برای من بگو :

1. ماجرای مشورت پیامبر در جنگ احد که منجر به شکست مسلمانان شد! ( که طبق گفته های شما الان پیامبر مرتکب اشتباه شدن! )

2. ماجرای فرستادن خالدبن ولید برای گرفتن مالیات از رئیس قبیله از سوی پیامبر که خالد رئیس قبیله رو می کشه و پیامبر از این ماجرا بسیار ناراحت میشن و طلب استغفار می کنن! ( طبق گفته های شما پیامبر در فرستادن ایشون برای گرفتن مالیات اشتباه کردن و باید مجازات بشن! )

دوست عزیز ماجرای این 2 داستان رو حقیقتا نشنیدم .[تصویر: blush.gif]

اما شاید بتونم منظورتون رو بفهمم .
پیامبران هم اشتباه داشتن درست . مدیران هم دارن درست اما چند بار ؟؟ چند سال ؟؟ چند برنامه ؟؟

آیا پیامبران سالها اشتباه کردن ؟؟
خوب پیامبر اکرم متوجه اشتباهش شد ، چند بار این اشتباه پیش اومد ؟؟؟ آیا هر کسی که پیامبر فرستاد رئیس قبیله کشته شد ؟

اگر میشه منبع بدید حقیر هم داستانش رو بدونم .BlushBlush

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۷:۳۱, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #74

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  اصلا بگذریم از این بحث . چطوری نارضایتی خودمون رو بگیم ؟؟ به کی بگیم ؟؟ کجا بگیم ؟؟؟
حق با شماست.
فقط یه کوچولو قبلش ابهامات ارسال قبل رو توضیح بدم. یادم رفت بعد از آیه اول مناسبتش با بحث حاضر رو بنویسمBlushBlush
(۱۳/خرداد/۹۱ ۵:۴۰)درست پسند نوشته است:  سوره نساء : هر کجا باشید مرگ شما را در خواهد یافت گرچه در برجهای استوار باشید و اگر خوبی‌ای به آنها رسد گویند این از نزد خداست و اگر بدی‌ای به آنان رسد گویند این از نزد توست. بگو همه از نزد خداست. پس این گروه(=منافقان مطرح شده در آیه) را چیست که به نظر نمی‌رسد سخنی را دریابند(78) هر خوبی‌ای که به تو رسد از خداست و هر بدی‌ای که به تو رسد از خود توست و تو را برای مردم به پیامبری فرستادیم و خدا گواهی بسنده است(79)
تطبیق با بحث حاضر: بنده هم قبلاً مانند شما، براساس ایده‌آل خواستن (که شالوده دین است) بر این باور بودم که اگر رئیس دانا باشد(نمی‌گوییم که هست) بهترین نتیجه ممکن حاصل خواهد شد. ولی درست اینست که هرکس دانا باشد در باطن خود خوشبخت می‌شود، و هرکس نباشد در باطن خود بدبخت می‌شود. پس رئیس یا کارمند یا ما که مخاطبیم، عامل خوشبختی یا بدبختی باطنی خود هستیم، و آنچه در عالم خارج اتفاق می‌افتد، تقدیری براساس سلوک ما در سیرمان بسوی خوشبختی یا بدبختی است. حتی تأثیر بی‌شماری که انسانها در عالم خارج بر هم می‌گذارند هم بخشی از این تقدیر است. این وضع بشدت پیچیده در عالم خارج، مانند شطرنجی است که خداوند، با استفاده از هر چه در دنیاست، بر اساس انتخابی که هرکس می‌کند، و لطف عامه و خاصه و عدالتش، تمام سرنوشتها را با آن صورت می‌رهد.

جملات بالا فقط قصد دارند مانند آن نامه از استاد ابوالفضل بهرامپور، که پیشتر آوردم را بگویند:

. . . من از طلبه‌های جوان درشگفتم که آیا فقط ما مکلف هستیم از این لباس مقدس دفاع کنیم، چرا آنها بعد از این قبیل فیلم‌ها درس را تعطیل نکردند ونگفتند باید تکلیف ما با این توهین و تحقیر مسائل اسلامی که کار تبلیغی ما را ضایع می کند روشن گردد بالاخره ما ترویج اسلام و قرآن بکنیم یا نه؟

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  الان با این حساب خدا خواسته صدا و سیمای ما اینجوری باشه ؟؟!!!
بله. تقدیر خداست. و حاصل عمل اکثر مردم است. کسانی که خیلی‌هاشون(مثل اطرافیان من) ظاهراً مسلمانند، ولی دلبسته هزار جور چیز خارج از دین هم هستند.

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  
(۱۳/خرداد/۹۱ ۵:۴۰)درست پسند نوشته است:  ما قاطبه مردم هستیم(قطبیت داریم، پس وقتی حقمان این است، سرمان این می‌آید)
!!!!!!!!!![تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]
منظور از واژه "ما" گروه "خوشهای از هفت دولت آزاد، و ناخوشهای بی‌عمل" شامل "بنده و بسیاری دیگر" بود.

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  هجرت کنیم که خوب خانواده غرق میشن و نمیشه بی خیال بود !!!!!
خدا نسبت به هر انسانی مهربانترین است. وقتی فرمان خدا برای ما، درصورت ناتوانی برای اصلاح، دور کردن خودمان است، حتی این هم دارای مهربانی نسبت به آنهاست! ممکن است به این صورت، بخاطر میل قلبی، بیشتر راغب به گوش دادن شوند. مثلاً (که البته مثال است) روش اصلاح همسران ناساز در قرآن اینست: نصیحت، اگر گوش نکرد مدتی دوری کردن (مانند قهر کردن) و اگر اثر نداشت به نشانه دوست نداشتن شخص و ناراحت بودن از دست شخص، به آرامی روی دست او زدن(که البته اگر کمی محکم تر از خیلی آرام زده‌شود، دست حساس یک زن قرمز می‌شود، و مسلماً مجاز نیست، و دیه دارد. چه رسد به کبود. اینها را نوشتم که کسی این صفحه را نخواند و فکر کند، اسلام مجوز سیاه و کبود کردن زنها را صادر کرده‌است)

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  اصلا بگذریم از این بحث . چطوری نارضایتی خودمون رو بگیم ؟؟ به کی بگیم ؟؟ کجا بگیم ؟؟؟
دارم از خوشحالی بال درمی‌آرم.Angel بال در آوردم. یک سمن(سازمان مردم نهاد، NGO) پیدا کنیم که مجوز راهپیمایی بگیرد، و دیده‌ام هستند سمنهای مؤمن که طرفدار اینجور قضایایند. ناظر محترم، حتماً استحضار دارید این دعوت کاملاً قانونی است، و اگر تظاهرات بدون مجوز باشد غیرقانونی و حتی حرام است. من برای سمن می‌گردم توی نت ببینم چه می‌کنم. شما هم لطفاً بگردید. به امید خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۱۰:۴۱, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #75
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  دوست عزیز من گفتم گردن بزنیم و سر ببریم ؟؟ من گفتم جوابگو باشن .
من میگم آقایون مدیر وقتی میبینن فیلم و سریال و کارتون و .. ای که مخالف مواضع دینی و اجتماعی و نظامی و .. حساب میشه رو تو صدا و سیما پخش نکنن ( به معنی دیگه نظارت داشته باشن )

آقا فیلم بده پخش نمیشه . این چه دخلی به فهم همگانی داره ؟؟!!!!!
با این حساب فیلم کمتر پخش میشه اما وقتی پخش میشه فیلم درست و حسابی پخش میشه .
یوسف پیامبر ، مختارنامه و ... خوب اینها رو پخش کنن و بگن مثلا فیلم -18 پخش نمیشه چون مظمونی کاملا بچه گانه داره .
اونوقت گارگردان ما میفهمه که باید فهم و شعور همگانی خودش رو ببره بالا تا بتونه محصولش رو ارائه بده .

خیلی سادست نمیدونم چرا متوجه نمیشد منظورم رو ؟؟!!!!
اصلا نظر من اینه که ما پایه فرهنگی در سینما نداریم که بخواهیم فرهنگ سازی کنیم ( البته فعلا ) و اگر راه حلی باشه که بخواییم فهم اجتماعی رو بالا ببریم همین اعمال محدودیته ، چرا ؟ چون خیلی زودتر نتیجه میگیریم تا بخواییم شروع کنیم و پایه فرهنگی بچینیم .

دوست عزیز من!Smile این کار مصداق دیکتاتوری است!! اعمال محدودیت شدید در بلند مدت باعث ایجاد شورش میشه. حکومت ما مردم سالاری دینیه! در مردم سالاری دینی رای مردم و مشیت مردم مهمه! کارگردان با اعمال فی*ل*تر نمی فهمه که چطور باید فیلم بسازه. فهم کارگردان نیاز به یه کار فرهنگی بلند مدت داره. شما خیال می کنید که با زورگویی میشه همه چیز رو درست کرد؟ یه نگاه به کار فرهنگی آمریکا توی جنگ نرم بیاندازید و ببینید که چطور با حوصله طی سالیان روی تغییر افکار مردم کار می کنه. نمی دونم شما تجربه ی مدیریت داشتید یا نه! اما حقیر کمی تجربه داشتم و عدم برقراری ارتباط با عموم مردم در امر مدیریت باعث ایجاد نفرت شده و نتیجه ی معکوس میده!

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  جواب کاملی که نمیتونم بدم .[تصویر: blush.gif] در واقع شاید منظور شما این باشه که خدا تمامیت و بدون نقص بودن هر مسئله ای رو گذاشته تا با بنده صالح خودش تمام کنه .[تصویر: blush.gif]

دوست من! این سوال رو جواب میدم و آخرین پستم داخل این تاپیک خواهد بود و متاسفانه بیش از این مقدور نیست که در بحث شرکت کنم. تفاوت منجی گرایی اسلامی و منجی گرایی در هالیوود چیست؟

در منجی گرایی اسلامی، منجی جریان ساز نیست و قرار نیست از قدرت ماورایی برای اصلاح بشریت استفاده کند و یک تنه همه ی کارها را پیش ببرد. اما در منجی گرایی در هالیوود، منجی یک تنه جریان ساز می شود و بشریت را با کمک قدرت ماورائیش اصلاح می کند. یعنی در منجی گرایی اسلامی مردم همه کاره اند و باید به درک وجود منجی به عنوان یه رهبر ( و نه بیشتر! ) برسند. اما در منجی گرایی در هالیوود مردم هیچ کاره اند و نوک انتقاد به سمت مدیران و رهبران جامعه برای اصلاح است.

(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۶)soshiant نوشته است:  دوست عزیز ماجرای این 2 داستان رو حقیقتا نشنیدم .[تصویر: blush.gif]

اما شاید بتونم منظورتون رو بفهمم .
پیامبران هم اشتباه داشتن درست . مدیران هم دارن درست اما چند بار ؟؟ چند سال ؟؟ چند برنامه ؟؟

آیا پیامبران سالها اشتباه کردن ؟؟
خوب پیامبر اکرم متوجه اشتباهش شد ، چند بار این اشتباه پیش اومد ؟؟؟ آیا هر کسی که پیامبر فرستاد رئیس قبیله کشته شد ؟

پیامبران بری از اشتباه و خطا هستند. راز این داستان ها در این است که قرار نیست مدیر جامعه مقصر اشتباه باشد. بلکه مدیر هم در کنار دیگر اعضای جامعه ی بشریت به اداره ی جامعه می پردازد و اگر اشتباهی صورت می گیرد فهم همگانی زمانه اینطور حکم می کند.

از بحث با شما خوشحال شدم.

موفق بمانید و در پناه حق
۱۳:۵۲, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #76
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .
ممنون از جواب دوستان و متاسفانه باید بگم حقیر با جواب دوستان موافق نیستم و قانع نشدم .
بحث بیشتر در این مورد رو موافق نیستم به دلیل اینکه در نهایت پایه نگاه من با دیگر دوستان نسبت به مدیر فرق میکنه .

البته متاسفانه باید بگم با این توضیحاتی که دوست عزیزم admirer دادند بنده با اصل منجی گرایی اسلامی مشکل دارم و این شبهه ای بزرگ برای من بوجود اومد !!!

حقیر همچنان اعتقاد دارم اگر مشکلی باشه باید یک یا جند نفر خاص جوابگو باشن
( حالا هر اسم یا سمتی که دارن )
اما با توجه به تعریف منجی گرایی در اسلام ما در صورت بروز مشکل کسی رو جوابگو نمیدونیم و معتقدیم تمام مردم مقصر هستند و تا درک مردم بالا نره تمام مشکلات توجیح دارن !!!!!!!!!!

به هر حال دوستان خارج از بحث بوجود اومده لطف کنن نظرات خودشون رو در مورد روشهای حذف ماهواره با توجه به پست اول ذکر کنن تا بتونیم در این مورد یه نتیجه گیری داشته باشیم .

ممنون از تمامی دوستان .
۲۳:۰۴, ۱۵/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #77

(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۲)soshiant نوشته است:  اما با توجه به تعریف منجی گرایی در اسلام ما در صورت بروز مشکل کسی رو جوابگو نمیدونیم و معتقدیم تمام مردم مقصر هستند و تا درک مردم بالا نره تمام مشکلات توجیه دارن !!!!!!!!!!
نه، مسلماً مسئولند. کی گفت نیستند. اصلاً اسمشون هم مسئولهSmile. ما هم می‌گیم باید درست کار کنه، وگرنه باید عوض بشه، فقط می‌گیم قبل از اون درست بشو نیست، یا عوض بشو نیست. با عرض معذرت از بحث کردن بعد از سوت پایانBlush

(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۲)soshiant نوشته است:  به هر حال دوستان خارج از بحث بوجود اومده لطف کنن نظرات خودشون رو در مورد روشهای حذف ماهواره با توجه به پست اول ذکر کنن تا بتونیم در این مورد یه نتیجه گیری داشته باشیم .
یعنی اینکه چطور درستش کنیم رو هم شامل میشه؟ در مورد اینکه چطور درستش کنیم و سمن و راهپیمایی و ... هم صحبت نکنیم؟ من کل عشقم همین بخششه(بخاطر همینم بال درآوردمAngel)

من رفتم قوانین گرفتن مجوز برای راهپیمایی رو هم دیدم. سمن (سازمان مردم نهاد) نمی‌تواند سیاسی باشد، پس اگر هیچ گونه جنبه سیاسی(حزبی، جناحی و . . .) در راهپیمایی نباشد، فکر کنم سمن هم بتواند برگزارش کند.

اصلاً بیاین خودمون یه حزب تأسیس کنیم.Big Grin به سه نفر بالای 25 سال برای معرفی به وزارت کشور به عنوان رهبری حزب نیازمندیم، که خودم یه نفرشمBi Dandoon
۰:۰۷, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #78

سلام دوستان
ما علاوه بر اینکه ماهواره نداریم چون من و همسرم دانشجو بودیم چند سالیه تلویزیون جمع کردیم. چند باری زمزمه خرید مجددش بود، مخصوصا بابت سرگرمی پسر کوچولوم، اما باز هر چی فکرش کردم به این نتیجه رسیدم که نگیریم بهتره. از بابت اسراف در وقتمون و اینکه نمی تونیم کنترلی روی خودمون داشته باشیم. برنامه های کودک رو قبول ندارم. تصور میکنم بدون هیچ مطالعه و فی*ل*تری کارتون ها رو انتخاب می کنند. برای سرگرمی فرزندم کارتونهایی که کاملا مناسب و آموزشی باشه خودم انتخاب و در دسترسش قرار می دهم.
دوست عزیز ما مشکل وجود ماهواره رو دارن، من وقتی بخوام پسرم که کارتونو خیلی دوست داره و استدلال هم به مقتضای سنش قبول نمیکنه نگاه نکنه. از صبح براش برنامه متفریح بیرون از منزل، میهمانی و بازی میریزم. اگر چه این مقایسه صحیح نیست، ولی شما اگه زورتون میرسه برای سرگرمی خانمهای منزلتون چند تا سرگمی متناسب پیشنهاد بدید و مزایای اونا رو هم متذکر بشین تا کم کم از این دام خلاص بشن. انشاالله..
منم یه سوال از دوستان دارم اگه ایرادی نداشته باشه.اطرافیان معتقدند که نداشتن تلویزیون برای پسرم مناسب نیست. ازاین بابت که در بقیه منازل می بینه و یه مقایسه ای با وضعیت فعلی خودمون میکنه و اینکه صاف و ساده بزرگ میشه و مثل بچه های دیگه که همه جور برنامه رو با بزرگترها می بینن یاد نمی گیره. البته من براش کارتونهای فی*ل*تر شده میذارم و ماهی 2 تا 3 بار میریم سینما. به نظر شما نداشتن تلویزیون ایرادی داره یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی امینی
۰:۲۸, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
با تشکر از آقایhavbb 110
منم شدیدا با شما موافقم
آدم اگه ندونه دشمنش چی میگه که نمی دونه باید از چه راهی وارد بشه
بنابراین از ماهواره میشه استفاده درست هم کرد
۰:۴۵, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۵۰ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #80

با تکنولوژی نمی توان مقابله کرد می توان روش استفاده درست آن را به دیگران یاد داد .
شما هم روش استفاده صحیح از ماهواره را به دیگران یاد دهید .
یا اینکه جایگزینی مناسب بجای آن به مردم معرفی کنید .
غیراز آن هر تصمیمی گرفته شود آب در هاون کوبیدن است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا