|
بازی فلش « شلیک به مرتد »
|
|
۱۴:۴۰, ۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۳ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازی فلش «
در ایام شهادت امام علی النقی علیه السلام و در واکنش به تقدس زدایی و هتک حرمت امام دهم شیعیان، حضرت علی نقی ، امام هادی علیه السلام توسط شاهین نجفی ملعون، و اثبات ارتداد وی بر اساس حکم مراجع تقلید، بازی فلش « شلیک به مرتد » توسط مؤسسه هنر ناب اسلامی تولید شده و به صورت رایگان در اختیار عاشقان امام نقی (علیه السلام) قرار می گیرد.شلیک به مرتد » در این بازی فلش ، تمام محبین اهل بیت علیهم السلام که بر اساس دغدغه و غیرت دینی ، پس از اطلاع از تولید اثر موسیقیایی شیطانی شاهین نجفی و اهانت وی به امام علی النقی (علیه السلام) در متن و تصویر تبلیغ آن ،در قلب خود آرزوی اجرای حکم قتل وی را - به واسطه ارتداد - دارند، می توانند با شلیک به این نماینده شیطان ، برای کشتن او تمرین کنند. به گزارش سایت هنر ناب اسلامی ، پس از انتشار اثر سخیف و کثیف این خواننده ضد دین و نظام - که نمادهای شیطان پرستی به وفور در آثار پیشینش مشاهده می شود - مؤسسه هنر ناب اسلامی تصمیم به تولید یک بازی فلش در واکنش به این هتک حرمت آشکار گرفت و به لطف الهی و با عنایت حضرت امام هادی (علیه السلام) این توفیق حاصل شد که در مدت زمانی کمتر از ده روز، این اثر ناقابل را تهیه و در روز شهادت غریب سامرا، حضرت امام نقی علیه السلام ، آن را به شیعیان آن حضرت پیشکش نماییم. هدف اصلی این بازی، نمایش انزجار عمومی شیعیان از چنین رفتارهای حرمت شکنانه و اعلام آمادگی همه جانبه برای اجرای حکم قتل برای این مرتد ملعون است. بدیهی است شاهین نجفی و هر عنصر خودفروخته دیگری که به پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت ارجمندش (علیه السلام) توهین کند، باید هر لحظه در انتظار به درک واصل شدن خویش توسط مسلمانان غیور بوده و مانند سلمان رشدی کثیف ، تا آن لحظه زندگی مخفی و حقارت باری را متحمل شود. در این بازی ، استودیوی بنگاه دروغ پراکنی روباه مکار ، یعنی بی بی سی ، به عنوان فضای بازی در نظر گرفته شده و اسامی برخی حامیان جریان تقدس زدایی و توهین به اهل بیت (علیه السلام) از جمله BBC ، بالاترین ، فیس بوک ( ) ، شبکه من و تو ( manoto ) ، صدای آمریکا ( VOA ) ، گوگل پلاس و توییتر ( Twwitter ) به همراه نماد رژیم غاصب صهیونیستی در این فضا ملاحظه می شود. همچنین چهره ای از شاهین نجفی که میکروفونی در دست دارد به عنوان مترسک این دست های پشت پرده به عنوان شخصیت هدف شلیک طراحی شده است.
بازی فلش « شلیک به مرتد » علاوه بر انتشار رایگان در فضای مجازی ، ان شاء الله در نرم افزار چند رسانه ای « پیشوای هدایت » ویژه امام هادی (علیه السلام) که به زودی توسط مؤسسه هنر ناب اسلامی عرضه خواهد شد، ارائه می گردد. در ادامه تصاویری از لحظات مختلف این بازی نمادین به نمایش درآمده است. ![]() ![]() ![]() ![]()
خواهشمند است به منظور اعتراض به رفتارهای اهانت آمیز در فضای مجازی نسبت به بازنشر گسترده این بازی ، اقدام فرموده و با درج لینک این صفحه ، ما را برای تولید بازی های فلش ترغیب نمایید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آقا این که حال نداد همش شهید میشیم آخرشم که نمی میره تازه کپی هم بود کاشکی یه ابتکار می زدن این یارو(بهتر بگم یابو) زجر کش کنیم مثلا با یه چاقویی نیزه ای چه میدونم کوکتل مولوتوفی مینی ....
![]() ولی بازم خوبه هی شهید میشیم بعدش عقده ای مشیم میریم خودشو بایکی از وسایل بالا مستفیض می کنیم ![]() میشه آرپی جی هم استفاده کرد مثلا بستش به دیوارو..... ![]() شما هم راه حل بدین...
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خدایان آنها را مسخره مکنید مبادا که آنها خدای شما را مسخره کنند.
ما هم که اشتباه اونارو کردیم ما به عنوان مسلمون وظیفه داریم وقتی یکی قرآن مارو عقیده مارو و هر چیز دیگه ای از مارو مسخره میکنه اون افرادو هدایت کنیم نه اینکه ما هم اشتباه اونو انجام بدیم. اگه فرض مثال یه کشیش خارجی قرآن مارو مسخره کرد ما نباید انجیلو تمسخر کنیم. ما باید اتفاقا جلساتی بزاریم و از انجیل تقدیر کنیم تا به جهان ثابت کنیم حرفمون برتره. وقتی گروهی هنوز اسلامو درک نکردن و تو دینشون تعقل نمیکنن معلومه باید یه همچین بازی هم درست کنن. با تشکر |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۱ ۱۴:۰۷)arashjfz نوشته است: خدایان آنها را مسخره مکنید مبادا که آنها خدای شما را مسخره کنند. بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : حقیر هم با شما موافقم . بخصوص اینکه توی توضیحات بازی اومده که میخوان توی نرم افزار « پیشوای ولایت » که ویژه امام هادی (علیه السلام) ساخته شده هم این بازی رو قرار بدن . به نظر حقیر این بچه بازی هستش که برای حمایت از امامان معصوم(علیهم السلام) همچین کارهایی رو انجام بدیم . الله اعلم . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۶:۲۱ توسط dani.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
واقعا برای سازندگان بازی و کسانی که حکم قتل مرتدان رو می دهند متاسفم...آیا این آقا که یک شعر - بخوانید شر - خوانده گناه بیشتری نسبت به قاتل حمزه یا خالد بن ولید انجام داده ؟...
چطور پیامبر اسلام آنها را می بخشد و آنها را هدایت می کند ....ولی امثال سازندگان این بازی و قانون کشتن مرتد که من درآوردی است راه را برای اصلاح انسانیت می بندد... باید به حال چنین افراد کثیفی(سازندگان بازی و سازندگان حکم مرتد در عصر حاضر) که دین را با میدان جنگ اشتباه گرفته اند تاسف خورد... در پناه رحمت حق یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شما از رو چه استدلالی داری میگی این حکم اسلامی من درآوردی است....
یعنی امام خمینی هم که حکم ارتداد سلمان رشدی رو دادند از خودشون در آوردن.... شما به چه جرعتی مراجع رو کثیف اعلام می کنید...رهبری هم حکم ارتداد رو دادن...از امضاتون تعجب می کنم... به نظر شما چه برخوردی باید صورت بگیره.... خوبه قربون صدقش بریم بعد التماسش کنیم بگیم شاهین جون اگه میشه لطفا دیگه توهین نکن.... والا صهیونیست ها از ما پایبند تر هستند به اعتقاداتشون ...یه هولوکاست از دهنت می پره پدر آدم رو در میارن... خدا همه رو به راه راست هدایت کنه... |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۱ ۱۶:۲۸)aleerz نوشته است: شما از رو چه استدلالی داری میگی این حکم اسلامی من درآوردی است.... دوست من...امام خم...یا خا... یا هر فرد دیگری باید بداند برای پیشبرد اهداف سیاسی و کنار زدن مخالفان چنین کاری با سنت پیامبر و تعالیم قرآن و روش علی بن ابیطالب منافات دارد و ....ضمن اینکه استناد شما به یک یا چند روحانی برای درست فرض کردن چنین حکمی بسیار سطحی و اشتباه است چراکه آنها هم همانند شما و بنده معصوم نیستند و اشتباه می کنند... کشتن یک انسان به دلیل مخالفت با افکار و اعتقادات ما کاملا غیر انسانی و غیر اسلامیست...این کار چه فرقی با تروریسمی که ما از آن نهی می کنیم دارد....اگر آن بد است پس این چیست؟... توجه کنید در قیام امام حسین ع یار باوفای ایشان مسلم بن عقیل فرصت داشت ابن زیاد را در منزل هانی بکشید و ختم قائله کند اما بلافاصله یاد حرف علی ع در ناجوانمردانه بودن چنین کاری توسط شیعه افتاد و از ترور ابن زیاد صرف نظر کرد... پیشنهاد می کنم از شخصیت های مذهبی مان بت نسازیم تا خدای نکرده به مرور ارزش سخنان وفتواهای شان را از پیر فصاحت و بلاغت ، علی ع برتر بدانیم... در پناه رحمت حق یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۷:۳۶ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آقا من به شخصه می خام بدونم از رو چه استدلالی داری میگی ارتداد من درآوردیه؟؟؟....
به نظر شما چی کار می کردیم خوب بود.... اگه حکم ارتداد نباشه فکر نمیکنی باید یه ماه دیگه فاتحه اسلام و ایران و ایران اسلامی و کلهم العجمعین رو باهم یکجا بخونیم؟؟..... از رو چه استدلالی این کار رو به ارتداد نسبت می دی؟؟؟....(همینی ذکر کردی) حکم ارتداد یکی از احکام اسلامیست که مرجع تقلید میتونه با توجه به شرایط صادر کنه.....بالاخره اونها این همه سال درس میخونن یه چیزی میدونن دیگه....... یه سوال تو دومی چرا امضا نذاشتی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۱ ۱۶:۵۸)dani نوشته است: کشتن یک انسان به دلیل مخالفت با افکار و اعتقادات ما کاملا غیر انسانی و غیر اسلامیست...این کار چه فرقی با تروریسمی که ما از آن نهی می کنیم دارد....اگر آن بد است پس این چیست؟... به نام خدا با سلام به شما! ببخشید چه کسی همچنین حرفی زده؟ غیر انسانی یعنی چی؟ مگر ملاک ما انسانی و غیر انسانی است؟ ملاک ما دین خدا و حرف خداست. والسلام!!! اگر در این شک ندارید که از دین خدا برای حرفتان سند بیاورید و اگر شک دارید که به بخش های اعتقادی تالار مراجعه کنید و جوابتون رو بگیرید. موفق بمانید |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۱ ۱۷:۳۲)aleerz نوشته است: آقا من به شخصه می خام بدونم از رو چه استدلالی داری میگی ارتداد من درآوردیه؟؟؟.... پاسخ admire گرامی رو هم در همین پست خواهم داد اول دومی رو پاسخ میدم ....توی هر صفحه از تالار تنها یکی از پست های کاربر امضا رو نشون میده و نه همه ی اونها....میتونی خودت امتحان کنی...حالا اولی.... حکم ارتداد چه ارتباطی به خواندن فاتحه برای اسلام دارد؟...پر واضح است حکم ارتداد تنها یک برهه تاریخی در دوره حکومت رسول اکرم اجرایی شد و آن هم به دستور خود پیامبر ص...آن هم به طور موقت.....علت آن هم این موارد من درآوردی امروزی نیست.... حکم ارتداد توسط پیامبر برای دوره ای موقت صادر شد به این دلیل که در دوره ای از رسالت ایشان ، یهودیان و کافرانی بودند که به ظاهر اسلام می آوردند و شهادتین می گفتند و اما بعد از گذشت مدتی کوتاه از دین خارج می شدند و با تعاریف غیر واقعی از دین خدا ، باعث تشویش فکری پیروان راستین پیامبر می شدند....پیامبر اسلام هم برای دوره ای کوتاه چنین حکمی را وضع کردند تا جلوی سوء استفاده را بگیرند...این حکم دیگر توسط هیچ خلیفه بر حقی دوباره وضع نشد....چون در انتخاب دین هیچ اجباری نبود.... درباره اینکه مراجع زیاد درس خواندن هیچ شکی نیست....اما مراجع آگاه به زمان هستند و بنابر شرایط زمان توانایی نقض حکم قبلی را دارند...پس زیاد نباید در مواقعی که نیاز به بصیرت است به حرف و سلیقه یک شخص اتکا کرد......اگر نیاز به اسناد تاریخی دارید ذکر کنم ![]() در پناه پرودگار یاعلی |
|||
|
۱۹:۱۳, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
واقعا نمیدونم چی بگم به شما
شماصاحب هردین ومرام ومسلک که باشین آیا دراون توهین به مقداسات قابل تقدیره؟؟؟ کسی که به مقدسات دیگران توهین میکنه چه حکمی داره؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شلیک به قرآن در بازی رزیدینت اویل 5 + عکس | سپهسالار | 23 | 14,650 |
۳۰/مهر/۹۱ ۲۱:۲۸ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: Shellik_Be_Mortad04.jpg]](http://honarenab.ir/mahsoolat/baziha/shelik_be_mortad/Shellik_Be_Mortad04.jpg)
![[تصویر: Shellik_Be_Mortad05.jpg]](http://honarenab.ir/mahsoolat/baziha/shelik_be_mortad/Shellik_Be_Mortad05.jpg)
![[تصویر: Shellik_Be_Mortad06.jpg]](http://honarenab.ir/mahsoolat/baziha/shelik_be_mortad/Shellik_Be_Mortad06.jpg)
![[تصویر: Shellik_Be_Mortad07.jpg]](http://honarenab.ir/mahsoolat/baziha/shelik_be_mortad/Shellik_Be_Mortad07.jpg)