کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توجیه‌ناپذیرها
۵:۰۱, ۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۱۶:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #1

سلام

این موضوع سعی دارد اینها را بررسی کند:

1. شدت توجیه‌ناپذیری دهن کجی عده‌ای صاحب امور به ایده‌آل های انقلاب، عده‌ای که ادعا می‌کنند طرفدار این ایده‌آل‌ها هستند.
2. توجیه‌ناپذیری بی‌قید و شرط عدم عکس‌العمل از سوی طرفداران انقلاب.

چند نمونه در زیر آورده‌ام، تا نمونه‌های دیگر را بعد از توضیحات، من یا شما بیاوریم.

نمونه 1: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
آیا کارهایشان با ایده‌آل‌های انقلاب مطابق است؟
آیا بدترین چیزهایی که از صداوسیما دیده‌ایم قابل گذشت است؟ مانند تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.

آنها حتی نمی‌توانند برای رفاه بیشتر مخاطب خود، صدای پیامهای بازرگانی را بلندتر پخش نکنند. آنها متعلق به مردم هستند، ولی آیا آنها مانند شبکه‌های خصوصی خارجی فقط به فکر پول هستند، که برای جلب رضایت آگهی دهنده کار آنها را تکرار می‌کنند؟

نمونه 2: موسیقی‌های مجوز گرفته از وزارت ارشاد
(ویرایش: این بخش دارای ادعای دیگری بود که ویرایش شد. برای اطلاعات بیشتر ارسال 11 رو ببینید.)

خودتان می‌دانید چه جور آهنگهایی در بینشان است. برای اینکه آنهایی که خیلی ملتفت نیستند، ماجرا بیشتر برایشان ملموس شود، آهنگ خانمی (!!!) را گوش دهند تا مثل من برق از کله‌شان بپرد. دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!

آیا عمد دارند؟

عمد در چه چیز؟
1. عمد در انجام خلاف شرع؟ مسلماً. مگر می‌شود غفلتاً هیچ چیز از دینشان ندانند؟ آنها صاحب امور در یک مملکت اسلامی‌اند.
2. عمد در ضربه به انقلاب؟ نمی‌دانم. چه فرقی به حال ماجرا می‌کند؟

اینها را می‌دانستیم، حالا که چه؟

ما چه جور طرفدارهایی هستیم که ایده‌آل‌هایمان را لگدمال می‌کنند، و آنچنان عکس‌العملی نشان نمی‌دهیم که کسانی که با لگد کردن اینها مشکلی ندارند حساب کار دستشان بیاید.

آیا باید منتظر شویم وزارت ارشاد که نفهمیده که نباید چنین کاری بکند خودش بفهمد، یا ما باید خودمان گوشی را دستشان بدهیم؟

کلاً باید صدا و سیما را کچل کنیم، تا آقای ضرغامی، در جواب خبرنگاری که گفت "اشکالاتی که در فلان گزارش مطرح شده چرا اصلاح نشده است؟" با لبخند پاسخ ندهد "این همه بقیه انتقاد می‌کنند و اصلاح نمی‌کنیم، یکبار هم خودمان انتقاد کنیم و اصلاح نکنیم" !!!

صدا و سیما رسانه انقلاب است. اگر مال ما عاشقان انقلاب نیست، پس مال کیست؟ چرا باید از نظر هنری و فنی آنقدر ناشی باشند که بعضی مواقع تماشای برنامه‌هایشان سخت باشد؟ آنوقت چرا برای اینکه فلان ابله را از پشت ماهواره بسوی خود جلب کنند، ما و عزیزانمان را با هزار جور مرض صعب‌العلاج یک عده بی‌هنر به اصطلاح هنرمند آزار دهند؟ چون خود ما به آنها اجازه داده‌ایم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، عبدالرحمن ، Aryha ، Asma ، یاســین ، دل خسته ، rastin ، السا ، azade ، رهگذر. ، من انقلابی ام ، help me ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، mahramaneh ، rahbin ، مرغ باغ ملکوت ، آیلار ، محمد حسین ، هانا ، Islam ، meisamtiger ، قلب ، ADAM ، amirhq21 ، fafa* ، ضحی ، 135

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۲۸, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
من همیشه اعتقاد داشتم واسه دین و اسلام باید بازاریابی کرد ،خوش اب و رنگ کرد
اما استادمون میگفت درون همه ادم ها میل به حقیقت و پاکی وجود داره،وقتی یه چیزی پاک و حقیقی باشه،وقتی ساده باشه مردم جذبش میشن

اما صدای و سیمای ما حتی زندگی خوب رو ترسیم نمیکنه که ما ببنین اگه همه به هم احترام بذارن و گذشت داشته باشن زندگیا چه طوری میشه
وقتی سریال ستایش رو نشون میده و اون سال ثبت احوال میگه این اسم خیلی زیاد شد،نشون میده مردم به تولیدات صدا و سیما خیلی بیشتر از اینی که ما فکر میکنیم تاثیر میگیرند
تلوزیون فقط احترام به بزرگتر و ادب رو بهمون یاد بده بسته،قدیم کسی که مویی سفید میکرد خیلی مورد احترام بود الان مو سفیدها رو ادم های خرفت نشون میدن...
کار نشد نداره،وقتی نمیشه یعنی یه عده نمیخوان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، درست پسند ، محمد حسین ، mahramaneh ، آیلار ، Islam ، azade
۱۸:۳۴, ۴/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۷:۰۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #22

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  یه موقع ها در مورد مدیریت بحث کردن از بیرون خیلی ساده به نظر میاد ولی وقتی داخل گود که بری میبینی مجبوری همون کاری رو بکنی که بیرون گود منتقدش بودی. باور کنید برای خودم اتفاق افتاده که میگم.
...
حالا اینجا سوالی که برای من پیش میاد اینه که شما به یک ارگانی مثل صدا و سیما انتقاد اینچنینی دارید راهکارتون چیه؟! مسلما این انتقاد شما هم جوابایی داره مثل اینکه :
اگه ما این جذابیت ها (که شماها ازشون بدتون میاد) رو تو برنامه هامون نداشته باشیم مردم میرن سراغ ماهواره ها.
بزرگترین موج استفاده از ماهواره زمانی شروع شد که تلوزیون 6تا کانال داشت، یکیش که همش اخبار بود 5تای بقیه هم یا همش عزاداری بود و یه روحانی داشت حرف میزد یه فوتبالی هم این وسط پخش میشد + ماهواره راحت پخش شد تو خونه ها.
خب طرف میدید nتا کانال داره ماهواره عمرا دیگه سمت تلوزیون نیومد.

حرف ما در بعضی جنبه‌ها به کل متفاوت بود.
حرف ما در مورد گناه‌آمیز بودن کارها هست.
گناه که به هیچ وجه قابل توجیه نیست. هست؟

اینکه بگن بخاطر جذب مردم به برنامه‌ها در اونها گناه داخل کنیم، سوءظن به خداست! یعنی نعوذبالله خدا نمیدونسته چطوری قانون وضع کنه و گناه و صواب رو تعیین کنه، و اینها مجبورن برای جلب مردم به حق، زیرپا بذارنش!
دقیقاً حرفی که حانم نینا فرمودن در همینجاست:
(۴/آذر/۹۲ ۸:۲۸)nina نوشته است:  درون همه ادم ها میل به حقیقت و پاکی وجود داره،وقتی یه چیزی پاک و حقیقی باشه،وقتی ساده باشه مردم جذبش میشن

در انتهای ارسال اول حرفم در همین مورد ماهواره بود که چرا برای جذب مردم بعد فنی‌شون رو تقویت نمیکنن و برای ارائه‌ی محتوای غنی‌تر زحمت نمیکشن؟ بعد فنی و هنری و محتوایی ِ بسیار قوی‌تر از حال، در سالهای نسبتاً دور هم دیده شده، و بنابراین چیزی نیست که از دست ایرانی‌ها برنیاد.
چرا بجای این کار، پرهیزکاری رو مصالحه میکنن؟
چطور به خودشون اجازه میدن گناه داخل برنامه‌شون کنن؟
حق ندارن برای ملتی که فرزندان پاکشون رو در راه اسلام داده‌اند، برنامه‌ای پخش کنن که زن رو از یک انسان به ابزار تولید ژست‌های چشم‌چران‌پسند تبدیل کنه.

پس مسلم هست که با کمی کارشناسی(البته از دید یه مسلمون) غیر ممکنه که به نتیجه‌ای غیر از حذف گناه برسیم.
دید غیر مسلمون‌ها هم میتونه بره در جهان سکولار استفاده بشه.
پس مسلمه که راهکارمون چیه: رفتار حرفه‌ای. یعنی برای برپایی اسلام، طبق نظر اسلام کارشناسی کنیم، و توان فنی رو نیز تا حد ممکن بکار بگیریم.

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  بعد یکم سیاست ها عوض شد، برنامه ها شادتر شدند ،به قول شما مجری ها و بازیگرا خوش آب و رنگتر شدن
دقیقاً برعکس، شادی هیچ ربطی به خوش آب و رنگ بودن نداره!
بزرگان دین ما مانند حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت علی(علیه السلام) بسیار شوخ طبع بوده‌اند، و در عین حال در پرهیزکاری ذره‌ای کم نمی‌گذاشتند.
اتفاقاً بحث سر همینه که شادی باطنی جز با پرهیزکاری کسب نمیشه، و گناه فقط غم رو اضافه میکنه.

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  همین ساختمان پزشکان که میگید بد بود (بگید برادران قاسم خانی دیگه تعارف که نداریم) چرا مردم استقبال میکنن از این سریال ها؟! چرا کار برادرای قاسم خانی رو مردم همیشه دوست دارن و میبینن؟! بازار عرضه و تقاضا هست چون. وقتی مردم خوششون میاد و میبینن بیشتر تولید میکنن هیچ انجمن فراماسونی هم در کار نیست قضیه اقتصادیه فقط.
پس فکر کنم شما ارسال 5 رو دیدین، ولی هنوز مستند رو ندیدین که چنین حرفی می‌زنید.
داره اشاعه‌ی فحشا میکنه، اون وقت شما میگین مردم استقبال میکنن؟
وقتی یک کلاهبردار هم کسی رو خام میکنه، حرفهای خوب و قشنگ میزنه و طرف تو دلش قند آب میشه و زمانی که از پیشش میاد کاملاً راضی هست، اما در واقع کلاه سرش رفته.

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  (بگید برادران قاسم خانی دیگه تعارف که نداریم)
چرا باید تعارف داشته باشیم؟Huh چی باعث شده فکر کنید تعارف داریم؟
با رئیس سازمانشون هم تعارف نداریم، چه برسه به اینها!

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  خوبه خودتون هم میگید جنگ نرمه! وقتی شبکه ماهواره ای سریال مزخرف ترکی با دوبله ی حال به هم زن میزاره با این حال بیننده هاش سر به فلک میزاره و فلان بازیگرش میشه خدای مردم ما به نظر شما نباید مقابله بشه با اینها؟!

برمیگردیم سر سوالم که شماها که بهتر از همه بلد هستید راهکارتون چی هست؟ اصلا راهکاری دارید یا فقط نقد بلدید؟

جواب احتمالی به سوالم:
ما میتوانیم با به کارگیری عناصر اسلامی و تکیه بر فرهنگ غنی اسلامی خود در سینما و تلوزیون فعالیت کنیم و فیلم و سریال و برنامه های اسلامی بسازیم. هالیوود رو ورشکست کنیم، در ماهواره رو تخته کنیم و... میتوانیم ولی نمیخواهیم.

میشه گفت این نشدنیه. چون حتما به ذهن مدیرا رسیده همچین چیزی ولی شدنی نبوده. یعنی میشه ها ولی صرفه نداره یعنی یه سریالی مثل مختار رو میتونیم بسازیم ولی هزینه و وقتی که براش صرف میشه خیلی زیاده آخر باید بیایم بزاریمش جلوی یه سریال پیزوری ترکی و کره ای که از زیر بوته عمل اومده تازه یهو دیدی شکست هم خورد!
تو جنگ باید سلاح برابر داشته باشی. اگه سلاح طرفت کثیف هم هست باز تو مجبوری داشته باشی. بمب اتم سلاح کثیفیه ولی وقتی دشمنت استفاده کنه علیهت باید داشته باشی که جنگ رو نبازی.

جواب احتمالی بعدی:
حتما راهی وجود داره که بتونیم با کدهای اسلامی برنامه بسازیم که هم به صرفه باشه هم بتونه مقابله کنه با دشمن.

بنزین مناسبترین سوختیه که ماشین رو راه میندازه ولی از اونور هوا رو آلوده میکنه و محصولات جانبی سوختنش سرطان زاست (مخصوصا تولید ملی هم باشه) و حتما سوختی وجود داره که بتونه کار بنزین رو بکنه و هوا رو آلوده که نکنه هیچ از اگزوز ماشین اکسیژن بده بیرون. بله شاید باشه ولی میتونیم بهش برسیم یا فقط داریم حرفش رو میزنیم؟!

این دست نقدها و راهکارها تقریبا مثل طرح جایگزینی قهرمان های ملی با قهرمان های آمریکاییه که من یا کلیتش دقیقا موافقم ولی با نحوه و سیاست اجراش مخالفم و انتقادهایی دارم که راه حل هم میتونم براش بدم. اگه مایل باشید مفصل بحث میکنیم.
جوابهایی که از جانب ما دادید تا حدودی اشتباه هست.
پاسخهایی که بهشون دادید که دیگه نوبره!
همینجوری از پیش سریالهای نساخته رو باخته حساب کردید. مثل این می‌مونه که مغز یه ایرانی رو کوچکتر از مغز یه ترکیه‌ای یا کره‌ای یا آمریکایی به حساب آوردین. اتفاقاً مختار از نظر من بسیار بسیار افتضاح بود. میتونست بدون خرج بیشتر، فقط با کمی کارگردانی بهتر، صدبرابر بهتر باشه. همین مختار، خیلی در بعضی کشورها مورد تحسین قرار گرفت. یا مثلاً یوسف پیامبر. میتونست بسیار بهتر باشه، ولی باز هم موفقیت بزرگی بود. بحث سر ارائه‌ی حق به شیوه‌ی حقه، و در این مورد که شیوه‌ی حق شامل گناه نمیشه، نیازی به توضیح نیست.

توی جنگ هم خلاف مسلمونی هست که دست به کاری کثیف برنیم. سلاح اتمی هم مسلمه که در نظرمون چیه.
همیشه نبرد حق و باطل بی‌نهایت نابرابر بوده و خواهدبود، چون خداوند در طرف حق است و بهشون کمک میکنه.Smile

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  بنزین مناسبترین سوختیه که ماشین رو راه میندازه ولی از اونور هوا رو آلوده میکنه و محصولات جانبی سوختنش سرطان زاست (مخصوصا تولید ملی هم باشه)
مهندسان از روی آمار مونوکسید و گوگرد و سرب حرف میزنن، نه با بو کردن اگزوز! یه مثال خیلی ساده‌اش گازوئیل هست!

(۴/آذر/۹۲ ۳:۰۴)#1Zero نوشته است:  این دست نقدها و راهکارها تقریبا مثل طرح جایگزینی قهرمان های ملی با قهرمان های آمریکاییه که من یا کلیتش دقیقا موافقم ولی با نحوه و سیاست اجراش مخالفم و انتقادهایی دارم که راه حل هم میتونم براش بدم. اگه مایل باشید مفصل بحث میکنیم.
خارج از بحثی که در مورد وجوب حذف گناه انجام میشه، خیر، مایل نیستم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، محمد حسین ، آیلار ، azade
۱۸:۴۹, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
اقای درست پسند حالا اجازه بدید بنده خدا حرفشو بزنهHuh
اما به هر حال اون هم قسمتی از واقعیته،که مردم ما متاسفانه برنامه های افتضاح و آبدوخیاری ماهواره رو به برنامه های خوبمون ترجیح میدن،هر چی برنامه پر محتواتر شه بیننده اش کم میشه چون ادما دارن از فطرتشون دور میفتن
یعنی به جای سریال حیات وحش پخش کنن بیشتر باعث بالا رفتن فرهنگ و اطلاعات جامعه میشه
نمیدونم چرا مشکلات کشورمون هزار گره استConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، درست پسند ، آیلار
۲:۲۵, ۵/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۲ ۲:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #24

(۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۹)nina نوشته است:  اقای درست پسند حالا اجازه بدید بنده خدا حرفشو بزنهHuh
Smile آخه فقط باعث زحمتشون میشه، چون تمام حرفی که من دارم با استناد به حکم خدا و در مورد وجوب حذف گناه هست!
مسلماً خارج از این بحث قادر نخواهم بود در راستای حذف گناه بحث کنم!

ایشون دارن از نگاهی غیراسلامی قضیه رو مطرح میکنن، و تمام هدف ما در این مبحث بازگرداندن نگاه اسلامی به گردانندگان امور مسلمین هست.

(۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۹)nina نوشته است:  اما به هر حال اون هم قسمتی از واقعیته،که مردم ما متاسفانه برنامه های افتضاح و آبدوخیاری ماهواره رو به برنامه های خوبمون ترجیح میدن،هر چی برنامه پر محتواتر شه بیننده اش کم میشه چون ادما دارن از فطرتشون دور میفتن
راستش من سریالی رو یادم نمیاد که حتی ذره‌ای خوب بوده باشه و از سوی مردم تحویل گرفته نشده باشه!

(۴/آذر/۹۲ ۱۸:۴۹)nina نوشته است:  نمیدونم چرا مشکلات کشورمون هزار گره استConfused
چون قدم برداشتن در راه خدا کم شده.
مسلماً هرجا که مردم در راه خدا قدم بردارن، خداوند کمکشون میکنه.

سوره محمد، آیه 7: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
ای کسانی که ایمان آورده‌اید اگر خدا را یاری کنید یاریتان می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد

فراموش نکنیم که در حرکت جامعه در فاصله گرفتن از مبانی دینی، صدا و سیما و سینما همراه جامعه حرکت نمیکنن، بلکه همیشه چند قدم جلوتر هستن. روانشناسهای توی مستند ضلع غربی میگفتن که هرکدوم از این سریالهای بظاهر کمدی، در زمان خودشون یک قدم جامعه رو از مبانی اعتقادی دور کردن. جای تعجب هم نداره، حال و روز سازندگانشون روشنه، اگه ما هم مثل مدیران چشمامون رو نبندیم.
باید به هر نحو ممکن از سپردن جامعه به دست فاسقین جلوگیری بشه.

سوره اسراء، آیه 16: وَ إِذَا أَرَدْنَا أَن نُّهْلِكَ قَرْيَةً أَمَرْنَا مُتْرَفِيهَا فَفَسَقُواْ فِيهَا فَحَقَّ عَلَيْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْنَاهَا تَدْمِيرًا
و چون بخواهيم شهرى را هلاک كنيم، خوشگذرانانش را وا می‌داريم تا در آن به انحراف [و فساد] بپردازند، و در نتيجه عذاب بر آن [شهر] لازم گردد، پس آن را [يكسره‏] زير و زبر كنيم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، محمد حسین ، آیلار ، azade
۱۰:۱۷, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
(۵/آذر/۹۲ ۲:۲۵)درست پسند نوشته است:  راستش من سریالی رو یادم نمیاد که حتی ذره‌ای خوب بوده باشه و از سوی مردم تحویل گرفته نشده باشه!

منظورم سریال نبود
شبکه قران یه برنامه نشون میداد به اسم اسرا
هر روز یه عده زنگ میزدن در هر سنی و یه روز اذان میدادن،یه روز منشاوی خون،عبدلباسط خونها،مداحی و.... خیلی جالب بود
مخصوصا اینکه بعضی بچه فوق العاده زیبا میخوندن
اما همون، قشر بیننده خاص خودش رو داشت
حالا همون اکادمی گوگوش که چیزی جز رواج فحشا نبود کلی بیننده داشت چون خوش اب و رنگ بود،یاا برنامه اردیبهشت از شبکه 4 ،بعضی برنامه هاش فوق العاده است و...
سریال که من یادم نیست اینا سریال خوب ساخته باشن،البته من ارمغان تاریکی رو خیلی دوست داشتم و سریال های ائمه ام میتونست بهتر باشه...
اما من همچنان دوست دارم بدونم بنده خدا چی میخواد بگه!
آیه اخرتون خیلی ترسناک بودConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، درست پسند ، آیلار ، azade
۲۳:۴۹, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26

(۵/آذر/۹۲ ۱۰:۱۷)nina نوشته است:  سریال که من یادم نیست اینا سریال خوب ساخته باشن،البته من ارمغان تاریکی رو خیلی دوست داشتم و سریال های ائمه ام میتونست بهتر باشه...
«خوب» نه به معنی مطلوب، به معنی قابل تأمل. مثلاً همون ستایش که خودتون فرمودید.
سریالهای ائمه هم بله، میتونستن خیلی بهتر باشن.
بعضی منتقدین نقدهای جدی‌ای به سریالهای ائمه وارد میکنن، حتی به سریال امام علی(علیه السلام). اون همه داستان‌سرایی در مورد قطام که میگن خیلی کم(در حد یه خط) در موردش توی تاریخ وجود داره و اصلاً شاید جریانش حقیقت نداشته باشه!!! در حالی که میتونستن بجای اونها، مقدار بیشتر از سیره‌ی عملی امام علی(علیه السلام) رو در سریال بگنجونن، که اونقدر غنی هست که هرچقدر هم ازش بگن، باز حق مطلب ادا نمیشه.

(۵/آذر/۹۲ ۱۰:۱۷)nina نوشته است:  اما من همچنان دوست دارم بدونم بنده خدا چی میخواد بگه!
Smile بنده از طریق ایمیل از ایشون درخواست کردم نظرشون رو بفرمایند.

(۵/آذر/۹۲ ۱۰:۱۷)nina نوشته است:  آیه اخرتون خیلی ترسناک بودConfused
بله! وضعیت ما واقعاً ترسناکه.
اصلاً باورش سخت نیست که اگه همین روند ادامه پیدا کنه، وضعیت به فساد علنی نمیکشه. در اصل اگر غیر از این فکر کنیم احمقانه است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، یاســین ، آیلار
۲:۲۴, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
اصلا این صدا و سیمای ما خیلی باحاله . خودش از یه طرف برنامه های فرهنگی و اسلامی میسازه برای تبلیغ دین از اون طرف به بهانه جذاب کردن برنامه ها یا هر دلیل و بهانه دیگه با چند تا برنامه ضد فرهنگی دیگه میاد همه شونو بی اثر می کنه . . خودش می ریسه خودش هم پنبه می کنه !
آیا واقعا لازمه که ما به بهونه جذب خودمون عامل و اشاعه دهنده گناه باشیم . این همه راه هست برای جذب . این همه موضوع خوب و جداب برای ساخت سریالهای خوب ولی جذاب و تاثیر گذار وجود داره . یا این ها نمیخوان برن سراغشون یا نمی دونم شاید واقعا کسی نیست بره سراغ این موضوعات . قطعا صنعت فیلم سازی ما ضعف هایی داره و متخصصین این عرصه باید برای پیشرفتش تلاش کنن تا کیفیت کارها بالا بره و محتوای برنامه ها هم طوری نباشه که خودش مایه اشاعه گناه باشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، یاســین ، آیلار
۳:۱۹, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:آقای محترم،[تصویر: happy.png]
حرف ما در بعضی جنبه‌ها به کل متفاوت بود.
حرف ما در مورد گناه‌آمیز بودن کارها هست.
گناه که به هیچ وجه قابل توجیه نیست. هست؟

اینکه بگن بخاطر جذب مردم به برنامه‌ها در اونها گناه داخل کنیم، سوءظن به خداست! یعنی نعوذبالله خدا نمیدونسته چطوری قانون وضع کنه و گناه و صواب رو تعیین کنه، و اینها مجبورن برای جلب مردم به حق، زیرپا بذارنش!

نقل قول:در انتهای ارسال اول حرفم در همین مورد ماهواره بود که چرا برای جذب مردم بعد فنی‌شون رو تقویت نمیکنن و برای ارائه‌ی محتوای غنی‌تر زحمت نمیکشن؟ بعد فنی و هنری و محتوایی ِ بسیار قوی‌تر از حال، در سالهای نسبتاً دور هم دیده شده، و بنابراین چیزی نیست که از دست ایرانی‌ها برنیاد.
چرا بجای این کار، پرهیزکاری رو مصالحه میکنن؟
چطور به خودشون اجازه میدن گناه داخل برنامه‌شون کنن؟
حق ندارن برای ملتی که فرزندان پاکشون رو در راه اسلام داده‌اند، برنامه‌ای پخش کنن که زن رو از یک انسان به ابزار تولید ژست‌های چشم‌چران‌پسند تبدیل کنه.

پس مسلم هست که با کمی کارشناسی(البته از دید یه مسلمون) غیر ممکنه که به نتیجه‌ای غیر از حذف گناه برسیم.
دید غیر مسلمون‌ها هم میتونه بره در جهان سکولار استفاده بشه.

خب به هر صورت هرجور مایل هستید. من تو پستی که ارسال کردم گفتم که وقتی طرف مقابل غولی مثل هالیووده یا تلوزیون های آمریکایی نمیشه مردم رو با برنامه های ساده فقط به اسم اینکه محتوا داره جذب کرد.

تو رسانه ی امروزی جذب مخاطب همینجور صورت میگیره ولی این دیگه هنر شماست که چجوری هم ظاهری درست کنید که مردم خوششون بیاد هم ارزش های مطابق فرهنگمون توش رعایت بشه. همین کره و ژاپن رو ببینید چجوری فرهنگشون رو با همین روش حداقل به ما غالب کردن!
باز مثلا یه کشوری مثل ژاپن خوبه، آمریکا که هیچ عقبه ای نداره با همین رسانه هاش فرهنگش رو به دنیا غالب کرده. چون دارن از تکنیک های به روز رسانه ای استفاده میکنن یعنی اول میبینن مردم چی رو بیشتر دوست دارن از همون راه محصولاتشون رو تولید میکنن داخلش هم عقیده ی خودشونو به مردم القا میکنن.

شما ببین حداقل تو این 5 سال اخیر فیلم های ابرقهرمانی چقدر زیاد شدن! از هر 3 تا فیلم تو سال یکیش ابرقهرمانیه! از حق هم نگذریم برای این فیلم ها سنگ تموم میزارن و نتیجش میشه فروش سرسام آور این فیلم ها و اینکه تقریبا همه ی مردم دنیا این فیلم ها رو میبینن و طرفدار پر و پا قرصشون میشن. وقتی این مخاطب وسیع رو پیدا کنه این فیلم ها راحت سازنده هرچی بخواد رو به مردم القا میکنه. پس ببینید سازنده اول فهمید مردم چی دوست دارن و از چی استقبال میکنن بعد رفت از اون طریق محصولش رو ساخت.
گفتم که هیچ انجمن مخفی و مخوفی مردم رو زور نمیکنه که برن این فیلم ها رو ببینن! مثلا فلان فرقه که شما میگید با پسگردنی که مردم رو نمیبرن تو سالن سینما اتفاقا برعکس مردم دم در سینما داوطلبانه چادر میزنن که بلیط بهشون برسه تازه. وقتی یه فیلم میلیاردی فروش میکنه نمیشه بگیم که اونهمه مردم رو به زور بردن سینما نخیر چیزی که دوست داشتن رو براشون ساختند اینها هم استقبال کردن.

نقل قول:پس فکر کنم شما ارسال 5 رو دیدین، ولی هنوز مستند رو ندیدین که چنین حرفی می‌زنید.
داره اشاعه‌ی فحشا میکنه، اون وقت شما میگین مردم استقبال میکنن؟
وقتی یک کلاهبردار هم کسی رو خام میکنه، حرفهای خوب و قشنگ میزنه و طرف تو دلش قند آب میشه و زمانی که از پیشش میاد کاملاً راضی هست، اما در واقع کلاه سرش رفته.

حالا رواج فحشاست یا هرچیز دیگه ای مهم اینه که برادران قاسم خانی یاد گرفتن چجوری مخاطب جذب کنن برای همینم هست که هر سریالی میسازن پرمخاطبترین سریال زمان پخشش میشه. اینو که نمیتونید انکار کنید مردم خودمون هستن که این سریال ها رو میبینن از فضا که نیومدن همون همسایه و همکلاسی و فک و فامیل خودمون هستن. و حالا هم که جذب مخاطب رو بلد هستن میتونن اونچیزی رو که میخوان رو به مردم بگن. از طرف دیگه شما روش جذب مخاطب رو بلد نیستید و اگر هم برنامه ای که دوست دارید بسازید و استقبال نشه ازش کاسه کوزه ها سر مافیای صدا و سیما و فراماسون های مقیم پایتخت میشکنه.

حالا ما وقتی بخوایم با روش های بدوی جلوی همچین روش و سیستم حساب شده ای قد علم کنیم محکوم به شکستیم همونطور که تا الان بودیم. ما میخوایم سلیقه ی مردم رو عوض کنیم و بگیم همینی که ما میخوایم رو به زور قبول کن نمیشه که. الانم دسترسی به رسانه های مختلف از خریدن پفک نمکی راحتتره وقتی با سلیقه ی مخاطب راه نیاید به سادگی آب خوردن میره سراغ نسخه های دیگه ی سرگرمی. روش و شیوه ی مبارزه باید به روز باشه حالا زمان پیامبر یه روش بوده و یه طرف مقابل الان طرف مقابل فرق کرده پس حتما باید روش مبارزه هم فرق کنه مثل اینه که بگیم صدر اسلام با شمشیر میجنگیدن پس الانم میتونی جلوی موشک های دشمن با شمشیر ایستادگی کنیم! خنده داره خب. هر سلاحی که طرف مقابل داره ما باید همون یا قویترش رو داشته باشیم.

برای همینه که میگم اول قبول کنیم که جوونا و مردم امروز کشور ما چی رو میخوان بعد از همون راه براشون برنامه بسازیم و حتی میتونیم قهرمان سازی هم بکنیم برای نسل آینده که صد البته ما مثل آمریکا نیاز به قهرمان سازی نداریم چون قهرمان واقعی زیاد داریم فقط باید معرفی بشن، واقعا زور داره برای کشوری مثل ما که بچه هاش بگند بزرگ شدیم میخوایم جومونگ بشیم!

اما

ما نیاز به قهرمان پروری داریم. این همون چیزیه که من میخواستم راجع بهش بحث کنم که شما گفتی علاقه ای نداری.
باز خانوم نینا به بنده لطف داشتند و خواستند نظر من رو بدونند و خود شما هم ایمیل زدید ولی اجازه بدید در مورد قهرمان پروری در یک مبحث جدا بحث کنیم چون موضوع مهمیه و این جا در مورد رسانه بحث بشه.

من اومدم انتقادم رو به رسانمون گفتم راه حلی هم که به ذهنم رسید رو ارائه دادم که صد البته خام و ناقصه چون من نه ادعای عالم بودن دارم نه میگم عقل من از همه بیشتر میرسه. اما حداقلش این بود که انتقاد کردم راه حل مورد نظرم رو هم دادم چون من به اندازه ی هر آدم دیگه این تو این کشور حق اینو دارم که نظرم رو بگم حالا میخواد از نظر شما اشتباه باشه.
حالا بحثی که مطرحه اینه که واقعا انتقاد میکنیم و راه حل داریم یا فقط میخوایم شعار بدیم و آرمانگرای صرف باشیم؟!

نقل قول:پس مسلمه که راهکارمون چیه: رفتار حرفه‌ای. یعنی برای برپایی اسلام، طبق نظر اسلام کارشناسی کنیم، و توان فنی رو نیز تا حد ممکن بکار بگیریم.
نقل قول:جواب احتمالی به سوالم:
ما میتوانیم با به کارگیری عناصر اسلامی و تکیه بر فرهنگ غنی اسلامی خود در سینما و تلوزیون فعالیت کنیم و فیلم و سریال و برنامه های اسلامی بسازیم. هالیوود رو ورشکست کنیم، در ماهواره رو تخته کنیم و... میتوانیم ولی نمیخواهیم.
جواب احتمالی بعدی:
حتما راهی وجود داره که بتونیم با کدهای اسلامی برنامه بسازیم که هم به صرفه باشه هم بتونه مقابله کنه با دشمن.

باز هم میگم در مورد قهرمان پروری خیلی میشه بحث کرد اما تو یک موضوع جدا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، یاســین ، آیلار ، Atosa
۹:۱۳, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۹:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29

(۶/آذر/۹۲ ۳:۱۹)#1Zero نوشته است:  خب به هر صورت هرجور مایل هستید. من تو پستی که ارسال کردم گفتم که وقتی طرف مقابل غولی مثل هالیووده یا تلوزیون های آمریکایی نمیشه مردم رو با برنامه های ساده فقط به اسم اینکه محتوا داره جذب کرد.

تو رسانه ی امروزی جذب مخاطب همینجور صورت میگیره ولی این دیگه هنر شماست که چجوری هم ظاهری درست کنید که مردم خوششون بیاد هم ارزش های مطابق فرهنگمون توش رعایت بشه. همین کره و ژاپن رو ببینید چجوری فرهنگشون رو با همین روش حداقل به ما غالب کردن!
باز مثلا یه کشوری مثل ژاپن خوبه، آمریکا که هیچ عقبه ای نداره با همین رسانه هاش فرهنگش رو به دنیا غالب کرده. چون دارن از تکنیک های به روز رسانه ای استفاده میکنن یعنی اول میبینن مردم چی رو بیشتر دوست دارن از همون راه محصولاتشون رو تولید میکنن داخلش هم عقیده ی خودشونو به مردم القا میکنن.

شما ببین حداقل تو این 5 سال اخیر فیلم های ابرقهرمانی چقدر زیاد شدن! از هر 3 تا فیلم تو سال یکیش ابرقهرمانیه! از حق هم نگذریم برای این فیلم ها سنگ تموم میزارن و نتیجش میشه فروش سرسام آور این فیلم ها و اینکه تقریبا همه ی مردم دنیا این فیلم ها رو میبینن و طرفدار پر و پا قرصشون میشن. وقتی این مخاطب وسیع رو پیدا کنه این فیلم ها راحت سازنده هرچی بخواد رو به مردم القا میکنه. پس ببینید سازنده اول فهمید مردم چی دوست دارن و از چی استقبال میکنن بعد رفت از اون طریق محصولش رو ساخت.
گفتم که هیچ انجمن مخفی و مخوفی مردم رو زور نمیکنه که برن این فیلم ها رو ببینن! مثلا فلان فرقه که شما میگید با پسگردنی که مردم رو نمیبرن تو سالن سینما اتفاقا برعکس مردم دم در سینما داوطلبانه چادر میزنن که بلیط بهشون برسه تازه. وقتی یه فیلم میلیاردی فروش میکنه نمیشه بگیم که اونهمه مردم رو به زور بردن سینما نخیر چیزی که دوست داشتن رو براشون ساختند اینها هم استقبال کردن.

حالا رواج فحشاست یا هرچیز دیگه ای مهم اینه که برادران قاسم خانی یاد گرفتن چجوری مخاطب جذب کنن برای همینم هست که هر سریالی میسازن پرمخاطبترین سریال زمان پخشش میشه. اینو که نمیتونید انکار کنید مردم خودمون هستن که این سریال ها رو میبینن از فضا که نیومدن همون همسایه و همکلاسی و فک و فامیل خودمون هستن. و حالا هم که جذب مخاطب رو بلد هستن میتونن اونچیزی رو که میخوان رو به مردم بگن. از طرف دیگه شما روش جذب مخاطب رو بلد نیستید و اگر هم برنامه ای که دوست دارید بسازید و استقبال نشه ازش کاسه کوزه ها سر مافیای صدا و سیما و فراماسون های مقیم پایتخت میشکنه.

حالا ما وقتی بخوایم با روش های بدوی جلوی همچین روش و سیستم حساب شده ای قد علم کنیم محکوم به شکستیم همونطور که تا الان بودیم. ما میخوایم سلیقه ی مردم رو عوض کنیم و بگیم همینی که ما میخوایم رو به زور قبول کن نمیشه که. الانم دسترسی به رسانه های مختلف از خریدن پفک نمکی راحتتره وقتی با سلیقه ی مخاطب راه نیاید به سادگی آب خوردن میره سراغ نسخه های دیگه ی سرگرمی. روش و شیوه ی مبارزه باید به روز باشه حالا زمان پیامبر یه روش بوده و یه طرف مقابل الان طرف مقابل فرق کرده پس حتما باید روش مبارزه هم فرق کنه مثل اینه که بگیم صدر اسلام با شمشیر میجنگیدن پس الانم میتونی جلوی موشک های دشمن با شمشیر ایستادگی کنیم! خنده داره خب. هر سلاحی که طرف مقابل داره ما باید همون یا قویترش رو داشته باشیم.

برای همینه که میگم اول قبول کنیم که جوونا و مردم امروز کشور ما چی رو میخوان بعد از همون راه براشون برنامه بسازیم و حتی میتونیم قهرمان سازی هم بکنیم برای نسل آینده
تمام صحبتهاتون تا جایی که به معنی تجویز گناه نباشه مورد قبول هست.
میشه همون که توان فنی باید تا حد ممکن بکار گرفته بشه.
ما هم میگیم روش خوب باشه، ولی بی‌تردید استفاده از جذابیت‌های گناه‌آلود روش خوبی برای رسوندن مردم به رستگاری نیست، چون نتایج عکس میده! الآن نتایج این رویکرد داره در جامعه مشاهده میشه.

(۶/آذر/۹۲ ۳:۱۹)#1Zero نوشته است:  که صد البته ما مثل آمریکا نیاز به قهرمان سازی نداریم چون قهرمان واقعی زیاد داریم فقط باید معرفی بشن، واقعا زور داره برای کشوری مثل ما که بچه هاش بگند بزرگ شدیم میخوایم جومونگ بشیم!

اما

ما نیاز به قهرمان پروری داریم. این همون چیزیه که من میخواستم راجع بهش بحث کنم که شما گفتی علاقه ای نداری.
Blush البته بنده نگفتم علاقه ندارم.Blush علت اینکه مایل نبودم رو در ابتدای ارسال 24 عرض کرده‌ام.Smile

صحبتتون در مورد قهرمان‌پروری متین. اینکه چطور میشه برنامه‌ی خوب ساخت مهمه، ولی برای مدیری که بخواد بدونه!
حرف بنده در مورد این بود که باید به اهمال‌کاری‌ها و خیانت‌ها پایان داده بشه.
من فکر میکنم بلدم برنامه بسازم. ولی من نمیتونم برم دم در سازمان و بگم «بیایید براتون طنز آموزنده‌ی غیرمنحرف جذاب بسازم!». این مدیران هستن که کار رو سفارش میدن و بودجه و امکاناتشون رو در اختیار تهیه‌کننده‌ها میذارن، و دنبال همین‌ها هستن که داریم می‌بینیم.

(۶/آذر/۹۲ ۳:۱۹)#1Zero نوشته است:  من اومدم انتقادم رو به رسانمون گفتم راه حلی هم که به ذهنم رسید رو ارائه دادم که صد البته خام و ناقصه چون من نه ادعای عالم بودن دارم نه میگم عقل من از همه بیشتر میرسه. اما حداقلش این بود که انتقاد کردم راه حل مورد نظرم رو هم دادم چون من به اندازه ی هر آدم دیگه این تو این کشور حق اینو دارم که نظرم رو بگم حالا میخواد از نظر شما اشتباه باشه.
در جواب نقل قول قبلی توضیح دادم که منظورم از تفاوت جنبه‌ی بحث که خدمتتون می‌گفتم چی بود.
شما مسلماً حق اظهار نظر داریدSmile ولی بنده با توجه به اینکه دیدم مبانی‌ای که با تکیه بر اونها حرف میزنم مورد قبولتون نیست، گفتم جواب مثبت به سؤال شما در مورد ادامه‌ی بحث، جز زحمت دادن به شما نتیجه‌ای نمیده.

(۶/آذر/۹۲ ۳:۱۹)#1Zero نوشته است:  حالا بحثی که مطرحه اینه که واقعا انتقاد میکنیم و راه حل داریم یا فقط میخوایم شعار بدیم و آرمانگرای صرف باشیم؟!
بحث راه حل نیست! فعلاً بحث اینه که مردم و مسئولین اصلاً دنبال حل مسئله باشن، تا بعد بگردن دنبال راه حل. البته به عقیده‌ی ما خداوند خودش راه حل رو میسر می‌فرماید.Rose

(۶/آذر/۹۲ ۳:۱۹)#1Zero نوشته است:  
نقل قول:پس مسلمه که راهکارمون چیه: رفتار حرفه‌ای. یعنی برای برپایی اسلام، طبق نظر اسلام کارشناسی کنیم، و توان فنی رو نیز تا حد ممکن بکار بگیریم.
نقل قول:جواب احتمالی به سوالم:
جواب احتمالی بعدی:
علت اینکه گفتم «جوابهایی که از جانب ما دادید تا حدودی اشتباه هست»:

یکی این بود که موفقیتمون رو مطلق به‌حساب آوردید(همون که «هالیوود رو ورشکست کنیم، در ماهواره رو تخته کنیم»)
در حالی که فقط کسانی که در اسلام نیکی ببینن و خواستارش باشن ازش بهره‌مند خواهندشد.

دوم اینکه موفقیتمون رو از دیدمون حتمی به حساب آوردید،
در حالی که از نگاه اسلامی قضیه فرق داره:
باید توکل کنیم و شروع کنیم به قدم برداشتن و نتیجه‌اش رو بسپاریم به خدا. اگر خدا دوستمون داشته باشه بهمون اجازه میده که نیت قدم برداشتن داشته باشیم. اینکه چقدر بتونیم پیش بریم، در هر صورت آزمایشه.

همیشه‌ی خدا، خانم نینا این جمله رو می‌فرمایند Smile : ما مأمور به وظیفه‌ایم، نه مأمور به نتیجه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، یاســین ، آیلار ، azade
۱۰:۵۰, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
یادش بخیر یه زمانی با اقای درست پسند و عدالت چقدر سر تلوزیون بحث کردیم و چقدر در لفافه مسخره مون کردنBlush

همانطور که اشاره فرمودین مشکل اصلی اینه که مردم و مسئولین این حسی که ما داریم رو ندارن و گرنه هم مردم بیشتر اعتراض میکردن و هم مسئولین پیگیری.

مشکل بعدی اینه که همواره فضای هنر طوری بوده که افراد مذهبی کمتری سمتش میرن،تقصیر از اونها نیستا،من یبار با دوستم رفتم دانشگاه هنر،انگار رفته بودم خارج،قیافه ها واقعا عجیب بود .... به نظرم این وظیفه حوزه علمیه است که یه بخش هنری دایر کنه همانطور که برای طب اسلامی داره و افراد قوی بدون تعصبی اموزش بده که کار با کیفیت و بر اساس نیاز جامعه بسازن و گرنه بشینیم تا این قیافه فضایی ها واسه ما برنامه اسلامی درست کنن.

مشکل دیگه اینه که همه فکر میکنند برنامه اسلامی یعنی چندتا روحانی بیان حرف بزنن،میشه راز بقا نشون داد که البته خیلی وقته این کار رو میکنن و روش قران خوند
میشه خانواده معقولی ساخت که با صبر به جایی برسن،یعنی حتی اثر گذاری یه موضوع،فیلم مثلا این مدلی هم میسازن یا ادماش غیر طبیعی مثبت حال بهم زن هستن یا میشه ثریا که ..... یا مثلا طرف اسمش بچه مذهبیه میره رسوایی میسازه،من با بابام خجالت کشیدم دیدم،از نظر فنی و محتوا مزخرفم بود اما مردم رفتن سمتش
یکی از دلایلی که من در دور و اطرافم میبینم که خانم ها جذب سریال ماهواره شدن مدل مو،لباس،اریش ،اشرافیت فیلم هاس که دنبال میکنن،که متاسفانه این با اصل اسلام خیلی فرق داره،تبرج،فخر فروشی،چشم تو هم چشم .... اینا کمترین اثراتیه که روی خانمها میذاره اما در این مورد نمیشه با ماهواره مقابله به مثل کرد چون ما هم باید گناه کنیم
پس تا یه جایی میشه مخاطب جذب کرد

سلیقه مردم خیلی وقته کج راهه رفته،اونی ام که مذاقش عوض شده با برنامه های سالم نمیشه جذبش کرد(خدمت اقای درست پسند)
پس ما اگه نخوایم گناه کنیم فقط تعداد قلیلی از مردم رو میتونیم جذب کنیم نه اینکه بعد 50 سال سلیقه عوض شه.

در مورد قهرمان پروری،یه عده از ترس اینکه ملیت گرایی جلوی مذهب قدرت بگیره،مفاهیم قدیمی ما رو مدفون کردن در حالیکه اگه مردم با قهرمانان حداقل شاهنامه اشنا میشدن،دوتا فیلم درست و حسابی میدیدن،میفهمیدن چیزی که اونا رو قهرمان کرده،اخلاقیاته و هزار مورد دیگه که خود دوستان میدونن...

از ما حرکت از خدا برکت،واقعا باید چیکار کرد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، درست پسند ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا