تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توجیه‌ناپذیرها
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
سلام

این موضوع سعی دارد اینها را بررسی کند:

1. شدت توجیه‌ناپذیری دهن کجی عده‌ای صاحب امور به ایده‌آل های انقلاب، عده‌ای که ادعا می‌کنند طرفدار این ایده‌آل‌ها هستند.
2. توجیه‌ناپذیری بی‌قید و شرط عدم عکس‌العمل از سوی طرفداران انقلاب.

چند نمونه در زیر آورده‌ام، تا نمونه‌های دیگر را بعد از توضیحات، من یا شما بیاوریم.

نمونه 1: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
آیا کارهایشان با ایده‌آل‌های انقلاب مطابق است؟
آیا بدترین چیزهایی که از صداوسیما دیده‌ایم قابل گذشت است؟ مانند تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.

آنها حتی نمی‌توانند برای رفاه بیشتر مخاطب خود، صدای پیامهای بازرگانی را بلندتر پخش نکنند. آنها متعلق به مردم هستند، ولی آیا آنها مانند شبکه‌های خصوصی خارجی فقط به فکر پول هستند، که برای جلب رضایت آگهی دهنده کار آنها را تکرار می‌کنند؟

نمونه 2: موسیقی‌های مجوز گرفته از وزارت ارشاد
(ویرایش: این بخش دارای ادعای دیگری بود که ویرایش شد. برای اطلاعات بیشتر ارسال 11 رو ببینید.)

خودتان می‌دانید چه جور آهنگهایی در بینشان است. برای اینکه آنهایی که خیلی ملتفت نیستند، ماجرا بیشتر برایشان ملموس شود، آهنگ خانمی (!!!) را گوش دهند تا مثل من برق از کله‌شان بپرد. دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!

آیا عمد دارند؟

عمد در چه چیز؟
1. عمد در انجام خلاف شرع؟ مسلماً. مگر می‌شود غفلتاً هیچ چیز از دینشان ندانند؟ آنها صاحب امور در یک مملکت اسلامی‌اند.
2. عمد در ضربه به انقلاب؟ نمی‌دانم. چه فرقی به حال ماجرا می‌کند؟

اینها را می‌دانستیم، حالا که چه؟

ما چه جور طرفدارهایی هستیم که ایده‌آل‌هایمان را لگدمال می‌کنند، و آنچنان عکس‌العملی نشان نمی‌دهیم که کسانی که با لگد کردن اینها مشکلی ندارند حساب کار دستشان بیاید.

آیا باید منتظر شویم وزارت ارشاد که نفهمیده که نباید چنین کاری بکند خودش بفهمد، یا ما باید خودمان گوشی را دستشان بدهیم؟

کلاً باید صدا و سیما را کچل کنیم، تا آقای ضرغامی، در جواب خبرنگاری که گفت "اشکالاتی که در فلان گزارش مطرح شده چرا اصلاح نشده است؟" با لبخند پاسخ ندهد "این همه بقیه انتقاد می‌کنند و اصلاح نمی‌کنیم، یکبار هم خودمان انتقاد کنیم و اصلاح نکنیم" !!!

صدا و سیما رسانه انقلاب است. اگر مال ما عاشقان انقلاب نیست، پس مال کیست؟ چرا باید از نظر هنری و فنی آنقدر ناشی باشند که بعضی مواقع تماشای برنامه‌هایشان سخت باشد؟ آنوقت چرا برای اینکه فلان ابله را از پشت ماهواره بسوی خود جلب کنند، ما و عزیزانمان را با هزار جور مرض صعب‌العلاج یک عده بی‌هنر به اصطلاح هنرمند آزار دهند؟ چون خود ما به آنها اجازه داده‌ایم.
به نام حق

سلام علیکم

این یکی از بزرگ ترین مصیبت های کشور شیعه است .

چرا که تاثیری که صداو سیما وسایل ارتباطی بر فرهنگ مردمان و شیوه تفکر و عقیده آن ها می گذارد بسیار بسیار زیاد است ! اگر همین برنامه ها در جهتی مثبت برای فرهنگ سازی و دین اسلام وعلم وتلاش وکار وسیره اهل بیت بود چه نوری در کشور دیده می شد!

ما به جای نور چه می بینیم؟ واقعا چه می بینیم؟
راه حل چیست؟!مقصر خودمانیم فقط خودمان...

حالا چه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد می شود؟
از عزیزان تقاضا دارم در این تاپیک یا تاپیکی جدید این مساله را بررسی کنند و ان شاء الله نظر خود را عرض می کنم
بسم الله الرحمن الرحیم

آفرین خیلی موضوع خوبیست

قرآن و سخنرانی های بزرگان چون یک محتوای نوشتاریست و لحظه به لحظه آن و کاملش مهم هستند قطع شدن ناگهانی آن تاثیر خوبی ندارد

اما نمی شود گفت شرکت مزبور (که ازش بدم میاد) عمدی داره

یعنی در حالت خوش بینانه عرض کردم

ولی در مجموع افرادی که صاحب نظر هستند باید مواظب باشند

متاسفانه این مسئولین* از هنر چیزی نمی فهمند و با آن بسیار مبتدیانه برخورد می کنند و نتیجه آن هم همین می شود

*مسئولین جزء
با یاد حق

هم آوای انتظار و هم زنگ موبایل ها ...
یادمه زمان پخش فیلم حضرت یوسف قرآنی که در ابتدا پخش میشد رو برخی از مذهبیون به عنوان زنگ موبایل شون گذاشته بودند ....
حالا شما فرض کن این زنگ میخورد ..
وسط آیه قطع می کرد میگفت الو...[تصویر: undecided.png]
و خدا نکنه که بابت این مطلب حرفی میزدم..

کاش مردم به جای این مذهبی بازی ها ارزش دین شون رو بفهمند( خودم رو هم میگم البته!Blush)

یاالله
نمونه 3: کسانی که وضع افتضاح برنامه‌سازی در صدا و سیما براشون روشن نیست، میتونن مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان رو ببینن(گزارش شده بود لینکهاشون کار نمیکنن، بهشون گفتم اصلاح فرمودن. میتونید از اونجا با 3 کیفیت مختلف دانلود بفرمایید. لطفاً اگر کار نکرد، شما نیز همانند دوستان محترم، گزارش بفرمایید).

بعد از دیدن این مستند میتونیم ببینیم که نحوه‌ی مدیریت اونها تا چه حد توجیه‌ناپذیر هست. ممکنه بعضی‌ها فکر کنن: «خب، قبل از اینکه پخش بشه که نمیدونن طرف چی ساخته» ولی این فکر ناشی از نشناختن جایگاه شبکه‌های تلویزیونی در تأثیر بر اذهان و روحیات، و دست‌کم گرفتن حساسیت موضوع هست، و لزوم استفاده‌ی اونها از کارشناسان رسانه مسلم هست.

چنین عذری هرگز پذیرفته نخواهد بود، چه آنکه اگر مسئله این بود، برای بار چندم پخشش نمی‌کردند!!! بله! حداقل یک بار دیگه(و اونطور که شنیده‌ام باز هم یک یا دو بار دیگه!) پخشش کرده‌اند. پس، حتی اگر اینقدر ساده‌انگار باشیم که فرض کنیم دفعه‌ی اول از زیردستشون در رفته، چرا بعداً که توسط منتقدین جدی رسانه‌ها مورد انتقاد شدید قرار گرفت و حتی مستندی هم در موردش ساخته شد نفهمیدند؟

یعنی آیا به عنوان مدیر، اینقدر حواسشون از اطرافشون پرت هست که هنوز اشکال غیرقابل‌گذشت محصولشون رو نمیدونن، و دوباره روح و روان مردم رو بدست همون فردی که این چنین وقیحانه کار کرده(سروش صحت) میدن؟
در حالی که حتی مردم عادی که شغلشون سرپرستی این دستگاه نیست شانسش رو پیدا کردن که با دیدن مستند به وضعیت ماجرا پی ببرن.
بسم الله الرحمن الرحیم
البته یکی از مشکلات اساسی اش اینه که بچه مذهبی ها خیلی بلد نیستن فیلم طنز اموزنده بسازن،و به اصطلاح با هنر فاصله دارن.بالاخره طنز نیاز جامعه است ،نمیشه انکار کرد.
وقتی هم جای این افراد خالی باشه خوب افردای که مورد پسند نیستن جا رو پر میکنند
حالا حتی طنز هم نه،مدت هاست که وقتی فیلم میبینم خدا رو شکر میکنم که پولم رو نریختم دور و نرفتم سینما
از همه بدترش بد لحنی و فحاشیه که مثلا من نمیدونم در محیط خانواده همه به هم احترام بذارن بی کلاسیه!! همه باید بی ادب باشن (کپی از سبک زندگی غربیها)، و از همه بدتر اختلاط زن و مردی که هر کدوم همسر دارن،بعد میان میگن امار طلاق فلان،خیانت فلان و...
واقعا ده تا کارگردان خوب مذهبی داریم؟
سلام
من هم با صحبتهاتون موافقم اما راهکاری براش سراغ ندارم...
من وقتی طنزهای قدیمی و بعضا سریالهای قدیمی رو که شبکه آی فیلم پخش میکرد نگاه میکردم واقعا طنزهای بهتری بودند ، اگر چه رنگ و بوی اسلامی نداشتند اما حداقل ضد فرهنگ نبودند و نقاط مثبت داشتند مثل زیر آسمان شهر یا خانه سبز
اما الان فیلمهای سینمایی رو که اصلا نمیشه در حضور خانواده دید مگر یکی دو تا ..
من فقط یک یا دو سال قبل بود که یک فیلم خوب از سینما دیدم به نام شور شیرین

یکی از چیزهایی که الان در فیلم ها و سریالها چندین بار دیدم ، این هست که مرد و زنی که قبلا به هم علاقه داشتند یعد از چند سال که هر دو همسرشون رو از دست دادند بهم میرسند یا یکی اصلا ازدواج نکرده و چیزهایی شبیه این ...
و این به نظر من حاوی یک پیام خطرناک هست برای کسانی که توی زندگیشون دچار مشکل با همسرشون هستند و به یک نفر دیگه علاقمند بودند که منجر به ازدواج نشده... این داستان برای اونها عشق و علاقه قبلیشون رو زنده میکنه و اون علاقه رو ریشه دار میکنه و هر وقت هم که در زندگیشون دچار مشکل بشن به جای حل مشکل ، یا به فکر طلاق میفته یا حتی انتظار مرگ همسرش رو میکشه تا دوباره بتونه به همسر ایده آلش برسه ...

ضمنا من موفق نشدم مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان رو دانلود کنم ...
وقتی برای دانلود کلیک میکنم (هرکدام از کیفیتها) ارور HTTP 404 رو میگیره..
(۲۰/آبان/۹۲ ۲۱:۳۸)azade نوشته است: [ -> ]ضمنا من موفق نشدم مستند ضلع غربی ساختمان پزشکان رو دانلود کنم ...
وقتی برای دانلود کلیک میکنم (هرکدام از کیفیتها) ارور HTTP 404 رو میگیره..

http://www.aviny.com/clip/tv/Zele-Gharbi...harbi.aspx
به نام خدا
در مورد اوای انتظار من با نظر شما موافق نیستم .

در مورد کلام رهبری اتفاقا اگر مطلب درستی انتخاب شود میتواند در نشر نظرات ایشان کمک کند . مثلا سال قبل بعضی دوستان جملات حماسی اقا رو در مورد اسراییل قرار داده بودند . بنده خیلی خوشم اومد .

در مورد ایات قران هم وقتی تماس میگیرم به جای اهنگ های ۶و ۸ نوای دلنشیت قران رو میشنوم خیلی لدت بخشه برام .

این رو سال قبل یکی از علمای وهابی هم فتوا داده بود در مورد ایه قران . به هر حال شاید نظر علمای بزرگ در این مورد بهترین راه نما باشد .

التماس دعا
ویرایش: دیدم یه خورده لحنم خشن به نظر میاد، سعی کردم با شکلک‌ها درستش کنم. لحن درست این ارسال، البته در عین قاطعیت، دوستانه هست.Smile

(۲۱/آبان/۹۲ ۲:۲۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]در مورد اوای انتظار من با نظر شما موافق نیستم .
البته درست‌تر اینه که بفرمایید «در مورد استفاده از قرآن و سخن رهبر به عنوان آوای انتظار با نظر شما موافق نیستم»Smile
تا اون نمونه‌ی آهنگی که به زن‌پرستی پرداخته بود، از جمله مستثنی بشه.
اینطوری ممکنه اشتباهاً برداشت بشه که «پس آوای انتظار موردی خلاف شرع نداشت».

جا داره یه توضیحی هم در مورد اون دسته از آهنگ‌ها بدم(البته نظر شما در اون مورد نبود). در ادبیات فارسی، شعرای عرفانی برای بیان منظور خود به معشوقه مثال زده‌اند،
اما اینکه واقعاً معشوقه در شعر ستایش بشه امری کاملاً متفاوت هست،
و از جهت اینکه اینطور ستایش‌ها در مورد هر زوج فقط بین خودشون مشروع هست و نمیشه که در میان دیگران انجامش بدن، ستایش شدن معشوقه کاملاً قبیح و غیرقابل‌قبول هست،
و نیز اینکه معشوقه برای برآوردن حاجات خوانده بشه(صدا زده بشه)، و در حقیقت مورد راز و نیاز قرار بگیره، مساوی با پرستش اون هست.

سوره نساء، آیه 117: إِن يَدْعُونَ مِن دُونِهِ إِلاَّ إِنَاثًا وَإِن يَدْعُونَ إِلاَّ شَيْطَانًا مَّرِيدًا
به جاى او جز بتهاى مادينه را نمى‌خوانند، و جز شيطان سركش را نمی‌خوانند.

(۲۱/آبان/۹۲ ۲:۲۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]در مورد کلام رهبری اتفاقا اگر مطلب درستی انتخاب شود میتواند در نشر نظرات ایشان کمک کند . مثلا سال قبل بعضی دوستان جملات حماسی اقا رو در مورد اسراییل قرار داده بودند . بنده خیلی خوشم اومد .

در مورد ایات قران هم وقتی تماس میگیرم به جای اهنگ های ۶و ۸ نوای دلنشیت قران رو میشنوم خیلی لدت بخشه برام .
اولین چیزی که با شنیدن نظر شما درمی‌یابیم اینه که «غیر از ارائه‌دهندگان هم فردی پیدا میشه که این کار به نظرش ایرادی نداشته باشه». با توجه به این، نمیشه گفت که ارائه‌دهندگان آوای انتظار، در مورد قرآن و سخن رهبر گمانی به نامناسب بودنش داشته‌اند. البته این مخالف فرضی است که ما در ارسال اول داشتیم که:
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]1. عمد در انجام خلاف شرع؟ مسلماً. مگر می‌شود غفلتاً هیچ چیز از دینشان ندانند؟ آنها صاحب امور در یک مملکت اسلامی‌اند.
هر چند که اصلاً به خودمون اجازه‌ی قضاوتشون رو ندادیم:
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]2. عمد در ضربه به انقلاب؟ نمی‌دانم. چه فرقی به حال ماجرا می‌کند؟

پس در این مورد و مواردی از این دست، از این فرض که «میدونن کارشون غلطه» عقب‌نشینی میکنیم، و روی این موضع می‌ایستیم که «نمیدونن چقدر کارشون غلطه»!Big Grin

جایگاه آوای انتظار چیه؟ آوای انتظار!
بجای بوغ اشغال.
در ارسال اول کامل گفتم:
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]اولاً، در بهترین حالت برای کسی که تماس می‌گیرد، یعنی زمانی که طرف زود گوشی را برمی‌دارد، کمترین میزان شنیده خواهد شد...
یعنی «زمان مطلوب برای انتظار» در ستیز است با «کاربرد داشتنش».
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]ثانیاً، در هر صورت (مگر به احتمال یک در صد در پایان آوا)، به طرز زشتی کلام قطع می‌شود، که زشتی‌اش ناشی از مشخص بودن جریان از پیش است. یعنی گذاشته‌اند تا بطور خودکار پخش شود، مانند آنکه به خواست آنها، کلام خدا یا صحبتهایی که رهبر مهم می‌دانند بیان می‌شود. سپس هر وقت عملی که مسلماً باید انجام شود، یعنی جواب دادن به تماس، انجام شود، به طرزی از پیش تعیین شده، آن را با بی‌احترامی موقوف کرده، و شروع به حرف زدن می‌کنند.
یعنی از پیش قرار هست که در حین گوش دادن قطع بشه.
نه مثل زمانی که در پخش یک قرائت به عقب یا جلو بریم، یا زمانی که کانال تلویزیون رو از جایی که قرآن پخش میکنه تغییر بدیم، چون اونجا منظورمون این نبوده که شخصی در حال گوش دادن باشه و قطعش کنیم.

(دوستان، اگر متوجه این یکی دو خط آخر نشدید، لطفاً دوباره مطالعه بفرمایید.)

آیا این صورت صحیح پرداختن به قرآن هست؟

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
درسته که این زمانه پر شده از آدمهایی که با قرآن نامأنوس‌اند،
اما این دلیل نمیشه بر جواز استفاده از قرآن در جایی که شأن سخن خداوند حفظ نشه.

(۲۱/آبان/۹۲ ۲:۲۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]این رو سال قبل یکی از علمای وهابی هم فتوا داده بود در مورد ایه قران . به هر حال شاید نظر علمای بزرگ در این مورد بهترین راه نما باشد .
اسم وهابی‌های ملعون رو نیاورید که مزید اشمئزاز است.
واقعاً عبارت «علما» هم براشون بیش از حد بی‌مسما هست.Big Grin

البته درست‌تر اینه که وقتی حرف ما رو به کسانی نسبت میدین که به حماقت مشهورند، حرف دقیق اونها رو بیاورید، تا تفاوت به خوبی مشخص بشهSmile (مگر اینکه از اون دسته فتاوایی بوده که می‌سازن تا ساده‌لوحان رو به وهابیت جذب کنن، یا فتوا دهنده در به سخره گرفتن دین استعداد کافی نداشته!).

نظر علما رو هم بنده طی یک استفتاء خواستار شدم.

ضمناً، یادم رفت بگمBlush از اینکه در موارد دیگر موافقید، متشکرم.Smile
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع