|
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
|
|
۱۴:۰۱, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
انیمه از انیمشن گرفته شده . Anime , انایم , انیمه در واقع همون کارتون خودمون که ژاپونی ها میسازند . از نظر گرافیک با انیمشن فرق داره (هر انیمه گرافیک خاص خودشو داره و کار رو هنری و ... میکنه) . داستان انیمه معمولا از مانگا (کتاب کمیک یا تصویری که ژاپونی ها میسازن ) گرفته شده . در ژاپون هم صنعت کوچکی نیست . میشه گفت هالیود ژاپون انیمه و مانگاس . در غیر از ژاپون هم طرف دار داره و تو ایران طرف دار های زیادی داره پیدا میکنه . برای این که ببینین چقدر داره تو ایران رواج پیدا میکنه فقط کلمه انیمه رو به فارسی در گوگل جست و جو کنین و تعداد مطالب یافت شده رو ببینین و کف کنین ! ![]() 1,140,000,000 کلمه ی امام زمان در گوگل 46,100,000 یافته داشت !! کلمه های مثل فیلم و سریال و ... جست و جو کنین تعداد ببینین حساب کار دستون بیاد . خوب انیمه همون طور که گفتم مثل هالیود میمونه تقریبا . تو همه ی ژانر ها انیمه های زیادی هست . ورزشی , تاریخی , تخیلی و موزیک و در مورد اون دنیا هم ساختن و حتی انیمه پورنو داریم !!! با این که بیشتر تخیلی هست ولی انیمه هایی هست که فقط زندگی عادی هست . بیشتر هم روی نوجوان ها تاثیر میزاره . اول با یک انیمه ای مثل ناروتو و دث نوت شروع میشه ولی تموم نمیشه ! چون واقعا داستان های جذابی دارن ! کسی رو میشناسم 22 ساله دانشجو انیمه میبینه ..... انیمه ها بیشتر سریالی هستن . هر قسمت 25-30 دقیقه . تاحالا حدود 500 قسمت ناروتو , 600 قسمت وان پیس اومده . انیمه های کوتاه هم هستن که 24 قسمتی و 12 قسمتی هستند تعداد انیمه ها خیلی زیاده ! همین طور که انیمه ای تموم کنید انیمه ی دیگه پیدا میکنین و انیمه هایی که گفتم مثل وان پیس و ناروتو در حال پخش هستند ! و هر روز کلی انیمه پخش میشه . تاثیر انیمه کم نیست . انیمه ها در ظاهر به فضایل اخلاقی مثل صلح و عدالت میپردازن ولی در مقابل شخصیت اصلی , شخصیت ضد قهرمان هم هست که دیدم بعضی ها اونو دوست دارن !! پیام های مخفی هم هست . زیدان میگفت من به خاطر کارتون فوتبالیست ها , فوتبالیست شدم . خیلی از بچه ها به خاطر این کارتون علاقه پیدا کردن به فوتبال ! اگه انیمه ورزش بکس تو تلویزیون گزاشته شه , علاقه به بکس زیاد میشه !!! زیرنویس فارسی انیمه رو به راحتی میشه پیدا کرد ! مفت و مجانی ! پخش بی منفعت انیمه (دی وی دی 500 تومن ! ) هم دارین حتی یکی از انجمن های انیمه که نسبتا از بقیه معروف تره . داستان بیشتر انیمه ها رو هم میتونین برین بخونین http://forums.animworld.net/ موضوع ها: 40,475, نوشته ها: 1,155,714, کاربران: 25,685 حالا چرا خطرناکه ؟؟؟ داستان هایی که ضد خدا داره و داره مادی گرایی رو ترویج میکنه و وقت هدر دادن !! بد جور ادم رو سحر میکنه !! ادم رو بد جور تو خیلاتش قرق میکنه . از دنیا و زندگی فاصله میندازه . دلت هیجان و شوری که تو انیمه ها هست رو میخواد . از زندگی عادی زده میشی . از فیلم هم شاید بد تر باشه . این از واقعیت زندگی دورت میکنه ! اونم دور میکنه ولی این خیال محضه ! اینمه های خیلی زیادی هست . وقت کردم نقد بعضی از معروف هارو تو همین تایپیک یا تایپیک دیگه میزارم معرفی ژانر های انیمه : http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/1860910596.jpg فقط برای اطلاعات بیشتر به همون لینک فروم عضو شین http://forums.animworld.net/thread4807.html |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۱, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۲:۵۳ توسط salim.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
۸:۴۰, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
۱۱:۱۴, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۱۴:۱۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۱).Ali. نوشته است: خوب انیمه همون طور که گفتم مثل هالیود میمونه تقریبا . تو همه ی ژانر ها انیمه های زیادی هست . ورزشی , تاریخی , تخیلی و موزیک و در مورد اون دنیا هم ساختن و حتی انیمه پ*و*ر*ن*و داریم !!! انیمه ی پ*و*ر*ن*و رو در اصلاح ادبی! ه*ن*ت*ا*ی گویند! H*e*n*t*a*i که خیلی هم طرفدار داره متاسفانه!
![]() کلا در صدد القای بی دینی و ماورا بودن اعتقادات بودیسم ، هندویسم و ... را دارند ، من دل خوشی از این گونه سری ها ندارم ، توصیه هم نمی کنم برید دنبالشون ... یا علی |
|||
|
|
۱:۲۷, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۱ ۸:۴۰)شاهین نقوی نوشته است: نکنه خود تو گزارش دادی !؟ یک نفر دقیق بگوید که مشکل آن سایت چی بود ؟! ![]() ![]() ![]() ![]() نه عزیزم کار من نبود ![]() انیمه و مانگا مخاطبش بیشتر نوجوانان رو شامل میشه. به خاطر ژانر های نامناسبی که تو این صنعت هست یه خورده مساله خطرناک میشه. فرهنگ تهاجمی تازه به دوران رسیده ی غرب این چشم بادومی ها رو به گند کشید و گرنه ما تو تاریخ ژاپن همچین کثافت کاری هایی نمی بینیم. اون سایت هم مشکلش این بود که یه خورده ولنگ و واز بود. من پیشنهاد می دم بعضی از دوستان به جای این که از روی خامی سنگ یکسری مسائل بی ارزش رو به سینه بزنن برن یه خورده تحقیق کنن. |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۱ ۱۹:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
آن چیزی که در پشت این نوع از صنعت رسانه وجود دارد اینست که
1-شما به کلی از یاد خدا غافل می شوی 2-وقتت تلف می شود 3-نسبت به سنن الهی بی اعتقاد می شوی 4-قانون جزا و پاداش الهی در ذهنت کمرنگ یا حتی معکوس می شود 5-.... توجه کنید قبل از فراگیر شدن رسانه های متحرک کمیک استریپ ها بودند که چند نسل از جوانان جهان مخصوصا کشورهای لیبرالی را سرگرم کردند و آنها را تربیت یافته نظام شیطانی خود در آوردند. بسیاری از تغییر تفکرات مخصوصا عدم اعتقاد به معاد،ترویج روابط نامشروع و غیره بوسیله همین داستان ها در ذهن کودکان و نوجوانان نهادینه شد. ![]() اما آن چیزی که در مانگاها و انیمه های شرقی به چشم میخورد تربیت نوجوانان و جوانان برای گذار کامل به دوران ترنس مدرنیزم و عادت کردن چشم آنها به چیزهایی است که آنها نقشه آن را دارند. چرا چشمان درشت کشیده می شوند؟ چرا خیر و شر اینگونه در این داستان ها مقابله میکنند چرا.... |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۷ توسط mofa.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
خوشحالم که این تاپیک زده شد... به نظرم انیمه هم به اندازه فیلمهای هالیوود احتیاج به بحث و بررسی داره ... شاید هم بیشتر...
راستش اولین باری که مستند ظهور رو دیدم زیاد درگیرش نشدم، اما وقتی شروع کردم به انیمه دیدن، به نکات و مسائلی برخوردم که برام تکان دهنده بود... و دوباره مستند رو دیدم... اونموقع واقعا شوک زده شدم از اینکه مطالب مستند تا این حد تو انیمه ها مطرح میشه... بعد از دیدن انیمه le chevaliar deon که در مورد انقلاب کبیر فرانسه ساخته شده بود که دوباره رفتم سراغ مستند و برام جالب بود که تو این انیمه چه تاکیدی روی عبارت noves ordo seclurum یا نظم نوین دنیوی میشه... البته انیمه حاوی نکات خیلی مهمتری هست که جای نقد و بررسی داره... در ضمن این یه واقعیته که انیمه ها برخلاف ظاهر بچه گونه شون (که مردم فکر می کنن مال بچه هاست و چیز مهمی نیست) از نظر داستان و محتوا فوق العاده قوی هستن، پر مایه ان و بعضا مضامین بسیار پیچیده و درگیرکننده ای دارن چرا که سازندگانشون افراد فرهیخته ای هستن که خیلی خوب تونستن جنبه فانتزی و جذابیت انیمه ها رو با پیام ها و مضامین آنچنانی تلفیق کنن ... طوری که هم یه نوجوون از دیدنشون لذت ببره و هم یه آدم پخته اهل مطالعه و تفکر بهشون علاقه مند بشه... مثلا انیمه ای مثل paprika که ساخته کارگردان تحسین شده و بزرگی مثل ساتوشی کن هست، یه انیمه واقعا پرمایه و معناگراس که فیلم هالیوودی تلقین یا inception هم از روی اون ساخته شده، یا انیمه دیگه همین کارگردان یعنی serial experiment lain که یه انیمه فلسفی قوی و پرمایه است و طبق نظر بعضی ایده فیلم ماتریکس از همین انیمه گرفته شده... مثال ها خیلی زیادن و هر کدوم احتیاج به نقدو بررسی داره و ارزوی منم اینه که نخبه های تالار این انیمه ها رو هم مورد نقد و بررسی قرار بدن چون واقعا خیلی جای بحث دارن و جا داره که بگیم انیمه ها، هم عرض و نه طفیلی سینمای استراتژیک ان ضمنا منم موافقم که دیدن انیمه ها میتونه تاثیرات مخربی روی نوجوونا و جوونا داشته باشه... ولی از طرف دیگه میتونه سوژه خوبی برای بررسی و مطالعه قالب رسانه ای و هنری شیطان پرستی و فراماسونری و مباحث متافیزیکی و فلسفی و روانشناسی باشه... چون این مباحث علی الخصوص مفاهیم و نمادهای شیطان پرستی و فراماسونری الی ماشا الله تو انیمه ها مطرح میشن و اصلا خود من بعضی وقتا از دیدن اینهمه مفاهیم و نمادها تو انیمه ها خسته و عصبی میشم... البته انیمه هایی هم هستن که میتونن تاثیر مثبتی روی مخاطب بذارن... انیمه هایی که مسائل اجتماعی و روانشناسی روزمره ادما رو مطرح می کنن و اونا رو تشویق به داشتن تفکر منطقی و اصلاح نگرش نسبت به مسائل و مشکلاتشون می کنن |
|||
|
|
۰:۵۰, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
هر روز پدیده ی جدید
هر روز راه نفوض قوی تر یک زمانی می رسه که همه ترمز می کنن یک جرقه بزرگ می تواند نگاه عالم را در یک نقطه متمرکز کند دوستان به خاطر داشته باشید که تمام کارکتر ها ی کمیک استریپ ها مانگا ها انیمه ها فیلم ها بازی ها تمام میلیون ها قهرمانی که این بشر گمراه به گونه های مختلف و با قدرت ها و صفات گوناگون نگاشته را در یک کفه ترازو جمع کنیم نمی توانند در مقابل کارکتر و قهرمانی که خدا برای ما باقی گذاشته به چشم بیاید ![]() این همه اشتیاق و این همه آماری که از علاقه انسان ها به دیدن قهرمان و ناجی در دنیا هست را ما با ید به فال نیک بگیریم امروز وضیفه ی ما هست که قهرمان اسلام را آنی که خدا برای انسان ها باقی گذاشته را به همه معرفی کنیم اما چگونه ؟ مسئله این است نقل قول:توجه کنید قبل از فراگیر شدن رسانه های متحرک کمیک استریپ ها بودند که چند نسل از جوانان جهان مخصوصا کشورهای لیبرالی را سرگرم کردند و آنها را تربیت یافته نظام شیطانی خود در آوردند. ما هم می توانیم برای شروع از کمیک و مانگا شروع کنیم شاید باید سبک جدیدی از روایت داستان پیدا کنیم کمیک استریپ مال آمریکاست و مانگا برای ژاپن پرده خوانی بله پرده ما باید پرده خــوانی که سنت پدران ما برای بیان مصایب عاشورا و دلاوری پهلوانان ملی مان بود را دوباره در قالب جدید ی احیا کنیم در قالب انیمیشن ها ی سبک و آنلاین انیمیشن های ساخته شده با فلش یا افتر افکت مجانی - جذاب - سبک - پر محتوا پرده های اینترنتی پرده های سریالی انیمیشن هایی مجانی در اینتر نت و متناسب با فضای شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک |
|||
|
|
۱:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۵ توسط melanie2222.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز یکی از نقاط منفی خیلی تابلو رو اشاره نکردی که از همه بدتر و واضح تره.متاسفانه در اکثر انیمه ها سطح مسائل غیر اخلاقی(س.ک.س.ی و برهنگی)فراوان و بالاست حتی میزان تحریک کنندگیشون گاهی اوقات به سطح فیلمهای R-rated میرسه.ترویج هم جنس گرایی هم خیلی زیاد مطرح میشه.حالا شاید در انیمه هایی که بیشتر action هستن این میزان کمتر باشه.و میزان پیامهای مخفی و کدهای فراماسونریشونم بسیار بالاست.وجود هیولا یا خون آشام که خیلی زیاده و تک چشم و مواردی از این قبیل هم کم نیست.همونطور که خودتون هم گفتین از نظر ترویج عقاید پوچ ضد خداییشون هم که پشتکار فراوان دارن.مثلاً در انیمه ی Aiir-Tv در فیلم سینماییش دقایق اول فیلم شخصیت داستان سوار قطاره و این جملات رو میگه:
اگر در سفر، بدونی از کجا اومدی و به کجا میرید دیگه اون سفر واقعی نمیشه.در یک سفر واقعی(درست و حسابی)اصلاً فراموش کردی از کجا اومدی و هیچ نمیدونی به کجا میری!!! دقیقاً عکس جملات حضرت علی:"از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟ "یعنی دقیقاً اساسی ترین سئوالات فلسفی که بشر باید بهشون فکر کنه رو در مغز خاموش میکنه.به عبارتی معادل همون جمله ای که اخیراً در غرب توسط رسانه به افکار عمومی تزریق میشه: Live In The Now همین حالا رو بچسب بقیه رو وللش |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
البته مقدار مسائل غیراخلاقی و برهنگی تو انیمه های ژانرهای خاصی مثل ژانر شونن، سینن، ایچی، زیاده ولی اگه انیمه های شوجو یا جوسی رو دیده باشید مسائل غیراخلاقی و تحریک کننده یا نیست و یا در سطح خیلی پایینیه... متاسفانه اکثر انیمه بین ها (مخصوصا آقایون) سراغ انیمه های مورددار میرن...
با توجه به اینکه تعداد انیمه بین ها و افراد معتاد به انیمه رو به افزایشه و نمیشه جلوی کسی رو گرفت که انیمه نگاه نکنه... بهتره پیام ها و محتوای انیمه ها مخصوصا اونایی که خیلی طرفدار دارن مورد بحث قرار بگیره تا مخاطبا با هشیاری و تعمق بیشتری تماشاشون کنن و ناخوداگاه تحت تاثیر پیام های اونا قرار نگیرن و فکر نکنن هر چی تو انیمه ها مطرح میشه درسته و حقیقته... اگه این کار تو خود سایت اختصاصی انیمه انجام بشه خیلی بهتره... هر چند متاسفانه تو این جور مواقع مقاومت و مخالفت زیادی از طرف طرفدارها صورت میگیره ولی به هرحال بی تاثیر نیست و بهتر از اینه که کاری انجام نشه... البته باید خیلی ماهرانه این جور بحثا رو مطرح کرد که منجر به ضدیت و ستیزه جویی بیشتر نشه ![]() |
|||
|
۱۳:۴۳, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۱ ۱:۱۵)melanie2222 نوشته است: دقیقاً عکس جملات حضرت علی:"از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟ "یعنی دقیقاً اساسی ترین سئوالات فلسفی که بشر باید بهشون فکر کنه رو در مغز خاموش میکنه.به عبارتی معادل همون جمله ای که اخیراً در غرب توسط رسانه به افکار عمومی تزریق میشه:فکر می کنم برای شما سو تفاهم شده, معنی این جمله این نیست که دیگه آینده رو بیخیال... این جمله یکی از با ارزشترین جمله هاست که اگه بهش عمل کنین می تونه جلوی خیلی چیز ها رو بگیره در کل من فقط بین انیمه ها ناروتو رو نگاه می کنم اون هم بخاطر داستان های خوبش |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7471885587.jpg]](http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/7471885587.jpg)

![[تصویر: Squirrelcage1337.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a3/Squirrelcage1337.jpg)

![[تصویر: 556A.jpg]](http://amirdehnad.com/daneshgara/image/556A.jpg)