|
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
|
|
۱۴:۰۱, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
انیمه از انیمشن گرفته شده . Anime , انایم , انیمه در واقع همون کارتون خودمون که ژاپونی ها میسازند . از نظر گرافیک با انیمشن فرق داره (هر انیمه گرافیک خاص خودشو داره و کار رو هنری و ... میکنه) . داستان انیمه معمولا از مانگا (کتاب کمیک یا تصویری که ژاپونی ها میسازن ) گرفته شده . در ژاپون هم صنعت کوچکی نیست . میشه گفت هالیود ژاپون انیمه و مانگاس . در غیر از ژاپون هم طرف دار داره و تو ایران طرف دار های زیادی داره پیدا میکنه . برای این که ببینین چقدر داره تو ایران رواج پیدا میکنه فقط کلمه انیمه رو به فارسی در گوگل جست و جو کنین و تعداد مطالب یافت شده رو ببینین و کف کنین ! ![]() 1,140,000,000 کلمه ی امام زمان در گوگل 46,100,000 یافته داشت !! کلمه های مثل فیلم و سریال و ... جست و جو کنین تعداد ببینین حساب کار دستون بیاد . خوب انیمه همون طور که گفتم مثل هالیود میمونه تقریبا . تو همه ی ژانر ها انیمه های زیادی هست . ورزشی , تاریخی , تخیلی و موزیک و در مورد اون دنیا هم ساختن و حتی انیمه پورنو داریم !!! با این که بیشتر تخیلی هست ولی انیمه هایی هست که فقط زندگی عادی هست . بیشتر هم روی نوجوان ها تاثیر میزاره . اول با یک انیمه ای مثل ناروتو و دث نوت شروع میشه ولی تموم نمیشه ! چون واقعا داستان های جذابی دارن ! کسی رو میشناسم 22 ساله دانشجو انیمه میبینه ..... انیمه ها بیشتر سریالی هستن . هر قسمت 25-30 دقیقه . تاحالا حدود 500 قسمت ناروتو , 600 قسمت وان پیس اومده . انیمه های کوتاه هم هستن که 24 قسمتی و 12 قسمتی هستند تعداد انیمه ها خیلی زیاده ! همین طور که انیمه ای تموم کنید انیمه ی دیگه پیدا میکنین و انیمه هایی که گفتم مثل وان پیس و ناروتو در حال پخش هستند ! و هر روز کلی انیمه پخش میشه . تاثیر انیمه کم نیست . انیمه ها در ظاهر به فضایل اخلاقی مثل صلح و عدالت میپردازن ولی در مقابل شخصیت اصلی , شخصیت ضد قهرمان هم هست که دیدم بعضی ها اونو دوست دارن !! پیام های مخفی هم هست . زیدان میگفت من به خاطر کارتون فوتبالیست ها , فوتبالیست شدم . خیلی از بچه ها به خاطر این کارتون علاقه پیدا کردن به فوتبال ! اگه انیمه ورزش بکس تو تلویزیون گزاشته شه , علاقه به بکس زیاد میشه !!! زیرنویس فارسی انیمه رو به راحتی میشه پیدا کرد ! مفت و مجانی ! پخش بی منفعت انیمه (دی وی دی 500 تومن ! ) هم دارین حتی یکی از انجمن های انیمه که نسبتا از بقیه معروف تره . داستان بیشتر انیمه ها رو هم میتونین برین بخونین http://forums.animworld.net/ موضوع ها: 40,475, نوشته ها: 1,155,714, کاربران: 25,685 حالا چرا خطرناکه ؟؟؟ داستان هایی که ضد خدا داره و داره مادی گرایی رو ترویج میکنه و وقت هدر دادن !! بد جور ادم رو سحر میکنه !! ادم رو بد جور تو خیلاتش قرق میکنه . از دنیا و زندگی فاصله میندازه . دلت هیجان و شوری که تو انیمه ها هست رو میخواد . از زندگی عادی زده میشی . از فیلم هم شاید بد تر باشه . این از واقعیت زندگی دورت میکنه ! اونم دور میکنه ولی این خیال محضه ! اینمه های خیلی زیادی هست . وقت کردم نقد بعضی از معروف هارو تو همین تایپیک یا تایپیک دیگه میزارم معرفی ژانر های انیمه : http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/1860910596.jpg فقط برای اطلاعات بیشتر به همون لینک فروم عضو شین http://forums.animworld.net/thread4807.html |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۵, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوست من خیل خیلی جالب بود |
|||
|
|
۵:۴۲, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۵:۴۶ توسط sibilsefid.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
راستش اين مطالبو ديدم دلم نيومد همينطوري ول كنم برم پس خوب ببيني:1:انيمه براي همه ي رده هاي سني است و بله يه مواردي بالاي +18 به قول خودمون ايچي يا ه.ن.ت.ا.ي حالا اين به كنار بقيه انيمه ها مثل ناروتو و وانپيس و بليج و فيري تيل در اين انيمه ها مساعلي مثل ايچي و.....وارد نكردن و اين انيمه ها عادي حساب ميشن حالا مشكل انيمه چيه؟هيچ مشكلي نداره بله اگر بخوايم اسلامي نگاه كنيم سر تاپا مشكله اما غير اسلامي نگاه كنيم مشكل خاصي ندارن رابطه ي 2 جنسو در اين 4 انيمه با مرزبندي نشان دادن يعني چي , يعني هيچ كار خلافي بين شخصيتهاي انيمه وجود ندارد-اينم مربوط به فرهنگ ژاپنه-اينكه بخوايم انيمه يا فيلم و......نقد كنيم نميشه اونطور كه من ديدنم و فهميدم اين يه سايت كاملا ديني حساب ميكنم- همانطور كه انجمنهاي انيمه يا فيلم يا سريال فيلمو و سريالو و انيمه را پوشش ميدن اين انجمن هم دينو پس نميتوان كاملا بيطرفانه در مورد انيمه و....نظر داد چون ملاك دين حساب ميشه. حالا ما نميتونيم به دنيا بگيم اره اقا تو فيلم و سريال و انيمه نساز يه عده اين چيزها رو دوست دارن يه عده ندارن.اونايي كه اين چيزا را دوست دارن 90 درصد دنيا و اونايي كه ندارن 10 درصد دنيا.چرا اكثرا انيمه فيلم و سريال خارجي رو دوست دارن چون در كشور عزيز ما از الفش تا ي سانسوريه بخاطره اينه انسانو نميششه محدود كرد هر چه بيشتر محدودش كني بيشتر سعي در شكستن حسار ميكنه. راستي من از امريكا خوشم نمياد چون سريالها و فيلماشون خيلي چيزهاي +18 داره اما انيمه رو دوست دارم.دوست ندارم كسي انيمه رو نقد كنه.اگر ناروتو و وانپيس رو ديده باشين ميفهمين كه چه انيمه هايي هستن ناروتو بينظيره نشون ميده يه پسر كه هيچ استعداد خاصي نداره به بالاترين مقام با پشتكار ميرسه و وانپيس نشون ميده يه فرد چطور حواي دوستاشو داره و اونم بينظيره. |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینین با توجه به اینکه الان دیگه کسی حس کتاب خوندن و ... رو نداره بهترین وسیله برای جذب، صوت و تصویر هست یا همون رسانه . البته هرچیزی خطرناک و سالم هست و این بستگی به نوع استفاده و هدف خاص هست. مثلا همین تالار های دینی برای اونایی که دارن برای غیر خدا کار میکنن خطرناکه و از طرفی سایتهای ... برای افرادی که میخوان برای دا کار کنن و مخاطب اون سایتها قرار میگیرن خطر داره. ولی روی هم رفه انیمه کلا داره رو چند محور شیطان ، دوستی و عشق به شیطان و خود فروختن خون به شیطان ( همون مطیع بودن .و... ) سبک زندگی و زدگی فضایی و ماورا طبیعه و . البته تو بعضیهاشون میشه نکات + پیدا کرد ولی اگه بگم درصدشو باید بگم 1 در 10000. حالا از انیمه های جدی که بگذریم ، همون انیمه های قدیمی مثل دکتر ارنست و سندباد و مهاجران .... که همه کار همین کارهای انیماتورها و استودیوهای ژاپنی هست. اها یچیز دیگه اینا تو انیمه هاشون خدا یا همون یگانه افریننده رو زیاد بحث نمیکنن و بیشتر تفکرات ثنوی و حتی میگم که شیطان . بیشتر سبک زندگیاشونم تو مایه بحث زندگی بدون پدر و مادری هست یجورایی که اصلا با تفکرات ماها نمیخونه اکثر داستاناشون. فقط میشه گفت که چه اینطرف ژاپن و چه اونطرف والتیزنی و برادران وارنرر و ... هدفی جز بیخدا بودن دنیا و حتی تروزج مباحث بی خدایی دارن کاری نمیکنن. |
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۱:۳۸ توسط naruto105.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام خیلی ببخشید من مزاحم بحثتون شدم ولی من یه دختر ۱۳ ساله هستم که تمام قسمت های انیمه ی ناروتو رو دیدم و هیچ تاثیر بدی هم روم نزاشته راستش من الان هم چادری هستم هم کلی انیمه میبینم هم نمره هام بالا ست و هم شادی و تفریحتم رو میکنم و اصلا هم کافر نشدم مادر و پدرمم اصلا کاری با چادر سر کردن من ندارن .
من میخواستم بدونم شما که دارین این چیزا رو در باره ی انیمه ی ناروتو میگین دقیقا چند قسمت اون رو دیدین؟؟ من اصلا نمیخواستم مزاحم بحثتون بشم ولی واقعا دیگه نمیتونستم خودم رو کنترل کنم چیز هایی که شما دارین در باره ی این انیمه میگین همش غلطه ... من خودم از وقتی این انمیه رو دیدم خیلی تغییر کردم تغییر های مثبت نه منفی این هم فقط از نظر خودم نیست همه دارن بم میگن شاید توی اون هیچ حرفی از خدا نزده باشه اما اگه دقت کنین کاملا راه زندگی کردن رو توضیح داده این که دوست چه معنییی داره و خیلی چیز های دیگه شما خودتون دقت کنین توی اون انیمه ناروتو حاضر بود خودش بمیره ولی دور ترین دوستش حتی یه خراش هم بر نداره اما الان دوستی های ما چهطوریه ؟؟ اصلا دوست ندارم توهین کنم ولی بعضی از شما ها فقط جنبه منفی همه چیز رو میبینین و انیمه دیدن هم یه جنبه ای میخواد که خیلی از آدما اون رو ندارن خواهش میکنم اگه جنبش رو ندارین انیمه نگاه نکینین و اگه هم نگاه میکنین عقاید غلطتون رو برای خودتون نگه دارین ... لطفا در باره ی ژاپنی ها هم درست صحبت کنین من خودم ۳ سال ژاپن یود یه بار یکی از دوستام داشت دوچرخه سرواری میکرد خورد زمین زد زیر گریه یکی از ژاپنی ها که خونش اون جا بود اومد و ما رو برد خونه ی خودش و زنگ زد به بابای دوستم و از دوستم مراقبت کرد اون کسی که این کارو کرد براش مهم نبود که ما خارجی هستیم یا امکان داره بخوایم به اون اسیب برونیم یا دزدی چیزی باشیم تنها چیزی که اون بش فک میکرد این بود که دوست من الان داره درد میکشه و اونم هم کمکمون کرد ... |
|||
|
|
۸:۳۹, ۲۶/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۴ ۸:۴۵ توسط A.E.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
من خودم قبلا یه انیم باز حرفه ای بودم پیگیر انیم های آشغال رمانتیک و یا صحنه دار نبودم اما به شدت از چهره ی اونا خوشم می اومد واین منو جذب کرد الانم میخوام به عنوان کسی که تو این عرصه اطلاعاتی داره اونارو باشما در میان بذارم اولا انیم ها دسته های مختلفی دارن مثه شونن ویا شوجو اما دسته های دیگه که تقسیم میشن به شوجو ای وشونن ای که متاسفانه در رابطه با هم .ج.ن.س. گرایی هستن
انیم ها اکثر پیام های زشت وناپسندی دارن اما تاسف اوره بدونید این همه که دیزنی خودشو خفه میکنه تا پیام های پنهانی به خورد بچه های ما بده انیم های ژاپنی دوبرابر بد تر از پیام های دیزنی رو مثه اب خوردن به بچه هامون میدن یا بهتره بگم با سرنگ بهشون تزریق میکنن با بی حسیه زیاددد چن تا از پیام های انیم های ژاپنی: 1بی دینی 2رواج اعتقاد به خرافه وجادو 3ازدواج با محارم 4بی بندو باری و داشتن صحنه های بسیار زشت وزننده 5 روام خون خواری به مانند شیطان پرستان در قالب خون اشام ها 6رواج جنگ طلبی و وحشی گری در بین کودک ونوجوان باعث میشود انسان قسی القلب شود اینها فقط بخشی از پیام های مخرب انیم های ژاپنی بود برای همه اشون هم مثال دارم اما نمیزنم چرا که متاسفانه بعضی از افراد دنبال اسمشون هستن تا برن دان کنن ویا متعصبانه ازش دفاع کنن سایت های دانلود چنین انیمه هایی هم که سر به فلک میکشن بذارین از نتایج دیدن انیم بگم : 1اعتیاد بیش از حد به دیدن قسمت های بعد یک انیم یا دیدن انیم های دیگر از نظر روانشناسی هم تایید شده کاملا 2دیدن صحنه های مبتذل والوده شدن چشمانی که تا پیش از اون باید امام زمانشونو میدیدن 3بی اعتقادی نسبت به سایر ادیان 4خودباختگی فرهنگی وبسیاری از اسیب های دیگر چن وقت پیش در یکی از سایتا دوتا دختر بچه داشتن در رابطه با پایان یک انیم بحث میکردن که براتون شرح میدم : Xتو انیم ___کامل دیدی لطفا بگو اخرش چی شد؟! Yهیچی اخرش دختره با پسره ازدواج کرد ا(لبته فهمید پسره برادرشه) X ایول پس بلاخره با اون پسره ازدواج کرد نه اون یکی متن گفتگو کپی شده نیست اما دقیقا مفهومش همین بود اسامی رو هم نیاوردم چون میفهمیدین کدوم انیمس الانم شاید بدونین اما مهم نیست مهم اینه که همین انیم لعنتی ازدواج با محارم رو چقدر راحت وبی دردسر برای بچه ها عادی نشون میده واین واقعا تاسف خوردن داره پدرا ومادرای عزیز اگه جای شما بودم نمیذاشتم هرگز بچه ام وارد دنیای کثیف انیم بشه وسلام |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۲۶/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۴ ۱۲:۵۴ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:داستان هایی که ضد خدا داره و داره مادی گرایی رو ترویج میکنه و وقت هدر دادن !! احسنت. مطلب بسیار جالبی بود، و تقریبا حق مطلب را ادا کردید البته کاش مادی گرایی را ترویج می کرد، به نظرم جاهلیت عرب و بت پرستی و افسانه گرایی رو ترویج می کنه. آدم بالغ و سن دار رو خیالاتی و دیوانه می کنه، چه رسد به بچه های خردسال و نوجوون ها رو. بنده با اینکه تخصصی در بحث تحلیل فیلم و کارتون و امثال اینها ندارم، ولی چندین انیمه (دو ساعتی یا کمتر) مخصوصا از کارهای میازاکی (که به نظرم آدم خل و چلی میاد) دیدم. مثل اسپیریتد وی، مونوکوه، قلعه هاول، پونیو و .... همین اسپیریتد وی را برای برادرم گذاشتم ببینم، قاطی کرده بود. می گفت ذهنم بهم ریخت.البته برخی از این فیلم هارا سی سال قبل ساخته، و برای الان نیست، شاید الان در ایران داره ترجمه میشه و مخاطب پیدا می کنه. اولین اشکالشون برای ما، اینه که با فرهنگ و دین ما ، به هیچ وجه، سازگاری نداره و برخی از مطالبشون رو اصلا نمی فهمیم چون بر اساس آموزه های شینتو و فرهنگ ژاپنی و کره شمالی ساخته شده. ولی چرایی مسحور کنندگیش را شاید تو این بشه جستجو کرد، که فیلم حالت یکنواختی نداره، دایما داده های جدید (اونهم از نوع تخیلات سرسام آور، خدای گرازها کور میشه، یه زن میاد شروع به کشتن خدایان می کنه، میگه خدا با یک تیر نمیمیره، پدر و مادر در شهر ارواح خوک میشن، دختر سحر میشه و تبدیل به پیرزن میشه و وووو) به ذهن مخاطبش میده. به هرحال حتی برای تقویت زبان -با اینکه نسبتا انگلیسیه خوبی دارند- هم اگر دیده نشن، بهتره. چون اثر مخرب روحی زیاده داره، که می تونه در نسبت با مخاطبش شدت و ضعف پیدا کنه. |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۴ ۱۲:۴۷)محمدهادی نوشته است: احسنت.احسنت دوبرابر بر شما دقیقا همینطوره که گفتین من از بچگی با اثار هایایو میازاکی اشناشدم و واقعا انگار ادمارو با انیم هاش سحر میکنه یکی از دوستان میگفتن بعد از اینکه قلعه متحرک هاول رو برای خواهرشون گذاشتن وقتی که تموم شده گفته من دیو هارو خیلی دوست دارم چون اونا هر ارزویی بکنی زود براورده میکنن(کالسیفر دیوی که برای هاول کار میکرد نماد جن) . اکثر اوقات از نماد های فراماسونری استفاده میکنه مخصوصا تک چشم اما واقعا تخیلات عجیب وغریبی داره که به قول شما ادمو واقعا گیج میکنه:conf |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
همین انیمه ها که انقدر ازش بدتون میاد،میشه به عنوان یه عامل خیلی قوی برای رساندن پیام ازشون استفاده کرد و اکثرشون هم دقت کنید دارای یه داستان خیلی خوبی هستند
همین انیمه ها به تمام فیلم و سریال های ایرانی میرزه،چه بسا که کلا صدا و سیما رو میذاره توی جیبش متاسفانه ما یاد گرفتیم فقط طرف بد هر چیزی رو ببینیم و به طرف خوبش کاری نداشته باشیم،مثالش هم زیاد هست... کلا فکر میکنیم تمام دنیا محصولات هنری شون رو ساختن تا ایرانی ها رو اسلام ناب دور کنن،نه که الان چقدر همه ی ملت ایران آدمای فقیهی هستند و همه شون روزی سه بار قرآن رو تموم میکنن |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۸/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۴ ۱۲:۵۲ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
کسی بدش نیومده از انیمه
اتفاقا بحث از مسحور کنندگی و قشنگیشون به میان اومد و بحث سر تاثیر منفیش بود. و الا همه میدونن که سیانور و تریاک هم میتونن کارایی مفید داشته باشه. ما ها هم انیمه ساز نیستیم که بخواییم درباره اینکه چطور انیمه مفیدی بسازیم، بحث کنیم قطعا استکبار می خواد اسلام رو نابود کنه، به هر وسیله ای که شده، از انیمه گرفته تا ... یریدون لیطفئوا نورالله منتهی والله متم نوره همین الان بچه کوچیکها رو نگاه کنید، دیوانه شدند، یکی فکر می کنه جومونگه، یکی فکر می کنه سوباساست. به قول دوست عزیزمون اون یکی عاشق کالسیفر میشه .... البته باید بدونید، ممکنه سازنده ها خودشون التفات نداشته باشن چکار می کنن، ولی نظام استکبار خوب میدونه چه می کنه و از اونها به عنوان قطعات پازلش استفاده می کنه. این مطلب هم به سه بار ختم قرآن در روز و غیر اون ربطی نداره. اتفاقا همین ماه مبارک نگاه کنید، چقدر همین سریالها و اباطیل -که دست استکبار لابد درش هست- مردم رو از دعای افتتاح و امثال اون محروم کرد. |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام
اين انیمیشن شهر ارواح یا اسپیریتد واقعا خوش ساخت بود و داستان پر کششی داشت هرچند سروته نداشت يه جورايي يه داستان عرفان ژاپنی رو داشت |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7471885587.jpg]](http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/7471885587.jpg)

راستش اين مطالبو ديدم دلم نيومد همينطوري ول كنم برم پس خوب ببيني:

می گفت ذهنم بهم ریخت.