|
جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام!
|
|
۱۴:۰۵, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نام کتاب: فروغ ابدیت ناشر آن زمان(الآن را نمیدانم):دفتر تبلیغات اسلامی حوزه ی علمیه ی قم حالا چی شد پس از مدت ها این کتاب را معرفی میکنم؟ ![]() دیروز داشتم کتابخانه ی خاک گرفته ی خودم را میدیدم که کتاب قدیمی یعنی قدیمی ترین کتاب کتابخانه ی مان را پیدا کردم(اولین چاپش بود سال 1345 یا 1351 که پدرم سال 1363 خرید وبرگ هایش کاهی است) کتابیست دوجلدی نوشته ی استاد جعفر سبحانی که در مورد شبه جزیره ی عربستان و وقایع دوران قبل از ولادت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صحبت میکند و این تجزیه و تحلیل ها را تا رحلت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توضیح میدهد. بسیار کتاب جامع و عالی است هم اکنون در اینترنت سرچ کردم و فکر کنم هنوز هم چاپ میشود هرچی تعریف کنم کم است. |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
بله من هم این کتاب رو دیدم و چند صفحه ازش رو مطالعه کردم. کتاب بسیار جالب و خواندنی وکاملی هست. اما فکر نمی کنم دیگه چاپ بشه.واسه همین یه لینک دانلود گذاشتم که با یه جستجوی کوچولو پیداش کردم. شما می تونید از این جا دانلود کنید. لینک البته،حتما از اینترنت پر سرعت استفاده کنید چون حجمش یکم زیاده. التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب) | محیصا | 353 | 140,820 |
۱۴/شهریور/۹۵ ۱۱:۲۲ آخرین ارسال: kelideservat |
|
| جامع ترین وکامل ترین کتاب شیطان پرستی | awake* | 1 | 1,552 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۴ آخرین ارسال: HermeS |
|
| فرهنگ سخنان پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).......حتما بخونید!!!!! | ترنم | 7 | 5,297 |
۱۳/آذر/۹۱ ۱۳:۵۹ آخرین ارسال: ترنم |
|
| آیا کتاب دا را خوانده اید ؟ | mri1368 | 9 | 5,577 |
۱۹/خرداد/۹۰ ۱۴:۲۵ آخرین ارسال: yektasepas |
|