کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما تسليم عقايد فراماسون ها شديم
۲۰:۴۱, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
خوانندگان عزيز واقعا ببخشيد اين تاپيک رو با اين اسم خوندم اما واقعا بيايد از نظر حقيقي اين مسئله رو نگاه کنيم فراماسون ها مگه نماد پرست نيستند و اين نماد پرستيشون رو حتي تو فيلم هاي هاليوودي هم نشون مي دن اين موضوع رو خودتون تو پست هاتون اشاره کرديد پس پس همه بر اين باوريد که ماسون ها نماد پرستند يعني نماد ها رو طرف خودشون کردن و اين کارو انقدر ماهرانه انجام مش دادن که ادم توش مي مونه که چي کار کنه مثلا تو تاپيک هري پاتر اول بخونيدش بقول دوستمون هري پاتر يه برنامه بود که جهان رو به سمت جادو سوق بده حتي دوستمون به نکات خوبي توش اشاره کرده که من بهش واقعا احترام مي زارم اما پست من چي پست من شايد برگ رو عوض کنه و اين هري پاتر از گروه گريفن بلند شده و همين گريفن در واقع نماد پادشاهان ايرانيه حتي تو سر ستون هاي تخت جمشيد هم مي تونيد اون رو ببينيد پس مي شه گفت رولينگ در واقع ما ايراني ها رو يهود ستيز خونده و اين يهود ستيزي به دست ما گريفني ها به پيروزي مي رسه غير از اينه "شواهد بيشتر رو تو خود تاپيک هري پاتر بخونيد" خب کدومش قبول رولينگ طرف ما ايراني هاست يا يهودي ها لطف خوب به اين مسئله توجه کنيد
فراماسون ها کاري کردند که ما نمي تونيم خوب در اين باره تصميم بگيريم خطاب به شما دوست عزيز که به خورشيد روي پرچم فيلم ارباب حلقه ها گير دادي خوب فکر کن خورشيد مگه نماد ما ايراني ها نيست مگه شير و خورشيد تو تاريخ ما ايراني ها جا نداره شير به منزله ي گردونه ي مهر و خورشيد هم به منزله ي طالع خوب يراي ما ايراني هاست يا بعضي ها هم همون خورشيد رو گردونه ي مهر مي دونن حالا بمن بگيد اشکال کجاست ؟
بزار خودم بگم فراماسون ها کاري با افکار نه تنها ما بلکه کل جهان کردن که خوب رو از بد نمي تونيم تشخيص بديم يا بهتر ما رو سر يه دوراهي يا باز بهتر مارو دچار رئالسم جادو يي کردن پس من از شما دوستان مي خوام از سلاح دشمن عليه خودش استفاده کنيم دشمن داره با دوگانگي کردا افکار ما توسط نماد ها ما رو منحرف مي کنه پس ما بايد نماد هاي ايراني رو حفظ کنيم کاري که ما مي تونيم اين جا انجام بديم اين بياييم نماد هاي کشور خودمون رو تجلي بديم درست اون رو بيان کنيم براي مثال تو تاپيک ارباب حلقه ها يکي نماد خورشيد رو به نماد خود ما ايراني ها ربط نداد يا يکي نگفت شايد ماهي که تو پرچم شايد نماد ما مسلمان ها باشه چون شما اگر مسجد برادران اهل سنت برين نماد ماه و ستاره رو مي تونيد بينيد واقعا چرا بيشتر شما تو تاپيکاتون يا پست ها تون گير به نمادها داديد پس بيايد با اين ترز فکر که "ما نماد ها به اين خاطر استفاده مي کنيم که خودمون رو به يه معتقد ديگه نشون بديم تا به اميد اونکه در جستجوي واقعيت اون به هم ديگه کمک کنيم " سخني از گريفن نماد پادشاهان بزرگ
تو پابان از مديران سايت معذرت مي خوام که اين تاپيک رو اين جوري گفتم ولي از شما خالصانه مي خوام که بزاريد اين تاپيک با اين اسم تو سايت باشه کما اين که روح آريايي ما ارياييها بيدار بشه
درود بر هرچي آريايي اصيل در دنياست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen 2012 ، amir-mahdi ، arman mohseny ، bagheri4 ، captaincharisma

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۱, ۱۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۲۳:۵۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۳/اسفند/۸۹ ۲۰:۴۱)Gryffen نوشته است:  کما اين که روح آريايي ما ارياييها بيدار بشه
درود بر هرچي آريايي اصيل در دنياست
تا ما نفهمیم که ملیت ها و قومیت ها در نظر خدا هیچ ارزشی ندارد و تنها ملاک ارزش نزد خدا تقوا هست نمیتونیم برای حکومت جهانی امام زمان که تمام این اعتباریات رو نابود خواهد کرد گام برداریم

ایرانی ، آمریکایی ، ترک ، کرد ، لر و... روز قیامت به هیچ یک از قومیتهای این ها کار ندارند ملاک نیات و اعمال انسان است و همه میدونیم در همه جا همه جور آدمی پیدا میشه
دامن زدن به تعصبات قومی یا قبیله ای به شکل افتخار کردن به قوم و قبیله و یا احیاناً حقیر شمردن خود به عنوان اصل و نصب و قوم قبیه در بینش توحیدی محلی از اعراب ندارند
اصالت با ایرانی بودن نیست بر خلاف گفته ی مرحوم شریعتی!
اصالت فقط با خداست و هر کس هر جای دنیا که به دنیا بیاید فارغ از این که کجا به دنیا بیاید قبل از هر چیز بنده ای از بندگان خداست و باید تسلیم امر خدا باشد
ما تا مفهوم آیه ی شریفه ی: إن المؤمنون إخوة (همانا تنها بدون شک مؤمنان برادرند) را درک نکنیم و نپذیریم نمیتوانیم برای ظهور گامهای مؤثر برداریم چون مرز بین حب و بغض ایمان است أشدا علی الکفار رحما بینهم (با کفار شدید و غلیظ باشید و بین خودتان (مومنین) با رحمت برخورد کنید) چه هموطن شما و نزدیک شما باشند و چه دور از شما باشند
ملاک ارزشگذاری ما تا قرآنی و الهی نشود نمیتوان خیلی امیدوار بود که در سپاه منجی نهایی بشریت جایگاه داشته باشیم
خدایا معیار های مارا آنچنان کن که میپسندی و مارا بنده ی خود گیر
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir-mahdi ، ali73
۱۵:۵۴, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
باید شکست بخوریم تا سرنوشت تغییر کند .
۱۵:۱۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #23

يك بار متولد شديم.
يك بار زنده ايم.
و
يك بار ميميريم.
يا تا زنده ايم ظهور اقا رو مي بينيم يا نهUndecided
خانه ي خورشيد در بشت ابرها نيست.
روزي مي رسد كه خورشيد را ببينيم.
فقط دوستان عرضي داشتم:
" بزركترين افسوس ادمي وقتي است كه مي خواهد ولي نميتواند و
روزي را به خاطر مي اورد كه مي توانست ولي نخواست "
طوري زندكي نكنيم كه بعدا اين افسوس رو داشته باشيم.
موفق باشيد.
اين بحث ها رو هم بذاريم كنار.  
۱۳:۵۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
اول تایپیک جالب بود اما بعدش...Undecided
لطفا این حرفارو تو پیام خصوصی بزنید تا آدم به امید خوندن یه مطلب تازه دو ساعت بگو مگو های دو نفر رو نخونه...
قرار نیست همه هم عقیده باشن و تو هر تایپیکی باید حداقل یه نفر با عقاید متفاوت باشه تا بحث همه جانبه باشه وگرنه کلا تایپیک میشه تشکر و تائید و تکرار حرفهای نفر قبل... اما آخه از اول بحث مخالفت سر فیلم یا کتاب و... یه ذره جالب نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen
۲۰:۵۳, ۲۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۲۰:۵۳ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۸/فروردین/۹۰ ۱۵:۵۴)امیر گیمر نوشته است:  باید شکست بخوریم تا سرنوشت تغییر کند .

به امیر گیمر چرا باید شکست بخوریم
ما باید شکست رو حتما تجربه کنیم تا بعد به پیروزی برسیم شاید این شکست دیگه شروعی نداشته باشه

این تاپیک رو دوباره می خوام رو به راهش کنم
الان دیگه فکر کنم ترز فکر من واسه همه آشکاره پس این تاپیک هم دوباره شروع به کار می کنه Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4
۲۱:۱۳, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
آقای گریفن عزیز پست مورد بحث عالی بود وهمین طور جوابهایی که داده شده است واقعا ارزش خواندن ووقت گذاشتن را دارد .

شما اطلاعات خوبی دارید اما لطف کنید گریفن .موجودات تالیکن وکلمات خاص را مختصر توضیح دهید تا حالا نه هری پاتر دیدم نه از
ارباب حلقه ها خوشم می آید اما نقد وبررسی وفلسفه این فیلمها واهدافی را که دنبال میکند واقعا قابل تامل است .

از همه دوستان خواهش می کنم از نظرات مخالف هم رنجیده نشوند .نفر سوم در این فروم از هر دو نظر استفاده می کند وچیزهای زیادی یاد می گیرد .

این پست جای بحث بیشتری دارد وجا دارد توسط دوستان فرهیخته وباسواد ادامه پیدا کند تا اندیشه های بیشتری بیدار شوند .
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا